- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.001
Meyve hazırladım tv izliyorum .Hic geldin mi gelmiyor musun diye aramayacağım hatta basarabilirsem o gelmeden uyuyacağım. Ne hali varsa görsün.Gönlün olsun istemiş sanırım ama ısrarlada gitmiş keşke gitmemeyi de bi seçenek olarak görseydi böyle olunca sorması anlamını kaybediyor. Sen yine de sıkma canını uzan dinlen.
Kokusuz deodorantim var onu koyarim roll on da eklerim o da Amway in kokusu cok hafif olani . Şarji ben unutsam esim unutmaz .Evet normal kulot ekleyim bana da yetersiz geldi .Yalniz hesaba katmadigim bir sey var .Esimle kalcaz gece .Sanirim ona da canta hazirlayacagiz küçük 3 çantayla doğuma gideceğimHemen hemen benle aynı şeyleri koymuşsun canım ben sadece yedek gecelik koymadım normal doğum düşündüğüm için yedek pijama takımı koydum :) sonra ekstradan makyaj kullandığım için hafiften de olsa sabah yüzüme nemlendirici göz altı kapaticisi rimel allık falan gibi bakım çantası hazırladım :) ama doğumdan sonra göz altları çökük mor gibi oluyor onu kapatmayı düşünüyorum , sen özel hastanede olacağın için havlu sabun gibi şeylere ihtiyacın olmaz sanırım , ha bir de koltuk altı deodorant değil de roll-on olanindan koy deodorant ağır kokuyor ilk başta bebek parfüm kokusundan rahatsız olmasın ilk sıktığımda beni bile öksürtüyor sonra normal külot da koy canım veee en önemlisi şarj aleti koy mutlaka :))))
Hepsi aynı bunların demek kiBiz onlardan daha çok yoruluyoruz ama anlamıyorlar ki bu halimizde en uygununu en güzelini seçmeye çalışıyoruz işte ama anlamıyorlar. Benim eşimde öyle canım hiç gezmeyi sevmez zorla gezdiririm yanımda onda da suratı 5 karış olur fikir isterim zordan cevap verir onun için fiyat önemli değil beğendiyse parasına falan bakmaz ben iyice ayrıntısına kadar düşünürüm başka mağazalarda daha uygunu daha güzeli var mıdır diye
Sora oturub agliyiram ki bu usagin gunahi nedi ki buna cigiriram her wey mene eseb verire.canim bogazimdadi onsuz. Birde xirda weyler eseblewdirirHe valla esebden danışma heç yuxusuzluqdan yorğunluqdan esebler de pozulub men de qızıma yoldaşıma bezen qışqırıram sonra da peşman oluram:)
Bende öyle düşünüyorum canım ama dolabıda kendim alamam ki hem ben ondan daha çabuk yoruluyorum yine de sesim çıkmıyor onunda çıkmasaydı gün iyi bitseydi keşkeBazen benim esim de anlayissizlik ediyor anim. Ama belki de onlari dami cok yukluyoruyuzmu diye kendi kendime dusunuyorum. Bilmiyorum problem kimde .
Evet bende sinir oldum en son, bi ara istemiyorum dolap falan dedim hatta :) neyse ben hafta içi karar veririm srtıebi şekilde.Öyle canm uygunu uyduruk güzeli vok pahali bende cok baktm en son begendgm bikac modelden birini aldk gectk vivense den
En güzeli canım biraz dinlen uyuyup kalırsın muhtemelenMeyve hazırladım tv izliyorum .Hic geldin mi gelmiyor musun diye aramayacağım hatta basarabilirsem o gelmeden uyuyacağım. Ne hali varsa görsün.
Kokusuz deodorantim var onu koyarim roll on da eklerim o da Amway in kokusu cok hafif olani . Şarji ben unutsam esim unutmaz .Evet normal kulot ekleyim bana da yetersiz geldi .Yalniz hesaba katmadigim bir sey var .Esimle kalcaz gece .Sanirim ona da canta hazirlayacagiz küçük 3 çantayla doğuma gideceğimAma iyi oldu bebisinkileri sirt cantasina koydum .Benimkiler de el cantasinda .Valizde hepsi karışacaktı .Kv filan En azindan benim şahsi cantami acmaz.Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim .
