2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canım Sağ salim vaktinde kavuş inşallah bebeğine

Anadolu'daki bütün hastaneleri gezdik hatta başta Ümraniye sonra Zeynep kamile gittik. Bebek doğarsa Avrupa'ya sevk ederiz dediler ve benim içinde yer yoktu maalesef

Allah hayırlısınla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Baya telaş etmişsinizdir, inşallah bebeğin biraz daha bekler canım.
Avrupa tarafında da iyi devlet hastaneleri var. Zaten kurumlar kendisi boş yer araştırıp ayarlamak zorunda acil durumda.

Günaydın kızlar. 3 saat anca uyumuşumdur herhalde. Sabahı ettim dön Allah dön.. Abuk sabuk da rüyalar gördüm öyle olunca...
Şimdi kahvaltımı ediyorum; herkese iyi pazarlar...

Ben güneydoğu anadoludayım yakın olan birileri yoktur sanmıyorum :) burda bulusmakta yetiyor.. ayrıca dediğin gibi arkadasın olsa çıkıp gezmek muhabbet etmek vs guzel oluyor ama sorunsuz olsun benm etrafmdakii herkes sorunlu güzin ablayım:))

Yaaa naptınız canım? Durduruldu mu?

Allah yardımcın olsun umarım durdura bilirker, Allah evladini sağlıkla kucağna alnanı nasıp etsin canım karnında gecirdikleri her dakıka bebeğinin gelişimi için cok önemli, bizi haberdar et merakda burakma.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. 3 saat anca uyumuşumdur herhalde. Sabahı ettim dön Allah dön.. Abuk sabuk da rüyalar gördüm öyle olunca...
Şimdi kahvaltımı ediyorum; herkese iyi pazarlar...
Günaydın canım uyku sorunun varsa progestan iç uyutur bebek gibi :) afiyet olsun bende şimdi kalktım yataktan ayaklarım tutmuyo

Valla sorunsuz insan yoktur herhalde. Hiç birşey olmasa oje sürücem tırnak yok der. İdare edebiliyorsanız birbirinizi ne güzel.
İnsanların ¼ ü asosyal olduklarından değil sahtelikten haz etmediklerinden yalnız kalmayı tercih ederlermiş. Benimki de o hesap. Olsa da sahtelik varsa hiç olmasın daha iyi.

metmat canım başka başka durumlarından dolayı da umarım her şey bir an önce senin için yoluna girer.

Günaydın canım uyku sorunun varsa progestan iç uyutur bebek gibi :) afiyet olsun bende şimdi kalktım yataktan ayaklarım tutmuyo

Yeni bıraktım daha progestanı. Hamileliğinin başından beri her gün 3 doz içmekten sersem dolaşıyordum sürekli uykuda cabasıydı. Şimdi alışmaya çalışıyor bunyem canım. Aman uzak dursun bıktm onu içmekten

Etrafım ne kadar kalabalıksa ben aslında okadar yalnızım insanlar bana kalsa hiç üzülmesin herkese elimden geldiğince yetsem sıkıntıları geçse diye düşünürüm, üzülürüm ama hiç kimsede benim ne yaşadığımı bilmez. Biraz klasik olacak ama bu benim için gerçekten öyle. Genelde evde pineklemeyi daha çok seviyorum seninle reelde tanışmış olsaydık iki yalnız bir doğruu olabilirdikk diye şarkı söyleyesim geldi :)

Ben bir süre keyfiye içmedim aptal gibi. Doktorum günde 1 e düşürmüştü. Vajinal atıyorum bazen. Bazen ağızdan. Bazen hiç. Doktorun mu bıraktırdı? ben geçen şeker testine gittiğimde sormayı unuttm ya

Bende ne alacağıma karar veremedim dün ebebekte gördüm unibabynin bu set gibi seti vardı fiyat ya 54 yada 64tu onu alacağım sanırım

küçük lokumlardan olabilir
Sorma canım ya ben normalde de internetten hiç alışveriş yapamam,Ee konu bebekle alakalı olunca iş daha da değişiyor.serklaj dolayısıyla hiçbir yere adım atamıyordum.hastanem avmyle iç içe bi kontrol sonrası tekerlekli sandalyeyle avmye geçer ne lazımsa alırız diyordum.şimdi de kasılmalar dolayısıyla hareket etmem bile yasak.Bebeğim sağlıkla sıhhatle gelsin de inşlh herşeyi ondan sonra alıcam artık

Ben orada doğum yapmayı düşünüyordum çok mu kotü içerisi başka hastanede mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…