2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aliexpresten aldığım çantam geldi kızlar çok sevdim. Baya genişmiş içi daha küçük bekliyordum baya kocaman :)
Hayırlı olsun canım sevindim beğenmene:)

Karpatya0180 canım doktorun çok abartmış benim de kızım 28 +2 de tam 1160 gramdi doktor çok iyi haftasıyla uyumlu dedi
1 hafta sonra kontrole gittim 1300 olmuştu yine çok iyi dedi

Çok teşekkür ederim canım ilk doğumumda çok bağırmistim da onunla kıyasladı herhalde

bende internetten bakıyorum keselere de henüz bişi bulamadım... malum çalıştığım için haftaiçi birşeye bakamıyorum haftasonu da zaten evin işi çocuklar ancak yetiyo mecburen internetten bakıyorum
Ben de cogunu internetten hallediyorum .Sadece haftasonu bir gun çıkabiliyorum onda da her sey yetismiyor .Calisanlarin şanssızlığı da zaman yetmemesi maalesef .
Ben kendim ve bebek icin ayri canta yaptim .O yonden karismaz .Keseler renkliydi .Turuncu dogumhane icin sari ikinci yedekler diye kodladim .Eger degistirmezsem dedigin gibi üstüne yazcam canim .Bunlar ayrıntılar insallah saglikla gelsinler de kuzucuklarimiz .

cnm saol icimi rahatlattn iki ayri doktorda oyle deyince moralm bozulmustu o haftadan beri

ki bende gebelik sekeride var cnm diyet yapiyorum bende cok uzuldm diyetden dolayimi kilo almiyor die

sagil cnm pihtilasma var sezaryen yapcak sanirim 38 haftaya kadar ne kadar hizli kilo alirsa ii diemi dusunuo anlamadm bugun kac cikcak bakalm :/

Evet canım inşallah

ki bende gebelik sekeride var cnm diyet yapiyorum bende cok uzuldm diyetden dolayimi kilo almiyor die
Diyetine aykırı değilse ceviz , muz , kaşar , kirmizi et, haşlanmış yumurta, köy tavugu , kuru fasulye ye bebeğe kilo aldırır bu yiyecekler ama abartmadan azar azar ye canım küçük porsiyonlar halinde ye inşallah bugun doktorun memnun kalır kilosundan

İnstada bi sayfada seyahat seti diye satılan bi ütün var 55 lira resmini de yükleyim belki işinize yarar Kızlar

Bu şeker aletne nasl güvncz bn ölçyrm ard arda 2 defa farklı farklı çkyo
Mecbur güveniyoruz canım, yapacak bir şey yok :)

Bu arada selamlar kızlar. Bebek arabasını aldık, bir de bir bebek mağazasında anne bebek çantası satın aldım 120 TL'ye.
Yavaş yavaş eksikler tamamlanmaya başladı. Ancak henüz beşiği vs kurmadığımız için aldıklarımı yıkamadım. Geç mi kalıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…