- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.201
çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah bende geçen hafta siparis verdim sana 15 günde gelmiş çok iyi gelmiş inşallah benimkide çabuk gelir
Bu şekilde bir sürü cebi gözü fermuarı var. 13 günde geldi. Alina bags Store diye bir satıcıdan aldım. İlk alışverişim valla çok korkuyordum eşime karşı mahcup olurum diye.
Hmm ben baykot etsem konusa konusa durur ya ((((Hayırlı olsun canım
Amin insallahhh biz de zamanında doğururuz
Aynen bizimkiler çok aceleci sanki dünya da ne varsa . Inslalah zamanında dogururuz
Bende kızıyorum boykot edip yatağı bile toplamicam bu gidişle.
Ben yardım isteyince yapma diyor çünkü
Bir hafta çamaşırlar yikanmasin.
Yatak toplanmasın.
Arkası toplamasın bakalım ev ne hale gelcek.
İsini garantiye alip cumadan git istersenben hergün 2 tane içiyorum canım... işe gelmek hakkaten işkence ya.. bende raporu öğrenmeye çalışıyorum cuma mı gitsem pazartesi mi bilemedim
canım benimde tuylerim lazerden dolayi seyrek çıkıyor ağda yapıyordum şimdi epilasyon aleti kullanıyorum ağda yapamıyorum ama doğumda sonrasında (ben sezeryan olmustum) rahat oluyor dikiş için Dr bir hafta sonra kontrole çağırıyor o arada hiç ugrasmiyorsun jilet o aralarda çıkarırValla çok zor oluyor ama yapacak birseyim yok ben alıştım herhalde. Temizligide oluyor sanırım aynada gördüğüm kadarıyla yani.
Benim geçen ay yapılmıştı tahlil 21.83 çıkmış canımŞimdi tahlil sonuçlarını aldım. Ferritin yani Demirim 3.8minimum 11 olması gerek. ????
Sizlerin kaçtı değerleri?
Aile sağlığındaki doktor normal Doğum istiyorsan çok kan kaybedeceksin demirinin bu kadar düşük olması senin için kötü olur dedi. Çok canım sıkıldı.. yarın kendi doktoruma randevum var sorucam ona.
Tam 32 yi doldurduğumz gün mü gitmemiz gerekiyormuş bilmiyordum bende benim 31 mayısta doluyor 2 hazirana almıştım bnde randevuyu 31 mayıs yaklaşınca arayıp öğreneyim bari 31inde gel falan demedi çünkü hiç doktorO zaman pazartesi git canım. Yada yakınlarında bu şekilde rapor alan varsa sor bakalım son gününde mi 32+0 da mı gitmişler. Benim geçen ayki randevumda direk yarın İçin tarih verdi. Hatta ben hafta sonu olsun çalışıyorum deyince çalışabilir raporu vericem o gün gelmen gerek demişti bana.
Aynen valla ya işim masabaşı ama otururken bile yoruluyorum sıcaklarda bastırdı bütün gün pişiyorum klima falanda yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlsıyla vaktinde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza. Kramp banada giriyor hep uykumdan uyanıyorum özellikle sola yattığım için sol bacağıma doktoruma söyledim ödemde sancı yapar dedi bütün gün masabaşında ayakların sarkık olduğu için eve geldiğin gibi ayaklarını kaldır öyle yat dedi. Maden suyunuda denicem çok sağol bilgi içinKızlar Allah sabır versin bizlere ya işe gitmek fln artık çok zor gelio ayakkabıların için de hiç rahat değilim en rahatında bile. gece iyice uyuyamamaya başladım.oturduğum yerde bile yorulabiliyorum çok yürümüş gibi bacaklarım ağrıo. buarada geceleri kramp girio arada günde bir tane soda içmek kramp girmemesi açısından iyimiş dün öğrendm günde bir tane içmeye çalışcam böyle sorunu olan varsa aklında bulunsun
Karın sertleşmesi dediğiniz şey nasıl oluyor ki kızlar ?Düzenli oluyorsa doktora danış bence canım. Düzensizse sıradan birşey olabilir, benim doktorum istirahat et demişti karnım arada sertleşiyor deyince.
