2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hastane cantama koycaklarimin bir kismini yikayim dedim .Ama bir sorum var eldiven ve coraplar kaybolur mu ic ice katlayip mi atayim ? YIkama filesi vardi bulamiyorum telaseden
Kaybolmaz canım yikayabilirsin sadece kıyafetlerin içine girebiliyor ona dikkat et

Evet canım doğru söylüyorsun süt sagmayi eledik doğumdan sonra ya :)
Kanguru yeni doğan aparatli alacam canım ama onu da 40 tan önce kullanamam gibi geliyor dikişlerim ancak toparlar o da doğumdan sonraya kaldı:)
Göğüs kalkanı kaldı geriye kullananların bir kısmı memnun bir kısmı değil
Göğüs pedleri çok koku yapıyor memeye yapışıyor bir de hava sıcak olacak ama mecbur onlar da lazım

Kaybolmaz canım yikayabilirsin sadece kıyafetlerin içine girebiliyor ona dikkat et
Tamam canim etiketlerini kestim renklerine gore ayirdim .Bir tane 10lu iki tane 5 li hastane çıkışı,3 tane de alt üst takim koycam.2 kundak 1 muslin 3 4 corap ,4 agiz mendili Peki cok mu abartmisim?

Bak hallettin bile :) sıcağın zirve yaptığı zamanlarda biz napacaz gerçekten bilemiyorum sürekli duş alırdım ben günde 2 kez 3 kez şimdi çocuk olunca banyoda yatar kalkarım o daraltıyla :)) göğüs pedleri süt geldiğinde dışa çıkmaması için dimi?

Canım bebeğin kız mi erkek mi bilmiyorum ama benim erkek olacağı için kanguru veya onun benzeri şeyler önerilmiyor bende almicam onu

Ben m beden olur diye dusunmustum ama yinede instagramda bunu satan biyerden alıcakmis gibi beden hakkinda yorum istedm onlarda m olur demisti :)))
Kizlar hastane cantama koycaklarimin bir kismini yikayim dedim .Ama bir sorum var eldiven ve coraplar kaybolur mu ic ice katlayip mi atayim ? YIkama filesi vardi bulamiyorum telaseden
Ben filesiz fln yikadm hicde sorun olmadi canm kaybolmadılar

Tamam canim etiketlerini kestim renklerine gore ayirdim .Bir tane 10lu iki tane 5 li hastane çıkışı,3 tane de alt üst takim koycam.2 kundak 1 muslin 3 4 corap ,4 agiz mendili Peki cok mu abartmisim?
Çok değil canım yanında bulunsun bir de bebek kaka yapacak kusma ihtimali var
Lazım olabilir yani
3 takım ı 2 ye düşürebilirsin ama
Penye battaniye de eklebilirsin 2 tane lazım oluyor onlar da

Annem onlara en baştan itibaren(Eylülde) ev tutsak aslında uzun süre Ankara'da kalıp bakmaya hazır. Ama bizim şartlarımız buna uygun değil maalesef. Bana da gittikçe senin gibi 1 sene kendim bakmak sonrasını sonra düşünmek mantıklı gelmeye başlıyor. 1 sene sonra annemlere ev tutabilecek durumda oluruz, belki gelir bakar, belki bakıcı bulurum.ama bakıcılara da zerre güvenim yok ne yalan söyleyeyim.

Off kediler ve kuslar ekstra is çıkarıyor. Ctesi sildik süpürduk bugun bak yine supurulmeli .Bir de oda oda gezip beni deli ediyor
Sende de kedimi var cnm hem kum temizliği hem tüy temizligi ağrım olmasa yapicam da ağrım varken yapamıyorum neyseki eşim kumu temizliyor.

