2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Muhabbet kusu var kediden beter .Bir de kacacak diye kapi pencere acamiyoruz .Özgür alisti kafese sadece uyumak ve yem yemek icin giriyor .Yeniden kafese alıştırmaya calisiyorum.Bu sefer depresyona giriyor .Kiyamiyorum .
Evet onlarda kafes dışında durunca alışıyorlar kafese girmiyorlar. Bir dönem bende bakmıştım sonra ölünce çok üzüldüm bir daha kuş bakmaya cesaret edemedim. Bende balkonu fln açıyorum ama pamuk hnm hemen balkona koşuyor kuş görünce avlanma moduna giriyor. Bir kere öyle balkondan düşüyordu son anda yakaladım.

i
Bi nefes aldırmıyolar kı biraz küs kalalımda, haksız olan anlasın hatasını, sorunu cozmeden varışdık demek daha büyük soru getiriyor cünki gercekden af edemiyor insan sadıce sineye cekiyor.
iki çocuk annesi olucaksın sanırım taze gelin muamelesi yapmasınlar artık buna izin verme derim herkes saygılı olmak zorunda

Kızlar bu ara üst üste çok yatılı misafirim geldi, arkadaşlarım, kayınvalidemler görümcemler en son annemler, kardeşim eşi vb gelmişti. Nedense annemler gelmeden ağır gelmişti temizlikti ağırlamaktı gözümde büyümüştü. Dinlenemeden misafir gelince. Geldiler, hem evimin işini yaptılar hem elimi hiç bişeye sürdürmediler. 6 kişiydiler herşeyi kendileri yaptılar. Gezerken yoruldum ama stressiz günlerdi ve zorlanmadım. Şimdi yola çıktılar dönüyorlar. Çok koydu gitmeleri, birazda vicdan yaptım o kadar gözümde büyüttüğüm için keşke daha uzun süre kalsalardı. İnsanın annesi başka gerçekten kimseye benzemiyor, uzakta olmak çoook zor

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Kulaktan ölçen mi alından dokunmadan ölçen mi almalıyım tam bilemiyorum. Marka da bilmiyorum pek. Birde oda için soğuk buhar makinesi almalı mıyım bilemedim.
Ben digital ölçer almıştım kızım havale geçirdi hastanede yanlış olctugunu anladım orda bana en klasik olanını tavsiye ettiler digital olmayanini şimdi onu kullanıyorum çok memnunum

Muslin kundak koydum canim .Ilk etapta cok kullanılıyor diye 4 tane aldim .Koyduklarimi yazayim ki eksiklerimi de görüp alayim. Acemi olunca cok tereddüt ediyorum bir sey alirken hazirlarken .
Ya eğer 2 yıldır bizle olmasaydi su donemde kesinlikle istemezdim .Simdi annem bebege zararli biraz ben bakayim diyor .Ben de ozlerim diye vermiyorum evin icinde en buyuk moral kaynagim .Derin bir sessizlik olmuyor hic .
Yaa ne güldüm Ahh evlenmeden once de kedim vardi .Esim istemedi o da oyle gitti elimden .Arkadasimin kedisi de balkondan düşmüştü Bir sey olmuyor ama cok korkuyorlar hele ev kedisiyse .

Annem memleketten gelecek canım inşallah. Klimayı tavana doğru üflemesni sağlarsınız uyku modunda açık durur evin içi serin olur çok soğuk olmasa bile şu nem olmasın yeter bence. Annem orda yapamayız seni alır memlekete geliriz diyor ama bilmiyorum annemlerim evde yani dışarı sıcaktan çatlasada evin içi serin miss gibii giderim bendee ayy bana bi halley oluyo :))

Doğru diyorsun, huzur kaçması en büyük korkum ki annem de senin için geldik, bunaldım deme potansiyeline sahip biridir. Masraf bölüşümü konusunda biz bakıcıya vereceğimiz parayı senin ev kirana veririz demiş bulunduk, adını biz koyduk yani. O yüzden karşı taraf teklif etmediği sürece ondan talep edemem. Aslında düşünüp adamla annemin demesi lazım, biz nasılsa bir şehirde ev kuracağız, kirayı evi hallederiz diye. O zaman ben senin önerdiğin şekilde başka şekilde desteği teklif edebiliirm.Ama şu sıralar ailede benim konforumu merkeze alacak insan yok
Annem evlenme arefesinde, kız kardeşim nişanlı ve iş problemlerini halletme derdinde, babam flört modunda, kv ameliyat oldu,kv,kp yaşlılar zaten gelip destek olmak gibi bir durumları olmaz. Bakalım napacağız... Doğum yaklaştıkça bu sorular kafamı kurcalamaya başladı işte.
Sanırım dediğin gibi odağa huzurun kaçmaması fikrini alarak bi karar vermeliyim pratik kararlardan ziyade.

