- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.121
Benimki de +1 bazen de +2 çıkıyor ama koku ağrı filan yok diye doktor ilaç vermiyor yasize ne verdi bu durumda
Bu ürün sanırım gitti gidiyor da 30 lira civarıydı canım. Oraya da bakabilirler.Eki Görüntüle 2144099
İnstada bi sayfada seyahat seti diye satılan bi ütün var 55 lira resmini de yükleyim belki işinize yarar Kızlar
Bende çok bağırıcakmışım gibi geliyor. Kasıklarım ağrıdıkca arkadaşımı arayıp ben nasıl doğurcam daha bu ağrıya katlanamıyorum diyorum şimdidenÇok teşekkür ederim canımilk doğumumda çok bağırmistim da onunla kıyasladı herhalde
Hayırlı olsun canım
Amin insallahhh biz de zamanında doğururuz
Aynen bizimkiler çok aceleci sanki dünya da ne varsa . Inslalah zamanında dogururuz
Bende kızıyorum boykot edip yatağı bile toplamicam bu gidişle.
Ben yardım isteyince yapma diyor çünkü
Bir hafta çamaşırlar yikanmasin.
Yatak toplanmasın.
Arkası toplamasın bakalım ev ne hale gelcek.
Çanta güzelmiş hayırlı olsun canim. İnstagram dan mi sipariş verdin
Bu şekilde bir sürü cebi gözü fermuarı var. 13 günde geldi. Alina bags Store diye bir satıcıdan aldım. İlk alışverişim valla çok korkuyordum eşime karşı mahcup olurum diye.
O daha uygunmuş ben bugün tesadüfen görmüştümBu ürün sanırım gitti gidiyor da 30 lira civarıydı canım. Oraya da bakabilirler.
Ben denedim, uzun süre iş yapmadım, adam gayet mutlu mesut yaşıyor. Sadece hiç pantolon kalmamış, çoraplar nerede hiç temiz yok mu gibi sorular sormaya başladı, ama onları da masum kedi yavrusu gibi soruyordu görmeniz lazımHatasını biliyor çünkü. Hatta bir ara pantolonlarını ütülemeye falan başladı hiç ses etmeden. ama ben yıkayıp ütülerken hergün pantolon değiştiren adam kendine kalınca haftada bir pantolon değiştirmeye başladı Ev süpürmedim, tozdan hapşırmaya başladı, ama süpürgeye el sürmeden önce doktora gitti alerji ilacı falan yazdırdı, sonra baktı olmuyor arada bir süpürmeye başladı Bir yandan üzülüyorum, o benim sevdiğim adam, herşeyi düzgün olsun onun için güzel şeyler yapayım istiyorum ama bir yandan da çocukluğunda almadığı eğitimi alması için böyle şeylere mecbur kalıyorum. Ben yap desem yapmaz, sen de yapma der, ama mecbur kalınca böyle biraz ilerleme kaydettik.
Bana görede erken şimdi. Ben bayramdan hemen sonra kadin çağırıp temizletecem. Doğuma daha temiz olur. Hem havalar da yağmurlu camlar şimdi sildirsek yine kirlenecek. O zaman yaptirmak daha mantıklıVay yani yapmayınca mecburiyetten yaptı diyosun
Çamaşırları bende yikamayim o zaman.
Kisliklari yerleştirdim gerçi. O yardım ederse yerleştirecektim ama sabah hallettim.
Akşam yediği tabağı falan kaldırdı. Kendine dondurma falan koydu.
Sabah çamaşırlarını kirliye attı.
Bunlarda bir gelişme sanrm.
Kızlar bu arada kaynanam aradi evi temizlemek için ramazan girmeden bu hafta halledelim dedi ama bende yine aynı olur doğuma yakın yapsak daha iyi olur dedim. Oruçlu olmadığın zaman yani dedim
Mantıklı değil mi.
Yok üstü çünkü evim illaki pisleniyor.
Hem halıların da yıkamaya gitmesi lazım. Bebeğe de biseyler alıp ona göre evi düzenlememiz lazım ama daha bişey almadık.
Bu hafta yapmamız saçma olur.
Eğer kendi sancin başlarsa yavaş yavaş şiddetleniyor sancı diye vücudun da alışıyor aşırı bağırmiyorsun ama bende sancı yoktu suyum geliyordu diye suni sancı verdiler hiç ağrı yokken birden şiddetli sancılar girdi ondan daha fazla bağırdım ama bu defa dua ediyorum inşallah kendi sancim başlar diye :)Bende çok bağırıcakmışım gibi geliyor. Kasıklarım ağrıdıkca arkadaşımı arayıp ben nasıl doğurcam daha bu ağrıya katlanamıyorum diyorum şimdiden
masallah masallah saglikla gelsinler insallah haftada kac gram alio acaba
Bende de oluştu çizgi göbek deliğine kadar çok koyu ve kalın geliyor. Nerdeyse göğsüme kadarda çıktı ama göbek üstü ince ve daha açık renkli geçer umarım sonraKızlar hamilelikte gobekte oluşan çizgi varya o demin farkettim iyice kararmış rengisizde de oldu mu tenim beyaz değil acaba ondan mı belli bukadar
Bence erken şimdiden canım ben bayramdan sonra yaptırıcam hem kendi annem gelcek hemde kv ikisi birden bir günde biter benim evimde yol boyu camlarım tüllerim toz içinde haziran sonu olsun bir daha cam kapı açmam yol boyundaki odalardaVay yani yapmayınca mecburiyetten yaptı diyosun
Çamaşırları bende yikamayim o zaman.
