2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşime evi süpürüp sildirdim kendimde yemekleri yaptım normalde tavşan gibi sekerek yapacağım işlerdi ama şartlar normal değildi :) arkadasları ağırladık gittiler yatağa attm kendimi heryerim ağrıyor rahat batmış bana. bi süreliğine dinlenme modumu açtım

Kızlar ben doğum yaptım.. Biliyorsunuz ben de 34 ü bekliyordum hastanede, bugün sancım oldu ve 30+6 da, 1510 gr olarak doğdu bebeğim.yer olmadığından başka bir hastaneye sevk edildi, ben de araştırma hastanesindeki hem yoğunluk hem de aciliyetten normal odada doğurdum, çok şükür iyiyiz,haftasonu olduğu için uzman Dr değil yeni doğan ekibinden bilgi aldık, az bi oksijen desteği veriyorlarmış bebişe, gayet iyi dediler, yarın net olarak bilgilendirilicez

Hayırlısı olsun canm.. Allah bebeğine sıhhat versin

Hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebişinize..

Hayırlı olsun sağlıkla çıkın hastahaneden. Bizde aynı durumdayız ilk hedefimiz sizin gibi 30. Haftayı doldurmak daha 10 günümüz var. Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar :) bu enfeksiyonla eğer dayanabilirsek ben de temmuz annesi olcam inşallah ama erken doğum ihtimali daha yüksek görünüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :) benim tontik erkek olacak Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin. Akıl ruh ve beden sağlığı yerinde olsun hiç farketmez :) hepinize mutlu gebelikler diliyorum.

Şampuan krem falan almamistim onlarida şükür bugün tamamladık bübchen aldim. kendime lohusa kilodu ve pedide aldım fakat depend bulamadım çok mu gerekli o almasam.
migrosta fazlasıyla oluyor canım bende nette görüp gitmiştim eczanelerde bulamamıştım

Rica ederim canım ne demek eşine pijama takımı, iç çamaşırı, çorap , terlik yeterli ona bir şey lazım olursa gündüz gider evden alır önemli olan sen ve bebeğin ihtiyaçları

Sora oturub agliyiram ki bu usagin gunahi nedi ki buna cigiriram her wey mene eseb verire.canim bogazimdadi onsuz. Birde xirda weyler eseblewdirir
he canim ele olur her sey batir ele bil insana , Allah sag salamat dogmaq nesib elesin hamimiza insallah

Canim bebeginin iyi olmasina cok sevindim hayırlı olsun inşallah biran önce yanına alırsın inşallah :)

Canim inşallah bebeğini sağlıkla kucagina alırsın inşallah hastanede olmak zor ama olsun bebislerimiz için herseye değer demi inşallah doğumu ertelerler vaktinde sağlıkla doğar inşallah

Gözün aydın canım çok şükür eğer iyiyseniz her şey yolundaysa erken doğmuş falan çok takma yeterki bebişin de sen de iyi ol da önemli olan o haber aldıkça bize de yaz canım

Maşallah canım, inşallah aynen böyle iyi devam eder herşey

Kızlar bizim gelin de dün gece doğum yaptı çok şükür zamanında sağlıklı şekilde doğdu halasının kuzusu anne de bebek de iyi şükürler olsun darısı hepimizin başına öyle zamanında ve sağlıklı şekilde doğuralım inşallah çok mutluyum ikinci kez hala oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…