Emekci analar gunumuz kutlu olsun, hayat boyu calisicaz biz malum, annelik mesaisi bitmek bilmeyen bir meslek, es,kardes,arkadaslik bir yerde bitiyor ama annelik olene kadar suren bir seyehat gibi, Allahim hepimize anneligi en guzel bicimde yasamayi nasib etsin... Okuyamadm gecmisi malum tatil, koca evde cocugu az gezdirelim diyoruz, ins herkesler iyidir, ins guzel haberler alalim bugun ve hergun, hepinizi kucaklarimm pozitif enerji sizinle olsun

:)) bizimki çamaşır ipinde asılı kalmıştı ordan miyaâav diye bağırınca sesini duydum öyle yakaladım yoksa gidiyordu aşağıya doğru 2 hafta balkona yaklaşamadı korkudan. :)

Ne güzel böyle destek olmaları... Güzel bir anı olmuş işte senin için Tekrar gelirler heralde üzülme

S Shezofren88 canim hastane cantani hazirlamis miydin ?Bebegin kiyafetlerini tül keseye koymak istiyorum hem daha görsel hem de kolaylik açısından. Ama keseleri nerden alcam bilemedim .Var mi bildiğin yer ?

Ben onlardan hazır görmedim canım
Istersen metresi zaten 3. Buçuk lira falan alıp diktirebilirsin
Ya da kiloyla yapışkanlı şeffaf poşet satıyorlar.
Öyle bişey alıp kullanabilirsin
S Shezofren88 canim hastane cantani hazirlamis miydin ?Bebegin kiyafetlerini tül keseye koymak istiyorum hem daha görsel hem de kolaylik açısından. Ama keseleri nerden alcam bilemedim .Var mi bildiğin yer ?

Benim bütün ev telli balkona çıkmaları yasak. Ben evhamlanıyorum biraz düşerler diye. Bende bebekler eve gelince olacakları düşünüyorum napsam diye. Bebeklere asla zarar vermezler ama strese gircekler ev kalabalık olcak. Tekir kızım sevmiyor yabancıları. Annemlerin yazlığına gideyim 2 ay diye karar verdim en son hem sıcaklarda bana da iyi gelir hemde evdeki kediler çok strese girmez eşim onlarla kalır. Ayy derdin de bu mu diyen olacaktır ama o kadar değerliler ki benim için yani yazarak anlatması zor :)

Ben onlardan hazır görmedim canım
Istersen metresi zaten 3. Buçuk lira falan alıp diktirebilirsin
Ya da kiloyla yapışkanlı şeffaf poşet satıyorlar.
Öyle bişey alıp kullanabilirsin
Belki ceyizcilerde hazir bulabilirim diye umit ediyorum .Gelinler de ceyizlerini o tül keselere koyuyor ya diktirdiklerini sanmiyorum .Burda tarihi carsi var ceyiz ağırlıklı. Olmadı oraya sorayim.

Inşallah bulabilirsin canm
Insallah .Bir de hangi cantayi kullanacağım konusunda kararsizim .Sizce ayri iki canta mi hazirlayim yoksa daha buyuk tek cantada mi birlestireyim .Renkli kabin tipi mavi bir bavul hayalim var .Dogumdan sonra oglusun bavulu olur diye düşünüyorum ama bilemedim .

Canım bence sevmek isterse bikaç gün gelir ama bence gelmemesi daha doğru gibi. Çünkü kendisi de yeni evlenecek eşiyle alışma sürecinde ılacak. Sen ev kiralayana kadar durumun müsaitse ücretsiz izin al kendin bak bebişine. Ben doğumdan sonra yanımda kimsenin kalmasını istemiyorum açıkçası bebeğimin tadını eşimle yalnız çıkarmak istiyorum. Çok insan çok fikir çok laf demek bazı dönemlerde. Annen kırılmaz bence güzelce anne sen de yeni evlisin evliliğine odaklan mutlu ol istiyorum dersin ben de bebeğime bakarım severim dersin. Özlediğinde gelir gidersiniz dersin.

Bence tek çanta hazırla içine hem senin hem bebişin ihtiyaçlarını ayrı ayrı koyarsın.
Istersen renk belirle kendilerini belli renk tül keseye koy
Onunkini farklı keseye
Hem bulması kolay olur hemde bir çantada toplanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…