- 19 Ocak 2016
- 2.383
- 1.886
- 133
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.721
Aynen öyle @Pembegomlek şuan benim için önemli olan da ne olduğu canımın yanması bir yere kadar erken doğum falan olur dıye endıselenıyorum hem doktor kesın bısı dese annemı falan getırtırım kalkmam ne bılım bı haline bakarımkuzum n3 olduğunu bilirsen için rahat eder ona göre bir hal çaresine bakılır
Forse sağol canım. Ben nevresim diktiricem ya aynı kumaştan o zaman yan korumalikta isterim 40 cm iyi oluyorsa öyle yaptiririm
Vala bende bilmirem, birici oğlan uşağnı yixildiği üçün doğduxdan sonra olub sonra 4 qızı olu 1 oglu, özü hey danşer qaynanasnın özne elediyi ezyetleri, ama öz elediyleni onun elediylernin yanda özne hec bir şey kimi geler.Allah yardimcin olsun ay baci. Cetindi isin. Ne qeribe adamlar var. Ozu hamile olmayib hec.
Ablamda aynısını dedi onda da myom vardı dun konuştuk olabılırmı dedı ama ben de hamılelıkten önce yoktu çünkü planlı bır gebelık hep kontrol oldum hamılelık döneminde oluştuysa bılemem doktora onıda sorayım canım belkı görmemiştir muayenedeGeçmiş olsun acaba doktorun farketmediği bi myom ya da kist olabilir mi çünkü tarif ettiğin ağrı myom ağrısına benziyor
Ben de de gebelik öncesinde yoktu gebelikte çıktı ve 1 hafta boyunca o sğrıyı çektim malasef büyüme yaptığında oluyor inş sizin ağrınızın sebebi myom değildir ve çabucak geçerAblamda aynısını dedi onda da myom vardı dun konuştuk olabılırmı dedı ama ben de hamılelıkten önce yoktu çünkü planlı bır gebelık hep kontrol oldum hamılelık döneminde oluştuysa bılemem doktora onıda sorayım canım belkı görmemiştir muayenede
kuzum n3 olduğunu bilirsen için rahat eder ona göre bir hal çaresine bakılır
Forse sağol canım. Ben nevresim diktiricem ya aynı kumaştan o zaman yan korumalikta isterim 40 cm iyi oluyorsa öyle yaptiririm
Canım sana idrar tahlili yapildimi. İdrar Yolu enfeksiyonumu varKızlar benım kasık ağrm ne kadar dınlendıysem gecmıyor ıc gündürne yapacağımı şaşırdım uç dk ayakta zor duruyorum hemen agrıyor boyle kasıktan içeriye doğru adet ağrısı gıbı msgnezyımada başladım ama gecmedı korkmaya başlıyorum uç günlük dinlenmeyle geçmemesi çok garıp
Canım sen niye kendini bu kadar ezdiriyosun. Eşin de mi böyle o seni korumuyomu ailesine karşı. Hamile halinle bu kadar iş yapman. Bide böyle bi aileye hemen ikinci çocuk. Sana yazık nasıl başa çıkacaksinEvet canım kv demle yaşıyorum, düşün sırf o laf etmesin diye makınem varken camaşırı elde yıkıyorum, bu halımle bide bi dünya laf neden havluyu değişdirip onuda yıkamadım diye, koşa koşa gidip onuda yıkadım. Durumla alakası yok ama az cok nasıl biri olduğnu anlaman için yazdım.
dikkat et canim insallah bse yoktr bizede haber verİçinin rahatından degıl de nedeni ne bunun normal degıl çünkü yasamadım ben boyle birşey keşke sıze tarım edebılsem kızlaryarım saatte esım almaya gelıcek beni inşallah ıyı bır doktora denk gelırım anlar neoldugunuu
İnşallah canım şuan nasılsın pekı myom ne oldu?Ben de de gebelik öncesinde yoktu gebelikte çıktı ve 1 hafta boyunca o sğrıyı çektim malasef büyüme yaptığında oluyor inş sizin ağrınızın sebebi myom değildir ve çabucak geçer
İdrar tahlılı yapıldı temız dedi doktor uç gün onceCanım sana idrar tahlili yapildimi. İdrar Yolu enfeksiyonumu var
Veririm canım inşallahdikkat et canim insallah bse yoktr bizede haber ver
Canım ben hapını içemiyorum tüplerde sıvısı var ya onlar o etkileri yapmadı bende maltofer sıvı içiyorum kan ilacını. Doktoruna danış istersen
Cok haklisin, hiç kimse için değmez gercekden.Korkup ağlıyorlar canım bende öyle saçma davranışlara denk geldim. Büyüyene kadar aynı tarz sevgi davranışları veya kısıtlı sevgi gördüklerinden nasıl seveceklerini de bilmiyorlar.
