2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben her türlüsünden korkuyorum valla canım sunisi normali sezeryanı. Bu korkuyla napıcam hiç bilmiorum hayırlısı artık doğcak bi şekilde :)

Sen öndeymişsin canım benden baya benim cumartesi günü 20 temmuz çıktı tahmini doğum tarihim 1 hafta önde çıktı ultrasonda çünkü. Benim 7 temmuz gibi 37 hafta falan olcak sata göre tabi. Görümcen evli mi canım
Doğru diyorsun son ana bırakmamak lazım Haftaya kıyafetlerini yıkayacağım ben 32 olmadanda çantamı hazırlarım diye düşünüyorum erken değil mi diyorlar ama tedbiri almak lazım . temizliği bilerek geç düşündüm canım evim yol üstü çok kirleniyor diye evim küçük zaten 1 günde kolayca biter

Benim ara ara oluyor canım ama sancımı ki korktum şimdi. gaz gibi oluyor benim genelde sertleşiyor gazdır diye ben hiç doktoruma bile sormadım :/

Bende de oluştu çizgi göbek deliğine kadar çok koyu ve kalın geliyor. Nerdeyse göğsüme kadarda çıktı ama göbek üstü ince ve daha açık renkli geçer umarım sonra
Aynen alttaki kalın ve yoğun renkte üsteki daha ince düz çizgi. Doğum sonrası geçer anca nasipse inşallah

Temizlik için ben de biraz daha bekleyeyim diyorum şimdi yapsam belki de ev yine kirlenecek doğuma kadar ama ya erken doğurursam diyorum ev rezalet yani en azından camlar çok kötü. Aynı şekilde ağda kısmını düşünüyorum Çarşamba kontrolüm var belki doktorun bakacağı tutar kuaföre gitmem lazım hem iki haftada bir çağırcak artık ama 6 hafta sonra doğurduğumu düşünürsem o zaman da tertemiz olmayacağım çok aklım karisik

Çok yorulduğumda kasik ağrısının yanında karın ağrım oluyordu tüm karnımda bir rahatsızlık ve ağrı oluyordu özellikle geceleri. Sonra işten rapor alınca bir daha olmadı. Doktor da anlam veremedi bu ağrıya belki de uydurduğumu düşündü bilmiyorum

Benim her idrar testi yaptığımda +1 ya da +2 çıkıyor ama kültürde üreme olmadığı için vermiyor ilacın bana faydasından çok zararı var demek ki ya da enfeksiyon çok yüksek gelmedi doktora.
Bende enfeksiyon çekenlerdenim benim bol çıkmıştı hemde fitil verdi ama hala devam ediyor benim kültürde üreme var bu sefer iki tane fitil verdi. Benim enfeksiyon hiç geçmeyecek sanırım ne kadar dikkat etsem hep buluyor beni

İyi yapmissin canim. Hem esine yardim ettirmekle hem de sonda dinlenmeklel bu kocalari bazen calistirmak lazim. Benim esim elbiseyi bile goturmuyo ya cok kizginim ona
Valla hayat müşterek kıymet bilmeleri lazım yardımcı olunca kötğ birşey mi yapmış oluyolar sanki belki Allahın rızası sana edeceği bir iki yardımda saklı ne malum ... senin yükünü hafifletse bir dua etsen ne kadar makbul olur bunu hiç düşünmüyorlar varya. Gerekirse soyle canım konuş yani bu benim 3.hamileliğim henüz kucağım boş nasipse bunu alırız kucağımıza inşallah, lekelenme kanamayla geçti ilk 3 ay, hergün iğne vuruyorum kendime düşük önleyici iğne oldum hastanede yattım falan eşim iki kürtajımda da yanımdaydı sedyeden beni kaldırırlarken gördü o hallerimi ben kendime geldiğimde ona soylemiştim keske gormeseydin beni böyle diye . E gormezsem nasıl anlarım kıymetini bırakta neler çektiğini göreyim demişti. Kadir kıymet bilmeleri için böyle olması gerekmiyor tabikide ama sen dediğim gbi ağrın sızın oldukça soyle hamilelik içinde bi can taşımak dışardan bakıldığı gibi değilmiş valla ben şimdi anlıyorum tüm hamişler baş tacı olmalı bence :) hele ki çoğul gebelik yasayanlar aman Allahım diyorum... Rabbim ağrı sızı sıkıntıyı uzak etsin.

Benim camlarımı geçenlerde kv sildi sağolsun ama yol boyu olunca çok çabuk tozlanıyor malesef. Evide geçen hafta ben elden geçirmiştim çok dağınıklığım yok şükür ama tüllerim berbat durumda halılarımın yıkamaya verilmesi gerek koltuklarımın silinmesi gerek. Ben ağdaya devam edemedim ne güzel bırakmamışsın ben jilete geçtim mecburen :/

Malum bölgede agdayi bıraktım senin gibi kalan kısımlar üst bacak falan ağda yapıyordum ama yok olmadı beceremedim hiç göremiyorum artık eğil bukul karnım sıkıştı hic de temizleyemedim mecbur yarın kuaför üstünden geçecek

Yaa Rabbim sağlık versin iyi olmanıza çok ama çok sevindim ♡♡♡♡♡

Ben geçen gün ağda yaptım kendime zaten öncesinde epilasyon yaptırdığım için fazla çıkmıyor banyoda aynanın karşısına gectim 10 dk da hallettim zaten üst kısımda çıkmıyor alt kisimdada ince ince olduğu için 4 5 çekişte bitti. Artık doguma 1 hafta kala ağdayı yaptircam gerçi sezeryan olcak ama yine de olsun.

Ayna koyuyorum alta canım bende öyle görebildiğim kadarıyla işte Allahtan daha alttan bakmadı doktor bir dahaki kontrolümde 32 haftalık olcam ozaman bakcağı falan tutar bende ozaman bir önce kuaföre gözükür öyle giderim büyük ihtimal canım. Tek tükte olsa insan çekiniyor

Evet tarih belli olsa bazı şeylerin stresi olmayacak. Lazer mi yaptırmıştın? Keşke ben de devam etseydim hamile kalana kadar biterdi ama hamilelikte hormonlardan heralde olmayan yerlerimde de çıktı kesin lazerim de boşa giderdi benim

Milana firuze sağolasın canım darısı başına inşallah :) nebilim saatlerce beklediler sanciyi gelmedi suyum da akıyordu habire en sonunda koluma serum taktılar ve 5dk içerisinde şiddetli sancılar girdi ama arkadaşlarımda önce adet sancısı gibi başlayıp yavaş yavaş şiddetlenmisti hep , ona da razıyım gerçi yeter ki bebeğim sağ salim doğsun bende de bir sorun falan çıkmasın sancı mecbur çekilecek

Azalma oldu mu tüylerde ? Geçen ay gitmiştm kuaföre. Hâlâ çıkacak çok rahatım. hamileliğin bana kattığı en güzel şeylerden biri de bu sanırım.

Maşallah iyi yapmışsın karnına rağmen

Evet cnm lazer 8 seans bitmişti tüyler tam olarak bitmeyince ben bu kez komple 8 seans aldim 2 seansina gidebildim sonra hamile kalınca ara verdim doğumdan sonra devam edicem artık rahatlık lazer. Benim göbek kismimda biraz tüylenme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…