2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar öğlen arkadaslar aradı ki onlarla buluştuk gez toz derken bowlinge gittik bu halimle gittim o ağır toplarla oynadım valla Allahtan bişy olmadı eve demin geldik sere serpe yatıyorum birde coştum yarın akşam yemeğine davet ettim yarın temizlik ve yemek yapacağım sabah kalkabilirsem bunun üstüne :)

Tebrik ederim enerjini

Bende bugün evdeydim ama ona rağmen kendimi hala dinlenememis hissediyorum
Yarın babamlar gelicek yemek fasli düşündürüyor.
Eşi yardım etmez cunku

İyi yapmışsın canım farklı şeyler yapmak insanın moralini düzeltiyor, yarında yavaş yayaparsın yorma kendini :)

İyi yapmışsın canım farklı şeyler yapmak insanın moralini düzeltiyor, yarında yavaş yayaparsın yorma kendini :)
Temizlik eşimin elinden öpecek :)) aynen arkadaslarada soyledım şurda bi kaç ay sonra ben iptalim :) burda yazılanları okuyunca kızıyorum kendıme ama Allahım hepimizi korusun korktuğumuzdan

Eğile eğile nasıl attın canım o topları :) Sen de bir tane var zaten bütün gün taşıyosun:) Arkadaşlarınla günün güzel geçsin yarın..keşke benim de arkadaşlarım gelse de hep beraber yemek yesek muhabbet etsek.. Ama maalesef hiç arkadaşım yok burada.

küçük külah aldım mavili beyazlı puantiyeli. içine sanırım 3-4 badem şekeri anca sığar. son paylaştığın fotodaki gibi şekerlere baktım ben de öyle bişey olabilir.
Bak o bebekli şekerlerden de birer tane en tepeye olabilir. Ama badem şekeri çok beklemeye gelmez bayatlıyor bildiğim kadarıyla. Ona göre zamanını düşünürsün.. Lokumda bayatlama daha mı uzun sürüyor bilmiyorum sormak lazım.

Temizlik eşimin elinden öpecek :)) aynen arkadaslarada soyledım şurda bi kaç ay sonra ben iptalim :) burda yazılanları okuyunca kızıyorum kendıme ama Allahım hepimizi korusun korktuğumuzdan
Bende çok geziyorum ilerde rahat rahat gezemem diye insanlar şaşırıyor :) ailemin yanına gittim 7 saat yol, geldim üst üste bir sürü misafirim geldi yatılı cam kapı dolap sildim vs. Ee her gelenle de gezdim tozdum :) gerçi geceleri kasıklarımda ağrı oluyor yorulunca ama oda normaldir diye düşünüyorum. Evde oturdukca kendimi hastaymışım gibi hissediyorum en azından gezerken moralim düzeliyor. Allah korusun tabi hepimizi zorlamadan yapalım herşeyi doğuma kadar :)

Şuracığa doğuruvericem dedim valla bi ara :)) eğilip kalkması elde o toplarla yürümek birde iki posta oynadık ben su hiç içemedim e su içmeyip çok ayakta durup yorulunca acaip ıslaklık hissettm psikoloji pert tabi "ulan suyum mu" dedim içimden aman Allah vermesin :)

Ben memleketime 15 saat uzak yere geldm okumuşsundur eşim asker ve çoğu benm gbi ailesi uzakta işte çevrem hep yaşıtlarım boş zamanlarda gidip geliriz eşler goreve gidince kızlarla kalırız vs sen nerdesn ki çevren yok aslında eşinin evli arkadaslarıyla ailecek görüşebilirsiniz iyi olurdu

Dimi yürümek iyidir diyo eşim sağolsun hergun dışardayız zaten aslında bugun baska arkadasa gıdecektik yeni doğum yaptı bebiş gorecektik ama neye niye neye kısmet :) dediğin gibi evde dur dur hem vakit geçmiyo hemde biraz o psikolojideb çıkmak gerekiyo sanırım.

Rabbim bize yardım etsin vaktiyle gelsin diye yatıp kalkıp dua ediyorum :)

Ben de bugün 2,5 saat dışarıda yürüdüm sadece bir 15 dakikasını yemek yemek için oturdum. Dışarıda vakit daha güzel geçiyor..
Benim kızkardeşler memlekette, onlar en yakın arkadaşlarım zati.
Çok uzun süre iş hayatım oldu canım ve sadece iş arkadaşlarım vardı onlar da iş yerimiz başka şehre taşınınca hepimiz ayrı yerlere dağıldık. Ben de avrupa yakasından anadolu yakasına taşındım. Tam işsizlikten bunalırken hamile kaldığımı öğrendim.
Çoğunla görüşüyorum ama internet veya arada telefonla. Uzak kaldık açıkçası herkes iş güç sahibi ve çok yoğunlar.. Bazıları işi bırakınca hamile kaldı doğum bile yaptı gelmeleri zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…