2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim sol göğsüme bir haftadır ara ara ağrı- sancı giriyor. Önce çok sık değildi, damarlar falan genişliyor olabilir diye takılmadım ama şimdi sıklaştı ve daha fazla acıtıyor. belli bir noktaya bıçak batıyor gibi ve keskin bir acı. Nedenini ve nasıl geçeceğini bilen var mı?

Çok benzer bir acı da birkaç kez sağ karnımda oldu. Hiçbirşey anlamadım. Ciddiye alıp korkmak istemiyorum ama bi çaresi varsa da boşuna çekmeyeyim.

Philips in makinesi IPL mi yani bir süreliğine mi bitiriyor yoksa tamamen mi? Bir de köklü tüylere etki eder mi acaba? Doğumdan sonra alabilirim belki.

Philips in makinesi IPL mi yani bir süreliğine mi bitiriyor yoksa tamamen mi? Bir de köklü tüylere etki eder mi acaba? Doğumdan sonra alabilirim belki.
Ipl evet philips lumea almıştım ilk çıktığında ve baya azalttı geç çıkmasını sağladı ama kesin çözüm değil diyorlar zaten benim tüyler hormon düzensizliğinden dolayı hem köklüydü hemde belimde göbeğimde bile çıkıyordu şimdi hala ilk zamanki gibi değil yani o kadar ilaca iğneye halen azalma var ve inceldi.

Düzenli oluyorsa doktora danış bence canım. Düzensizse sıradan birşey olabilir, benim doktorum istirahat et demişti karnım arada sertleşiyor deyince.
Bende gaz sancısıdır diye hiç sormadım benim genelde yemekten sonra oluyor çünkü yada çok oturduğum zaman katlandığı için heralde. Eğer devam ederse bende hemen doktoru arayayım.

kızlar ya şimdi ben sata göre 31+2 yim... dolayısıyla çalışabilir raporu almam için 32+0 olması gerekiyor ya o bende cumartesiye geliyor bu durumda pzt gidip rapor yazdırmam gerekiyor dimi

kızlar ya şimdi ben sata göre 31+2 yim... dolayısıyla çalışabilir raporu almam için 32+0 olması gerekiyor ya o bende cumartesiye geliyor bu durumda pzt gidip rapor yazdırmam gerekiyor dimi

Ben de çarşamba günü 32+0 oluyorum canım. Doktorum yarın çağırdı beni 1gün önceden yani. İstersen arayıp sor doktoruna.

Şimdi tahlil sonuçlarını aldım. Ferritin yani Demirim 3.8 minimum 11 olması gerek. ????
Sizlerin kaçtı değerleri?

Aile sağlığındaki doktor normal Doğum istiyorsan çok kan kaybedeceksin demirinin bu kadar düşük olması senin için kötü olur dedi. Çok canım sıkıldı.. yarın kendi doktoruma randevum var sorucam ona.

devlete gidiyorum canım ya arayabileceğim bi doktorum yok ki

O zaman pazartesi git canım. Yada yakınlarında bu şekilde rapor alan varsa sor bakalım son gününde mi 32+0 da mı gitmişler. Benim geçen ayki randevumda direk yarın İçin tarih verdi. Hatta ben hafta sonu olsun çalışıyorum deyince çalışabilir raporu vericem o gün gelmen gerek demişti bana.

Bu deger çok çoj düşük değil mi yaa eltımın 6,7gıbı bişeydi kan falan vereceklerdi neredeyse ne verdı tedavi için

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde çıkarsınız hastaneden
migrosta fazlasıyla oluyor canım bende nette görüp gitmiştim eczanelerde bulamamıştım
bakayım canım migrosada teşekkür ederim :)

Jiletle temiz oluyomu. Bende hamile kaldigimdan beri Jiletle aliyorum ama artik zorlaniyorum. Bide alt tarafları tam alamiyorum oranin tüyleri daha ince ondan galiba. Bide alt taraflara bastirmayada korkuyorum. Kuaföre gitmeye cekiniyorum doguma yakın ne yapacam bilmiyorum

bende önceden ağdaya giderdim jilete geçtim gebelik olunca ama zorlandım ağdaya gittim geçen hafta 6 ay sonra baya zor oldu uzun süre jilet kullandığım için kökleri sertleşmiş ağda tahriş etti bi kaç güne dğzeldi rahatım

Bu deger çok çoj düşük değil mi yaa eltımın 6,7gıbı bişeydi kan falan vereceklerdi neredeyse ne verdı tedavi için

Gerçekten miii??? Geçen ayki tahlilde hemoglobin 10çıkmıştı. Ferritine bakılmamış sanırım yazmıyor sonuçlarda. Bu tahlili aile sağlığında yaptılar. Bu gün aldım sonuçları. Doktor çok düşük kendi doktoruna da bi göster dedi. Bu kadar düşük olan var mı aramızda yoksa tek ben miyim?

Kızlar Allah sabır versin bizlere ya işe gitmek fln artık çok zor gelio ayakkabıların için de hiç rahat değilim en rahatında bile. gece iyice uyuyamamaya başladım.oturduğum yerde bile yorulabiliyorum çok yürümüş gibi bacaklarım ağrıo. buarada geceleri kramp girio arada günde bir tane soda içmek kramp girmemesi açısından iyimiş dün öğrendm günde bir tane içmeye çalışcam böyle sorunu olan varsa aklında bulunsun

ben hergün 2 tane içiyorum canım... işe gelmek hakkaten işkence ya.. bende raporu öğrenmeye çalışıyorum cuma mı gitsem pazartesi mi bilemedim

benimde 5 canım ilaç içiyorum yinede artmyor doktorum iki sefere çıkardı ilacı

Valla çok zor oluyor ama yapacak birseyim yok ben alıştım herhalde. Temizligide oluyor sanırım aynada gördüğüm kadarıyla yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…