2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nişanım gelmiş gelmeyede devam ediyor. Sanırım bir anda gelmiyor bu nişan yada herkeste farklı. Doktorum ısrarla bir eğitim araştırmaya hatta Zeynep kamile yatmamı söylüyor ama yer bulmak ne mümkün. Üçüncü hastaneden boş yer yok doğumhanede diye çıktık. Özel hastaneye yattım protokoller uygulanmaya başlandı Doğumun durması için yine. Takipteyiz boş yer bulur bulmaz devlete geçicez. Doğum olursa bize 3. Ünite yoğun bakım gerekiyor çünkü.

Yani evet birde o var bakalim yatacaklarmi birde ufak sallanan besik var müzik fln çalıyor ayarliyorsun yarim saat sallıyor.

İnşallah iyi bir uyku çekeceği bişey alırsın canım. Zaten içine sinince daha da düşünme. Yatak odan genişmiş; benimki de biraz daha geniş olsaydı büyüyen beşik alırdım. Her şey şartlara göre değişiyor. Nasılsa Allah izin verirse bi' zamandan sonra odasına alıcam. Onun için çok düşünmüyorum. İlk zamanlar aynı odada olmak önemli.

Yani cekim ve Mevlut olabilir aslinda gunluk rahat Olmaz diye dusunuorum

Zeynep kamıl nasıl almaz ya birde oraya sevk edıyorlar boyle erken doğumları Üzme kendını ınsallah herşey yoluna gırer canım

Aa geçmiş olsun canım inşallah durdurabilirler doğumu da biraz daha kalır içerde bebişin

Zeynep kamıl nasıl almaz ya birde oraya sevk edıyorlar boyle erken doğumları Üzme kendını ınsallah herşey yoluna gırer canım
Zeynep kamilde ilk söyledikleri doğumhaneyi gezin görün tamam derseniz yatışınız yapılacak ama boş yer yok doğumhaneden servise taburcu olacakları beklersiniz boşalınca geçersiniz. Doğumhaneyi gezince neden önce görün dediklerini anladım. Allahım yardımcımız olsun sağlam giren doğurup çıkar o nasıl kargaşa ağlaya ağlaya çıktım.zaten yenidoğan 3. Ünitedede boş yerleri yokmuş Doğum olsa bile sevk olurmuş

Canım Allah acil şifa versin. Bir blogda okudum şimdi araştırırken

İstanbul Anadolu yakasında yenidoğan yoğun bakımı olan hastaneler şunlar: Zeynep Kamil 27, Kartal Lütfü Kırdar 25, Göztepe 10 ve Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde de 9 adet ventilatörlü kuvöz (3. düzey) mevcut. Verileri elime tam olarak ulaşmamakla birlikte Avrupa yakasında da durum çok farklı değil.

Aynen cnm ilk zamanlar yanında olması önemli dedigin gibi ilerde zaten oda yapılır.

Umarım uygun bir yer bulursun hemen. Bnim kanamamın olduğu gece ege üni. Hastanesininde yoğun bakımında yer yoktu beni doğumhaneye yatırdılar. Yanımda 2 kadın doğurdu unutamayacağım bir geceydi. Devlet hastanelerinde kaos oluyor ama bir yandan da 7/24 işin uzmanı doktorda oluor. Özellerde kimseyi bulamıyosun.

1.sınıf öğretmeniyim haliyle 6 saat boyunca ayaktayım sanırım ondan bol su içiyorum tuz da tüketmiyorum doktoruma danışmadım henüz
Benim de ayaklarim cok sisiyor ve bileklerim aciyor yuruyus yapinca da hemen sisiveriyor el ve ayaklarim bence erken degil bunlari yasamak icin herkesin hamileligi farkli oluyor sadece

Anadolu'daki bütün hastaneleri gezdik hatta başta Ümraniye sonra Zeynep kamile gittik. Bebek doğarsa Avrupa'ya sevk ederiz dediler ve benim içinde yer yoktu maalesef

Marmara üniversitesinde yer bulduk oraya geçiyoruz. 3. Düzey yoğun bakımı yine YÖK bebek doğarsa sevk olacak ben orda kalacağım Cuma akşamından Cumartesi öğlene kadar medeniyet üniversitesi doğumhanesinde yattım bende ve dediğin gibi iki kişi gözümün önünde doğurdu 3 cm açıklıkla ne kadar bekler kimse bişey demiyor.

rabbim yardimcin olsun insallah acilmanda dururda bebegin biraz daha bekler allaha emanet olun canm

Rabbim yardımcınız olsun İnşallah dualarımdasınız

Canım çok erken haftalarda söyledi doktorum ama plasenta tamamen yapışık değil boşluk var arada hatta bana da gösterdi ciğer gelişimi için iğnede verdi zaten erken Doğuma karşın önlem amaçlı
Çok geçmiş olsun canm tam yapışık olması sanırım risk oluyor dimi..
İnşallah zamanında sağ salim kucağına alırsın canm
Allah yardımcın olsun canm inşallah doğumu biraz daha erteleyebilirler .
Şimdi nasıl oldun var mı bir gelişme ?

Yani cekim ve Mevlut olabilir aslinda gunluk rahat Olmaz diye dusunuorum
Öyle olacaksa çok çok güzel canım ben çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…