- 17 Kasım 2017
- 342
- 491
- 23
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.041
gozun aydin canm valla bizim topigin bebekleri cok aceleci ciktilar bende korkar oldum artik allah hepimizin bebeklerini gununde sagliklica kucagimiza almamizi nasip etsin insallahKızlar bizim gelin de dün gece doğum yaptı çok şükür zamanında sağlıklı şekilde doğdu halasının kuzusu anne de bebek de iyi şükürler olsun darısı hepimizin başına öyle zamanında ve sağlıklı şekilde doğuralım inşallahçok mutluyum ikinci kez hala oldum
Tesekkur ederim canım darısı başına inşallahgozun aydin canm valla bizim topigin bebekleri cok aceleci ciktilar bende korkar oldum artik allah hepimizin bebeklerini gununde sagliklica kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Allah yardimcin olsun canim. Sag salim vaktinde kucagina alirsun bebisini.Soran merak eden herkese teşekkürler. Şimdilik durduruldu ve sanırım Doğum olana kadar yatmam gerekecek hastahanede. Sancı odasında olduğum için tel yasak annem çok minnet rica ile yanıma girdi teli getirdi. Yarın servise alınacam doktor raporundan sonra uygunsa.Doğuma kadar gözetim altında olmam şartmış. İlk hedef 30 haftayı tamamlamak sonra 34. Hafta diyor doktorlar. Umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebişlerini
Allah bebegini korusun. Sag salim kucagina alip evine jecersin insaallah.Kızlar ben doğum yaptım.. Biliyorsunuz ben de 34 ü bekliyordum hastanede, bugün sancım oldu ve 30+6 da, 1510 gr olarak doğdu bebeğim.yer olmadığından başka bir hastaneye sevk edildi, ben de araştırma hastanesindeki hem yoğunluk hem de aciliyetten normal odada doğurdum, çok şükür iyiyiz,haftasonu olduğu için uzman Dr değil yeni doğan ekibinden bilgi aldık, az bi oksijen desteği veriyorlarmış bebişe, gayet iyi dediler, yarın net olarak bilgilendirilicez
İyi yapmissin canim. Hem esine yardim ettirmekle hem de sonda dinlenmeklelEşime evi süpürüp sildirdim kendimde yemekleri yaptım normalde tavşan gibi sekerek yapacağım işlerdi ama şartlar normal değildi :) arkadasları ağırladık gittiler yatağa attm kendimi heryerim ağrıyor rahat batmış bana. bi süreliğine dinlenme modumu açtım
Hayırlı olsun canımKızlar bizim gelin de dün gece doğum yaptı çok şükür zamanında sağlıklı şekilde doğdu halasının kuzusu anne de bebek de iyi şükürler olsun darısı hepimizin başına öyle zamanında ve sağlıklı şekilde doğuralım inşallahçok mutluyum ikinci kez hala oldum
gozun aydin canm valla bizim topigin bebekleri cok aceleci ciktilar bende korkar oldum artik allah hepimizin bebeklerini gununde sagliklica kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
İyi yapmissin canim. Hem esine yardim ettirmekle hem de sonda dinlenmeklelbu kocalari bazen calistirmak lazim. Benim esim elbiseyi bile goturmuyo ya cok kizginim ona
Hayırlı olsun canım, bebeğin iyi olmasına da sevindim kilosuda iyiymiş maşallah inşallah sağsalim çıkarsınız hastanedenKızlar ben doğum yaptım.. Biliyorsunuz ben de 34 ü bekliyordum hastanede, bugün sancım oldu ve 30+6 da, 1510 gr olarak doğdu bebeğim.yer olmadığından başka bir hastaneye sevk edildi, ben de araştırma hastanesindeki hem yoğunluk hem de aciliyetten normal odada doğurdum, çok şükür iyiyiz,haftasonu olduğu için uzman Dr değil yeni doğan ekibinden bilgi aldık, az bi oksijen desteği veriyorlarmış bebişe, gayet iyi dediler, yarın net olarak bilgilendirilicez
Doğumdan sonra verirsin hepsini canım hiç uzulmeValla suan 90a geldm kilo aldm bayagi ya napcm blmyrm
31.haftada 8 kg aldımkaçıncı haftanizdasiniz kaç kilo aldınız ????
