2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi bu erkekler kadınlar olmasa burnu düşse almayacaklar. Ama yetiştirmeye de bağlı anneler olarak ya da eşler olarak dur sen yapma ben yaparım diye diye, hizmet ede ede bu hale geliyorlar.
Çok azı gerçekten eşlere yardımcı oluyor.
Benim eşim de sağolsun yapıyor, ama hamileliğimin ilk sürecinde o da biraz alışmakta zorlandı. Ortak hayatı paylaşıyoruz herkesin yapabilecekleri var.

Bütün bebekler zamanında gelsin inşallah. Bu hafta son çalışma haftam benim de. Riskli gebelikten dolayı rapor alacağım. Cumartesi günü Türkiye'ye geliyorum kısmetse.. Artık ben de birkaç alışveriş yapıyım. Bebek doğsa giyeceği tek bir kıyafeti yok çocuğun :)

Hastane çantam icin ped ve bebek bezi aldim ayy aksama dogurcam gibi heyecan yaptim
bende bugün alisverislerimi bitirdim bu hafta yıkama çanta hazırlamaya gecicem aldiklarimi görünce evde baya heyecanlandim bende bebek bezimizide aldık depend aldım burun Aspiratöru tırnak makası göğüs Pedi sanırım eksigim kalmadı

Dimi ))) biz nasil kv olucaz acaba karismam ya. Sorarsa derim sormazsa hayatini yasa yada ilk gunden derim. Ben karismayi sevmem evladim ama ne zaman sorsan yardim ederim. ))) Daha oglum yok ama)))
ben annemden gördüğümü yaparım.seçim yapıp evlenmişler sonuçta ben konuşsam ne konuşmasam ne herkesin aklı var.daha sıcak bi bağ kurarım aksi hiç bi halta yaramıo çünkü

sonrada alınır canım acelesi yok yeterki bebiş sağlıklı ve vaktinde gelsin

Kızlar karnım kasiliyor arada bebek böyle bir yana toplanıp orayı şişiriyor bebek kendini dogumami hazırlıyor acaba çarşamba kontrolüm var doktora sorucam bunu
Canm ayni duruumm bendede var arada oluyodu ama buara daha yogun olmaya basladi. Sali kontrolum var unutmazsam bende sorucam

Şampuan krem falan almamistim onlarida şükür bugün tamamladık bübchen aldim. kendime lohusa kilodu ve pedide aldım fakat depend bulamadım çok mu gerekli o almasam.

Benımkıde aynı şekilde zor duzeltım sımdıde ıznınde evden kaçıyor ıs yapmamak ıcın arabasıyla uğraşıyor her hafta sonu bizi birazdan gelsin bir tartışma daha beklıyor hep yat dıyo bu işler ne olacak ben yatarsam bılıyorkı gözüm görünce ben duramıyorum bugün kahvaltı falan hazırladı göz boyamak ıcın dedin tek isteğim hayırlısıyla doğurmak sonra kımse tutammıcak benı Rabbim kımseyı kımseye muhtaç etmesın ya kendi işini kendin yapmak bir başka valla :)

Keşke onlarda aynı şekilde düşünse
Kendi işlerini kendileri yapsalar

Bizim de kuvettir uyku setidir oyle seyler kaldi.Allah hayirla tamamlayip icimize sinerek kullanmamizi nasip etsin insallah .
Eki Görüntüle 2143906 Eki Görüntüle 2143907
Kızlar sticker yapacağım demiştin duvarlara çok tatlı oldu. 30 tl ye maloldu hemde
Cok tatli masallah.
Şampuan krem falan almamistim onlarida şükür bugün tamamladık bübchen aldim. kendime lohusa kilodu ve pedide aldım fakat depend bulamadım çok mu gerekli o almasam.
Ben de birer tane atlet sutyen almistim birer tane daha aldim .Lohusa kulodu aldim .Ne kadar pahali ya 100 Tl verdim.Aynen markette bayanlar icin depend yoktu erkek versiyonu vardi

erkegi bile yok iyi hatırlattın canım bi tane daha emzirme sutyeni alacaktım unutmuşum bak onu . Al al bitmiyor yaa ne zaman bitecek ki :))

O an dışarıdaydık cnm beşik almaya gittik yürürken öyle oldu ama cnm hakkaten yandi genelde hep evdeyim cnm çıkmıyorum dışarıya zaten çıksamda en fazla 1 saat durabiliyorum bacaklarım agriyor belim agriyor çok dışarda durduğumda.

Canm ayni duruumm bendede var arada oluyodu ama buara daha yogun olmaya basladi. Sali kontrolum var unutmazsam bende sorucam
Sor cnm ben kime diyosam sormayı unutma mutlaka sor diyolar nst de baksınlar sancına fln diyolar nolur erken gelmesin de ağrıya raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…