- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.741
Yavas yavas yap canim oturma odani topla otur dinlen mutfagi topla dinlen birden yapma daha cokkk vaktin var canim
O dertten bende muzdaribim cnm ağrılarım var ve hiç bişey yapamıyorum rutin temizliğini yapıyordum kac gündür onuda yapamıyorum ev darmadağınık birde evimde pofuduk bi ankara kedim var tüyleri hep halıların üzerinde normalde 2 günde 1 süpürüyordum şimdi kaburga ağrısından hiç bişey yapamıyorum.Günaydın Kızlar evde olmayı çok istiyorum ama evde olunca da iş bitmiyor ya
Nevresimleri değiştirdim 3 yatak pertim çıktı çamaşır makina da kendime aldığım gecelik sabahlık iç çamaşırı falan onları yıkayacağım bi ton iş beni bekler
Aslinda en mantiklisi yoldan gelip yorgun yorgun napicaklar hem seni zorluycaklar hamile hamile umarim gelmezler canim sende skntiýa dusmezsinÖyle canım ama gündüzden cenazeye gidicem
Fazla durma dedi eşim yine dört gibi evde olurum
Ekstra olarak kaynanamlarin bize gelip gelmicekleri meçhul belki o yorgunlukla evlerine geçmek isterler
Geçtimi devam ediyor mu canım benimde öyle oluyordu sanki damar kopcak gibi böyle sonra geçiyordu. Ağrılarımız farklıymış o zaman benim kuyruk sokumundan itibaren ağrıyor sol ayağıma sancı giriyor az önce ağladım ağrıdanGaz değil sanırım canm eşim eliyle biraz karnımı sevdi hemen ağrımaya başladı sanki yirtilcak gibi.
Ayaklarımda hani yürürsün çok fazla ayakta kalırsın ağrıolur ua oyle bir agri
Güle güle kullan canım inşallah bu geceliği bende çok beğendim bulamazsam bunu almak istiyorum bedenini nasıl ayarladın geldiğinde de paylaşır mısın burdaGunaydn kızlar elimden geldignce okumaya calisiyorum yazilanlari yetisebildigm kadar. Buarada bende bebek arabasi ve geceligin siparisini verdm kargodalar resmlerini attm
Eki Görüntüle 2141949 Eki Görüntüle 2141955 Eki Görüntüle 2141957
Aslinda en mantiklisi yoldan gelip yorgun yorgun napicaklar hem seni zorluycaklar hamile hamile umarim gelmezler canim sende skntiýa dusmezsin
Tatlim sorarsan tabii ki geliriz derler .Yat dinlen esini ara yerimden kalkamiyorum de boyle her seye yetismeye calistigin icin senin hamile olduğunu unutuyorlar .Arada bir hatırlat boyle kucuk sozlerle.Yazik gercekten hem temizlik hem yemek seni hirpalar .Pazar misafirim vardi ctesi esim evi temizledigi halde cok yoruldum ve kasiklarima belime agri girdi .Sonra dedim 5 cesit yapana kadar 3 cesit yapsaydım da böyle olmasaydi.Yavaş yavaş yaparım sanırım.
Mecbur hissediyorum evet sanki görevim gibi yani.
Eşime söyledim oda anneme sor
Bize gelmiceklerse yapma dedi yemek
Gündüzden de arkadaşımın cenazeleri var oraya gidicem iki tepsi poğaça yaptım
Bebeğim şuan kıpır kıpır.
Aslında yemek değilde evin dağınıklığı gözümde büyüyor.
Misafir odasına kışlık esimin çamaşırlarını koydum.
Cekyati kaldırmama yardım etmediginden yerlestiremedim
Odalar ise en son geçen hafta süpürdum toz aldım.
Kimyasal kullanmıyorum zaten tuvalet ve banyoda.
Temiz gelmiyor o yüzden bana.
