- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.161
Korkmaz mi insan benim ikinci doğumum hala çok korkuyorum ama bebeğim sağ salim doğsun da en önemlisi o diyorum, hamile kalıp da o acıları seve seve çekmek için yıllardır dua eden kadınlar var onları düşününce şükrediyorum , Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsinBen her türlüsünden korkuyorum valla canım sunisi normali sezeryanı. Bu korkuyla napıcam hiç bilmiorum hayırlısı artık doğcak bi şekilde :)
Tam tersi vücudum tuy kıl doldu hem de çok çabuk çıkıyorlar. Yüzümu bile sadece evlenirken aldırma gereği duymuştum şimdi 20 günde bir hormon bozukluğu varmış gibi boynum yanaklarim tüy oluyor. Gobegim aynı şekilde 5 defa ağda yaptım her tarafına eskiden yoktu. İnşallah doğumdan sonra geçer yaAzalma oldu mu tüylerde ? Geçen ay gitmiştm kuaföre. Hâlâ çıkacak çok rahatım. hamileliğin bana kattığı en güzel şeylerden biri de bu sanırım.
Ne olsada bitib gidiyor canım en önemlisi bebişlerin iyi olması, doğdukdan sonra hemen unutuyorsun sancıyı falan.Milana firuze sağolasın canım darısı başına inşallah :) nebilim saatlerce beklediler sanciyi gelmedi suyum da akıyordu habire en sonunda koluma serum taktılar ve 5dk içerisinde şiddetli sancılar girdi ama arkadaşlarımda önce adet sancısı gibi başlayıp yavaş yavaş şiddetlenmisti hep , ona da razıyım gerçi yeter ki bebeğim sağ salim doğsun bende de bir sorun falan çıkmasın sancı mecbur çekilecek
benimde tam tersi azaldı bayağı..Tam tersi vücudum tuy kıl doldu hem de çok çabuk çıkıyorlar. Yüzümu bile sadece evlenirken aldırma gereği duymuştum şimdi 20 günde bir hormon bozukluğu varmış gibi boynum yanaklarim tüy oluyor. Gobegim aynı şekilde 5 defa ağda yaptım her tarafına eskiden yoktu. İnşallah doğumdan sonra geçer ya
Evet canım zaten odaya geçince bebeğimi sevince hepsini unutmuştum bileNe olsada bitib gidiyor canım en önemlisi bebişlerin iyi olması, doğdukdan sonra hemen unutuyorsun sancıyı falan.
Biraz uğraştırdı ama kuaföre gitmeye üşendim birde buraya 3 ay önce taşındım nerde iyi kuaför var bilmiyorum araştırmam lazım.Maşallah iyi yapmışsın karnına rağmen
Kızlar karnınızda ağrı oluyor mu? Ara ara sancı gibi bişey giriyor bazen de karın ağrısı oluyor. Sanki afedersiniz büyük tuvaletimiz gelir de rahatsızlık duyarız ya öyle oluyorum. Normal mi acaba?
Bi arkadaş 27.haftada filan karın ağrısı ile gitti doktora sancısı çıkmış ultrasonda. Dikkat et kendine daha çok erken demiş.
Bende pko var ondan dolayı hormonlarımda sıkıntı olduğundan her bi yanımda tüy çıkardı. Ağdaya gitmekten bıkmıştım artk göğüslerime kadar yani. Ama hamilelikte ilk defa yaşıyorum maşallah diyim çok azaldı.. sanırım ters tepiyor eskiden neyse onun tersini yapıyor gebelik. Doğum sonrası lazerle kökten çözüm yaparım bende inşallahTam tersi vücudum tuy kıl doldu hem de çok çabuk çıkıyorlar. Yüzümu bile sadece evlenirken aldırma gereği duymuştum şimdi 20 günde bir hormon bozukluğu varmış gibi boynum yanaklarim tüy oluyor. Gobegim aynı şekilde 5 defa ağda yaptım her tarafına eskiden yoktu. İnşallah doğumdan sonra geçer ya
Aynen ya. Inatlasma işleride sınır bozucak. Illa bana yaptircaksın diyor sanki o yapsa ne olacak.Birde inatlaşıyolarya sen mi hamilesin o mu belli değil :) Rabbim yardımcın olsun canım
Aynen benimde oyle. Dağınıklığım yok ama işte temizlenmesi gerekiyor.Benim camlarımı geçenlerde kv sildi sağolsun ama yol boyu olunca çok çabuk tozlanıyor malesef. Evide geçen hafta ben elden geçirmiştim çok dağınıklığım yok şükür ama tüllerim berbat durumda halılarımın yıkamaya verilmesi gerek koltuklarımın silinmesi gerek. Ben ağdaya devam edemedim ne güzel bırakmamışsın ben jilete geçtim mecburen :/
Malum bölgede agdayi bıraktım senin gibi kalan kısımlar üst bacak falan ağda yapıyordum ama yok olmadı beceremedim hiç göremiyorum artık eğil bukul karnım sıkıştı hic de temizleyemedim mecbur yarın kuaför üstünden geçecek
İyi gelmiş ne kadara aldın canım hakkaten baya büyükmüş güle güle kullan canım
Bu şekilde bir sürü cebi gözü fermuarı var. 13 günde geldi. Alina bags Store diye bir satıcıdan aldım. İlk alışverişim valla çok korkuyordum eşime karşı mahcup olurum diye.
