2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

metmat nasıl oldun canım doğum durduruldu mu ? Ne diyor doktorlar durdurulma ihtimali var mı yapa bilirler mi ? Allah'ım yardım etsin bütün bebekler vaktinde sağlıcakla gelsin inşallah

Kızlar benim kabuslar geri geldi resmen yine her gece görmeye başladım içimde o kadar büyük kaybetme korkusu var ki rüyalarımı da etkiliyor

Önce 5.ayda bırakırsın dedi. Sonra tekrar sorduğumda 7.ayda 30.haftaya kadar içsen iyi olur dedi. Benim de bu hafta bitti ilacım ve tekrar sormadım bıraktım. Günde de 3 doz alınca artık sosyal yaşamımda bitti dışarı çıkmak istiyordum yemek yapayım çıkarım diyordum..uyku bastırıyordu eve hapsoluyordum. Şimdi alışıcam artık.

Yalnızlık çoğu zaman iyidir hele ki bazı olaylar insana çok şey öğretir hayata karşı ve yalnızlık daha güzel gelir. Kimse benim de neler yaşadığımı bilmez, bilen de sormaya dinlemeye cesaret edemez anlarım. Dinlemeyi seçen de meraktan dinler.
Günümüzde eğer biri dert dinleyecekse kendi derdini başkasına anlatır dinler tekrar tekrar. Zaman o zaman çünkü kimse kimseyi dinlemiyor. Daha çok lay lay lom gezelim yaşayalım sorunlar neymiş amann salla dünyanın derdi beni mi gerdi havasında insanlar :)))

Ne demiş Çehov "hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir" biraz da buradan bakmalı hayata :)

Böyle iyiyim ben, senle de tanışsaydık iyi olurdu.

Kaç mg içiyordun benmki 200mg önceden günde 2 kezdi işte düşürdü 1e. İnşallah faydası oluyordur. Gebeliğimin ilk sıralarında sabah akşam içiyordum annemler buraya gelmişti tamda o döneme denk geldi 5 haftalık hamileyim lekelenmem vardı progestanı içip onlarla geziyoduk ama yol boyunca uyuyordum :)) annem diyodu uyku hapını mı aldın yine diye... sen 30lara geçtin artık şükür. Hayırlısıyla inşallah 30un sonlarını da görmek nasip olur ♡♡

Diğer söylediğin herşeye katılıyorum +1 diyorum :)))

Kızlar benim kabuslar geri geldi resmen yine her gece görmeye başladım içimde o kadar büyük kaybetme korkusu var ki rüyalarımı da etkiliyor
Canım içini ferah tutmaya çalış korkularla yaşanmıyor bıze sadece ızdırap oluyor olucak bısey varsa bunun önune gecılmez Rabbım bılır ama gunumuzde artık okadr hastane doktor war hep oku kendını ıcınıde rahat tut kı oda stresını anlamasn kendımden cok ii bılırım

Doğru söylüyorsun canım ben de olacağa çare yok nasılsa diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bazen öyle bir rüya görüyorum ki ister istemez etkisinden çıkamıyorum bütün gün mutsuz şekilde dolanıyorum hatta rüyadan uyandığımda bir müddet gerçek mi rüya mı anlayamıyorum gün içerisinde hep ağlamaklı oluyorum yani rüyası bile o kadar can acıtıyorsa gerçeğini düşünmek bile istemiyorum

O kaybetme korkusu bende de var
Hele burda erken doğum yapanları okudukca korkum artıyor nedense. Eskiden hareketlerini hissetmeyince doktora her gittiğimde kalbi atıyor mu acaba bişey olmuşmudur diye düşünüyordum. Şimdi hareketleri var ama ya erken doğarsa ya doğumda bişey olursa korkusu başladı. Allah herkese zamanında sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah

Aynen canım hareket olsa bile acaba erken gelir mi ya da doğumda bir şey olur mu korkuları var , sık sık çamaşırımı kontrol etmele falan iyice stres yaptım , hamilelik depresyonu gibi bir şey oldu bende son 2-3 gündür

Bu korkular hepimizde var sanırım canım sen yine içini ferah tutmaya çalış iyi düşün ki iyi olsun. Çok şükür problemsiz ilerliyoruz öyle düşün.

Salam canim necesen? Ne yuxular gorursen? Mende de olur. Hamileliyin son uc ayi normal. Gercek kimi yuxular gormek. Yeni hormonlarun oyunudu hamisi. Sag salamat bebise qovusdursun rebbim.

Ya ne guzel gezin tozun ya. Benim eshimin ishinden pek firsat olmuyo. Bashkalariylada gezmeme izin vermiyo. Kiskanclik yedi bitirdi beni. Tum gunu eve kapandim. Dun iki saatlik ciktik sadece. Deniz kenarina parka gittik.

Bu korkular hepimizde var sanırım canım sen yine içini ferah tutmaya çalış iyi düşün ki iyi olsun. Çok şükür problemsiz ilerliyoruz öyle düşün.
Haklısın canım çok şükür bir problem yok, hiç birimizde de olmasın inşallah kim kötü bir şey yazsa içim gidiyor çok üzülüyorum Allah'ım hepimize sağlık güç kuvvet versin inşallah bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah

Salam canim necesen? Ne yuxular gorursen? Mende de olur. Hamileliyin son uc ayi normal. Gercek kimi yuxular gormek. Yeni hormonlarun oyunudu hamisi. Sag salamat bebise qovusdursun rebbim.
Eleykum salam canım şükür fiziken yaxşıyam ama ruhen biraz qarışıq , sen necesen ne vaxtdandi danışa bilmirik evine qayıtmısan hemişe evinde eşiyinde , yuxular ilk başlarda cox olurdu sonra keçib getmişdi indi yene qayidib zehrimara qalmış psixologiyam emelli başlı pozuldu

Kızlar bu korkular bende de var

Hele burda yazılanları okudukça bende şüphecilik ve ya bişey olursa korkusu sardı.
Normal sanırım
Doğum yaklaşıyor çünkü.

Canım çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Haberdar et bizleri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…