- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.841
çocuğu ne kadar süre yanında yatırcaksın başka beşik alcak mısın? bir de yatağının yanında yeterli yer var mı?Çok kararsızım ya
Çok kararsızım ya
Yatak odam baya geniş cnm yer var 2 3 yıl yanımda kalır cnm sonrasında zaten oda yapilicak şuan oda yapmayı düşünmüyorum. Ama benim alacağım beşik 6 yaşa kadar kullanılıyor.çocuğu ne kadar süre yanında yatırcaksın başka beşik alcak mısın? bir de yatağının yanında yeterli yer var mı?
Park beşikte düşünüyorum ama ikisi arasında kaldim beğendiğim beşik 6 yaşa kadar kullanılıyor.Canım madem anne yanına büyük bişey koyabileceksin neden park yatak düşünmüyorsun? Hem hafif olur hem de 3 yaşa kadar kullanılıyor istediğin yere de taşırsın sonra.
Park beşikte düşünüyorum ama ikisi arasında kaldim beğendiğim beşik 6 yaşa kadar kullanılıyor.
alabilirsin bence o zaman uzun süre kullancakmışsın zaten. anne yanı olduğu için yatağınla aynı seviyeye geliyor mu ona dikkat et. bir de sallanmıyor sanırım ihtiyacın olmaz inşallah.Yatak odam baya geniş cnm yer var 2 3 yıl yanımda kalır cnm sonrasında zaten oda yapilicak şuan oda yapmayı düşünmüyorum. Ama benim alacağım beşik 6 yaşa kadar kullanılıyor.
2 yaşında yeğenim var park yatağı yıkar geçer eğer çıkamazsa ama neyse ki ayak ucunda fermuarlı kapısı var orası hep açık kendi girip çıkıyor.Büyüyen yataklı beşik mi canım? o zaman değişebilir yani neden olmasın. 6 yaşa beşik değilde herhalde büyüyen yatak, çocuk durmaz beşikte atıverir kendini aşağıya :) Ben park yatakta bile 3 yaşa duracak mı diye düşünüyorum tırmanıp iniveriyormuşlar aşağıya..
Büyüyen yataklı beşik değil cnm ama adam 5 6 yaşa kadar uygun kullanılıyor dediBüyüyen yataklı beşik mi canım? o zaman değişebilir yani neden olmasın. 6 yaşa beşik değilde herhalde büyüyen yatak, çocuk durmaz beşikte atıverir kendini aşağıya :) Ben park yatakta bile 3 yaşa duracak mı diye düşünüyorum tırmanıp iniveriyormuşlar aşağıya..
bende aynı durumdayım koca yatakta dönüp duruyorum bi ara sızarim heraldeUyumak istiyorum ama yalnizken uyuyamama gibi bir huyum var
Sende o kervana katılıyorsun artk sanırım :) canlar sağolsun gönüller bir olsun boşver keske hepimiz aynı yerde olsakta görüşsek temmuz anneleri olarak koca koca göbüşlerle ne şirin olurdu:)))Ben de bugün 2,5 saat dışarıda yürüdüm sadece bir 15 dakikasını yemek yemek için oturdum. Dışarıda vakit daha güzel geçiyor..
Benim kızkardeşler memlekette, onlar en yakın arkadaşlarım zati.
Çok uzun süre iş hayatım oldu canım ve sadece iş arkadaşlarım vardı onlar da iş yerimiz başka şehre taşınınca hepimiz ayrı yerlere dağıldık. Ben de avrupa yakasından anadolu yakasına taşındım. Tam işsizlikten bunalırken hamile kaldığımı öğrendim.
Çoğunla görüşüyorum ama internet veya arada telefonla. Uzak kaldık açıkçası herkes iş güç sahibi ve çok yoğunlar.. Bazıları işi bırakınca hamile kaldı doğum bile yaptı gelmeleri zor :)
Sallanıyor cnm beşik ama hani uzun süre yanımda kalıcakalabilirsin bence o zaman uzun süre kullancakmışsın zaten. anne yanı olduğu için yatağınla aynı seviyeye geliyor mu ona dikkat et. bir de sallanmıyor sanırım ihtiyacın olmaz inşallah.
park yatak düşünebilirsin ama benim pek hoşuma gitmiyor. eltim ikinci el vermese hiç para verip almazdım. anne yanı olarak park yatak kullanıcam ben. bebeğin kendi odasında da büyük beşiği var. kısa süre sonra ona geçircem inşallah.
