2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

eee yuh artik okudukca sasiriyorum
bu kadar seviyolardilarsa ogullarini baskasina guvenemeyecekse niye evlendirdiler biraksinlar ya artik sen kari koca olmussun ne demek oglumdan aldin ver parayi alirim almam sanane ay cok sinirim bozuldu

Denetim bitanemm saol

Çok şükür bende myom yokmuş canım cekcem sanırım doğuma kadar bu ağrıları

eee yuh artik okudukca sasiriyorum
bu kadar seviyolardilarsa ogullarini baskasina guvenemeyecekse niye evlendirdiler biraksinlar ya artik sen kari koca olmussun ne demek oglumdan aldin ver parayi alirim almam sanane ay cok sinirim bozuldu
O gün o kadar kötü olduki anlatamam evlilik artik bir olmak eyer ortada senin paran benim param olucaksa bunun nesi evlilik. Eşime söyledim olurmu oyle şey benim param senin demek dedi ki bu arada ben calışmiyorum kocam izin vermiyor diye bide eğtim durumum yok, peki ben nasıl yaşıycam sadıce yemek içimek değil bu hayat benimde kadın olarak ihtiyaclarım var.

Tam 2010 gram cıktı bebek bana biraz fazla geldi doktor yok normal sayılır dedı...
Oyy maşallah
Ben devlete gidiyorum canım ölçüm yapmıyormuş ultrason ama 1400 gram civarı haftasına göre demişti geçen hafta doktor neye dayanarak söyledi bilmiyorum

K
Kuzum sen eşinin dediğine bak.
Boşver kaynanayi .

Bu benim de
Oğlundan iste de.
O senden paranı alınca eşine şöyle.
Ihtiyacimi alamadan anne relimden aldı. Bisey diyemedim... de tekrar işte.

elbetteki seninde hayatin var canm madem calismana izin vermiyo o zaman ihtiyaclarini karsilak zorunda su anasinin babasinin agzina bakan erkekleredeli oluyorum karim diyosan kimseye ezdirmeyeceksin yoksa sahip cikmayacaksin

K

Kuzum sen eşinin dediğine bak.
Boşver kaynanayi .

Bu benim de
Oğlundan iste de.
O senden paranı alınca eşine şöyle.
Ihtiyacimi alamadan anne relimden aldı. Bisey diyemedim... de tekrar işte.
Dedim zaten diyorumda tamam diyor zavalıcık ikimizin arasında kalmasınıda gönlüm razı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…