- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.701
Alıcam kuzum doktor sadece suyun bıraz fazla ama o yapmaz dedi ve nedenini bulamadı şuan hala agrıyor olması çok canımı sıkıyor tam rahım kısmı ve yan kasıklar agrıyor
Ben hala kararsizim uyku setini bir turlu begenip alamadim .Bakalim nasil olcak .Sapur supur öpme ,hoplatma ,bangir bangir sevme hic bana gore seyler degil. Yegenlerime bile yapılınca hemen kulaklarından alırdım .
Canım park yatakta korumaliklar nasıl takılır bir fikrim yok malesef
Bizim evde kışın doğalgaz olduğundan soğuk olmaz
Ama sen nasil kullanacaksin canm belki aklıma yatarsa bende isterim senin korumaliklarin ve park yatağın fotoğrafı var mi
En gereken şey büyük tafsihesesi bana cünki ne yapnalıyım ne yapmamalıyım soyluycek kimse yok.sagol.
Korkup ağlıyorlar canım bende öyle saçma davranışlara denk geldim. Büyüyene kadar aynı tarz sevgi davranışları veya kısıtlı sevgi gördüklerinden nasıl seveceklerini de bilmiyorlar.
Bizde de doğalgaz var ama kapı dibinde olacak yatak ve kapıyı kapatamam hava kurumasın diye, bu yüzden yel alma olabilir diye düşündüm en azından ev havalandırıcaz filan o vakitte de gerekir. Kenarlarını ekstra kurdele gibi uzatıp alttan demire bağlayacağım. Resmi aşağıda paylaştım. Biri park yatak diğeri de uyku seti (yan korumalı)
Güzel kardeşim büyüktür tabiki saygı göstereceğiz ama insanlık sınırlarını aşarlarsa da insan olduğumuzun farkına varıcaz. Kimse köle gibi başkasının yükünü çekmeye gelmedi, evlat sahibiyiz bak bi vakit sonra evlenip yuvalarını kursunlar isteyeceğiz herkesin yaşam hakkı var çünkü. Anladın mı? Eli ayağı tutup başkasına eziyet hakkı kimseye verilmemiş. Evladının böyle bir eziyet çekmesini ister miydin? Sağlıklı ebeveynler olup, sağlıklı bireyler yetiştirelim. Ben sana diyorum ki kraldan çok kralcı olup büyüktür deyip kendine eziyet etme.
Gidicsm kızlar çünkü bu ağrı çok farklı rahım ıcı ve yanları ağrıyor ve hiç gecmıyorTekrar gtsen mi dr a ? Bir sorun yoksa neden ağrıyor ki bu kadar ? Benmde kasıklarım ağrıyo uzandım dinleniyorum
Ay paylaşmamışım :) B Bugunneselibirgun şimdi ekledim :))
İnşallah canım ıc gündür geçmemesi çok acayıp degılmı normalde yorulunca bir gün sonra dınlenırsem gecerdı yanı jhep böyle olmuştur uç gündür yatıyorum gecmıyortıvalete mutfağa gidene kadar şanlı bıçak saplıyorlar gıbı agrıyor agrıda bır tuhaf tarıf edemıyorumCanim gecmis olsun insallah geçer yaa
Çok teseekkur ederim canım
Resim gözükmüyor ama
Birde hava nemli kalsin diye buhar makinesi alıyorlar
Ama peteğin üzerine ıslak havlu atmakta aynı işlevi görüyormuş canım aklinda olsun seninde
Gidicsm kızlar çünkü bu ağrı çok farklı rahım ıcı ve yanları ağrıyor ve hiç gecmıyor
Hep bol şeyler gıyıyorum kuzum ya kıyafetten olcak ağrı gıbı degıl canım içten içten ağrıyorCanım tarif ettiğin kısım benim de tüm gece ağrıdi
Çok dolaşmadım dün ama yinede ağrı oldu.
Iç çamaşırından dolayı da olabilir haliyle kilo aldık
Daha bol ya da sort vs giyi olmadı evde.
Hep bol şeyler gıyıyorum kuzum ya kıyafetten olcak ağrı gıbı degıl canım içten içten ağrıyor
Kardeşim 2 sene önce doğum yaptı buhar makinesini bana vericek canım evet faydası oluyormuş havlunun da. Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun
Çok güzel canım markası nedir park yatağın
Birde bişey merak ediyorum bazi park yataklar kademeli oluyor ya.
O zaman yatak korumalığını nasıl ayarlamak gerekicek
Korumalıgin yüksekliğini yani
İçinin rahatından degıl de nedeni ne bunun normal degıl çünkü yasamadım ben boyle birşey keşke sıze tarım edebılsem kızlarAnlad8m canm git o zaman bir için rahat etsin
Üşütmüş olabilir misin? Göbek bölgenin açık bırakıyorsan. Ama en güzeli doktora izah etmek. Doğum doktorun anlar durumunu.Çok saol canım inşallah geçer hiç böyle birşeyle karşılasmadım da yasamadım da evet arada bel sırt kasık agrım oluyordu uzanıyordum ıkı saate yada sabaha gecmıs oluyordu bu gecmıyor uç gündür ve hıccccc gitmiyor yanı bır sanıye bıle hep var
Hep cıtcıtlı badı gıyerım canım uç gün önce ıdrarımda temı çıktı ıltıhap falan yok dedi acıldekı doktorÜşütmüş olabilir misin? Göbek bölgenin açık bırakıyorsan. Ama en güzeli doktora izah etmek. Doğum doktorun anlar durumunu.
Hep cıtcıtlı badı gıyerım canım uç gün önce ıdrarımda temı çıktı ıltıhap falan yok dedi acıldekı doktor
Aslında bu lafların benim yapdığım yada yapmadığım kucuş şeylernen alakası yok kim neye sinirlense sinirni bende cıkarıyor ama kabu etmiyor. Yapa bileceğim beklemek sabretmek ve günün birinde izin vermemek.Neden hatayı kendinde arıyorsun genç olman neyi değiştirir sana yapılan haksızlığı mı?
Anladım canım geçmiş olsun. Bu kasık ağrısı rahim genişlemesinden benim de ara ara ağrı oluyor ama geçiyor, bazen de gaz sancısı oluyor. Son trimester biraz daha ağırlaşıyoruz şikayetlerimiz de farklılaşıyor. Allah hepimize güç kuvvet sağlık versin. Bende dündem bugüne 0,600gr kilo kaybetmişim şaşırdım ödem attım galiba.
kuzum n3 olduğunu bilirsen için rahat eder ona göre bir hal çaresine bakılırİçinin rahatından degıl de nedeni ne bunun normal degıl çünkü yasamadım ben boyle birşey keşke sıze tarım edebılsem kızlaryarım saatte esım almaya gelıcek beni inşallah ıyı bır doktora denk gelırım anlar neoldugunuu
Geçmiş olsun acaba doktorun farketmediği bi myom ya da kist olabilir mi çünkü tarif ettiğin ağrı myom ağrısına benziyorİnşallah canım ıc gündür geçmemesi çok acayıp degılmı normalde yorulunca bir gün sonra dınlenırsem gecerdı yanı jhep böyle olmuştur uç gündür yatıyorum gecmıyortıvalete mutfağa gidene kadar şanlı bıçak saplıyorlar gıbı agrıyor agrıda bır tuhaf tarıf edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?