- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.221
Canim benim hemoglobin de 11,6ydi son tahlilimde. Dr hafif kansizlik var ilac kullanmana gerek yok demisti
Evet cnm oyle sandım kusura bakma tekrar yanlış bilgi vermiş oldum ilaçlar fayda eder ınş canını sıkmaHemoglobin değerim mi sandın canım sen? Yine de ferrittin de 11-300arası olmalı yazıyor referans değerde. Benim 3.8 olması aşırı düşükyarını zor edicem yaa...
Bende bir sürü şey beğendim çanta gelince sipariş vericem diyordum da ondan sordum :)Emzirme sütyeni ve korse sipariş verdim canım. Ayın 20sinde vermiştim. Bu ay da iç çamaşırı bebek tarağı tırnak makası ateş ölçer ve göğüs pompası sipariş verdim. Güya hepsi uçakta şimdi.
Bebekle ilgili şeyler mi? Ya aslında dolar bu kadar yüksek olmasa cokk uygun bir yer de bu haliyle bile uygun oluyorBende bir sürü şey beğendim çanta gelince sipariş vericem diyordum da ondan sordum :)
Evet canım 1-2 elbise bandana ayakkabı bebek tarağı falan :)Bebekle ilgili şeyler mi? Ya aslında dolar bu kadar yüksek olmasa cokk uygun bir yer de bu haliyle bile uygun oluyor
Gittin mi kontrole e canım kaç kg olmuş bebis doktor ne dedicnm saol icimi rahatlattn iki ayri doktorda oyle deyince moralm bozulmustu o haftadan beri
Bu haftadan acil bişey yoksa doktor bakmaz canım aşağıdan erken dahaTemizlik için ben de biraz daha bekleyeyim diyorum şimdi yapsam belki de ev yine kirlenecek doğuma kadar ama ya erken doğurursam diyorum ev rezalet yani en azından camlar çok kötü. Aynı şekilde ağda kısmını düşünüyorum Çarşamba kontrolüm var belki doktorun bakacağı tutar kuaföre gitmem lazım hem iki haftada bir çağırcak artık ama 6 hafta sonra doğurduğumu düşünürsem o zaman da tertemiz olmayacağım çok aklım karisik
Benmde hep sol bacagima girio kramp canmBenim geçen ay yapılmıştı tahlil 21.83 çıkmış canım
Tam 32 yi doldurduğumz gün mü gitmemiz gerekiyormuş bilmiyordum bende benim 31 mayısta doluyor 2 hazirana almıştım bnde randevuyu 31 mayıs yaklaşınca arayıp öğreneyim bari 31inde gel falan demedi çünkü hiç doktor
Aynen valla ya işim masabaşı ama otururken bile yoruluyorum sıcaklarda bastırdı bütün gün pişiyorum klima falanda yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlsıyla vaktinde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza. Kramp banada giriyor hep uykumdan uyanıyorum özellikle sola yattığım için sol bacağıma doktoruma söyledim ödemde sancı yapar dedi bütün gün masabaşında ayakların sarkık olduğu için eve geldiğin gibi ayaklarını kaldır öyle yat dedi. Maden suyunuda denicem çok sağol bilgi için
Ayni durum benm arkadasimada olmustu canmKızlar arkadaşima doğum için suni sancı verilmiş bir sebeple doğuma almaları gerekmiş haftası iyiymiş zaten. Saatlerce sancı çekmiş ama açılma olmayınca sezaryene almislar
Gecmis olsun canim. Benim de korkutugum bi olay hem normal dogum sancisini cek hem sezeryan dikislerinin acisini cek. Saglikli sihatli olsunlar da cekecegimiz varsa cekeriz.Kızlar arkadaşima doğum için suni sancı verilmiş bir sebeple doğuma almaları gerekmiş haftası iyiymiş zaten. Saatlerce sancı çekmiş ama açılma olmayınca sezaryene almislar
Yok canim bakilmamisFerritine bakılmadı mı Peki canım bu da önemliymiş Demir eksikliği tesbiti için? Aralık gibi yapılmış tahlil ferritin sonucum 18yazıyor. Şimdi 3.8 olması korkutuyor beni. Hemoglobin de 10.
