- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.761
Değilmiş :))ikisi aynı şey değil mi karıştırıorum :))
Kaybolmaz canım yikayabilirsin sadece kıyafetlerin içine girebiliyor ona dikkat etKizlar hastane cantama koycaklarimin bir kismini yikayim dedim .Ama bir sorum var eldiven ve coraplar kaybolur mu ic ice katlayip mi atayim ? YIkama filesi vardi bulamiyorum telaseden
Evet canım doğru söylüyorsun süt sagmayi eledik doğumdan sonra ya :)Bence alma sütün konusunda ne olacağını henüz bilmiyorsun lazım olursa ihtiyacın olduğunda al bence. Şimdiden lazım olur diye alıpta ile yaramadığında kenarda beklemesinden iyidir boşuna masraf etmemiş olursun hem. Sütün bunda çok gelirse o zaman al sağma makinasını. Bebiş bir gün değilya çoook emecek sonuçta :) kanguru içinde yeni doğan için çok erken değilmi canımben kademe kademe almayı planlıyorum lazım olanı lazım olduğunda almak daha mantıklı
Tamam canim etiketlerini kestim renklerine gore ayirdim .Bir tane 10lu iki tane 5 li hastane çıkışı,3 tane de alt üst takim koycam.2 kundak 1 muslin 3 4 corap ,4 agiz mendili Peki cok mu abartmisim?Kaybolmaz canım yikayabilirsin sadece kıyafetlerin içine girebiliyor ona dikkat et
Bak hallettin bile :) sıcağın zirve yaptığı zamanlarda biz napacaz gerçekten bilemiyorum sürekli duş alırdım ben günde 2 kez 3 kez şimdi çocuk olunca banyoda yatar kalkarım o daraltıyla :)) göğüs pedleri süt geldiğinde dışa çıkmaması için dimi?Evet canım doğru söylüyorsun süt sagmayi eledik doğumdan sonra ya :)
Kanguru yeni doğan aparatli alacam canım ama onu da 40 tan önce kullanamam gibi geliyor dikişlerim ancak toparlar o da doğumdan sonraya kaldı:)
Göğüs kalkanı kaldı geriye kullananların bir kısmı memnun bir kısmı değil
Göğüs pedleri çok koku yapıyor memeye yapışıyor bir de hava sıcak olacak ama mecbur onlar da lazım
Aslında çok doğru canım yani süt sagma makinesi lazım olursa doğumdan sonra hemen alınabilir
Ben burda bulamam ama İnternetten sipariş versem en fazla 1 hafta içinde gelir
Kanguru da doğumdan sonraya kalabilir çünkü sezeryan olacağım için 40 - 60 gün arası kullanamam gibi geliyor
Ben momfort baby ı beğeniyorum canım şu an aklımda olan o :)
Slingi bir ara alıyordum son anda vazgeçtim ya baglayamazsam diye beceremem gibi geldi ama dediğin gibi çok güzel duruyor
Babywearing ler çok çok güzel bir o kadar da uçuk fiyatları var bebek arabası kadar :))
Dediğin gibi tüketim manyaklığı oluyor insanda ya
Ben m beden olur diye dusunmustum ama yinede instagramda bunu satan biyerden alıcakmis gibi beden hakkinda yorum istedm onlarda m olur demisti :)))Geçtimi devam ediyor mu canım benimde öyle oluyordu sanki damar kopcak gibi böyle sonra geçiyordu. Ağrılarımız farklıymış o zaman benim kuyruk sokumundan itibaren ağrıyor sol ayağıma sancı giriyor az önce ağladım ağrıdan
Güle güle kullan canım inşallah bu geceliği bende çok beğendim bulamazsam bunu almak istiyorum bedenini nasıl ayarladın geldiğinde de paylaşır mısın burda
Ben filesiz fln yikadm hicde sorun olmadi canm kaybolmadılarKizlar hastane cantama koycaklarimin bir kismini yikayim dedim .Ama bir sorum var eldiven ve coraplar kaybolur mu ic ice katlayip mi atayim ? YIkama filesi vardi bulamiyorum telaseden
Çok değil canım yanında bulunsun bir de bebek kaka yapacak kusma ihtimali varTamam canim etiketlerini kestim renklerine gore ayirdim .Bir tane 10lu iki tane 5 li hastane çıkışı,3 tane de alt üst takim koycam.2 kundak 1 muslin 3 4 corap ,4 agiz mendili Peki cok mu abartmisim?
