2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayra yormak lazım her gördugumuz ruya cıkmıor bırde hamılelıkte dewamlı gorulur ruya Allah hayrlara cıkarsın sen ıcınden Ya Fettah çek bn bı skıntı oldukça onu cekerım gercektende ıcım rahatlar dene bak anlıycaksın sıkma canını

Mutlaka çekerim canım çok teşekkür ederim Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Kızlar esimin bu Her şeyi önüne istemesi ben biseyler hazırlarken onun telefonla ugraasmasi kendimi s.lk yerine konulmuş hissettiriyor.
Tepki verdiğimde de tartışıyoruz. Olay büyüyor kalbim kırılıyor

Bu durumlarda siz napiyosunuz .

Öyle bir durum yaşamadım cnm Allah razı olsun hep yardımcı olur kahvaltı hazırlar bir yemek yapamaz. Ama eğer seninki gibi olsaydi herhalde çok kötü tepki gösterirdim ben kirilacagima o kırılsın daha iyi.

hamileliğin son aylarında depresyon olabiliyormuş hormonların etkisi,yaklaşan doğumun sitresinden,bende öyleyim sürekli kendimi dinler oldum,hayırlısıyla sağlıklı sihatli doğurmak nasip olsun inşallah hepimize

Yahu bizim kendi kendimize anca yetiyor canımız, ne demek herşeyi önüne istemek , kalksın yapsın bi zahmet, ben taviz vermemeye çalışıyorum , eşin bu durumu anlayacak biri değilse boşuna kalbini kırdırma çünkü erkekler canları nasıl isterse öyle yapıyorlar..

Kızlar karnım kasiliyor arada bebek böyle bir yana toplanıp orayı şişiriyor bebek kendini dogumami hazırlıyor acaba çarşamba kontrolüm var doktora sorucam bunu
Benimde öyle oluyor özellikle sağ tarafıma doğru
Baya bir sertleşiyor
Bende sinirleniyorum ama karşılıklı sogukluktan başka bişey olmuyor.

Yapmaynca tepki verincede tartışıyoruz işte canm.

Yardım iste canım, eğer ilgilenmezse sen mi hamilesin ben mi hamileyim de. Bir de hizmet bekliyorsun, zaten yapabilecek olsam sana minnet etmem de :) erkekler onlara ihtiyaç olduğunu hissetmek isterler aksi halde kıpırdamazlar bile. (Nasılsa yapabiliyor mevzusu)

Kızlar karnım kasiliyor arada bebek böyle bir yana toplanıp orayı şişiriyor bebek kendini dogumami hazırlıyor acaba çarşamba kontrolüm var doktora sorucam bunu

Normalmiş canım o, ben aile hekimi bayan doktoruma sordum hiç panik yapma normal dedi. Toplanır bi yere orayı şişirir dedi gülerek. O da anne ve bilgili bir doktor.
Kendi doktorum da normal dedi. Su gelmesi kanama yoksa her şey normal.
O an bebiş canını acıtabilir. Oturuyorsan kalk, ayaktaysan da otur pozisyon değiştir rahatlarsın. Ya da elini karnının o kısmına koy bi süre konuş onunla düzelecektir.

Istiyorum canım zatenn ona rağmen böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…