- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.961
Yaa sorma bende valizi yerleştirdim kapının yanında duruyor onu görmek bile benim psikolojimi bozuyor.Hastane çantam icin ped ve bebek bezi aldim ayy aksama dogurcam gibi heyecan yaptim
Benim asla kabul edemeyeceğim ve hiç görmediğim birşey. Benim yapım pek öyle erkek egemen bir topluma yatkın değil zaten senin yerinde olsam fena tepki verirdim, sen ondan daha az değerli değilsin bence izin vermemelisin.Kızlar esimin bu Her şeyi önüne istemesi ben biseyler hazırlarken onun telefonla ugraasmasi kendimi s.lk yerine konulmuş hissettiriyor.
Tepki verdiğimde de tartışıyoruz. Olay büyüyor kalbim kırılıyor
Bu durumlarda siz napiyosunuz .
Evet ya bitmiyor onceki emzirme sutyenini desteksiz almistim ama dışarı çıkarken olmaz diye bu defa destekli aldim.Civile gittim uyku seti bakayim diye sacma sapan bir marka 200 Tl istiyor dandik .Sanirim internetten alcamerkegi bile yokiyi hatırlattın canım bi tane daha emzirme sutyeni alacaktım unutmuşum bak onu . Al al bitmiyor yaa ne zaman bitecek ki :))
Ay valiz demeYaa sorma bende valizi yerleştirdim kapının yanında duruyor onu görmek bile benim psikolojimi bozuyor.
Eki Görüntüle 2143906 Eki Görüntüle 2143907
Kızlar sticker yapacağım demiştin duvarlara çok tatlı oldu. 30 tl ye maloldu hemde
Bizim de kuvettir uyku setidir oyle seyler kaldi.Allah hayirla tamamlayip icimize sinerek kullanmamizi nasip etsin insallah .
Cok tatli masallah.
Ben de birer tane atlet sutyen almistim birer tane daha aldim .Lohusa kulodu aldim .Ne kadar pahali ya 100 Tl verdim.Aynen markette bayanlar icin depend yoktu erkek versiyonu vardi
Banyoyu temizledim temizlemeseydim keşke şimdi bel ağrısından yataktan kalkamiyorum
Ben evde olan kabin boy valizi hazırladım bir tane çantada miniklerin hastane çıkışı setlerini hurçlarla koydum 2 çanta oldu yani.Evet ya bitmiyor onceki emzirme sutyenini desteksiz almistim ama dışarı çıkarken olmaz diye bu defa destekli aldim.Civile gittim uyku seti bakayim diye sacma sapan bir marka 200 Tl istiyor dandik .Sanirim internetten alcam
Ay valiz demeValiz baktik gereksizmis falan filan esim oyle dedi ben de almadim.
Yaa o kadar çıkıp almama rağmen hala bitmedi ya ona şaşıyorum. Normalde kendim icin bir seyi gorunce icime sindiyse direk alirim ama söz konusu oglus olunca her seyini arastiriyorum .Kizim olsa esim yanmıştı .Pesimizde dolanırken pert olurduHarika olmuş... bayıldım, çok güzel hava katmış
Sen alışveriş gurususun. Senin alacağın bitmez:))) piyasa dönüyosa sayende dönüyor şekerim :))) ama çok seviyorum böyle yazıyosun bizdeki alışveriş canavarını da depreştiriyosun:)
Ya geçmiş olsun. Erkekler hiç düşünmez banyo temizlemeyi. Babam hariç. Bi onu gördüm ben banyo yıkayıp cam silen. Bende banyo tuvalet silerken yoruluyorum eğilmemeye çalışıyorum. Dinlen canım bol bol..
Sanırım ben de iki minik canta yapcam.Diger türlü olmayacak.Ben evde olan kabin boy valizi hazırladım bir tane çantada miniklerin hastane çıkışı setlerini hurçlarla koydum 2 çanta oldu yani.
Teşekkürler canım . kocam sağolsun herseyi yapar hatta birak ben yapayim dedi ama oda yoruluyor kiyamiyorum kendim dayanamadım yapayım dedim böyle oldu simdide kizdi bulasik yerlestiriyorum diye zorla yolladi iceriye yatıcam artık napayımHarika olmuş... bayıldım, çok güzel hava katmış
Sen alışveriş gurususun. Senin alacağın bitmez:))) piyasa dönüyosa sayende dönüyor şekerim :))) ama çok seviyorum böyle yazıyosun bizdeki alışveriş canavarını da depreştiriyosun:)
Ya geçmiş olsun. Erkekler hiç düşünmez banyo temizlemeyi. Babam hariç. Bi onu gördüm ben banyo yıkayıp cam silen. Bende banyo tuvalet silerken yoruluyorum eğilmemeye çalışıyorum. Dinlen canım bol bol..
Hepsiburada sitesinden ala bilirsin canım dependiBizim de kuvettir uyku setidir oyle seyler kaldi.Allah hayirla tamamlayip icimize sinerek kullanmamizi nasip etsin insallah .
Cok tatli masallah.