Annem onlara en baştan itibaren(Eylülde) ev tutsak aslında uzun süre Ankara'da kalıp bakmaya hazır. Ama bizim şartlarımız buna uygun değil maalesef. Bana da gittikçe senin gibi 1 sene kendim bakmak sonrasını sonra düşünmek mantıklı gelmeye başlıyor. 1 sene sonra annemlere ev tutabilecek durumda oluruz, belki gelir bakar, belki bakıcı bulurum.ama bakıcılara da zerre güvenim yok ne yalan söyleyeyim.AdaisyLove B Bugunneselibirgun sagolun kizlar biraz gecti icim rahatladi .
B Bugunneselibirgun bu arada yemek yapmak zorunda misin ?Eger zorlancaksan yapma .Kendini mecbur hissetme yani .
serenity16 canim cok karışık bir durum .Ne kadar annenin esi olsa da evde istememen cok normal tanımıyorsun bile .Sanirim annen bebege duzenli bakamayacak .Maddi olarak zorlanmayacaksaniz ucretsiz izne ayril .Ya da bakici bul .Annen de zaman zaman gelip bakiciyi kontrol eder .Aklima bu geldi .Benim kv gezmeyi cok sevdigi icin bebegime baktirmayi dusunmuyorum .1 sene calismayacagim .Sonrasi da bakici.
Sende de kedimi var cnm hem kum temizliği hem tüy temizligi ağrım olmasa yapicam da ağrım varken yapamıyorum neyseki eşim kumu temizliyor.Off kediler ve kuslar ekstra is çıkarıyor. Ctesi sildik süpürduk bugun bak yine supurulmeli .Bir de oda oda gezip beni deli ediyor
Aynen canim sıcak olması çok ürkütüyorBak hallettin bile :) sıcağın zirve yaptığı zamanlarda biz napacaz gerçekten bilemiyorum sürekli duş alırdım ben günde 2 kez 3 kez şimdi çocuk olunca banyoda yatar kalkarım o daraltıyla :)) göğüs pedleri süt geldiğinde dışa çıkmaması için dimi?
Canim bebeğim kızCanım bebeğin kız mi erkek mi bilmiyorum ama benim erkek olacağı için kanguru veya onun benzeri şeyler önerilmiyor bende almicam onu
Oyyyy kuzucummm nasıl da yapmış bebeğin gazı olunca kaka bu şekilde taşıyor ne yazık ki :)Kızlar bakın alez almanın zorunluluğu mutlaka almaniz lazım :) Eki Görüntüle 2141998 Eki Görüntüle 2141998
Kundak dedigim penye battaniye :) Bir tane 10ludan cikan var bir tane de yedek koydum .Muslin de iş görür sanirim.Çok değil canım yanında bulunsun bir de bebek kaka yapacak kusma ihtimali var
Lazım olabilir yani
3 takım ı 2 ye düşürebilirsin ama
Penye battaniye de eklebilirsin 2 tane lazım oluyor onlar da
Canim ev tutmak da kulfet gibi .Eger sirf senin bebegin icin gelceklerse surekli kendini onlara karsi borclu hissedebilirsin .Annen elin adamiyla evlenecek .Her sey planladığıniz sekilde olmayabilir .Zaman gecince senin icin geldik de bunaldik da vs vs muhabbeti dönebilir. Bence tekrar tekrar düşün .Huzurun kaçmasın. Bir de evlenecegi kisi tutsa evi siz de mutfaj masrafina vs destek ciksaniz olmuyor mu ?Annem onlara en baştan itibaren(Eylülde) ev tutsak aslında uzun süre Ankara'da kalıp bakmaya hazır. Ama bizim şartlarımız buna uygun değil maalesef. Bana da gittikçe senin gibi 1 sene kendim bakmak sonrasını sonra düşünmek mantıklı gelmeye başlıyor. 1 sene sonra annemlere ev tutabilecek durumda oluruz, belki gelir bakar, belki bakıcı bulurum.ama bakıcılara da zerre güvenim yok ne yalan söyleyeyim.
