2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de normal istiyroum hayırlısı bakalım, epizyosuz olabilse hatta ama pek çok doktor bunu rutin uyguluyormuş böyle ayrıntıları konuşmak istiyorum, doktorun da yanlış anlamasını istemiyorum:)
Neden yanlış anlasın ki işi bu sonuçta. Daha haftan var kafamda soru işareti kalmaz. Ben doktordan doğum ücretini öğrendim. Bu hafta da anlaşmalı olduğu hastanelerden fiyat alıyorum.

Arkadaşlar şekeri yuksek çıkan var mi? Bu sabah bas dönmesiyle uyandım hala da donuyor. Dr şekerin yükselmiş olabilir dedi. Bu hafta yükleme yaptıracağım.

C crazydaissyy Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun canım. Maşallah kilosu da gayet iyi doğmuş birkaç güne yanina verirler. Bende binikiyuzelli gr doğmuşum 4 gün kuvez sonra annenin yanina vermişler. Minikler daha cabuk toparliyorlar.

Canım paketledim derken nasıl paketledin nette denk geliyo çok güzel bebek hurcları var öyle bişey istiyorum ben sen nasıl paketledin

kizlar kizlar bugun kontrolum var dua edin su pasa kilo almis olsun . 28. haftada 1160 gr cikti doktor zayf dedi bu hafta tahminen kac olmus olabilir acaba 32+2 gunluk bugun
niye öyle demiş ki benim doktor normal dedi canım 1250 idi 28+0da kilosu tam haftasında demişti e bu kesin gram da değil artısı eksisi oluyo ultrason net ölçmüyo. bir de her bebek illa o kiloda olcak dye bişey yok tombulu oluyo minyonu oluyo. kafana takma böyle.

bu kıyaslamalar niye anlamam zaten, boşverin siz de
Kardeşimin çocuğu sağ salim doğmuş diye mutluyum zaten çok da aldırmadim anneme ama ne yalan söyleyim böyle bir şey söyleyeceğini de beklemiyordum Amaaan neyse gelin de bebek de iyi çok şükür önemli olan o inşallah hepimiz öyle güzel güzel vaktinde sağlıklı şekilde doğururuz

Canım paketledim derken nasıl paketledin nette denk geliyo çok güzel bebek hurcları var öyle bişey istiyorum ben sen nasıl paketledin
Tul kese alcam simdilik acil bir durum olursa diye bez keselere koydum ama icindekiler gorunsun istiyorum .Tul olandan alinca değiştircem

Karpatya0180 canım ben 26.haftada gittiğimde 890 Gr di doktor iyi dedi uyumlu dedi bence doktorun abartmis hem sanki büyük çocuk olunca noluyor ki ağır diye kucakta tutması bile çabuk yoruyor insanı , önemli olan sağlığı sağlık sorunu yoksa eğer takma kiloyu falan

Tul kese alcam simdilik acil bir durum olursa diye bez keselere koydum ama icindekiler gorunsun istiyorum .Tul olandan alinca değiştircem
bende internetten bakıyorum keselere de henüz bişi bulamadım... malum çalıştığım için haftaiçi birşeye bakamıyorum haftasonu da zaten evin işi çocuklar ancak yetiyo mecburen internetten bakıyorum

Tül bulamazsan hangi kesede ne var yazarsın üstüne ya da bebeğin erkek ya onun keseye mavi sticker yapıştır kendinkine pembe ya da keseyi mavi ve pembe al yani tül diye kafanda ayarlarsan sonra bulamazsan kafana takma diye diyorum canım

İyi olmanıza sevindim canım inşallah bi sorun çıkmadan gününde gelir bebeğin bu süreçler çok zor ama allah dayanma gücü veriyo siz iyi olunda boşver gerisini

Oy miniğe maşllah size allahım bu zor günleri en kolay şekilde atlatmanıza yardım etsin inşallah canım hepimiz artık yaklaştık Doğuma sağlıklı olsunlarda bebişler erken gelselerde sıkıntı yok

Güle güle büyütürler inşallah canım sağlıkla büyüsün minik. Annene de takılma herkesin yapısı bir değil o sen abartıyorsun anlamında dememiştir de korkulcak bişey yok takma anlamında demiştir :)

oinone27 NasilYarDiyeyim kızlarr çantalarınızn resmini atablrmsnz bende sipariş vermek istyrm ne kadar sürede geldi??

Bu şekilde bir sürü cebi gözü fermuarı var. 13 günde geldi. Alina bags Store diye bir satıcıdan aldım. İlk alışverişim valla çok korkuyordum eşime karşı mahcup olurum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…