2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu şekilde bir sürü cebi gözü fermuarı var. 13 günde geldi. Alina bags Store diye bir satıcıdan aldım. İlk alışverişim valla çok korkuyordum eşime karşı mahcup olurum diye.
çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah bende geçen hafta siparis verdim sana 15 günde gelmiş çok iyi gelmiş inşallah benimkide çabuk gelir

Hmm ben baykot etsem konusa konusa durur ya ((((

Valla çok zor oluyor ama yapacak birseyim yok ben alıştım herhalde. Temizligide oluyor sanırım aynada gördüğüm kadarıyla yani.
canım benimde tuylerim lazerden dolayi seyrek çıkıyor ağda yapıyordum şimdi epilasyon aleti kullanıyorum ağda yapamıyorum ama doğumda sonrasında (ben sezeryan olmustum) rahat oluyor dikiş için Dr bir hafta sonra kontrole çağırıyor o arada hiç ugrasmiyorsun jilet o aralarda çıkarır

Benim geçen ay yapılmıştı tahlil 21.83 çıkmış canım
Tam 32 yi doldurduğumz gün mü gitmemiz gerekiyormuş bilmiyordum bende benim 31 mayısta doluyor 2 hazirana almıştım bnde randevuyu 31 mayıs yaklaşınca arayıp öğreneyim bari 31inde gel falan demedi çünkü hiç doktor
Aynen valla ya işim masabaşı ama otururken bile yoruluyorum sıcaklarda bastırdı bütün gün pişiyorum klima falanda yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlsıyla vaktinde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza. Kramp banada giriyor hep uykumdan uyanıyorum özellikle sola yattığım için sol bacağıma doktoruma söyledim ödemde sancı yapar dedi bütün gün masabaşında ayakların sarkık olduğu için eve geldiğin gibi ayaklarını kaldır öyle yat dedi. Maden suyunuda denicem çok sağol bilgi için

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah bende geçen hafta siparis verdim sana 15 günde gelmiş çok iyi gelmiş inşallah benimkide çabuk gelir
Sağol canım inşallah seninki de sağlam ve hızlı gelir
Bu çantayla aynı gün başka şeyler daha sipariş vermiştim onlar hala uçakta görünüyor. Muhtemelen havaalanında atıldılatlr bir kenara bekliyorlar öyle

Ay hadi ya inşallah onlarda tez zamanda gelir

Ben daha o bölgeye hiç agda degdirmedim. O yüzden de korkuyorum. Hamile kalmadan önce tüy dokücü kremle aliyodum memnundumda. Şimdi kullanamıyorum kimyasal oldugu icin jiletlede kökleşti. Agdayla nasıl olur bilmiyorum

Başka neler sipariş vermiştin canım

Benim karnım gerilmiş gibi oluyor canım ellediğimde de sert geliyor elime şuan elledğimde yumuşak mesela gergin değil
Bende şuan herhangi bir yerine bastırdığımda yumuşak ama bi kaç gündür taş gibiydi yoruldumya acaba ondan mı bende sanıyorum ki bebek dayandı ondan sert duruyor . Kontrol edeceğim canım birdaha. Çok teşekkür ederim

Cnm ben kan deger ın oyle sandım ferritin yazmışın görmedim kusura bakma ben normal kan değerin sandım bahsettiğim o 11 falan deyince oyle sandım hakkını helal et yanlış olmuş

Kızlar arkadaşima doğum için suni sancı verilmiş bir sebeple doğuma almaları gerekmiş haftası iyiymiş zaten. Saatlerce sancı çekmiş ama açılma olmayınca sezaryene almislar

Canim benim hemoglobin de 11,6ydi son tahlilimde. Dr hafif kansizlik var ilac kullanmana gerek yok demisti

Cnm ben kan deger ın oyle sandım ferritin yazmışın görmedim kusura bakma ben normal kan değerin sandım bahsettiğim o 11 falan deyince oyle sandım hakkını helal et yanlış olmuş

Hemoglobin değerim mi sandın canım sen? Yine de ferrittin de 11-300arası olmalı yazıyor referans değerde. Benim 3.8 olması aşırı düşük yarını zor edicem yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…