Aynen canim sıcak olması çok ürkütüyor
Bebekleri nasıl giydiririz onu da bilmiyorum benim aldıklarım hep uzun kollu
İnce ama bakalım artık ne olacak ben de yazın klimasız duramıyorum bebek varken açamam da bakalım ne yapacam burası şimdiden çok sıcak dün klima açmaya başladık bugün hava 32 derece...
Her gün duş alırsın kuzum çok iyi geliyor süt akışını da kolaylaştırıyor yanında biri olacak zaten dimi
Biri varsa her bunaldiginda gir duşa:)))
Canım bebeğin kız mi erkek mi bilmiyorum ama benim erkek olacağı için kanguru veya onun benzeri şeyler önerilmiyor bende almicam onu
Canim bebeğim kız
Ergonomik kanguru lar var benim baktığım model erkeklerde de tavsiye ediliyor sıkıntı yaratmiyormus kullanan da çok tabi ki doktora danışılir bu konu hiç kullanmadım ben yanlış da bilgi vermek istemem :)
Kızlar bakın alez almanın zorunluluğu mutlaka almaniz lazım :) Eki Görüntüle 2141998 Eki Görüntüle 2141998
Oyyyy kuzucummm nasıl da yapmış bebeğin gazı olunca kaka bu şekilde taşıyor ne yazık ki :)
Alez kesinlikle şart )

Çok değil canım yanında bulunsun bir de bebek kaka yapacak kusma ihtimali var
Lazım olabilir yani
3 takım ı 2 ye düşürebilirsin ama
Penye battaniye de eklebilirsin 2 tane lazım oluyor onlar da
Kundak dedigim penye battaniye :) Bir tane 10ludan cikan var bir tane de yedek koydum .Muslin de iş görür sanirim.
Canim ev tutmak da kulfet gibi .Eger sirf senin bebegin icin gelceklerse surekli kendini onlara karsi borclu hissedebilirsin .Annen elin adamiyla evlenecek .Her sey planladığıniz sekilde olmayabilir .Zaman gecince senin icin geldik de bunaldik da vs vs muhabbeti dönebilir. Bence tekrar tekrar düşün .Huzurun kaçmasın. Bir de evlenecegi kisi tutsa evi siz de mutfaj masrafina vs destek ciksaniz olmuyor mu ?

Sende de kedimi var cnm hem kum temizliği hem tüy temizligi ağrım olmasa yapicam da ağrım varken yapamıyorum neyseki eşim kumu temizliyor.
Muhabbet kusu var kediden beter .Bir de kacacak diye kapi pencere acamiyoruz .Özgür alisti kafese sadece uyumak ve yem yemek icin giriyor .Yeniden kafese alıştırmaya calisiyorum.Bu sefer depresyona giriyor .Kiyamiyorum .

Aynen cnm ağırlık kendini hissettiriyor artık az biraz yürüsem bacaklarım agriyor 2 dk dinleniyorum. Allah yardımcımız olsun, evi güzelce temizlemek istiyorum haziran gibi ama ramazan olduğu için kadın gelirmi bilmiyorum napsam.

Hıı tamam o zaman cnm :)
Kundak için de ince örtüler oluyor ya onlara da bir bak derim çok iş görüyorlar
O zaman yeterli bence gayet iyi olmuş bebeğin eşyaları
Geriye seninkiler kaldı
Ben daha bişey hazirlamadim çok rahatım az da kaldı aslında haziran sonu da olabilir doğum bir dahaki kontrolde konuşacam doktorla

Bi nefes aldırmıyolar kı biraz küs kalalımda, haksız olan anlasın hatasını, sorunu cozmeden varışdık demek daha büyük soru getiriyor cünki gercekden af edemiyor insan sadıce sineye cekiyor.

Ben araştırdım da canm ergonomikler için bile bazı doktorlar önermemiş

ay evin içinde kedi köpek asla istemem tüğleri boğazıma yapışmış gibi boğulduğumu hissederim. müstakil evin bahçesin güzel kulübelerde yetiştirmek daha mantıklı sanırım
Herkesin bakış açısı farklı tabi cnm, müstakil ev olsa tabiki daha iyi olur ama maalesef.

Muhabbet kusu var kediden beter .Bir de kacacak diye kapi pencere acamiyoruz .Özgür alisti kafese sadece uyumak ve yem yemek icin giriyor .Yeniden kafese alıştırmaya calisiyorum.Bu sefer depresyona giriyor .Kiyamiyorum .
Bizde de var muhabbet kuşu bunu yeni aldık ama alıştırmaya çalışıyoruz çok yorucu geliyor bana sağa sola vuruyor alismadi bir türlü
2 yıl önce vardı kuşum bizde 3 yıl kaldı konuşuyordu dediğin gibi kafese girmiyordu bir yemek yemek için doğum yapınca mecbur kapattım bebek korkmasın diye ilgilenemedim de sonra öldü kuşum ben de depresyon a girdim arkasından
Istemiyordum yenisini eşim supriz yapıp getirdi aklıma hep o geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…