Bende ayna yardimiyla aliyorum göbek büyüdü göremiyorum. Bide hemen cikmasalar daha güzel olacakValla çok zor oluyor ama yapacak birseyim yok ben alıştım herhalde. Temizligide oluyor sanırım aynada gördüğüm kadarıyla yani.
Sağol canım inşallah seninki de sağlam ve hızlı gelirçok güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah bende geçen hafta siparis verdim sana 15 günde gelmiş çok iyi gelmiş inşallah benimkide çabuk gelir
Ay hadi ya inşallah onlarda tez zamanda gelirSağol canım inşallah seninki de sağlam ve hızlı gelir
Bu çantayla aynı gün başka şeyler daha sipariş vermiştim onlar hala uçakta görünüyor. Muhtemelen havaalanında atıldılatlr bir kenara bekliyorlar öyle
Ben daha o bölgeye hiç agda degdirmedim. O yüzden de korkuyorum. Hamile kalmadan önce tüy dokücü kremle aliyodum memnundumda. Şimdi kullanamıyorum kimyasal oldugu icin jiletlede kökleşti. Agdayla nasıl olur bilmiyorumbende önceden ağdaya giderdim jilete geçtim gebelik olunca ama zorlandım ağdaya gittim geçen hafta 6 ay sonra baya zor oldu uzun süre jilet kullandığım için kökleri sertleşmiş ağda tahriş etti bi kaç güne dğzeldi rahatım
Benim karnım gerilmiş gibi oluyor canım ellediğimde de sert geliyor elime şuan elledğimde yumuşak mesela gergin değilKarın sertleşmesi dediğiniz şey nasıl oluyor ki kızlar ?
Başka neler sipariş vermiştin canımSağol canım inşallah seninki de sağlam ve hızlı gelir
Bu çantayla aynı gün başka şeyler daha sipariş vermiştim onlar hala uçakta görünüyor. Muhtemelen havaalanında atıldılatlr bir kenara bekliyorlar öyle
Emzirme sütyeni ve korse sipariş verdim canım. Ayın 20sinde vermiştim. Bu ay da iç çamaşırı bebek tarağı tırnak makası ateş ölçer ve göğüs pompası sipariş verdim. Güya hepsi uçakta şimdi.Başka neler sipariş vermiştin canım
Normalde dokununca göbeğim yumuşak,hafif bastırınca içe çöküyor. Sertleşince bildiğin taş gibi oluyor, gergin ve dokununca kasılmış gibi sert oluyor.Karın sertleşmesi dediğiniz şey nasıl oluyor ki kızlar ?
Bende şuan herhangi bir yerine bastırdığımda yumuşak ama bi kaç gündür taş gibiydi yoruldumya acaba ondan mı bende sanıyorum ki bebek dayandı ondan sert duruyorBenim karnım gerilmiş gibi oluyor canım ellediğimde de sert geliyor elime şuan elledğimde yumuşak mesela gergin değil
Cnm ben kan deger ın oyle sandım ferritin yazmışın görmedim kusura bakma ben normal kan değerin sandım bahsettiğim o 11 falan deyince oyle sandım hakkını helal et yanlış olmuşGerçekten miii??? Geçen ayki tahlilde hemoglobin 10çıkmıştı. Ferritine bakılmamış sanırım yazmıyor sonuçlarda. Bu tahlili aile sağlığında yaptılar. Bu gün aldım sonuçları. Doktor çok düşük kendi doktoruna da bi göster dedi. Bu kadar düşük olan var mı aramızda yoksa tek ben miyim?
benimde 5 canım ilaç içiyorum yinede artmyor doktorum iki sefere çıkardı ilacı
Canim benim hemoglobin de 11,6ydi son tahlilimde. Dr hafif kansizlik var ilac kullanmana gerek yok demistiGerçekten miii??? Geçen ayki tahlilde hemoglobin 10çıkmıştı. Ferritine bakılmamış sanırım yazmıyor sonuçlarda. Bu tahlili aile sağlığında yaptılar. Bu gün aldım sonuçları. Doktor çok düşük kendi doktoruna da bi göster dedi. Bu kadar düşük olan var mı aramızda yoksa tek ben miyim?
Cnm ben kan deger ın oyle sandım ferritin yazmışın görmedim kusura bakma ben normal kan değerin sandım bahsettiğim o 11 falan deyince oyle sandım hakkını helal et yanlış olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?