Amin canim. Allah kucagini bos koymasin sag salim kucagina al. İlk hamilelik zor gecti hatta ilk de bos gebelik dusuk oldu. Onu hamilelikten saymiyorum. Cok kotu seyler yasadim. Olumden dondum nerdeyse. İkinci de kanamayla zar zor aldim kizimi kucagima onda hep yanimda oldu. Bu ikinci cocuk supruz oldu. Bazen kinamiyorum aslinda biraz maddi sıkıntılarimiz da var ustelik her sey de yalniz basina bilmiyorum ki.Valla hayat müşterek kıymet bilmeleri lazım yardımcı olunca kötğ birşey mi yapmış oluyolar sanki belki Allahın rızası sana edeceği bir iki yardımda saklı ne malum ... senin yükünü hafifletse bir dua etsen ne kadar makbul olur bunu hiç düşünmüyorlar varya. Gerekirse soyle canım konuş yani bu benim 3.hamileliğim henüz kucağım boş nasipse bunu alırız kucağımıza inşallah, lekelenme kanamayla geçti ilk 3 ay, hergün iğne vuruyorum kendime düşük önleyici iğne oldum hastanede yattım falan eşim iki kürtajımda da yanımdaydı sedyeden beni kaldırırlarken gördü o hallerimi ben kendime geldiğimde ona soylemiştim keske gormeseydin beni böyle diye . E gormezsem nasıl anlarım kıymetini bırakta neler çektiğini göreyim demişti. Kadir kıymet bilmeleri için böyle olması gerekmiyor tabikide ama sen dediğim gbi ağrın sızın oldukça soyle hamilelik içinde bi can taşımak dışardan bakıldığı gibi değilmiş valla ben şimdi anlıyorum tüm hamişler baş tacı olmalı bence :) hele ki çoğul gebelik yasayanlar aman Allahım diyorum... Rabbim ağrı sızı sıkıntıyı uzak etsin.
İki gün sonra kontrolde 32+0 oluyorum. Hiç belli olmuyor ki ne bileyim sancı flaan çıkar bakmak ister... Bir keresinde suyum geldi sandım öyle baktı. En güzeli haZir beklemekGittin mi kontrole e canım kaç kg olmuş bebis doktor ne dedi
Bu haftadan acil bişey yoksa doktor bakmaz canım aşağıdan erken daha
Ağdayi da ona göre ayarlabilirsin
Şimdi 32 misin
ay cok yoruldum nst filan bagladi kontrol icin uzun surdi isimiz cnm 1950 gram iyi dedi. cok sukur yuvarla 2 der geceriz dedi. 2 hafta sonraya kontrol verdi arrik 2 haftada 1 gtcekmisimGittin mi kontrole e canım kaç kg olmuş bebis doktor ne dedi
Bu haftadan acil bişey yoksa doktor bakmaz canım aşağıdan erken daha
Ağdayi da ona göre ayarlabilirsin
Şimdi 32 misin
1950 gram dedi cnmCanim ne kadar olmus bebis merak ettim gittin mi doktora
Valla bazen bende bebek dayanıyor diye düşünüyorum canım bazende gaz sancısı oluyor benimde genelde otururken oluyor yemek yerken eğik durduğum için bazı arkadaşlar sancı falan demiş korktum bende ben hiç sancı diye düşünmedimBende şuan herhangi bir yerine bastırdığımda yumuşak ama bi kaç gündür taş gibiydi yoruldumya acaba ondan mı bende sanıyorum ki bebek dayandı ondan sert duruyor. Kontrol edeceğim canım birdaha. Çok teşekkür ederim
Sola doğru yatıyoruz ya ağırlık oraya yükleniyor canım heralde ondan akşam 2 kere wc için uyandım sancıdan yürüyemedim eşimi uyandırdımBenmde hep sol bacagima girio kramp canm
Ayni durum benm arkadasimada olmustu canm
Ay cok güzel canım ya, benım eşim içerde fitbol oynasa bi elini koymaz,Az önce eşim göbeğime ağzını yaklaştırdı aşkım kızım aşkım falan dedi öptü göbeğimi hoop bi tekme geldi şaşırdık önce tesadüf sandık sonra biraz bekledi tekrar tekmeliycek mi diye yok, tekrar konuştu aşkım kızım ece dedi hop bi tekme daha, sonra göbeğimi öpüyordu hoop bi tekme daha keşke video çekebilseydik hatıra kalırdı, resmen babasına tepki verdi kızım
Zorla gel dokun de hissedince heveslenir belki canım :)Ay cok güzel canım ya, benım eşim içerde fitbol oynasa bi elini koymaz,
Bu dakikaların hepsi cok kiymetli tadını cıkart, o kilitleri önceden almanızın bir sakıncası yok şu an cok ihtiyacim var benim kizim için ama dişarı cıkıp alamıyorum.Zorla gel dokun de hissedince heveslenir belki canım :)
Yaa benimki de fazla heyecanlı, hevesli bazen abartıyor :)
dün alışverişe gidince dünya kadar bebek güvenlik ürünü aldı. Daha erken bunlara daha önemli ihtiyaçları alalım diyorum dinlemiyor çekmece kilidi dolap kilidi vs hepsinden aldık hazırda bekliyor
gece de eli sürekli göbeğimde bi uyanıyorum göbeğimde eli geziyor, napıyorsun diyorum. Çok hareketli nasıl uyanmıyorsun anlamıyorum falan diyo tekme takibi yapıyor kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?