Maşallah canım:)Merhaba güzel hamisler bizde kizimizi dün gördük keyfi yerinde bize göz kirpiyodu1650grm olmus bu ay ben 800grm almışım oda findigima gitmiş çok sevindimaranızdan ali expresden çanta alan vardı bende spris vercem ama bulamadım hangi satıcıdan olduğunu
Canim gözünaydin iyi olmanıza çok sevindimKızlar ben doğum yaptım.. Biliyorsunuz ben de 34 ü bekliyordum hastanede, bugün sancım oldu ve 30+6 da, 1510 gr olarak doğdu bebeğim.yer olmadığından başka bir hastaneye sevk edildi, ben de araştırma hastanesindeki hem yoğunluk hem de aciliyetten normal odada doğurdum, çok şükür iyiyiz,haftasonu olduğu için uzman Dr değil yeni doğan ekibinden bilgi aldık, az bi oksijen desteği veriyorlarmış bebişe, gayet iyi dediler, yarın net olarak bilgilendirilicez
Hoşgeldin kuzum :)) yapmışsın dır şeker yüklemesini kolay gelsinKizlar bizim topic uyuyor hala bisi sorucam sabaha seker yuklemesi yaptiricam simdide cok susadim.su icsem.olurmu
Evet bekliyorum cDoğumdan sonra verirsin hepsini canım hiç uzulme
31.haftada 8 kg aldım
Maşallah canım:)
Alina bags store den almıştım
Canim gözünaydin iyi olmanıza çok sevindim
İnşallah hemencecik kavuşursun kuzuna kilosu çok iyi
Temmuz bebişleri aceleci çıktı
Hoşgeldin kuzum :)) yapmışsın dır şeker yüklemesini kolay gelsin
Hadi inşallah güzel çıkar sonuçlar canimEvet bekliyorum c
Canim
Dün çok yorulmuşum sanırım kızlar kalktım ama ne kollarımda ne bacaklarımda derman yok zor yürüyorum
bu kıyaslamalar niye anlamam zaten, boşverin siz deKızlar gelin doğum yaptı ya annemi aradım tebrik edeyim diye malum onlar Azerbaycan'da ben burda valla annem gelini yere göğe sığdıramadı yok gelin hiç sesini çıkarmamış yok hiç bağırmamış sen olsan sesini duymayan kalmazdı ufacık bir şeyden evham yapıyorsun gelin ama hiç hamilelik süresince hiç bir şeyden endişe duymamış sen zırt pırt hastaneye koşuyorsun falan resmen yerin dibine soktu beni anlatmaya çalıştım biraz herkes aynı olmaz herkeste ağrı aynı şiddette olmaz falan ama nafile ufacık azıcık ucundan alınmış ola bilirim galiba
Bende bazen adamın üstüne çok mu gidiyorum diye düşünüyorum hani beğendiysen alalım diyor ama dediğin gibi tek istediğimi biraz fikir vermesi çok kararsızım çünkü ben. Gerçi bazen fikir söylesede hormonlardan dolayı galiba kendi istediğimi yapıyorumBende öyleyim işte canım belki de hata ordadır ince ince düşünüyorum indirim kovalıyorum o ne desem beğendiysen al diyor nasılmış ne kadarmış demiyor. Arkadaşlarım daha ne istiyosun al işte ne güzel al diyor falan diyo ama benim sorunum onun ilgilenmemesi. Modellere bakmak ne kadar zor olabilir ki sen araştır bul demedim sonuçta ona zaten bulmuşum iyi yada kötü diycekti :/
Pahalıyı alınca sonra pişman oluyorum bende gerçi uzun ömürlü bir şeyse ucuzla arasında çok fark varda hiç acımam hemen pahalıyı alırım ama kısa süreliyse kıyamıyorum parayaHepsi aynı bunların demek ki
Ben de artık ilgilenmezse ya pahalı alırım ya da zevkli geldiği için araştırırım ancak diye karar aldım , sinir olmuyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?