2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gönlün olsun istemiş sanırım ama ısrarlada gitmiş keşke gitmemeyi de bi seçenek olarak görseydi böyle olunca sorması anlamını kaybediyor. Sen yine de sıkma canını uzan dinlen.
Meyve hazırladım tv izliyorum .Hic geldin mi gelmiyor musun diye aramayacağım hatta basarabilirsem o gelmeden uyuyacağım. Ne hali varsa görsün.
Kokusuz deodorantim var onu koyarim roll on da eklerim o da Amway in kokusu cok hafif olani . Şarji ben unutsam esim unutmaz .Evet normal kulot ekleyim bana da yetersiz geldi .Yalniz hesaba katmadigim bir sey var .Esimle kalcaz gece .Sanirim ona da canta hazirlayacagiz küçük 3 çantayla doğuma gideceğim Ama iyi oldu bebisinkileri sirt cantasina koydum .Benimkiler de el cantasinda .Valizde hepsi karışacaktı .Kv filan En azindan benim şahsi cantami acmaz.Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim .

Hepsi aynı bunların demek ki
Ben de artık ilgilenmezse ya pahalı alırım ya da zevkli geldiği için araştırırım ancak diye karar aldım , sinir olmuyorum hiç

He valla esebden danışma heç yuxusuzluqdan yorğunluqdan esebler de pozulub men de qızıma yoldaşıma bezen qışqırıram sonra da peşman oluram:)
Sora oturub agliyiram ki bu usagin gunahi nedi ki buna cigiriram her wey mene eseb verire.canim bogazimdadi onsuz. Birde xirda weyler eseblewdirir

Bazen benim esim de anlayissizlik ediyor anim. Ama belki de onlari dami cok yukluyoruyuzmu diye kendi kendime dusunuyorum. Bilmiyorum problem kimde .
Bende öyle düşünüyorum canım ama dolabıda kendim alamam ki hem ben ondan daha çabuk yoruluyorum yine de sesim çıkmıyor onunda çıkmasaydı gün iyi bitseydi keşke
Öyle canm uygunu uyduruk güzeli vok pahali bende cok baktm en son begendgm bikac modelden birini aldk gectk vivense den
Evet bende sinir oldum en son, bi ara istemiyorum dolap falan dedim hatta :) neyse ben hafta içi karar veririm srtıebi şekilde.
En güzeli canım biraz dinlen uyuyup kalırsın muhtemelen
Hepsi aynı bunların demek ki
Ben de artık ilgilenmezse ya pahalı alırım ya da zevkli geldiği için araştırırım ancak diye karar aldım , sinir olmuyorum hiç
Bende sinirlenince öyle diyorum en pahalısını alıcam beğeneyim yeterki diye, sonra bi bakmışım indirim kovalıyorum nerde daha ucuz diye araştırıyorum :)

Soran merak eden herkese teşekkürler. Şimdilik durduruldu ve sanırım Doğum olana kadar yatmam gerekecek hastahanede. Sancı odasında olduğum için tel yasak annem çok minnet rica ile yanıma girdi teli getirdi. Yarın servise alınacam doktor raporundan sonra uygunsa.Doğuma kadar gözetim altında olmam şartmış. İlk hedef 30 haftayı tamamlamak sonra 34. Hafta diyor doktorlar. Umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebişlerini

Canim iyi olmana cok sevindim .Hastanede daha guvendesin oyle dusun .Evet moral bozucu insanin evi gibisi yok ama bebegin karninda senle kaliyor oyle düşün. Insallah normal servise cikinca rahat edersin .Canin sıkılmasin biz varız sohbet ederiz senle.

Rabbim sızi korusun cnm. Gözetim altında olman bir yandan çok iyi sadece biraz sabretmen gerekecek.

Napacağım ki? Mecbur yardım etmeye. Onun evladı karnımda sonuçta.

şükür iyi olmana sevindim canım inşallah daha iyi olacaksınız bebisinde sende

metmat Allah yardımcın olsun canım vaktiyle gelsin hiç bi sorun çıkmadan geçsin günler inşallah dualarımızdasın dinlenmene bak boşver tlfnu falan, bol dua elini karnına koy huzurlu ol mutlu ol Allaha emanetsiniz ♡♡♡♡

Son düzenleme:
Kızlar hamilelikte gobekte oluşan çizgi varya o demin farkettim iyice kararmış rengi sizde de oldu mu tenim beyaz değil acaba ondan mı belli bukadar

metmat canım iyi olmana çok sevindim. Hastanede olman daha iyi daha güvende olursun en azından. Inşallah 34.haftaya kadar durdurabilirler doğumu.

Bende o çizgi ne zaman çıkacak diye bakıyorum ama yok çıkmadı belkide çıkmayacak bilmiyorum
Cinsiyeti ne bebişin ? Demin arkadasa sordum kız bebeklerde olmuyo erkeklerde oluyo dedi bizm cinsiyet erkek 2 3 aylıkken oluşmuştu gitgide karnımın üstünden göğsüme kadar çıktı çizgi

İnşallah canım, bir ay bir aydır.. biraz daha dayan hiç bir şeye de kafanı takma sakın.. sadece bebeğin ve senin sağlığın önemli şu an.. canını sıkacak şeyler de okumamanı tavsiye ederim. Her şey inşallah yoluna girecektir.

Aklım fıkrım sendeydı çok şükür ıyıhaberını aldık Allahım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…