Geçtimi devam ediyor mu canım benimde öyle oluyordu sanki damar kopcak gibi böyle sonra geçiyordu. Ağrılarımız farklıymış o zaman benim kuyruk sokumundan itibaren ağrıyor sol ayağıma sancı giriyor az önce ağladım ağrıdan
Güle güle kullan canım inşallah bu geceliği bende çok beğendim bulamazsam bunu almak istiyorum bedenini nasıl ayarladın geldiğinde de paylaşır mısın burda
Off kediler ve kuslar ekstra is çıkarıyor. Ctesi sildik süpürduk bugun bak yine supurulmeli .Bir de oda oda gezip beni deli ediyorO dertten bende muzdaribim cnm ağrılarım var ve hiç bişey yapamıyorum rutin temizliğini yapıyordum kac gündür onuda yapamıyorum ev darmadağınık birde evimde pofuduk bi ankara kedim var tüyleri hep halıların üzerinde normalde 2 günde 1 süpürüyordum şimdi kaburga ağrısından hiç bişey yapamıyorum.
Tatlim sorarsan tabii ki geliriz derler .Yat dinlen esini ara yerimden kalkamiyorum de boyle her seye yetismeye calistigin icin senin hamile olduğunu unutuyorlar .Arada bir hatırlat boyle kucuk sozlerle.Yazik gercekten hem temizlik hem yemek seni hirpalar .Pazar misafirim vardi ctesi esim evi temizledigi halde cok yoruldum ve kasiklarima belime agri girdi .Sonra dedim 5 cesit yapana kadar 3 cesit yapsaydım da böyle olmasaydi.
ikisi aynı şey değil mi karıştırıorum :))Ben arabayı pusetsiz almaya karar verdim puset yerine ana kucağı alacağım bugun boyle dusunuyorum bakalım son durum ne olacak :))
O dertten bende muzdaribim cnm ağrılarım var ve hiç bişey yapamıyorum rutin temizliğini yapıyordum kac gündür onuda yapamıyorum ev darmadağınık birde evimde pofuduk bi ankara kedim var tüyleri hep halıların üzerinde normalde 2 günde 1 süpürüyordum şimdi kaburga ağrısından hiç bişey yapamıyorum.
Saol canım biraZdan denicem bakalım çamaşırı bekliyorum asayım girişicemAynenAfilim92 dedigi gibi canm balkonda serip buyuk fircayla. Kolay gelsin
ay evin içinde kedi köpek asla istemem tüğleri boğazıma yapışmış gibi boğulduğumu hissederim. müstakil evin bahçesin güzel kulübelerde yetiştirmek daha mantıklı sanırımO dertten bende muzdaribim cnm ağrılarım var ve hiç bişey yapamıyorum rutin temizliğini yapıyordum kac gündür onuda yapamıyorum ev darmadağınık birde evimde pofuduk bi ankara kedim var tüyleri hep halıların üzerinde normalde 2 günde 1 süpürüyordum şimdi kaburga ağrısından hiç bişey yapamıyorum.
Zaten bunu önemseyen bir tek kadın niyesa ayıp hep kadının erkeğe ayıp yok ne yapsada, haklıdır yapar. Ne olursa olsun hep suclu ben oluyorum, gecen eve ayakabili girdi diye kızdım sadıce bi bakış atı gitdi kv de ağzına ne geldiyse bana dedi.bilseler nolur sanki el ne der die yaşamayın el önce kendine baksın.ben hep böyle düşünerek yaşarım
bunun farkında olman güzel ama uygulaman da gerek canım.anası önce oğluna baksın.bu karılarla aynı cinsiz ama düşman gibi yaklaşıolar.o kadını bi kere konuşturma sen ezildikçe fırsat görüo kendine.ben eşimle kavga ettim dedesi babası yerindedir.eşim kavgada suçlu olan kişi dedesi bana laf sölio ben başka odadayken balkonda sölenio.çıktım gittim balkona ebeside var eşimde.ne diosun sen önce oğluna bak dedim austu kaldı.bu hareketi eşim görümcem yapamaz korkarlar dedesi çok kinci.ben içimdw tutamam.hepimiz anakuzusuyuz kimsenin seni ezmesine izin vermeZaten bunu önemseyen bir tek kadın niyesa ayıp hep kadının erkeğe ayıp yok ne yapsada, haklıdır yapar. Ne olursa olsun hep suclu ben oluyorum, gecen eve ayakabili girdi diye kızdım sadıce bi bakış atı gitdi kv de ağzına ne geldiyse bana dedi.
