2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim hemoglobin de 11,6ydi son tahlilimde. Dr hafif kansizlik var ilac kullanmana gerek yok demisti

Ferritine bakılmadı mı Peki canım bu da önemliymiş Demir eksikliği tesbiti için? Aralık gibi yapılmış tahlil ferritin sonucum 18yazıyor. Şimdi 3.8 olması korkutuyor beni. Hemoglobin de 10.

Hemoglobin değerim mi sandın canım sen? Yine de ferrittin de 11-300arası olmalı yazıyor referans değerde. Benim 3.8 olması aşırı düşük yarını zor edicem yaa...
Evet cnm oyle sandım kusura bakma tekrar yanlış bilgi vermiş oldum ilaçlar fayda eder ınş canını sıkma

Kızlar dün kızımıza bu beşiği aldik normalde oda yapmayacaktık şimdilik ama yatak odam güneş almıyor o yüzden küçük odayı kızımıza oda yapmayı dusunuyoruz önümüzdeki hafta gelicek beşik bizde o esnada odayı toparlayacağız birde odaya bir açılabilen koltuk koyucam bende kızımın yanında yaticam.

Eklentiler

• IMG-20180506-WA0009.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 79
Bende bir sürü şey beğendim çanta gelince sipariş vericem diyordum da ondan sordum :)

cnm saol icimi rahatlattn iki ayri doktorda oyle deyince moralm bozulmustu o haftadan beri
Gittin mi kontrole e canım kaç kg olmuş bebis doktor ne dedi
Bu haftadan acil bişey yoksa doktor bakmaz canım aşağıdan erken daha
Ağdayi da ona göre ayarlabilirsin
Şimdi 32 misin

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim kızım gayet iyi kafası aşağı dönmüş, haftasıyla uyumlu 1300 gr civarı kilosu, plasentam normalde aşağıdaydı ama biraz yukarı çıkmış doğuma kadar hepten çıkarmış inşş ama çıkmasa da normal doğuma engel değilmiş

Benmde hep sol bacagima girio kramp canm

Kızlar arkadaşima doğum için suni sancı verilmiş bir sebeple doğuma almaları gerekmiş haftası iyiymiş zaten. Saatlerce sancı çekmiş ama açılma olmayınca sezaryene almislar
Ayni durum benm arkadasimada olmustu canm

Kızlar arkadaşima doğum için suni sancı verilmiş bir sebeple doğuma almaları gerekmiş haftası iyiymiş zaten. Saatlerce sancı çekmiş ama açılma olmayınca sezaryene almislar
Gecmis olsun canim. Benim de korkutugum bi olay hem normal dogum sancisini cek hem sezeryan dikislerinin acisini cek. Saglikli sihatli olsunlar da cekecegimiz varsa cekeriz.

Amin canim. Allah kucagini bos koymasin sag salim kucagina al. İlk hamilelik zor gecti hatta ilk de bos gebelik dusuk oldu. Onu hamilelikten saymiyorum. Cok kotu seyler yasadim. Olumden dondum nerdeyse. İkinci de kanamayla zar zor aldim kizimi kucagima onda hep yanimda oldu. Bu ikinci cocuk supruz oldu. Bazen kinamiyorum aslinda biraz maddi sıkıntılarimiz da var ustelik her sey de yalniz basina bilmiyorum ki.

Şimdi 32 misin
İki gün sonra kontrolde 32+0 oluyorum. Hiç belli olmuyor ki ne bileyim sancı flaan çıkar bakmak ister... Bir keresinde suyum geldi sandım öyle baktı. En güzeli haZir beklemek

Şimdi 32 misin
ay cok yoruldum nst filan bagladi kontrol icin uzun surdi isimiz cnm 1950 gram iyi dedi. cok sukur yuvarla 2 der geceriz dedi. 2 hafta sonraya kontrol verdi arrik 2 haftada 1 gtcekmisim

Valla bazen bende bebek dayanıyor diye düşünüyorum canım bazende gaz sancısı oluyor benimde genelde otururken oluyor yemek yerken eğik durduğum için bazı arkadaşlar sancı falan demiş korktum bende ben hiç sancı diye düşünmedim
Benmde hep sol bacagima girio kramp canm

Ayni durum benm arkadasimada olmustu canm
Sola doğru yatıyoruz ya ağırlık oraya yükleniyor canım heralde ondan akşam 2 kere wc için uyandım sancıdan yürüyemedim eşimi uyandırdım

Az önce eşim göbeğime ağzını yaklaştırdı aşkım kızım aşkım falan dedi öptü göbeğimi hoop bi tekme geldi şaşırdık önce tesadüf sandık sonra biraz bekledi tekrar tekmeliycek mi diye yok, tekrar konuştu aşkım kızım ece dedi hop bi tekme daha, sonra göbeğimi öpüyordu hoop bi tekme daha keşke video çekebilseydik hatıra kalırdı, resmen babasına tepki verdi kızım

Ay cok güzel canım ya, benım eşim içerde fitbol oynasa bi elini koymaz,

Ay cok güzel canım ya, benım eşim içerde fitbol oynasa bi elini koymaz,
Zorla gel dokun de hissedince heveslenir belki canım :)
Yaa benimki de fazla heyecanlı, hevesli bazen abartıyor :)
dün alışverişe gidince dünya kadar bebek güvenlik ürünü aldı. Daha erken bunlara daha önemli ihtiyaçları alalım diyorum dinlemiyor çekmece kilidi dolap kilidi vs hepsinden aldık hazırda bekliyor
gece de eli sürekli göbeğimde bi uyanıyorum göbeğimde eli geziyor, napıyorsun diyorum. Çok hareketli nasıl uyanmıyorsun anlamıyorum falan diyo tekme takibi yapıyor kendisi

Bu dakikaların hepsi cok kiymetli tadını cıkart, o kilitleri önceden almanızın bir sakıncası yok şu an cok ihtiyacim var benim kizim için ama dişarı cıkıp alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…