2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydin canm valla bizim topigin bebekleri cok aceleci ciktilar bende korkar oldum artik allah hepimizin bebeklerini gununde sagliklica kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

gozun aydin canm valla bizim topigin bebekleri cok aceleci ciktilar bende korkar oldum artik allah hepimizin bebeklerini gununde sagliklica kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Tesekkur ederim canım darısı başına inşallah amin inşallah canım

Allah yardimcin olsun canim. Sag salim vaktinde kucagina alirsun bebisini.

Allah bebegini korusun. Sag salim kucagina alip evine jecersin insaallah.

İyi yapmissin canim. Hem esine yardim ettirmekle hem de sonda dinlenmeklel bu kocalari bazen calistirmak lazim. Benim esim elbiseyi bile goturmuyo ya cok kizginim ona

Hayırlı olsun canım
Amin insallahhh biz de zamanında doğururuz

Aynen bizimkiler çok aceleci sanki dünya da ne varsa . Inslalah zamanında dogururuz
İyi yapmissin canim. Hem esine yardim ettirmekle hem de sonda dinlenmeklel bu kocalari bazen calistirmak lazim. Benim esim elbiseyi bile goturmuyo ya cok kizginim ona

Bende kızıyorum boykot edip yatağı bile toplamicam bu gidişle.
Ben yardım isteyince yapma diyor çünkü
Bir hafta çamaşırlar yikanmasin.
Yatak toplanmasın.
Arkası toplamasın bakalım ev ne hale gelcek.

Hayırlı olsun canım, bebeğin iyi olmasına da sevindim kilosuda iyiymiş maşallah inşallah sağsalim çıkarsınız hastaneden

Valla suan 90a geldm kilo aldm bayagi ya napcm blmyrm
Doğumdan sonra verirsin hepsini canım hiç uzulme
kaçıncı haftanizdasiniz kaç kilo aldınız ????
31.haftada 8 kg aldım
Maşallah canım:)
Alina bags store den almıştım
Canim gözünaydin iyi olmanıza çok sevindim
İnşallah hemencecik kavuşursun kuzuna kilosu çok iyi
Temmuz bebişleri aceleci çıktı
Kizlar bizim topic uyuyor hala bisi sorucam sabaha seker yuklemesi yaptiricam simdide cok susadim.su icsem.olurmu
Hoşgeldin kuzum :)) yapmışsın dır şeker yüklemesini kolay gelsin

Dün çok yorulmuşum sanırım kızlar kalktım ama ne kollarımda ne bacaklarımda derman yok zor yürüyorum

Evet bekliyorum c
Canim

Kızlar gelin doğum yaptı ya annemi aradım tebrik edeyim diye malum onlar Azerbaycan'da ben burda valla annem gelini yere göğe sığdıramadı yok gelin hiç sesini çıkarmamış yok hiç bağırmamış sen olsan sesini duymayan kalmazdı ufacık bir şeyden evham yapıyorsun gelin ama hiç hamilelik süresince hiç bir şeyden endişe duymamış sen zırt pırt hastaneye koşuyorsun falan resmen yerin dibine soktu beni anlatmaya çalıştım biraz herkes aynı olmaz herkeste ağrı aynı şiddette olmaz falan ama nafile ufacık azıcık ucundan alınmış ola bilirim galiba

bu kıyaslamalar niye anlamam zaten, boşverin siz de

Bende bazen adamın üstüne çok mu gidiyorum diye düşünüyorum hani beğendiysen alalım diyor ama dediğin gibi tek istediğimi biraz fikir vermesi çok kararsızım çünkü ben. Gerçi bazen fikir söylesede hormonlardan dolayı galiba kendi istediğimi yapıyorum hormonlar ele geçirdi beni
Hepsi aynı bunların demek ki
Ben de artık ilgilenmezse ya pahalı alırım ya da zevkli geldiği için araştırırım ancak diye karar aldım , sinir olmuyorum hiç
Pahalıyı alınca sonra pişman oluyorum bende gerçi uzun ömürlü bir şeyse ucuzla arasında çok fark varda hiç acımam hemen pahalıyı alırım ama kısa süreliyse kıyamıyorum paraya erkekler hep aynı ama bizimde pek kolayımız bulunmuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…