2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nişan tabi o canım dr nasıl burakdı seni?
İmza atarak çıktık çıkarmıyordu. Yapılacak çok bişeyde kalmamıştı bütün protokoller uygulandı sadece bir doz daha ciğer geliştirici yapılacak onuda yarın sabah gidip yaptırıcaz. Çok fazla vajinal muayene oldum dünden beri kan damarı ondan olabilir ama sümüksü akıntı da var. Dua edin lütfen

Allah yardimcin olsun canım dualarimiz sizinle

Eğer hastanede kalsan 1-2 gün bile olsa serumlarla doğumu gecikdire bilirdiler 4 cm aciklik oduğunda aktıf doğum surecı başlıyor, bence hiç iyi yapmamışsın. Cıkarak, 3 cm acıklı az bir şey değil 2 cm 2-3 haftada duran var, karnında gecirdiği her dakıka önemli.

Valla hiç bi fikrim tok canım gelişiminin önde olması her şekilde iyi bence erkende doğsa sağlıkla gelir

Insallah oyle olur. Birde vaktini beklersr normali zorlariz gibi geliyor bana. Yani ben normal doguramam diye korkuyorum. 4 ve uzeri olursa omuz takilma riski yüksekmiş

Allah yardımcın olsun canım.

Canim Allah yardimcin olsun. Eger imkanin varsa tekrar git sabahi bekleme .Arkadaslarin söylediği gibi karninda kaldigi her dakika kiymetli.

Geçmiş olsun canım istersen bi doktorunu ara yada tekrardan git kontrol etsinler yatışını yapmasalar bile için rahat eder

KIzlat n11.com da unibaby ürünlerinde 2 günlük indirim varmış.bebek bakım çantası beğendim.içindekileri resimde paylaşıyorum,sizce ilk etapta yeterli olur mu.zira henüz hiçbirşey almadım
Bende ne alacağıma karar veremedim dün ebebekte gördüm unibabynin bu set gibi seti vardı fiyat ya 54 yada 64tu onu alacağım sanırım
gecmiş olsun Allah yardimcin olsun canım

Bi arkadaşım da alttan muayene sonrası 3 4 gün kanaması durmadı nisan gelmişti ondada . 3 4 gün sonra durdu kanaması . Haftası gelince normal doğum yaptı . Aksatma kontrol et akintilarini hemen doktora git artış olursa dikkatli ol canım

şeker külahının içine hangi şekerlerden konulabilir kızlar?
küçük lokumlardan olabilir

GEce yatmadan önce alıyorum ben :)

Bana günde 2 defa almam gerektiğini söylemişti doktorum, kahvaltıdan en az 2 saat önce içmem gerekiyo ve ilacı içtikten 2 saat sonra yemek yemem gerekiyo falan. Bunu da her zaman ayarlayamıyorum ve mideme de dokunuyor zaten. napcamı şaşırdım

metmat naptın canım artık hepimizin vücuttaki değişikliklere dikkat etmemiz gerek son aylar son haftalar rabbim bilir zamanını ama inşallah bebeklerimiz gününde sağlıkla doğar

şeker külahının içine hangi şekerlerden konulabilir kızlar?

Ay valla şeker deyince aklıma çok güzel şeyler geliyor. Badem şekeri , eskiden leblebi şekeri vardı beyaz pütürlü hala var mı bilmiyorum. Karışık yapılabilir renkli vs bir sürü drajeler var güzel pastanelerde veya şekercilerde canım. Onlardan da düşünebilirsin.

Iyi geceler kızlar bir fikir almak istiyorum böyle bir beşik alacağım anne yani sizce nasil.

Asansörlü diye mi anne yanı düşünüyorsun canım. Normalde anne yanına benzemiyor çünkü, ama beşik güzelmiş.

Iyi geceler kızlar bir fikir almak istiyorum böyle bir beşik alacağım anne yani sizce nasil.
bir arkadaşım kullanıyor canım aynı bu şekilde. iki üç yıl çocuğu yanında yatırmayı düşünüyor. birazcık hantal bence yani bunu yerinden oynatamazsın yatağının yanında kalcak öyle.

Eklentiler

• bebek şeker 2.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 74
  • bebek şeker.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 79
  • koska renkli şeker.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…