- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.821
Kızlar öğlen arkadaslar aradı ki onlarla buluştuk gez toz derken bowlinge gittik bu halimle gittim o ağır toplarla oynadım valla Allahtan bişy olmadı eve demin geldik sere serpe yatıyorum birde coştum yarın akşam yemeğine davet ettim yarın temizlik ve yemek yapacağım sabah kalkabilirsem bunun üstüne :)
küçük külah aldım mavili beyazlı puantiyeli. içine sanırım 3-4 badem şekeri anca sığar. son paylaştığın fotodaki gibi şekerlere baktım ben de öyle bişey olabilir.Şunların güzelliğine bakar mısın:)
İyi yapmışsın canım farklı şeyler yapmak insanın moralini düzeltiyor, yarında yavaş yayaparsın yorma kendini :)Kızlar öğlen arkadaslar aradı ki onlarla buluştuk gez toz derken bowlinge gittik bu halimle gittim o ağır toplarla oynadım valla Allahtan bişy olmadı eve demin geldik sere serpe yatıyorum birde coştum yarın akşam yemeğine davet ettim yarın temizlik ve yemek yapacağım sabah kalkabilirsem bunun üstüne :)
En mantıklısı badem şekeri yada lokum canım çikolatalı şeyler erir zatenşeker külahının içine hangi şekerlerden konulabilir kızlar?
Anne yanı için büyük duruyor canım ama ilerde de kullanıcaksan gayet idealIyi geceler kızlar bir fikir almak istiyorum böyle bir beşik alacağım anne yani sizce nasil.
Temizlik eşimin elinden öpecek :)) aynen arkadaslarada soyledım şurda bi kaç ay sonra ben iptalim :) burda yazılanları okuyunca kızıyorum kendıme amaİyi yapmışsın canım farklı şeyler yapmak insanın moralini düzeltiyor, yarında yavaş yayaparsın yorma kendini :)
Ağrım var vs desen olmaz mı ?Tebrik ederim enerjini
Bende bugün evdeydim ama ona rağmen kendimi hala dinlenememis hissediyorum
Yarın babamlar gelicek yemek fasli düşündürüyor.
Eşi yardım etmez cunku
yiyesim geldi :))))Şunların güzelliğine bakar mısın:)
Kızlar öğlen arkadaslar aradı ki onlarla buluştuk gez toz derken bowlinge gittik bu halimle gittim o ağır toplarla oynadım valla Allahtan bişy olmadı eve demin geldik sere serpe yatıyorum birde coştum yarın akşam yemeğine davet ettim yarın temizlik ve yemek yapacağım sabah kalkabilirsem bunun üstüne :)
Bak o bebekli şekerlerden de birer tane en tepeye olabilir. Ama badem şekeri çok beklemeye gelmez bayatlıyor bildiğim kadarıyla. Ona göre zamanını düşünürsün.. Lokumda bayatlama daha mı uzun sürüyor bilmiyorum sormak lazım.küçük külah aldım mavili beyazlı puantiyeli. içine sanırım 3-4 badem şekeri anca sığar. son paylaştığın fotodaki gibi şekerlere baktım ben de öyle bişey olabilir.
