2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu dakikaların hepsi cok kiymetli tadını cıkart, o kilitleri önceden almanızın bir sakıncası yok şu an cok ihtiyacim var benim kizim için ama dişarı cıkıp alamıyorum.
Tabi ki bi sakıncası yok canım ben daha acilleri alma taraftarıydım sadece :) sende bebek alışverişine çıktığın sırada falan al en iyisi canım :)

Maaşallah ne güzel daha şimdiden hevesli ve ilgili bir baba

Tabi ki bi sakıncası yok canım ben daha acilleri alma taraftarıydım sadece :) sende bebek alışverişine çıktığın sırada falan al en iyisi canım :)
Bu yaramaz kızla almam şart, dün gece kafasnı cam buz dolabnin köşesine vurdu, anlinin ortası şışdı, cok ağladı cok koektum şüanda mos mor, hastaneye götürmek isdedim kimse yanaşmadı bir şey olmaz diye inşallah olmamışdırda.

Benim eşimde sürekli karnımı sever öper cnm kizim napıyorsun der başlar konuşmaya kızımızda tekmeyle karşılık verir çok güzel duygular bunlar.

Ay ne güzel kızlar ya. Benim kız babasına naz yapıyor eşim ne zaman sevse hiç tepki yok çok çektircek galiba babaya

Kizlar bir derdim var bölümüne dalmis gitmisim bugün. Sizi unutmusum ya ne konular dönüyor

Maaşallah ne güzel daha şimdiden hevesli ve ilgili bir baba
Çocuğuna karşı ilgili olacak sanırım kıskanabilirim onları :)
Geçmiş olsun canım hemen buz koysydın şişmeseydi. 1 gece geçtiyse bişey olmamıştır muhtemelen genelde 24 saat takip ediyorlar öyle durumlarda.
Benim eşimde sürekli karnımı sever öper cnm kizim napıyorsun der başlar konuşmaya kızımızda tekmeyle karşılık verir çok güzel duygular bunlar.
Benimde konuşuyordu ama hiç tepki vermiyordu hatta ben dalga geçiyordum senin sesinden korkuyor diye ilk kez tepki verdi, ben önce denk gelmiştir falan dedim biraz bekledik 3 kere vurdu babası konuşup öptükce çok hoştu :)
Ay ne güzel kızlar ya. Benim kız babasına naz yapıyor eşim ne zaman sevse hiç tepki yok çok çektircek galiba babaya
Bizimde öyleydi canım hatta ben eşime babasından korkuyor annesini daha çok sevecek falan diye dalga geçiyordum ilk kez böyle oldu :) belki tesadüfdü bilmiyorum ama çok hoştu :)

Sagol canım, Kv buz koymaya izin vermedi arkol koymak isdedik oda canı acıdı kızım izin vermedi, ama şişmesi dişinda bir şey yok cok şükür

Kızlar ya biraz önce tokluk kan şekerimi ölçtüm 164 çktı çok mu yüksek bebeğime bi zararı olur mu diyetede hiç dikkat edemyorm nolcak blmyorm sizde durumlar nasıl

Bende öyle dedim başı soğuklarmiş dedi bir şey demedim, bir şey olur mazallah sonra mahf olurdum benim yüzümden diye.

Çok çok afedersiniz ama senin durumunu uzunca bir süredir sessiz takip ediyorum.Kayinvaliden olacak kişi inanılmaz sinirimi bozuyor bu ne ya seni üzmek yada yermek değil amacım ama böylede olmaz cocuk düşer,bir yere carpar v.s ona bile nasıl müdahale edileceginin iznine k.v mi karar veriyor.Anne ve Baba olarak çocuklarımız bizim bile değilken Rabbimizin emaneti iken k.v nasıl bunun hükmünü vermeye kalkar.Burada kesinlikle seni değil fakat eşini kabahatli goruyorum kimse kimsenin malı esyasi falan değil çok çok özür dileyerek söylüyorum amacım kesinlikle seni üzmek degil.Umarim içinde bulunduğun bu zor yaşam kosullarindan Mevlam bir an önce seni kurtarir.

Benm eşimde seviyo laf verıyo bazen vuruyo oğluş ama dikkatimizi çeken birşey oldu, tekmelediğinde ne zaman eşim elini koysa duruyo :)) elini çektiğinde vurmaya devam edıyo eşim tekrar elini koyduğunda yine duruyo babası varken ağırız biz :))

Bende öyle dedim başı soğuklarmiş dedi bir şey demedim, bir şey olur mazallah sonra mahf olurdum benim yüzümden diye.
Canım başı soğuklarmış diye bişey yok. Doktora bile gittiğinde soğuk kompres uyguluyor. Yanlış olsa onlar yapmazdı. Sen bakma kayınvalidene karıştırma, gerekirse internetten bak araştır doğrusu bu de. Benim bildiğim buz hem şişliği hem acısını alır.

Çocuklar babalarının yanında şımarmaz uslu puslu durur tüm nazı şımarıklığı annelerine olur ya öyle bişey sanırım babalar varsa sakin bu minikler :)

Tesadüfte olsa çok güzel denk gelmiş canım gerçekten ne güzel anı olmuş size :)
Senin oğlunda ben burdayım sana noluyor diyor heralde canım babasına :) hayırlısıyla doğduklarında ne güzel ne komik anlar yaşatcaklar kimbilir bizlere :)

Çocuklar babalarının yanında şımarmaz uslu puslu durur tüm nazı şımarıklığı annelerine olur ya öyle bişey sanırım babalar varsa sakin bu minikler :)
Bizimki ben konusurken hareketleniyor .Ya ders anlattığım zamana denk gekiyor ya da esimin eve geldigi saatlere .Sessizligi sevmeyecek gibiyiz .Çünkü her gun gürültülü ortamlarda sese maruz kaldi bebegim .

Arkadaşlar merhaba daha önce konuşuldu mu bilmiyorum yoğunluktan çok takip edemiyorum biberon aldınız mı ben oğlumda biberon almıştım hastanede emmeyince ebe mama vermişti biberonla o gün alıştı biberona bu sefer hiç almayım diyorum zorlayabildiğim kadar zorlayım emzirmek için ama bir yandan da alsam mı diyorum ki emzirme uzmanları önermiyor kesinlikle siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bir de emzik var tabii

Çok beğendim çok güzel canım gule güle kullanın masallahh

Ay aynen benim eşimde bazen öyle yapıyor.
Ben uyandığımda biz gece oğlumla oynadık baya diyor.
Eşim sevdikçe tekme atmış çok hoşuna gitmiş o da baya keyifli anlatiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…