Bizde de doğalgaz var ama kapı dibinde olacak yatak ve kapıyı kapatamam hava kurumasın diye, bu yüzden yel alma olabilir diye düşündüm en azından ev havalandırıcaz filan o vakitte de gerekir. Kenarlarını ekstra kurdele gibi uzatıp alttan demire bağlayacağım. Resmi aşağıda paylaştım. Biri park yatak diğeri de uyku seti (yan korumalı)
Güzel kardeşim büyüktür tabiki saygı göstereceğiz ama insanlık sınırlarını aşarlarsa da insan olduğumuzun farkına varıcaz. Kimse köle gibi başkasının yükünü çekmeye gelmedi, evlat sahibiyiz bak bi vakit sonra evlenip yuvalarını kursunlar isteyeceğiz herkesin yaşam hakkı var çünkü. Anladın mı? Eli ayağı tutup başkasına eziyet hakkı kimseye verilmemiş. Evladının böyle bir eziyet çekmesini ister miydin? Sağlıklı ebeveynler olup, sağlıklı bireyler yetiştirelim. Ben sana diyorum ki kraldan çok kralcı olup büyüktür deyip kendine eziyet etme.
Teşekkürler cnm aynen oyle biz ona ısrar etmedik kendisi teklif etti o dönemde duzceye gidince mağazadan baktık 2 aydir yalan söylüyormuş meğer. Bileziklerimi benden habersiz sattığında da aylarca yalan soylemisti bana yine aynı huyunu devam ettiriyor yazık gerçekten yazık. Esime üzülüyorum gerçekten. Senin kv ninde bizimkinden kalır yani yok cnm.Gecmis olsun .Bir seyi net soylemek varken lafi dolandırip baskasiyla haber salmak da neyin nesi .Benim de en sinir oldugum sey en son ki alışveriş konumu hatirlarsin .Kimseden bir sey beklemiyorsun.Hem biz alalim diye atliyorlar hem de yari yolda bırakıyorlar .
Kronik yalancı demek kiTeşekkürler cnm aynen oyle biz ona ısrar etmedik kendisi teklif etti o dönemde duzceye gidince mağazadan baktık 2 aydir yalan söylüyormuş meğer. Bileziklerimi benden habersiz sattığında da aylarca yalan soylemisti bana yine aynı huyunu devam ettiriyor yazık gerçekten yazık. Esime üzülüyorum gerçekten. Senin kv ninde bizimkinden kalır yani yok cnm.
GEce yatmadan önce alıyorum ben :)Günaydın, mutlu hafta sonları sevgili annelerDemir hapı kullanıyor musunuz? Benim kullanmam lazım ama midem kötü oluyor hapı içtiğimde portakal suyuyla alıyorum c vitamini demirin emilimini arttırıyo diye, o da dokunuyor mideme , napcamı şaşırdım.
Eşim ne yapa bilirki onun yaninda başka biri oluyor eşim işe gitdiğinde başka hoş bilsede bir şey yapıcağnı sanmıyorum. Görmüyor ki.Canım sen niye kendini bu kadar ezdiriyosun. Eşin de mi böyle o seni korumuyomu ailesine karşı. Hamile halinle bu kadar iş yapman. Bide böyle bi aileye hemen ikinci çocuk. Sana yazık nasıl başa çıkacaksin
Ben de maltoferin sıvı tüpünü gece yatarken içiyorum canım. Gündüz içmedim hiç.Canım maltoferi nasıl içiyorsun? Ben gece yemekten 2saat sonra filan içiyorum. Gündüz aç karna içince rahatsız olurum diye.
Ya cnm 2 yil once biz balayına giderken bilezikler evde kalmasin nolur nolmaz diye kv ye emanet ettik 1 hafta sonra alicaktik sonra bilezikleri istemedik dedik kalsın güveniyoruz ya kadının huyunu da bilmiyorum meğer kadın balayına gittiğimiz gün sen git 12 tane bileziği sat erkek kardeşine bilezikleri ver sonra ben bilezikleri istedim aylarca oyaladı bugün yarın diye diye ondan sonra bi anlatmaya başladı borç vardı işte sattım da bilmem ne eee dedim niye bana sormadan yaptin böyle biseyi yeni gelindin çekindim istemeye fln dedi o zaman dedim senin bu yaptığın hırsızlık başka bişey değil dedim. Zorda kalınca hep ağlar zaten onun arkasına sığınır. Sonra kayınpederim aldı bilezikleri bana onuda tüp bebek için harcadık zaten ama en azından ben iyi birşey için kullandım çocuğum olsun diye onun gibi kardeşime vermedim altın paralarını.Kronik yalancı demek kiayy senin bileziklerini nasıl satar niye onda... bazen burada okuduklarıma inanamıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?