Bende çok geziyorum ilerde rahat rahat gezemem diye insanlar şaşırıyor :) ailemin yanına gittim 7 saat yol, geldim üst üste bir sürü misafirim geldi yatılı cam kapı dolap sildim vs. Ee her gelenle de gezdim tozdum :) gerçi geceleri kasıklarımda ağrı oluyor yorulunca ama oda normaldir diye düşünüyorum. Evde oturdukca kendimi hastaymışım gibi hissediyorum en azından gezerken moralim düzeliyor. Allah korusun tabi hepimizi zorlamadan yapalım herşeyi doğuma kadar :)Temizlik eşimin elinden öpecek :)) aynen arkadaslarada soyledım şurda bi kaç ay sonra ben iptalim :) burda yazılanları okuyunca kızıyorum kendıme amaAllahım hepimizi korusun korktuğumuzdan
yiyesim geldi :))))
Şuracığa doğuruvericem dedim valla bi ara :)) eğilip kalkması elde o toplarla yürümek birde iki posta oynadık ben su hiç içemedim e su içmeyip çok ayakta durup yorulunca acaip ıslaklık hissettm psikoloji pert tabi "ulan suyum mu" dedim içimden aman Allah vermesin :)Eğile eğile nasıl attın canım o topları :) Sen de bir tane var zaten bütün gün taşıyosun:) Arkadaşlarınla günün güzel geçsin yarın..keşke benim de arkadaşlarım gelse de hep beraber yemek yesek muhabbet etsek.. Ama maalesef hiç arkadaşım yok burada.
Bak o bebekli şekerlerden de birer tane en tepeye olabilir. Ama badem şekeri çok beklemeye gelmez bayatlıyor bildiğim kadarıyla. Ona göre zamanını düşünürsün.. Lokumda bayatlama daha mı uzun sürüyor bilmiyorum sormak lazım.
Ay valla şeker deyince aklıma çok güzel şeyler geliyor. Badem şekeri , eskiden leblebi şekeri vardı beyaz pütürlü hala var mı bilmiyorum. Karışık yapılabilir renkli vs bir sürü drajeler var güzel pastanelerde veya şekercilerde canım. Onlardan da düşünebilirsin.
Evet cnm bu benzemiyor ama alacağım beşik asansörlü bundan biraz daha geniş 6 yaşa kadar kullanılıyor.
Asansörlü diye mi anne yanı düşünüyorsun canım. Normalde anne yanına benzemiyor çünkü, ama beşik güzelmiş.
Dimi yürümek iyidir diyo eşim sağolsun hergun dışardayız zaten aslında bugun baska arkadasa gıdecektik yeni doğum yaptı bebiş gorecektik ama neye niye neye kısmet :) dediğin gibi evde dur dur hem vakit geçmiyo hemde biraz o psikolojideb çıkmak gerekiyo sanırım.Bende çok geziyorum ilerde rahat rahat gezemem diye insanlar şaşırıyor :) ailemin yanına gittim 7 saat yol, geldim üst üste bir sürü misafirim geldi yatılı cam kapı dolap sildim vs. Ee her gelenle de gezdim tozdum :) gerçi geceleri kasıklarımda ağrı oluyor yorulunca ama oda normaldir diye düşünüyorum. Evde oturdukca kendimi hastaymışım gibi hissediyorum en azından gezerken moralim düzeliyor. Allah korusun tabi hepimizi zorlamadan yapalım herşeyi doğuma kadar :)
Çok kararsızım yabir arkadaşım kullanıyor canım aynı bu şekilde. iki üç yıl çocuğu yanında yatırmayı düşünüyor. birazcık hantal bence yani bunu yerinden oynatamazsın yatağının yanında kalcak öyle.
Şuracığa doğuruvericem dedim valla bi ara :)) eğilip kalkması elde o toplarla yürümek birde iki posta oynadık ben su hiç içemedim e su içmeyip çok ayakta durup yorulunca acaip ıslaklık hissettm psikoloji pert tabi "ulan suyum mu" dedim içimden aman Allah vermesin :)
Ben memleketime 15 saat uzak yere geldm okumuşsundur eşim asker ve çoğu benm gbi ailesi uzakta işte çevrem hep yaşıtlarım boş zamanlarda gidip geliriz eşler goreve gidince kızlarla kalırız vs sen nerdesn ki çevren yok aslında eşinin evli arkadaslarıyla ailecek görüşebilirsiniz iyi olurdu
Yani alacağım beşik bu değil ama bunun gibi bundan biraz daha büyük 6 yaşa kadar kullanılıyor.Anne yanı için büyük duruyor canım ama ilerde de kullanıcaksan gayet ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?