Keşke bende senin kadar gesur olsam, en iysini yapmişsin, en nıfret etdiğim şey zaten karı kocanın arasna girmek iyi niyetlede olsa kotude, birakmiyolarkı kendi sorunumuzu kendimiz cözelim.bunun farkında olman güzel ama uygulaman da gerek canım.anası önce oğluna baksın.bu karılarla aynı cinsiz ama düşman gibi yaklaşıolar.o kadını bi kere konuşturma sen ezildikçe fırsat görüo kendine.ben eşimle kavga ettim dedesi babası yerindedir.eşim kavgada suçlu olan kişi dedesi bana laf sölio ben başka odadayken balkonda sölenio.çıktım gittim balkona ebeside var eşimde.ne diosun sen önce oğluna bak dedim austu kaldı.bu hareketi eşim görümcem yapamaz korkarlar dedesi çok kinci.ben içimdw tutamam.hepimiz anakuzusuyuz kimsenin seni ezmesine izin verme
ya çözmek ne kelime çözmesinler uğraşıolar konuşarak.hayır bende senin evladın kadarım sonuçta.haksız kimse ona kız.benim oğlum die haksızknde savunmak nedir.benim babam öyle yapmaz.ben haksızsam bana kızar eşim haksızsa güzelce onşa konuşur.bendw her defasında senin deden böyle yapmıo babamla aynı yaştalar o bunu yapamıo derim.ne geçio ellerine anlamamKeşke bende senin kadar gesur olsam, en iysini yapmişsin, en nıfret etdiğim şey zaten karı kocanın arasna girmek iyi niyetlede olsa kotude, birakmiyolarkı kendi sorunumuzu kendimiz cözelim.
Aslında çok doğru canım yani süt sagma makinesi lazım olursa doğumdan sonra hemen alınabilirBende bazı şeylerde çok karasız kaldım. Sanki her şey alınmalı gibi anlsmsız his oluştu. Tam bir tüketim manyaklığı. Annemde boşuna takıyosun rahat ol diyor, haklı tabi. Yani mesela süt sağma almadım baktım çok lazım eşim hemen gider alır. Yada internetten hemen sipariş veririz.
Kanguruda almadım. Sling denilen şey acaip ilgimi çekiyor. Ama ben beceremem gibime geliyor. Hem daha ekonomik hem de anne ve bebek için çok iyimiş. Babywearing denilen şey harika ama cesaret edemedim daha almaya :)
Bence alma sütün konusunda ne olacağını henüz bilmiyorsun lazım olursa ihtiyacın olduğunda al bence. Şimdiden lazım olur diye alıpta ile yaramadığında kenarda beklemesinden iyidir boşuna masraf etmemiş olursun hem. Sütün bunda çok gelirse o zaman al sağma makinasını. Bebiş bir gün değilya çoook emecek sonuçta :) kanguru içinde yeni doğan için çok erken değilmi canımSöz konusu bebek eşyaları olunca öyle oluyor canım ya ben de bir sürü şeyde kararsızım ne yapacam bilmiyorum
Göğüs kalkanı almak istiyordum kararsız kaldım
Süt sagma makinesi almalı miyim onu da bilmiyorum
Kızımda sütüm vardı çok birikirdi makinem yoktu diye sürekli sistit olurdum çekerdim 2 3 gün
Bunda nasıl olur bilmiyorum
Ergonomik kanguru almayı düşünüyordum onda da kararsızım şu an
Kalkan hariç diğerleri çok külfetli alıp pişman olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?