2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar, sağlık ocağından arandınız mı neler sordular bana 35.haftadan sonra emzirme eğitimlerimiz olacak gelmenizi öneririm dediler ben de zaten bunu soracaktım ama 35. hafta bana biraz geç geldi malum doğum daha yaklaşmış oluyor ,gitmek istiyorum acaba dışarıdaki eğitimler nasıl oluyor gideniniz var mı

Günaydın kızlar. Bugün zorla kalktım cumartesi doktor randevum vardı gayet güzeldi her şey prensesimin maşallahı vardı 1 hafta önde çıktı ultrasonda. pazar günüde bütün gün dışardaydım gez gez çok yorulmuşum akşam nasıl yattım hiç bilmiyorum :)

Hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinizi alıp hastaneden çıkmayı da nasip etsin inşallah.

Aramadılar hiç, ilk takipte aradılar testler gebelik takibi için..ondan sonra ben onları takip ettim en son 2 doz tetanoz aşısı oldum vs.
Küçük bir yer olduğu için ararlar mı hiç bilemedim? En son 34.haftada gel dediler rutin testler için... Keşke öyle bir eğitim bana da verseler.

kizlar kizlar bugun kontrolum var dua edin su pasa kilo almis olsun . 28. haftada 1160 gr cikti doktor zayf dedi bu hafta tahminen kac olmus olabilir acaba 32+2 gunluk bugun
bende kiloyu çok merak ediyorum.. en son 29 haftalıktı sanırım 1500 gr dı... haftaya pzt gidicem bakalım kaç olmuş. sende umarım güzel haberlerle gelirsin canım...

kizlar kizlar bugun kontrolum var dua edin su pasa kilo almis olsun . 28. haftada 1160 gr cikti doktor zayf dedi bu hafta tahminen kac olmus olabilir acaba 32+2 gunluk bugun

Canım bende en son 27+2 de gittim yani 28. haftaya yeni girmiştim benim kızım da 1161 gr dı ve doktor tam gününe göre büyüyor çok sağlıklı bir bebek demişti.

o zaman sen sor böyle bir şey var mı yoksa başka sağlık ocağında mı mevcut çünkü her sağlık ocağındaki hizmetler hepsinde olmuyormuş

Merhabalar, benide geçen cuma çağırdılar emzirme ile ilgili birşeyler anlattılar salı günü il sağlık müdürlüğünden gelip bu anlattıklarımızı sizede soracaklar dedi hemşire. Ama benim gidecek halim yok cidden gereksiz bir uygulama çok basit internette yazılanların dışında bir eğitim degildi. 5 dakika sürdü zaten 3 tane kağıt verdiler konu anlatımı var işte. Bana gereksiz geldi asıl doğumdan sonra uygulamalı gösterseler süper olur.

bende kiloyu çok merak ediyorum.. en son 29 haftalıktı sanırım 1500 gr dı... haftaya pzt gidicem bakalım kaç olmuş. sende umarım güzel haberlerle gelirsin canım...
benimki de aynı ben de haftaya gidicem :) doktorunuzla doğumla ilgli konuştunuz mu, biz şu ana kadar hiç konuşmadık nasıl açsam konuyu bilemedim ya da erken mi acaba

Bana sağlık ocağından sadece broşür verdiler. Hastanede gebe okulu varmış oraya kayıt oldum bişeyler öğrenirim diye ama haftam baya ileride oldu eğitimdekiler 20 haftalık falanmış :)

benimki de aynı ben de haftaya gidicem :) doktorunuzla doğumla ilgli konuştunuz mu, biz şu ana kadar hiç konuşmadık nasıl açsam konuyu bilemedim ya da erken mi acaba
canım şu an için herşey normal olduğu için bişi konuşmadık... Rabbim nasip ederse normal istiyorum zaten hayırlısı bakalım..

aa sözlü mü yapacaklarmış:) aslında ben de böyle yüzeysel olmasından endişe ediyordum zatn videolardan izliyorum hepimiz izliyoruzdur da uygulamalı olursa daha kalıcı olacağını düşünmüştüm,neyse artık.:)

Hemşireyi denetlemek için birileri gelip bana soru soracaklar falan işte dostlar alışverişte görsün hesabı. Bize birşey anlatmak falan değil dertleri zaten bende o yüzden gitmeyi düşünmüyorum 5 kat in çık onların keyfine yoramam kendimi.

canım şu an için herşey normal olduğu için bişi konuşmadık... Rabbim nasip ederse normal istiyorum zaten hayırlısı bakalım..
ben de normal istiyroum hayırlısı bakalım, epizyosuz olabilse hatta ama pek çok doktor bunu rutin uyguluyormuş böyle ayrıntıları konuşmak istiyorum, doktorun da yanlış anlamasını istemiyorum:)

ben de normal istiyroum hayırlısı bakalım, epizyosuz olabilse hatta ama pek çok doktor bunu rutin uyguluyormuş böyle ayrıntıları konuşmak istiyorum, doktorun da yanlış anlamasını istemiyorum:)
bu 3. doğumum olucak benim.. ilkinde kesi vardı ikinci de yoktu umarım bunda da olmaz

Ben kıyafetlerini bitirdim artık yıkayıp hastane çantamı hazırlıcam ne olur ne olmaz diye zaten iyikide bitirmişim çok ağırlaştım her yerim ağrıyor yürümekte zorlanıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

akşam bende hazırlıcam çantamı...
herşey hazır.. sadece bez ve ıslak mendil alınacak.. onlarda kolay zaten

Allahım sağlık sıhat versin sağlıkla bubuyüsün inşallah durumdan haberdar et canım bizi

Canım hayırlı olsun, rabbim sağlık sıhhat versin yavruna da sana da inşallah.
.
metmat inşallah vakti geldiğinde sağlıkla kavuşursunuz canım. Hastanede kontrol altında olman iyi bi durum şükür. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…