2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben her türlüsünden korkuyorum valla canım sunisi normali sezeryanı. Bu korkuyla napıcam hiç bilmiorum hayırlısı artık doğcak bi şekilde :)
Korkmaz mi insan benim ikinci doğumum hala çok korkuyorum ama bebeğim sağ salim doğsun da en önemlisi o diyorum, hamile kalıp da o acıları seve seve çekmek için yıllardır dua eden kadınlar var onları düşününce şükrediyorum , Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin

Azalma oldu mu tüylerde ? Geçen ay gitmiştm kuaföre. Hâlâ çıkacak çok rahatım. hamileliğin bana kattığı en güzel şeylerden biri de bu sanırım.
Tam tersi vücudum tuy kıl doldu hem de çok çabuk çıkıyorlar. Yüzümu bile sadece evlenirken aldırma gereği duymuştum şimdi 20 günde bir hormon bozukluğu varmış gibi boynum yanaklarim tüy oluyor. Gobegim aynı şekilde 5 defa ağda yaptım her tarafına eskiden yoktu. İnşallah doğumdan sonra geçer ya

Ne olsada bitib gidiyor canım en önemlisi bebişlerin iyi olması, doğdukdan sonra hemen unutuyorsun sancıyı falan.

benimde tam tersi azaldı bayağı..
keşke hep böyle devam etse diyorum

Kuzum olabilir.
Gaz sancısı vs de olabilir.
Benimde bugün anlamsız bir ağrım vardı hemen biseyler yedim

Havalarda çok sıcak insan bunalıyor

Bende pko var ondan dolayı hormonlarımda sıkıntı olduğundan her bi yanımda tüy çıkardı. Ağdaya gitmekten bıkmıştım artk göğüslerime kadar yani. Ama hamilelikte ilk defa yaşıyorum maşallah diyim çok azaldı.. sanırım ters tepiyor eskiden neyse onun tersini yapıyor gebelik. Doğum sonrası lazerle kökten çözüm yaparım bende inşallah

Birde inatlaşıyolarya sen mi hamilesin o mu belli değil :) Rabbim yardımcın olsun canım
Aynen ya. Inatlasma işleride sınır bozucak. Illa bana yaptircaksın diyor sanki o yapsa ne olacak.
Aynen benimde oyle. Dağınıklığım yok ama işte temizlenmesi gerekiyor.
Tullr halılar koltuk örtüleri kapılar falan yerler rutin temizlik işte bunlar gerçi..
Doğuma yakın olması daha iyi

Ben bırakmdm canm goremiyorum ve hiç jlt kullanmadım ondan yapmıyorum agdaciya gdyrm

Aynen öyle canım allah isteyen herkese nasip etsin. Benim sürpiz bi bebekti ama arkadaşlarımdan isteyipde olmayanları biliyorum çok zor gerçekten.
Ayy benim öncesinde de çoktu şimdide çok daha da arttı sanırım :)

Hormonlar çıldırdı :)))

Aynen canım doğuma yakın daha iyi en azından iki kere uğraşılmaz bende nevresimlerimi ütüleyip dolabıma yerleştircem ama sıcaktan üşeniyorum
çok sıkıldım akşam olsa da eve gitsek yaaa
Bencedee artık zor geliyor valla bütün gün çalışmak zaman geçmiyor hiç

Aynen canım, mecbur kalınca yapıyor. Ama o arada hiç laf etmeyecek surat asmayacaksın. Herşey çok normalmiş gibi takılacaksın. O zaman anlıyorlar o evin pisliğini hayaletlerin temizlemediğini, illa bir insan emeği gerektiğini.
Benim annemle babam boşandı. Babam hala annemin ardından laf eder, babam ev para getirmiş de annem ne işe yaramışmış. 3 çocuk büyütme ve ev işi iş değil onun gözünde ve erkekler yaşamadan o üstümüzdeki yükü anlamıyor.

Çok haklısın canım sağol önern için

Kızlar karnın sürekli olarak kasılması sertleşmesi sancı belirtisi mi

Bende 2 seans lazere gittim ardından philipsin makinesini aldım onunla devam ederken tam azalmıştı ve 2 aşılama 2 tüp bebek derken neredeyse başa sardım. Hem hormonlar hem ilaçlar kötü etkiledi. Bende tamamen jiletle hallediyorum her an temiz olmam gerekir diye biraz tedbirliyim bu ara.

İyi gelmiş ne kadara aldın canım hakkaten baya büyükmüş güle güle kullan canım
Bu rengi 88 tl idi ama daha uyguna da var biraz daha kalitelisini istersen 160 civarı sunveno falan var. Evet epey büyük valla daha büyüğü sırtımda hoş durmayacakti sınırda bir şey almışım bilmeden teşekkür ederim

Çok haklısın canım sağol önern için

Kızlar karnın sürekli olarak kasılması sertleşmesi sancı belirtisi mi
Düzenli oluyorsa doktora danış bence canım. Düzensizse sıradan birşey olabilir, benim doktorum istirahat et demişti karnım arada sertleşiyor deyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…