2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneden cıktığıda giymeye kiyafetde ve havluda koy isdersen aklıma başka bir şey gelmiyor cok güzel liste yapmışsın.

Ya ne guzel gezin tozun ya. Benim eshimin ishinden pek firsat olmuyo. Bashkalariylada gezmeme izin vermiyo. Kiskanclik yedi bitirdi beni. Tum gunu eve kapandim. Dun iki saatlik ciktik sadece. Deniz kenarina parka gittik.
Öyle yapıyorum canım şimdilik yorulana kadar geziyorum bakalım :) sizin daha iyi keşke bizde deniz kenarına gidebilsek :)

Kızlar bu korkular bende de var

Hele burda yazılanları okudukça bende şüphecilik ve ya bişey olursa korkusu sardı.
Normal sanırım
Doğum yaklaşıyor çünkü.
Bende de burdakileri okudukca oluyor sanırım kızlar ama allah büyük, hayırlısı neyse o olsun erken gelecekse de engelleyemiyoruz ne yazık ki. Sağlıkla doğuralımda :)
kızlar iltihap olan bir disim var çok kötü iltihaplanmis ağrısı sisligi falan yok disciye gitsem çekermi sizce bu haftalarda
Benim çekmediler canım doktoruma kağıt yazdı o imzalarsa üniversite hastanesinde çekebilirler dedi riskli sayılıyormul, benim ağrım yoktu başka bişey için gitmiştim iltihap var dedi ama ben 2 ay daha beklerim diye düşündüm.

Bugün eşimle bebeğe dolap bakmaya çıktık kızlar, akşama kadar gezdik arabamızda yok 8 km yürümüşüm çok yoruldum. Neyse karar veremedik, uygun fiyatlı olanları biz beğenmedik beğendiklerimizde çok pahalıydı. Eve geldim internet sitelerine bi daha bakayım dedim. Bi sitede indirim varmış haftasonuna özel baktıklarımıza göre de gayet iyi modeller ve uygun fiyata geliyordu. Eşime göstermeye çalışıyorum hiç ilgilenmiyor istiyorsan sipariş ver farketmez benim için falan dedi. Sinir oldum bakmadın ki daha modeline bile dedim. Bi bağırdı bana akşama kadar mobilya baktık zaten içim dışım dolap oldu sonra baksak ne olur diye, dedim bugün indirim bitiyor hafta sonu içinmiş. Yok hala bağırıyor, pahalı olsunmuşda bugün olmasınmış hep acele ediyormuşumda falan.

O kadar sinir oldum ki. Tamam yorulmuş olabilir ama ben ondan çok daha fazla yoruluyorum üstüne bişeyleri hallolsun diye uğraşıyorum bağıran o oluyor zaten ağlamaya müsaitim o bağırınca başladım ağlamaya.

Benimde çantam aynı sayılır sadece senin ekleyeceklerini ben baştan koymuşum sadece göğüs kalkanı halen almadım. Birde el sabunu ve bir tane selpak havlu koydum. K.v. görümcemin doğumundan dolayı tecrübeli biraz, çatal bıçak ve kâğıt bardak götürelim dedi. Neden bilmiyorum ama çok anlamadım.

Erkekler pek bizim gibi düşünceli olmuyor canım malesef benim eşimde aynı biZde geçen hafta gezmiştik eşime kalsa ilk girdiği mağazadan alcak ama bende içime sinen bir şey istiyorum bizde kavga etmiştik hiç ağlama üzme kendinide bebeğinide

banada sıkıntısı yok ama iltihap artmış bu şekilde zararı olurmu bebeğe yada erken doğuma sebep olurmu diye endişe ediyorum

Gerçekten düşüncesiz oluyorlar canım. Benim anlamadığım gezmeyi sevmez,gezerken gık demedi hatta şaşırdım mağaza mağaza gezmesine eve geldi köpürdü oturunca yorgunluğunu anladı sanırım :/

banada sıkıntısı yok ama iltihap artmış bu şekilde zararı olurmu bebeğe yada erken doğuma sebep olurmu diye endişe ediyorum
Canım benim ilk hamile kaldığım dönemler dolgum düştü, 3 aydan sonra doktoruma söyledim ağrın yoksa doğumu bekle acil değilse önermem dedi. Bende önemsemedim ağrım yok diye. Geçenlerde o dolgunun arka kısmı kırıldı, dilimi yara yaptı acile gittim en azından törpülesinler dilimi çizmesin diye. Doktor baktı iltihap olmuş çekilmesi lazım dedi. Hiç ağrı yok dedim. İlerlemesin ama diş işlemlerini biz yapmıyoruz üniversite yapıyor erken doğumu tetiklediği için biz risk alamıyoruz dedi doktoruma bi kağıt doldurdu verdi. Ama ben erken doğumdu falan dediği için o kağıdı doktoruma vermedim 2 ay daha beklerim diye. Hata mı yaptım bilmiyorum istersen bi git sen yine belki iltihap zararlı olabilir dediğin gibi

Hastaneden cıktığıda giymeye kiyafetde ve havluda koy isdersen aklıma başka bir şey gelmiyor cok güzel liste yapmışsın.
Tamam canim ekleyecegim ,sagol.
Belki ziyarete gelenler soguk icecek getirir diye bardak demislerdir .Catal bıçağı da meyve vs icindir diye düşündüm.