Aynen öyle canım allah isteyen herkese nasip etsin. Benim sürpiz bi bebekti ama arkadaşlarımdan isteyipde olmayanları biliyorum çok zor gerçekten.Korkmaz mi insan benim ikinci doğumum hala çok korkuyorum ama bebeğim sağ salim doğsun da en önemlisi o diyorum, hamile kalıp da o acıları seve seve çekmek için yıllardır dua eden kadınlar var onları düşününce şükrediyorum , Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin
Ayy benim öncesinde de çoktu şimdide çok daha da arttı sanırım :)Bende pko var ondan dolayı hormonlarımda sıkıntı olduğundan her bi yanımda tüy çıkardı. Ağdaya gitmekten bıkmıştım artk göğüslerime kadar yani. Ama hamilelikte ilk defa yaşıyorum maşallah diyim çok azaldı.. sanırım ters tepiyor eskiden neyse onun tersini yapıyor gebelik. Doğum sonrası lazerle kökten çözüm yaparım bende inşallah
Hormonlar çıldırdı :)))Aynen öyle canım allah isteyen herkese nasip etsin. Benim sürpiz bi bebekti ama arkadaşlarımdan isteyipde olmayanları biliyorum çok zor gerçekten.
Ayy benim öncesinde de çoktu şimdide çok daha da arttı sanırım :)
Aynen canım doğuma yakın daha iyi en azından iki kere uğraşılmaz bende nevresimlerimi ütüleyip dolabıma yerleştircem ama sıcaktan üşeniyorumAynen ya. Inatlasma işleride sınır bozucak. Illa bana yaptircaksın diyor sanki o yapsa ne olacak.
Aynen benimde oyle. Dağınıklığım yok ama işte temizlenmesi gerekiyor.
Tullr halılar koltuk örtüleri kapılar falan yerler rutin temizlik işte bunlar gerçi..
Doğuma yakın olması daha iyi
Ben bırakmdm canm goremiyorum ve hiç jlt kullanmadım ondan yapmıyorum agdaciya gdyrm
Bencedee artık zor geliyor valla bütün gün çalışmak zaman geçmiyor hiççok sıkıldım akşam olsa da eve gitsek yaaa
Vay yani yapmayınca mecburiyetten yaptı diyosun
Çamaşırları bende yikamayim o zaman.
Kisliklari yerleştirdim gerçi. O yardım ederse yerleştirecektim ama sabah hallettim.
Akşam yediği tabağı falan kaldırdı. Kendine dondurma falan koydu.
Sabah çamaşırlarını kirliye attı.
Bunlarda bir gelişme sanrm.
Kızlar bu arada kaynanam aradi evi temizlemek için ramazan girmeden bu hafta halledelim dedi ama bende yine aynı olur doğuma yakın yapsak daha iyi olur dedim. Oruçlu olmadığın zaman yani dedim
Mantıklı değil mi.
Yok üstü çünkü evim illaki pisleniyor.
Hem halıların da yıkamaya gitmesi lazım. Bebeğe de biseyler alıp ona göre evi düzenlememiz lazım ama daha bişey almadık.
Bu hafta yapmamız saçma olur.
Aynen canım, mecbur kalınca yapıyor. Ama o arada hiç laf etmeyecek surat asmayacaksın. Herşey çok normalmiş gibi takılacaksın. O zaman anlıyorlar o evin pisliğini hayaletlerin temizlemediğini, illa bir insan emeği gerektiğini.
Benim annemle babam boşandı. Babam hala annemin ardından laf eder, babam ev para getirmiş de annem ne işe yaramışmış. 3 çocuk büyütme ve ev işi iş değil onun gözünde ve erkekler yaşamadan o üstümüzdeki yükü anlamıyor.
Bende 2 seans lazere gittim ardından philipsin makinesini aldım onunla devam ederken tam azalmıştı ve 2 aşılama 2 tüp bebek derken neredeyse başa sardım. Hem hormonlar hem ilaçlar kötü etkiledi. Bende tamamen jiletle hallediyorum her an temiz olmam gerekir diye biraz tedbirliyim bu ara.Evet tarih belli olsa bazı şeylerin stresi olmayacak. Lazer mi yaptırmıştın? Keşke ben de devam etseydim hamile kalana kadar biterdi ama hamilelikte hormonlardan heralde olmayan yerlerimde de çıktı kesin lazerim de boşa giderdi benim
Bu rengi 88 tl idi ama daha uyguna da var biraz daha kalitelisini istersen 160 civarı sunveno falan var. Evet epey büyük valla daha büyüğü sırtımda hoş durmayacakti sınırda bir şey almışım bilmeden teşekkür ederimİyi gelmiş ne kadara aldın canım hakkaten baya büyükmüş güle güle kullan canım
Düzenli oluyorsa doktora danış bence canım. Düzensizse sıradan birşey olabilir, benim doktorum istirahat et demişti karnım arada sertleşiyor deyince.Çok haklısın canım sağol önern için
Kızlar karnın sürekli olarak kasılması sertleşmesi sancı belirtisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?