2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geriye aldilarsa cok iyi degilse ölene kadar icinden cikmazdi .Artik ogrenmis oldun ne olduğunu bir daha guvenme canim .Seni uzmesine izin verme.

Vaaay 4 dene de baldizin var. Ozde evin tek oglu ustelik kicik oglan. İsin cetindi canim. Ama ne olur olsun hec kese sene hamile hamile eziyet vermeye imkan yaratma. Evvelden uzu yola gorubler indi de bilirler ki sesin cixmiyacaqda. Ama altdan altdan olsada sozunu de. Bawa sal ki bele ede bilmirem .

Eşim ne yapa bilirki onun yaninda başka biri oluyor eşim işe gitdiğinde başka hoş bilsede bir şey yapıcağnı sanmıyorum. Görmüyor ki.
En azi anasini doyub soymeli deyil ki basa sala bilerde ana yaziqdi bu qiz hamiledi ustelik hele biri korpedi. Her seye nece catsin ve s kimi basa duse biler.

Bugün Tekrar ısrar verdım hafıf enfeksıyon cıktı onun dısında suyu duzelmıs kılosu da bebekte iyi sancıda cıkmadı kızlar
Geçmiş olsun canım. Çatı genişliyor diye muhtemelen kemiklerin sızlıyor senin. Vücut yapımız komple değişiyor sonuçta. Bende çok ağrı çekiyorum. Teyzem ebe, geçen ağlayarak aradım ben bu ağrıya dayanamıyorum daha napıcam diye, o bana ağrı olursa bol süt ve yoğurt yememi önerdi. Normalde günde 1 bardak süt içiyorsam ağrı olduğunda 3 bardak falan içiyorum geçen kase kase yoğurt yedim ve baya rahatladı. Kemiklerin rahatlaması için kalsiyumu artırmamız gerekiyor anladığım kadarıyla. Sende bi dene istersen.

En azi anasini doyub soymeli deyil ki basa sala bilerde ana yaziqdi bu qiz hamiledi ustelik hele biri korpedi. Her seye nece catsin ve s kimi basa duse biler.
Onu qabaxca özü qanmalıdı ki de, aynı şeyı o bana diyir mamam yazıxdı, gec yat tez qal iş gör qoyma mamam yorulsun.

Geriye aldilarsa cok iyi degilse ölene kadar icinden cikmazdi .Artik ogrenmis oldun ne olduğunu bir daha guvenme canim .Seni uzmesine izin verme.
Zaten güvenmiyorum cnm ama eşim üzülüyor diye bişey diyemiyorum oda bugün anladı annesinin yalan söylediğini baya sinirlendi ama ne iise yarar cnm bizi kandırdıktan sonra. Kv nin kaynanası bile artık bıkmış ondan ama kadın kıyamıyor ne yapsın.

Canım altınlarını senin yerine nasıl satar aklım almıyor.
Bizim eve hırsız gircek diye korkumuza kaynananmlara vermiştik.
Onlarda kasaya kendi adlarına koymuşlar.
Sonra ev için peşinat olarak kullandık ama ev bizim üstümüze değil malesef kaynimin üstüne.
Bende başta eşime çok dedim hani bizim üzerimize olsun boşuna gitti altınlarım diye çok kızdım.
Sonra Milana firuze nin eşi gibi ailesinin lafindan çıkmayan bir insan olduğu için ve ailesine güvendiği için daha da bişey demedim.

Benim tarafimdan herkes o ev sizin değil o zaman diyor. Ama bende güvenmek istiyorum. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Kasada duran altınlar için eşimle huzurumu bozsam elime ne gececek diye düşünüyorum. Iki sene sonra kredisi bitince kirasını istemeye başlıcam.
Çocuğum olacak sonuçta. Yatırım için ihtiyaç için gerekecek.

Seninde işin zormuş canım, güvensinler tamam ama bu kadarda gözü kapalı güvenmesinler, madı acıda bizim butce aynı olduğu için o konuda bi sikintim yok cok şükür, eşim burda kp de moskovada calışıyor ne kazanıyorsa eşime gönderiyor kuruşu kuruşuna, tabı kv bende para gördüğünde kuruş bile olsa burakmaz bende durmasına izin vermez söylediğimde bana lazım benim param diyor gördüm oğlumdan aldın, benim para harcamamı hiç kaldıramıyor ki harcamıyorum da zaten daha kendime hamile kiyafeti, bebeğe de hiç bir şey alamadım.

Kuzum mecbur alınması gereken şeyler alınır.
Eşine şöyle şunlar alınması falan lazım de.
Biz de almadık daha fazla bişey
Ama ben liste yaptım buzdolabının üstüne astım görülsün diye.

Bende aynen ole yapdım eşime söyledim tamam dedi 1-2 haftaya liste yapıp cıkıcam inşallah.

Sormadan satmış cnm ama aylar sonra ogrendim bunu sorun inanki bileziklerin satılması değil sorun gizlice arkamızdan iş çevirmesi sonradan kayınpeder kuyumcuya gidip daha iyisini begendim aldı bileziklerimi ama yapılan şey çok yanlıştı. Sizin de sikintili cnm ev kayninin üzerin e yapılmış tapu onda size vermeyebilirde ama ins öyle bişey yaşamazsınız ne geliyorsa iyiligimizden başımıza geliyor.

Aynen canım

Bende kimsenin hakkı kimsede kalmaz dusuncesine sığınıyorum
Kayinbabamlar falan işleri bir. O yüzden bir sıkıntı olmaz inşallah yanılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…