Muhabbet kusu var kediden beter .Bir de kacacak diye kapi pencere acamiyoruz .Özgür alisti kafese sadece uyumak ve yem yemek icin giriyor .Yeniden kafese alıştırmaya calisiyorum.Bu sefer depresyona giriyor .Kiyamiyorum .Sende de kedimi var cnm hem kum temizliği hem tüy temizligi ağrım olmasa yapicam da ağrım varken yapamıyorum neyseki eşim kumu temizliyor.
Aynen cnm ağırlık kendini hissettiriyor artık az biraz yürüsem bacaklarım agriyor 2 dk dinleniyorum. Allah yardımcımız olsun, evi güzelce temizlemek istiyorum haziran gibi ama ramazan olduğu için kadın gelirmi bilmiyorum napsam.Artık yoruluyoruz kuzum gayet normal sancıların olması ağırlık artık kendini hissettiriyor benim birde küçüğüm saolsun heryerde sürekli bi ortalık toplama mücadelem var ama yapacak bişi yok az kaldı Allah’ın izniyle bi iş yapıyorum 10 dk oturup tekrar başlıyorum böyle böyle bitecek inşallah
Hıı tamam o zaman cnm :)Kundak dedigim penye battaniye :) Bir tane 10ludan cikan var bir tane de yedek koydum .Muslin de iş görür sanirim.
Canim ev tutmak da kulfet gibi .Eger sirf senin bebegin icin gelceklerse surekli kendini onlara karsi borclu hissedebilirsin .Annen elin adamiyla evlenecek .Her sey planladığıniz sekilde olmayabilir .Zaman gecince senin icin geldik de bunaldik da vs vs muhabbeti dönebilir. Bence tekrar tekrar düşün .Huzurun kaçmasın. Bir de evlenecegi kisi tutsa evi siz de mutfaj masrafina vs destek ciksaniz olmuyor mu ?
Bi nefes aldırmıyolar kı biraz küs kalalımda, haksız olan anlasın hatasını, sorunu cozmeden varışdık demek daha büyük soru getiriyor cünki gercekden af edemiyor insan sadıce sineye cekiyor.ya çözmek ne kelime çözmesinler uğraşıolar konuşarak.hayır bende senin evladın kadarım sonuçta.haksız kimse ona kız.benim oğlum die haksızknde savunmak nedir.benim babam öyle yapmaz.ben haksızsam bana kızar eşim haksızsa güzelce onşa konuşur.bendw her defasında senin deden böyle yapmıo babamla aynı yaştalar o bunu yapamıo derim.ne geçio ellerine anlamam
Aynen canim sıcak olması çok ürkütüyor
Bebekleri nasıl giydiririz onu da bilmiyorum benim aldıklarım hep uzun kollu
İnce ama bakalım artık ne olacak ben de yazın klimasız duramıyorum bebek varken açamam da bakalım ne yapacam burası şimdiden çok sıcak dün klima açmaya başladık bugün hava 32 derece...
Her gün duş alırsın kuzum çok iyi geliyor süt akışını da kolaylaştırıyor yanında biri olacak zaten dimi
Biri varsa her bunaldiginda gir duşa:)))
Canim bebeğim kız
Ergonomik kanguru lar var benim baktığım model erkeklerde de tavsiye ediliyor sıkıntı yaratmiyormus kullanan da çok tabi ki doktora danışılir bu konu hiç kullanmadım ben yanlış da bilgi vermek istemem :)
Oyyyy kuzucummm nasıl da yapmış bebeğin gazı olunca kaka bu şekilde taşıyor ne yazık ki :)
Alez kesinlikle şart )
Herkesin bakış açısı farklı tabi cnm, müstakil ev olsa tabiki daha iyi olur ama maalesef.ay evin içinde kedi köpek asla istemem tüğleri boğazıma yapışmış gibi boğulduğumu hissederim. müstakil evin bahçesin güzel kulübelerde yetiştirmek daha mantıklı sanırım
Bizde de var muhabbet kuşu bunu yeni aldık ama alıştırmaya çalışıyoruz çok yorucu geliyor bana sağa sola vuruyor alismadi bir türlüMuhabbet kusu var kediden beter .Bir de kacacak diye kapi pencere acamiyoruz .Özgür alisti kafese sadece uyumak ve yem yemek icin giriyor .Yeniden kafese alıştırmaya calisiyorum.Bu sefer depresyona giriyor .Kiyamiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?