2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel hamisler bizde kizimizi dün gördük keyfi yerinde bize göz kirpiyodu1650grm olmus bu ay ben 800grm almışım oda findigima gitmiş çok sevindimaranızdan ali expresden çanta alan vardı bende spris vercem ama bulamadım hangi satıcıdan olduğunu

Benim asla kabul edemeyeceğim ve hiç görmediğim birşey. Benim yapım pek öyle erkek egemen bir topluma yatkın değil zaten senin yerinde olsam fena tepki verirdim, sen ondan daha az değerli değilsin bence izin vermemelisin.

erkegi bile yok iyi hatırlattın canım bi tane daha emzirme sutyeni alacaktım unutmuşum bak onu . Al al bitmiyor yaa ne zaman bitecek ki :))
Evet ya bitmiyor onceki emzirme sutyenini desteksiz almistim ama dışarı çıkarken olmaz diye bu defa destekli aldim.Civile gittim uyku seti bakayim diye sacma sapan bir marka 200 Tl istiyor dandik .Sanirim internetten alcam
Yaa sorma bende valizi yerleştirdim kapının yanında duruyor onu görmek bile benim psikolojimi bozuyor.
Ay valiz deme Valiz baktik gereksizmis falan filan esim oyle dedi ben de almadim.

Eki Görüntüle 2143906 Eki Görüntüle 2143907
Kızlar sticker yapacağım demiştin duvarlara çok tatlı oldu. 30 tl ye maloldu hemde

Harika olmuş... bayıldım, çok güzel hava katmış

Sen alışveriş gurususun. Senin alacağın bitmez:))) piyasa dönüyosa sayende dönüyor şekerim :))) ama çok seviyorum böyle yazıyosun bizdeki alışveriş canavarını da depreştiriyosun:)

Banyoyu temizledim temizlemeseydim keşke şimdi bel ağrısından yataktan kalkamiyorum

Ya geçmiş olsun. Erkekler hiç düşünmez banyo temizlemeyi. Babam hariç. Bi onu gördüm ben banyo yıkayıp cam silen. Bende banyo tuvalet silerken yoruluyorum eğilmemeye çalışıyorum. Dinlen canım bol bol..

Ben evde olan kabin boy valizi hazırladım bir tane çantada miniklerin hastane çıkışı setlerini hurçlarla koydum 2 çanta oldu yani.

Yaa o kadar çıkıp almama rağmen hala bitmedi ya ona şaşıyorum. Normalde kendim icin bir seyi gorunce icime sindiyse direk alirim ama söz konusu oglus olunca her seyini arastiriyorum .Kizim olsa esim yanmıştı .Pesimizde dolanırken pert olurdu

Ben evde olan kabin boy valizi hazırladım bir tane çantada miniklerin hastane çıkışı setlerini hurçlarla koydum 2 çanta oldu yani.
Sanırım ben de iki minik canta yapcam.Diger türlü olmayacak.

Teşekkürler canım . kocam sağolsun herseyi yapar hatta birak ben yapayim dedi ama oda yoruluyor kiyamiyorum kendim dayanamadım yapayım dedim böyle oldu simdide kizdi bulasik yerlestiriyorum diye zorla yolladi iceriye yatıcam artık napayım

Hepsiburada sitesinden ala bilirsin canım dependi

kızlar iltihap olan bir disim var çok kötü iltihaplanmis ağrısı sisligi falan yok disciye gitsem çekermi sizce bu haftalarda

Bitmiyor valla. Dün yeni aldıklarımı yıkadım bugün ütü yaptım yerleştirdim. Her yeni bir şey aldığımda bu kez son, daha bir şey gerekmez diyorum. Bir bakıyorum dolap sanki az gibi geliyor gözüme içindekiler, yeniden alışverişte buluyorum kendimi. Ama sanırım artık yeter bı kadar aldığım. Sağlıkla giysinler... eksik kalırsa yine alınır.

