- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.721
Canim gunaydin benim aklima soyle bi cozum geldi. Maddi durumunuz musaitse annen evi simdi yada dogumdan once tutsun amcayla tasinsinlar ki sen dogum yaptiginda sende kalmasa bile sik sik gidip gelir. Hem mustakbel esi yanliz kalmaz hem adam gelip senin evinde kalmaz.Kızlar birşey danışacağım. Annem ve kv den ayrı bir şehirde yaşıyorum. Doğum sonrası annem gelip bende kalır , sonra da ona ev tutarız birkaç ay içinde ,bakıcı parası yerine onun kirasını öderiz o da çocuğa bakar diye düşündük annem ve ben. Fakat annem aynı zamanda evlilik planları yapıyor . Normalde ben daha geç olur sanmıştım ama şimdi Eylül gibi evlenirim diyor ve eşiyle birlikte gelip bu şehirde kalmayı düşünmüşler. Ben doğum masrafları yüzünden ve fiziksel olarak tam toplanmadan o kadar hızlı şekilde onlara ev ayarlayamayacağımı söyledim. Önce annem yeni doğum yaptığımda gelip bende kalsın bir ay falan sonrasını planlarız, belki ücretsiz izin alır ve çocuğa kendim bakarım diye düşündüm . Bunun üzerine annem bana arada yardıma gelebileceğini ama yeni eşini yalnız bırakamayacağı için ( sıkılmasın vs diye) onunla beraber gelip bende kalabileceğini söyledi. Adamı daha hayatımda sadece bir kez gördüm. İyi biri de olabilir bilmiyorum ama fark etmez, gelip emekli haliyle evimde 15 -20 gün kalırsa hele ki çocuklu halimle hiç rahat edeceğimi düşünmüyorum .annemi de kırmak istemiyorum. Siz olsanız napardınız? Sonuçta annem bana yardımcı olmak için gelmeyi teklif ediyor ama bu şartlarda hiç gelme mi desem ?
Yavas yavas yap canim oturma odani topla otur dinlen mutfagi topla dinlen birden yapma daha cokkk vaktin var canimMantıklı canım
Yaparsam sadece fırında tavuk patates pilav salata yaparım
Başka bişey yapamam .
Of of ev de çok dağınık iki dk hareket etsem ağrım oluyor
Canim gunaydin benim aklima soyle bi cozum geldi. Maddi durumunuz musaitse annen evi simdi yada dogumdan once tutsun amcayla tasinsinlar ki sen dogum yaptiginda sende kalmasa bile sik sik gidip gelir. Hem mustakbel esi yanliz kalmaz hem adam gelip senin evinde kalmaz.
Balkona seriyorsun bir kovaya su doldurup icine bulasik deterjani cif filan döküyorsun. Fircayla yikiyorsun ama yikadikca sarmak gerek yalniz zorlanirsin .Birde stor yıkayacağım ilk defa nasıl yıkarım bi fikri olan var mı ?
bilseler nolur sanki el ne der die yaşamayın el önce kendine baksın.ben hep böyle düşünerek yaşarımAy sen cok yaşaetrafdan utanmasan yapıcam ama cıt cıksa bilmeyen kalmaz.
Ben arabayı pusetsiz almaya karar verdim puset yerine ana kucağı alacağım bugun boyle dusunuyorum bakalım son durum ne olacak :))eskişehirden canım dükkanın ismini hatırlamıorum 4 ay önce bakmıştık yeni açılan birye.jokerde çok çok indirimliydi fakat dün bitmiş stoğu
Canim bence puset li al ben kızımda puset siz aldım çok pişman oldumBen arabayı pusetsiz almaya karar verdim puset yerine ana kucağı alacağım bugun boyle dusunuyorum bakalım son durum ne olacak :))
Balkona seriyorsun bir kovaya su doldurup icine bulasik deterjani cif filan döküyorsun. Fircayla yikiyorsun ama yikadikca sarmak gerek yalniz zorlanirsin .
Canim bence puset li al ben kızımda puset siz aldım çok pişman oldum
Şimdi yeni araba aldık puset li aldım inan ki çok lazım oluyor
Sonradan akmak istedim ayriyeten kızım 3 4 aylık olmuştu alacağım yer de bu saatte. Sonra alma artık demişti daha çok araç için lazım oluyor
Sararken dikkat et kaydırma canim .Bir de kendine de dikkat et kayiyor zeminde.Walla tek başıma yapıcam napiim neyseki banyom büyük banyoda senin dediğin gibi yıkayım çok teşekkürler canım
Söz konusu bebek eşyaları olunca öyle oluyor canım ya ben de bir sürü şeyde kararsızım ne yapacam bilmiyorumayy balık burcu olmaktan nefret edıyorum hep bi kararsızlık hep ama bakacağız düşünüp taşınıp bulurum bir orta yol inşallah sağol canım benimm
AynenBirde stor yıkayacağım ilk defa nasıl yıkarım bi fikri olan var mı ?
AdaisyLove B Bugunneselibirgun sagolun kizlar biraz gecti icim rahatladi .
B Bugunneselibirgun bu arada yemek yapmak zorunda misin ?Eger zorlancaksan yapma .Kendini mecbur hissetme yani .
serenity16 canim cok karışık bir durum .Ne kadar annenin esi olsa da evde istememen cok normal tanımıyorsun bile .Sanirim annen bebege duzenli bakamayacak .Maddi olarak zorlanmayacaksaniz ucretsiz izne ayril .Ya da bakici bul .Annen de zaman zaman gelip bakiciyi kontrol eder .Aklima bu geldi .Benim kv gezmeyi cok sevdigi icin bebegime baktirmayi dusunmuyorum .1 sene calismayacagim .Sonrasi da bakici.
Bende bazı şeylerde çok karasız kaldım. Sanki her şey alınmalı gibi anlsmsız his oluştu. Tam bir tüketim manyaklığı. Annemde boşuna takıyosun rahat ol diyor, haklı tabi. Yani mesela süt sağma almadım baktım çok lazım eşim hemen gider alır. Yada internetten hemen sipariş veririz.Söz konusu bebek eşyaları olunca öyle oluyor canım ya ben de bir sürü şeyde kararsızım ne yapacam bilmiyorum
Göğüs kalkanı almak istiyordum kararsız kaldım
Süt sagma makinesi almalı miyim onu da bilmiyorum
Kızımda sütüm vardı çok birikirdi makinem yoktu diye sürekli sistit olurdum çekerdim 2 3 gün
Bunda nasıl olur bilmiyorum
Ergonomik kanguru almayı düşünüyordum onda da kararsızım şu an
Kalkan hariç diğerleri çok külfetli alıp pişman olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?