2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle canım ama gündüzden cenazeye gidicem
Fazla durma dedi eşim yine dört gibi evde olurum
Ekstra olarak kaynanamlarin bize gelip gelmicekleri meçhul belki o yorgunlukla evlerine geçmek isterler
Yavas yavas yap canim oturma odani topla otur dinlen mutfagi topla dinlen birden yapma daha cokkk vaktin var canim

O dertten bende muzdaribim cnm ağrılarım var ve hiç bişey yapamıyorum rutin temizliğini yapıyordum kac gündür onuda yapamıyorum ev darmadağınık birde evimde pofuduk bi ankara kedim var tüyleri hep halıların üzerinde normalde 2 günde 1 süpürüyordum şimdi kaburga ağrısından hiç bişey yapamıyorum.

Öyle canım ama gündüzden cenazeye gidicem
Fazla durma dedi eşim yine dört gibi evde olurum
Ekstra olarak kaynanamlarin bize gelip gelmicekleri meçhul belki o yorgunlukla evlerine geçmek isterler
Aslinda en mantiklisi yoldan gelip yorgun yorgun napicaklar hem seni zorluycaklar hamile hamile umarim gelmezler canim sende skntiýa dusmezsin

Gaz değil sanırım canm eşim eliyle biraz karnımı sevdi hemen ağrımaya başladı sanki yirtilcak gibi.

Ayaklarımda hani yürürsün çok fazla ayakta kalırsın ağrıolur ua oyle bir agri
Geçtimi devam ediyor mu canım benimde öyle oluyordu sanki damar kopcak gibi böyle sonra geçiyordu. Ağrılarımız farklıymış o zaman benim kuyruk sokumundan itibaren ağrıyor sol ayağıma sancı giriyor az önce ağladım ağrıdan

Güle güle kullan canım inşallah bu geceliği bende çok beğendim bulamazsam bunu almak istiyorum bedenini nasıl ayarladın geldiğinde de paylaşır mısın burda

Tatlim sorarsan tabii ki geliriz derler .Yat dinlen esini ara yerimden kalkamiyorum de boyle her seye yetismeye calistigin icin senin hamile olduğunu unutuyorlar .Arada bir hatırlat boyle kucuk sozlerle.Yazik gercekten hem temizlik hem yemek seni hirpalar .Pazar misafirim vardi ctesi esim evi temizledigi halde cok yoruldum ve kasiklarima belime agri girdi .Sonra dedim 5 cesit yapana kadar 3 cesit yapsaydım da böyle olmasaydi.

Evet canım geçti dokunulunca acısı olduğunu farkettim

Herkesin farklı farklı işte
Benim genelde karnım sertleşiyor ayak ve karın ağrım oluyor..

Off kediler ve kuslar ekstra is çıkarıyor. Ctesi sildik süpürduk bugun bak yine supurulmeli .Bir de oda oda gezip beni deli ediyor

Aynen canım yetişmeye çalışıyorum ama muhtemelen eşim eve gelsede onlar gelince oraya gideriz ya da beni oraya bırakıp öyle onları almaya gider tam ne olur bilmiyorum
Temizlik de benim üzerimde yemekte
Şükür eşim yemek olmasa sıkıntı yapmıyor temizligide öyle yapmıyorum çok

Gün içinde ararım napiyosunuz diye bakalım

Artık yoruluyoruz kuzum gayet normal sancıların olması ağırlık artık kendini hissettiriyor benim birde küçüğüm saolsun heryerde sürekli bi ortalık toplama mücadelem var ama yapacak bişi yok az kaldı Allah’ın izniyle bi iş yapıyorum 10 dk oturup tekrar başlıyorum böyle böyle bitecek inşallah

ay evin içinde kedi köpek asla istemem tüğleri boğazıma yapışmış gibi boğulduğumu hissederim. müstakil evin bahçesin güzel kulübelerde yetiştirmek daha mantıklı sanırım

bilseler nolur sanki el ne der die yaşamayın el önce kendine baksın.ben hep böyle düşünerek yaşarım
Zaten bunu önemseyen bir tek kadın niyesa ayıp hep kadının erkeğe ayıp yok ne yapsada, haklıdır yapar. Ne olursa olsun hep suclu ben oluyorum, gecen eve ayakabili girdi diye kızdım sadıce bi bakış atı gitdi kv de ağzına ne geldiyse bana dedi.

bunun farkında olman güzel ama uygulaman da gerek canım.anası önce oğluna baksın.bu karılarla aynı cinsiz ama düşman gibi yaklaşıolar.o kadını bi kere konuşturma sen ezildikçe fırsat görüo kendine.ben eşimle kavga ettim dedesi babası yerindedir.eşim kavgada suçlu olan kişi dedesi bana laf sölio ben başka odadayken balkonda sölenio.çıktım gittim balkona ebeside var eşimde.ne diosun sen önce oğluna bak dedim austu kaldı.bu hareketi eşim görümcem yapamaz korkarlar dedesi çok kinci.ben içimdw tutamam.hepimiz anakuzusuyuz kimsenin seni ezmesine izin verme

Keşke bende senin kadar gesur olsam, en iysini yapmişsin, en nıfret etdiğim şey zaten karı kocanın arasna girmek iyi niyetlede olsa kotude, birakmiyolarkı kendi sorunumuzu kendimiz cözelim.

Keşke bende senin kadar gesur olsam, en iysini yapmişsin, en nıfret etdiğim şey zaten karı kocanın arasna girmek iyi niyetlede olsa kotude, birakmiyolarkı kendi sorunumuzu kendimiz cözelim.
ya çözmek ne kelime çözmesinler uğraşıolar konuşarak.hayır bende senin evladın kadarım sonuçta.haksız kimse ona kız.benim oğlum die haksızknde savunmak nedir.benim babam öyle yapmaz.ben haksızsam bana kızar eşim haksızsa güzelce onşa konuşur.bendw her defasında senin deden böyle yapmıo babamla aynı yaştalar o bunu yapamıo derim.ne geçio ellerine anlamam

Kizlar hastane cantama koycaklarimin bir kismini yikayim dedim .Ama bir sorum var eldiven ve coraplar kaybolur mu ic ice katlayip mi atayim ? YIkama filesi vardi bulamiyorum telaseden

Aslında çok doğru canım yani süt sagma makinesi lazım olursa doğumdan sonra hemen alınabilir
Ben burda bulamam ama İnternetten sipariş versem en fazla 1 hafta içinde gelir
Kanguru da doğumdan sonraya kalabilir çünkü sezeryan olacağım için 40 - 60 gün arası kullanamam gibi geliyor
Ben momfort baby ı beğeniyorum canım şu an aklımda olan o :)
Slingi bir ara alıyordum son anda vazgeçtim ya baglayamazsam diye beceremem gibi geldi ama dediğin gibi çok güzel duruyor
Babywearing ler çok çok güzel bir o kadar da uçuk fiyatları var bebek arabası kadar :))
Dediğin gibi tüketim manyaklığı oluyor insanda ya

Bence alma sütün konusunda ne olacağını henüz bilmiyorsun lazım olursa ihtiyacın olduğunda al bence. Şimdiden lazım olur diye alıpta ile yaramadığında kenarda beklemesinden iyidir boşuna masraf etmemiş olursun hem. Sütün bunda çok gelirse o zaman al sağma makinasını. Bebiş bir gün değilya çoook emecek sonuçta :) kanguru içinde yeni doğan için çok erken değilmi canım ben kademe kademe almayı planlıyorum lazım olanı lazım olduğunda almak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…