Ben de birer tane atlet sutyen almistim birer tane daha aldim .Lohusa kulodu aldim .Ne kadar pahali ya 100 Tl verdim.Aynen markette bayanlar icin depend yoktu erkek versiyonu vardi
Bitmiyor valla. Dün yeni aldıklarımı yıkadım bugün ütü yaptım yerleştirdim. Her yeni bir şey aldığımda bu kez son, daha bir şey gerekmez diyorum. Bir bakıyorum dolap sanki az gibi geliyor gözüme içindekiler, yeniden alışverişte buluyorum kendimi. Ama sanırım artık yeter bı kadar aldığım. Sağlıkla giysinler... eksik kalırsa yine alınır.Yaa o kadar çıkıp almama rağmen hala bitmedi ya ona şaşıyorum. Normalde kendim icin bir seyi gorunce icime sindiyse direk alirim ama söz konusu oglus olunca her seyini arastiriyorum .Kizim olsa esim yanmıştı .Pesimizde dolanırken pert olurdu
Sanırım ben de iki minik canta yapcam.Diger türlü olmayacak.
Teşekkürler canım . kocam sağolsun herseyi yapar hatta birak ben yapayim dedi ama oda yoruluyor kiyamiyorum kendim dayanamadım yapayım dedim böyle oldu simdide kizdi bulasik yerlestiriyorum diye zorla yolladi iceriye yatıcam artık napayım
Yok cnm hastanede değilim evde yatıyorum.ciğer geliştiriciler yapıldı.adalat kullanıyorum kasılmalar İçin,perş kontrolüm var bakalım Ne olacak.inşlh o zamana kadar bi sıkıntı çıkmazladycry canım nasılsın hastanedesin sanırım şuan.
İnş canım. Hayırlısıyla zamanını doldursun inş öyle gelsin bebiş.Yok cnm hastanede değilim evde yatıyorum.ciğer geliştiriciler yapıldı.adalat kullanıyorum kasılmalar İçin,perş kontrolüm var bakalım Ne olacak.inşlh o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz
Canim listende eksik birsey yok gibi fazlası var eksiği yokKizlar hazir vaktim varken ve esim evdeyken hastane cantami hazirlayim dedim .2 ayri canta yapıyorum .Birincisi bebegim icin olan.Koyduklarimi ve koyacaklarimi yazayim hem size de fikir olsun hem de benim unuttugum bir sey varsa soylersiniz .
- Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
- Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
- 1 tane yedek kundak
- 1 tane muslin kundak
- 3 tane alt üst takim
- 3 tane çorap
- 2 tane iç zıbın
- 3 tane ağız mendili
- 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
- 3 tane alt açma bezi (unibaby)
- 1 paket islak mendil (unibaby)
- 20 tane bebek bezi (prima care)
- Pisik kremi (mustela)
- Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)
Allah razı olsun yardım eden eslerden :)Bitmiyor valla. Dün yeni aldıklarımı yıkadım bugün ütü yaptım yerleştirdim. Her yeni bir şey aldığımda bu kez son, daha bir şey gerekmez diyorum. Bir bakıyorum dolap sanki az gibi geliyor gözüme içindekiler, yeniden alışverişte buluyorum kendimi. Ama sanırım artık yeter bı kadar aldığım. Sağlıkla giysinler... eksik kalırsa yine alınır.
O zaman pot kırmışım. Çok iyi nazar değmesin canım.. Bizde de durum aynı, ama banyo tuvalet işi bende kaldı maalesef:) yat gitsin dinlenmene bak. Ne güzel destek de oluyormuş eşin.
Iyi yapmışsın valla artık çantamız hazır Allah hayırlı doğum nasip etsin.Kizlar hazir vaktim varken ve esim evdeyken hastane cantami hazirlayim dedim .2 ayri canta yapıyorum .Birincisi bebegim icin olan.Koyduklarimi ve koyacaklarimi yazayim hem size de fikir olsun hem de benim unuttugum bir sey varsa soylersiniz .
- Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
- Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
- 1 tane yedek kundak
- 1 tane muslin kundak
- 3 tane alt üst takim
- 3 tane çorap
- 2 tane iç zıbın
- 3 tane ağız mendili
- 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
- 3 tane alt açma bezi (unibaby)
- 1 paket islak mendil (unibaby)
- 20 tane bebek bezi (prima care)
- Pisik kremi (mustela)
- Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)
Ever biraz garanticiyimdir fazla koydum :)Kahveyi esim aşağıdan getirir bir de onu yuk etmeyim aman .O mini isiticilardan yok zaten .Canim listende eksik birsey yok gibi fazlası var eksiği yokben yanıma kahve makinasida alacağım şu Türk Kahvesi yapılanlardan sıcak su için sezeryandan sonra kahve iç diyorlarmis ya
Ay o kadar yoruldum ki acil cikinca alinabilcek sekilde koydum kendi esyalarimi .Yine de simdilik koyduklarimi yazayim.Iyi yapmışsın valla artık çantamız hazır Allah hayırlı doğum nasip etsin.
Sen kendin için koyduklarını yazmamışsın sanırım yani gecelik, göğüs kremi, göğüs pedi vs. Birde ben bebeklere biberon temizleme fırçası ve birer tane çorap koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?