Kisliklari yerleştirdim gerçi. O yardım ederse yerleştirecektim ama sabah hallettim.
Akşam yediği tabağı falan kaldırdı. Kendine dondurma falan koydu.
Sabah çamaşırlarını kirliye attı.
Bunlarda bir gelişme sanrm.
Kızlar bu arada kaynanam aradi evi temizlemek için ramazan girmeden bu hafta halledelim dedi ama bende yine aynı olur doğuma yakın yapsak daha iyi olur dedim. Oruçlu olmadığın zaman yani dedim
Mantıklı değil mi.
Yok üstü çünkü evim illaki pisleniyor.
Hem halıların da yıkamaya gitmesi lazım. Bebeğe de biseyler alıp ona göre evi düzenlememiz lazım ama daha bişey almadık.
Bu hafta yapmamız saçma olur.
Benim ki kız. Bende de var cinsiyetle alakası yok sanırım.Cinsiyeti ne bebişin ? Demin arkadasa sordum kız bebeklerde olmuyo erkeklerde oluyo dedi bizm cinsiyet erkek 2 3 aylıkken oluşmuştu gitgide karnımın üstünden göğsüme kadar çıktı çizgi
Allah annalı babalı büyütsun, bende ablamdan gözüm cok korkmuşdu doğumu doğum sonrası hamileliği falan, ama benimki cok kolay gecdi sadıce hep bi halsızlık vardı üzerimde oda kansızlıkdan, doğumumda cok kolay gecdi hiç sesim bile cıkmadı, doğum sonrasıda hemen ayağa kalktım her kes aynı olmuyor, benım annemde sen evhamlisin bağırtin götürür oraları her kesi bikdirirsın doğuramazsın en iyisi sezaryan ol diyordu hep ama öyle olmadı, şimdi ablama dediğimde 2850 g bebek doğurdun doğura doğura, ben ama 4 kilo doğurdum bi zahmet kolay doğur diyor.Kızlar gelin doğum yaptı ya annemi aradım tebrik edeyim diye malum onlar Azerbaycan'da ben burda valla annem gelini yere göğe sığdıramadı yok gelin hiç sesini çıkarmamış yok hiç bağırmamış sen olsan sesini duymayan kalmazdı ufacık bir şeyden evham yapıyorsun gelin ama hiç hamilelik süresince hiç bir şeyden endişe duymamış sen zırt pırt hastaneye koşuyorsun falan resmen yerin dibine soktu beni anlatmaya çalıştım biraz herkes aynı olmaz herkeste ağrı aynı şiddette olmaz falan ama nafile ufacık azıcık ucundan alınmış ola bilirim galiba
Bence erken şimdiden canım ben bayramdan sonra yaptırıcam hem kendi annem gelcek hemde kv ikisi birden bir günde biter benim evimde yol boyu camlarım tüllerim toz içinde haziran sonu olsun bir daha cam kapı açmam yol boyundaki odalarda
Suni sancı nın zor olmasnın nedeni ismi, cünki size dişardan sancı verdiklerni düşünüyorsunu, ama olmayan bir sancıyı kımseye veremezler o sunı sancı sadıce oksitosin hormonu ve bu sizin var olan sancılarnızı başlatıyor. Ben bu bilgiye sahip olduğum için suni sancıda ıkınma gelmediğinde verdiler ve normaldı birden birede olmadı. Tabi insanda insana değişiyor.Eğer kendi sancin başlarsa yavaş yavaş şiddetleniyor sancı diye vücudun da alışıyor aşırı bağırmiyorsun ama bende sancı yoktu suyum geliyordu diye suni sancı verdiler hiç ağrı yokken birden şiddetli sancılar girdi ondan daha fazla bağırdım ama bu defa dua ediyorum inşallah kendi sancim başlar diye :)
Ilacin ismi monurol ama yuksek enfeksiyonda kullanilir 3 gr lik bi antibiyotik cunku canim oTek kullanımlık şu da eritilip içilen bir ilaç verdi ama adını hatirlamiyorum
Benim her idrar testi yaptığımda +1 ya da +2 çıkıyor ama kültürde üreme olmadığı için vermiyor ilacın bana faydasından çok zararı var demek ki ya da enfeksiyon çok yüksek gelmedi doktora.Ilacin ismi monurol ama yuksek enfeksiyonda kullanilir 3 gr lik bi antibiyotik cunku canim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?