O zaman pot kırmışım. Çok iyi nazar değmesin canım.. Bizde de durum aynı, ama banyo tuvalet işi bende kaldı maalesef:) yat gitsin dinlenmene bak. Ne güzel destek de oluyormuş eşin.

Kizlar hazir vaktim varken ve esim evdeyken hastane cantami hazirlayim dedim .2 ayri canta yapıyorum .Birincisi bebegim icin olan.Koyduklarimi ve koyacaklarimi yazayim hem size de fikir olsun hem de benim unuttugum bir sey varsa soylersiniz .
  • Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
  • Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
  • 1 tane yedek kundak
  • 1 tane muslin kundak
  • 3 tane alt üst takim
  • 3 tane çorap
  • 2 tane iç zıbın
  • 3 tane ağız mendili
  • 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
  • 3 tane alt açma bezi (unibaby)
  • 1 paket islak mendil (unibaby)
  • 20 tane bebek bezi (prima care)
  • Pisik kremi (mustela)
  • Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)

Son düzenleme:
Yok cnm hastanede değilim evde yatıyorum.ciğer geliştiriciler yapıldı.adalat kullanıyorum kasılmalar İçin,perş kontrolüm var bakalım Ne olacak.inşlh o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz
İnş canım. Hayırlısıyla zamanını doldursun inş öyle gelsin bebiş.

Canim listende eksik birsey yok gibi fazlası var eksiği yok ben yanıma kahve makinasida alacağım şu Türk Kahvesi yapılanlardan sıcak su için sezeryandan sonra kahve iç diyorlarmis ya

Kızlar haftasonları herkes dinleniyor geziyor biz yoruluyoruzz.. bizim evde de çocuk odasını boşaltma faslı vardı bu hafta.. ufak tefek derken ne çok şey çıktı sağolsun eşim yaptı ama bende ona yardım edeyim derken yoruldum.. haftaiçi boyası yapılacak, haftasonuda odasını ve eksik kalan eşyalarını almayı planlıyoruz tabi bir güne yetişirse.. ama ne kadar yorulsakta onun için hazırlık yapmak ne kadar heyecan verici çok şükür bize bu heyecanı yaşatan Rabbime hepinize kolay gelsin doğum tehdidi olan arkadaşlar siz yatın başkaları yapsın herşeyi insan ayakta kalınca kasıkları ağrıyor gerçekten

Allah razı olsun yardım eden eslerden :)

Iyi yapmışsın valla artık çantamız hazır Allah hayırlı doğum nasip etsin.
Sen kendin için koyduklarını yazmamışsın sanırım yani gecelik, göğüs kremi, göğüs pedi vs. Birde ben bebeklere biberon temizleme fırçası ve birer tane çorap koydum.

Canim listende eksik birsey yok gibi fazlası var eksiği yok ben yanıma kahve makinasida alacağım şu Türk Kahvesi yapılanlardan sıcak su için sezeryandan sonra kahve iç diyorlarmis ya
Ever biraz garanticiyimdir fazla koydum :)Kahveyi esim aşağıdan getirir bir de onu yuk etmeyim aman .O mini isiticilardan yok zaten .

Ay o kadar yoruldum ki acil cikinca alinabilcek sekilde koydum kendi esyalarimi .Yine de simdilik koyduklarimi yazayim.

Eksikleriyle beraber kendi cantam
  • 1 pijama
  • 1 gecelik
  • 2 emzirme sutyeni
  • 2 emzirme atleti
  • 2 lohusa külodu
  • 8 Göğüs pedi
  • Göğüs kalkani
  • Göğüs ucu kremi
  • Lohusa taci
  • Şal + tülbent
  • 24 lü gece pedi
  • *Ekleyeceklerim
  • Yedek gecelik
  • 1 tane çorap
  • Terlik
  • Depent
  • Dedorant
  • Dis fırçası/macunu
  • Makyaj malzemeleri
  • Islak mendil
  • (Lutfen eksigim varsa yazin kizlar ,sezeryan olcam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…