Hic moralini bozma hepsi ayni .Biz de gunduz ihtiyaclarimizi aldik aksam üstü geldik ve birlikte zaman gecirmeye karar verdik .Neyse bizimkine bir tel geldi hadi gel x cafede oturalim diye haber etcem dedi kapatti .Bana sordu gideyim mi diye hayir dedim. Ustune basa basa dun de aksamlari tek kalmak istemiyorum demistim .(dun isi vardi gece 1 de geldi )Iste 2 saate gelirim gideyim vs ben hayir dedikce usteledi sonra da senin rızanla gitmek istiyorum sen de onayla diyor .Ben ağladım sinirden .O da cekti gitti .
Dun gece sinirden uyuyamamistim ve sabah kasiklarima kramp girdi oyle uyandim .Simdi aynisini yapti sakin kalmaya çalışıyorum ama deliriyorum yaa zaten istediği zaman arkadaşlarıyla maca giden ,faaliyetlere katılan biri .Bir de pazar ve aksam iyice çıldırdım.

Biz onlardan daha çok yoruluyoruz ama anlamıyorlar ki bu halimizde en uygununu en güzelini seçmeye çalışıyoruz işte ama anlamıyorlar. Benim eşimde öyle canım hiç gezmeyi sevmez zorla gezdiririm yanımda onda da suratı 5 karış olur fikir isterim zordan cevap verir onun için fiyat önemli değil beğendiyse parasına falan bakmaz ben iyice ayrıntısına kadar düşünürüm başka mağazalarda daha uygunu daha güzeli var mıdır diye

Gerçekten hepsi aynı canım. Tamam kötü demiyorum gezdik tozduk normalde de herşeye yardım eder gık demez bazen böyle saçma hareketleri oluyor. Seninde kötü olmuş öncesinde seninle plan yapmış sonuçta. Öncesinde arkadaşıyla sözleşse hadi neyse diycek insanda son anda çıkınca da sinir olmuşsundur. Sende sıkma canını bebeğe zararı olur öyle düşün o krampıda sancıyıda sen çekiyorsun o nerden bilecek acısını stresini.

Benim en sevmediğim sey bir seye karar verince ustune yeni seylerin çıkması .Ya zaten 1 saat sonra uyurum normalde ben. Strese sokma git diye oda degistiriyorum peşimden gelip hala biseyler söylüyor .

Can menim de psixologiym temiz pozulub inan ki deli kimiyem. Her xirda seye eseblesirem. Usaga isqirmaga baslamisam. Bilmirem mene ne olur.

Bende öyleyim işte canım belki de hata ordadır ince ince düşünüyorum indirim kovalıyorum o ne desem beğendiysen al diyor nasılmış ne kadarmış demiyor. Arkadaşlarım daha ne istiyosun al işte ne güzel al diyor falan diyo ama benim sorunum onun ilgilenmemesi. Modellere bakmak ne kadar zor olabilir ki sen araştır bul demedim sonuçta ona zaten bulmuşum iyi yada kötü diycekti :/

Benim en sevmediğim sey bir seye karar verince ustune yeni seylerin çıkması .Ya zaten 1 saat sonra uyurum normalde ben. Strese sokma git diye oda degistiriyorum peşimden gelip hala biseyler söylüyor .
Gönlün olsun istemiş sanırım ama ısrarlada gitmiş keşke gitmemeyi de bi seçenek olarak görseydi böyle olunca sorması anlamını kaybediyor. Sen yine de sıkma canını uzan dinlen.

Bazen benim esim de anlayissizlik ediyor anim. Ama belki de onlari dami cok yukluyoruyuzmu diye kendi kendime dusunuyorum. Bilmiyorum problem kimde .

Öyle canm uygunu uyduruk güzeli vok pahali bende cok baktm en son begendgm bikac modelden birini aldk gectk vivense den

Hemen hemen benle aynı şeyleri koymuşsun canım ben sadece yedek gecelik koymadım normal doğum düşündüğüm için yedek pijama takımı koydum :) sonra ekstradan makyaj kullandığım için hafiften de olsa sabah yüzüme nemlendirici göz altı kapaticisi rimel allık falan gibi bakım çantası hazırladım :) ama doğumdan sonra göz altları çökük mor gibi oluyor onu kapatmayı düşünüyorum , sen özel hastanede olacağın için havlu sabun gibi şeylere ihtiyacın olmaz sanırım , ha bir de koltuk altı deodorant değil de roll-on olanindan koy deodorant ağır kokuyor ilk başta bebek parfüm kokusundan rahatsız olmasın ilk sıktığımda beni bile öksürtüyor sonra normal külot da koy canım veee en önemlisi şarj aleti koy mutlaka :))))

Can menim de psixologiym temiz pozulub inan ki deli kimiyem. Her xirda seye eseblesirem. Usaga isqirmaga baslamisam. Bilmirem mene ne olur.
He valla esebden danışma heç yuxusuzluqdan yorğunluqdan esebler de pozulub men de qızıma yoldaşıma bezen qışqırıram sonra da peşman oluram:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…