Bende sinirlenince öyle diyorum en pahalısını alıcam beğeneyim yeterki diye, sonra bi bakmışım indirim kovalıyorum nerde daha ucuz diye araştırıyorum :)Hepsi aynı bunların demek ki
Ben de artık ilgilenmezse ya pahalı alırım ya da zevkli geldiği için araştırırım ancak diye karar aldım , sinir olmuyorum hiç
Canim iyi olmana cok sevindim .Hastanede daha guvendesin oyle dusun .Evet moral bozucu insanin evi gibisi yok ama bebegin karninda senle kaliyor oyle düşün. Insallah normal servise cikinca rahat edersin .Canin sıkılmasin biz varız sohbet ederiz senle.Soran merak eden herkese teşekkürler. Şimdilik durduruldu ve sanırım Doğum olana kadar yatmam gerekecek hastahanede. Sancı odasında olduğum için tel yasak annem çok minnet rica ile yanıma girdi teli getirdi. Yarın servise alınacam doktor raporundan sonra uygunsa.Doğuma kadar gözetim altında olmam şartmış. İlk hedef 30 haftayı tamamlamak sonra 34. Hafta diyor doktorlar. Umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebişlerini
Rabbim sızi korusun cnm. Gözetim altında olman bir yandan çok iyi sadece biraz sabretmen gerekecek.Soran merak eden herkese teşekkürler. Şimdilik durduruldu ve sanırım Doğum olana kadar yatmam gerekecek hastahanede. Sancı odasında olduğum için tel yasak annem çok minnet rica ile yanıma girdi teli getirdi. Yarın servise alınacam doktor raporundan sonra uygunsa.Doğuma kadar gözetim altında olmam şartmış. İlk hedef 30 haftayı tamamlamak sonra 34. Hafta diyor doktorlar. Umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebişlerini
Napacağım ki? Mecbur yardım etmeye. Onun evladı karnımda sonuçta.Kızlar esimin bu Her şeyi önüne istemesi ben biseyler hazırlarken onun telefonla ugraasmasi kendimi s.lk yerine konulmuş hissettiriyor.
Tepki verdiğimde de tartışıyoruz. Olay büyüyor kalbim kırılıyor
Bu durumlarda siz napiyosunuz .
şükür iyi olmana sevindim canım inşallah daha iyi olacaksınız bebisinde sendeSoran merak eden herkese teşekkürler. Şimdilik durduruldu ve sanırım Doğum olana kadar yatmam gerekecek hastahanede. Sancı odasında olduğum için tel yasak annem çok minnet rica ile yanıma girdi teli getirdi. Yarın servise alınacam doktor raporundan sonra uygunsa.Doğuma kadar gözetim altında olmam şartmış. İlk hedef 30 haftayı tamamlamak sonra 34. Hafta diyor doktorlar. Umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebişlerini
Bende o çizgi ne zaman çıkacak diye bakıyorum ama yok çıkmadı belkide çıkmayacak bilmiyorumKızlar hamilelikte gobekte oluşan çizgi varya o demin farkettim iyice kararmış rengisizde de oldu mu tenim beyaz değil acaba ondan mı belli bukadar
Bende çok silik canım dikkatli bakınca gözüküyor açık tenliyim ben belki dediğin gibi onunla ilgilidir.Kızlar hamilelikte gobekte oluşan çizgi varya o demin farkettim iyice kararmış rengisizde de oldu mu tenim beyaz değil acaba ondan mı belli bukadar
Cinsiyeti ne bebişin ? Demin arkadasa sordum kız bebeklerde olmuyo erkeklerde oluyo dedi bizm cinsiyet erkek 2 3 aylıkken oluşmuştu gitgide karnımın üstünden göğsüme kadar çıktı çizgiBende o çizgi ne zaman çıkacak diye bakıyorum ama yok çıkmadı belkide çıkmayacak bilmiyorum
Erkek canımCinsiyeti ne bebişin ? Demin arkadasa sordum kız bebeklerde olmuyo erkeklerde oluyo dedi bizm cinsiyet erkek 2 3 aylıkken oluşmuştu gitgide karnımın üstünden göğsüme kadar çıktı çizgi
Soran merak eden herkese teşekkürler. Şimdilik durduruldu ve sanırım Doğum olana kadar yatmam gerekecek hastahanede. Sancı odasında olduğum için tel yasak annem çok minnet rica ile yanıma girdi teli getirdi. Yarın servise alınacam doktor raporundan sonra uygunsa.Doğuma kadar gözetim altında olmam şartmış. İlk hedef 30 haftayı tamamlamak sonra 34. Hafta diyor doktorlar. Umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebişlerini
Aklım fıkrım sendeydı çok şükür ıyıhaberını aldık Allahım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahSoran merak eden herkese teşekkürler. Şimdilik durduruldu ve sanırım Doğum olana kadar yatmam gerekecek hastahanede. Sancı odasında olduğum için tel yasak annem çok minnet rica ile yanıma girdi teli getirdi. Yarın servise alınacam doktor raporundan sonra uygunsa.Doğuma kadar gözetim altında olmam şartmış. İlk hedef 30 haftayı tamamlamak sonra 34. Hafta diyor doktorlar. Umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?