Esimin yüzünden aksam korkuyorum gitme bi yere dedim .Cok onemliymis gibi bir is çıkardı gitti.Telefonu hic kapatmiyor konuşuyoruz ama o kadar gerildim ki karnim taş gibi oldu cok sinirliyimbende aynı durumdayım koca yatakta dönüp duruyorum bi ara sızarim heralde
uff çok iyi anlıyorum seni. ben de eşim olmadan uyuyamam aklım hep onda kalır napıyor iyi mi başına bbişey geldi mi diye.... onun nöbet günlerinde ben de yatakta nöbet tutarım sabaha kadar telefonla bakışırız. şimdi buna bir de çocuğun evhamı eklenecekUyumak istiyorum ama yalnizken uyuyamama gibi bir huyum var
Seninki nobete gidiyor her zaman cok zordur eminim ,bizimki kendi kendine is çıkardıuff çok iyi anlıyorum seni. ben de eşim olmadan uyuyamam aklım hep onda kalır napıyor iyi mi başına bbişey geldi mi diye.... onun nöbet günlerinde ben de yatakta nöbet tutarım sabaha kadar telefonla bakışırız. şimdi buna bir de çocuğun evhamı eklenecek
2 yaşında yeğenim var park yatağı yıkar geçer eğer çıkamazsa ama neyse ki ayak ucunda fermuarlı kapısı var orası hep açık kendi girip çıkıyor.
Büyüyen yataklı beşik değil cnm ama adam 5 6 yaşa kadar uygun kullanılıyor dedi
Sende o kervana katılıyorsun artk sanırım :) canlar sağolsun gönüller bir olsun boşver keske hepimiz aynı yerde olsakta görüşsek temmuz anneleri olarak koca koca göbüşlerle ne şirin olurdu:)))
bizimki gececi olunca böyle oluyor alıştım sayılır ama zor gerçekten yanında olmayınca.gelecekse rahat ol sende sıkma Paşa'yıEsimin yüzünden aksam korkuyorum gitme bi yere dedim .Cok onemliymis gibi bir is çıkardı gitti.Telefonu hic kapatmiyor konuşuyoruz ama o kadar gerildim ki karnim taş gibi oldu cok sinirliyim
Gelecek .Normalde korkmuyordum sacma sapan topik okudum ne varsa .Bir anda evham geldi .Sonra gecti simdi de bunlari yaşadığım icin sinirleniyorum. 11 de yatan ben gece 1 hala uyanigim .Zaten gece 10 kere wc ye kalkıyorum ve sabah 5 6 dan sonra uyumuyorum .Sabir ...bizimki gececi olunca böyle oluyor alıştım sayılır ama zor gerçekten yanında olmayınca.gelecekse rahat ol sende sıkma Paşa'yı
aynen canım sabır ...Gelecek .Normalde korkmuyordum sacma sapan topik okudum ne varsa .Bir anda evham geldi .Sonra gecti simdi de bunlari yaşadığım icin sinirleniyorum. 11 de yatan ben gece 1 hala uyanigim .Zaten gece 10 kere wc ye kalkıyorum ve sabah 5 6 dan sonra uyumuyorum .Sabir ...
Allah yardimcin olsun canim bebisin dogunca yaninda bir nefes olcak o zaman daha farkli olur icin rahat olsun.
Yani evet birde o var bakalim yatacaklarmi birde ufak sallanan besik var müzik fln çalıyor ayarliyorsun yarim saat sallıyor.Ayak ucunda var evet bir kapı :) umarım orayı kullanır benimkisi de :))
Anacım bu satıcı jargonu olmasın 5-6 yaş az değil. Aman neyse zaten alıyoruz bakalım da yatacaklar mı. Kızkardeşim iki tane beşik aldı biri sepet beşik biri de senin fotosunu gönderdiğin gibi büyüğü, hiçbirini kullanmadı bizim yeğen annesinin yanında yatıyor :))
Aynen öyle. Eksikliğini arada memlekete giderek tamamlıyorum, Bir de elti'n john var bir de görümce var onlarla zaten sık sık görüşüyoruz ama onlar aileden, arkadaş daha faklı bir şey ya da kız kardeş...
Aslında neden olmasın canım yakın olanlar bir buluşma gerçekleştirip görüşebilir ama belki bebekler belli bir zamana gelince tekrar görüşülür filan. Temmuz anneleri brunch ( geç kahvaltıları ) olur .. olur yani hele bir sağlıkla doğumlarımızı yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?