2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nolmhs peki ne varmış tani koyabildiler mi
Yok canım koyamadılar dınlen dedi bebek iyi suyu iyiye dönmüş dedi rahım kapalı nst de sancı yok bugünkü ıdrar testınde 3 lokosıt cıktı ondan dolayı ilaç verdi ucgun önce o 1 di ama kesın bısı demedı çoğalırsa acıldeyım gel dddı

O lökosit enfeksiyon oluyo canm sanirim
Benim +1 di doktor ilaç vermişti hemen

İnşallah canım ya inşallah benimkide zamanında gelir doktpr zaten o haftada alıcaz demedi ama en geç 36 kadar doğar diyince bizde panikledik artık aldık biletleri ceza ödedik ama napalım erken gelsin ablamda zaten eşya toplanacak yine lazım olacak bebek haftasında doğsada tedbir almamız iyi oldu en azınıdan sağolasın canım bu arada banada ciğer geliştirici iğne yaptılar önlem amaçlı verdi doktorum

Son düzenleme:
Valla hiç bi fikrim tok canım gelişiminin önde olması her şekilde iyi bence erkende doğsa sağlıkla gelir

Canım çok erken haftalarda söyledi doktorum ama plasenta tamamen yapışık değil boşluk var arada hatta bana da gösterdi ciğer gelişimi için iğnede verdi zaten erken Doğuma karşın önlem amaçlı

KIzlar nişan nasıl birşey sümüksü bi sıvı içinde de ince damar şeklinde kan geldi. Gerçi dünden beri nerdeyse 10 defa vajinal muayene oldum açılmam varmış 3 cm kadar daha yeni çıktım hastahaneden

Canım bu nişan olabilir
Bende tam bilmiorum ama bu tarz anlatıyorlar genelde doktoruna HABER ver istersen

kv ler çok bilio

kizlar ya 10.haftadan beri diyet yapiirum gebelik sekeri cikmisti. bu son haftalarda istahim acaip acildi dikkat edemiorum yemekden sonra olcum yaptmda 160 i filam goruorum acaba cok zarari olurmu somrada vicdan yapioru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…