- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.241
Tabi ki bi sakıncası yok canım ben daha acilleri alma taraftarıydım sadece :) sende bebek alışverişine çıktığın sırada falan al en iyisi canım :)Bu dakikaların hepsi cok kiymetli tadını cıkart, o kilitleri önceden almanızın bir sakıncası yok şu an cok ihtiyacim var benim kizim için ama dişarı cıkıp alamıyorum.
Maaşallah ne güzel daha şimdiden hevesli ve ilgili bir babaZorla gel dokun de hissedince heveslenir belki canım :)
Yaa benimki de fazla heyecanlı, hevesli bazen abartıyor :)
dün alışverişe gidince dünya kadar bebek güvenlik ürünü aldı. Daha erken bunlara daha önemli ihtiyaçları alalım diyorum dinlemiyor çekmece kilidi dolap kilidi vs hepsinden aldık hazırda bekliyor
gece de eli sürekli göbeğimde bi uyanıyorum göbeğimde eli geziyor, napıyorsun diyorum. Çok hareketli nasıl uyanmıyorsun anlamıyorum falan diyo tekme takibi yapıyor kendisi
Bu yaramaz kızla almam şart, dün gece kafasnı cam buz dolabnin köşesine vurdu, anlinin ortası şışdı, cok ağladı cok koektum şüanda mos mor, hastaneye götürmek isdedim kimse yanaşmadı bir şey olmaz diye inşallah olmamışdırda.Tabi ki bi sakıncası yok canım ben daha acilleri alma taraftarıydım sadece :) sende bebek alışverişine çıktığın sırada falan al en iyisi canım :)
Benim eşimde sürekli karnımı sever öper cnm kizim napıyorsun der başlar konuşmaya kızımızda tekmeyle karşılık verir çok güzel duygular bunlar.Zorla gel dokun de hissedince heveslenir belki canım :)
dün alışverişe gidince dünya kadar bebek güvenlik ürünü aldı. Daha erken bunlara daha önemli ihtiyaçları alalım diyorum dinlemiyor çekmece kilidi dolap kilidi vs hepsinden aldık hazırda bekliyor
gece de eli sürekli göbeğimde bi uyanıyorum göbeğimde eli geziyor, napıyorsun diyorum. Çok hareketli nasıl uyanmıyorsun anlamıyorum falan diyo tekme takibi yapıyor kendisi
Çocuğuna karşı ilgili olacak sanırım kıskanabilirim onları :)Maaşallah ne güzel daha şimdiden hevesli ve ilgili bir baba
Geçmiş olsun canım hemen buz koysydın şişmeseydi. 1 gece geçtiyse bişey olmamıştır muhtemelen genelde 24 saat takip ediyorlar öyle durumlarda.Bu yaramaz kızla almam şart, dün gece kafasnı cam buz dolabnin köşesine vurdu, anlinin ortası şışdı, cok ağladı cok koektum şüanda mos mor, hastaneye götürmek isdedim kimse yanaşmadı bir şey olmaz diye inşallah olmamışdırda.
Benimde konuşuyordu ama hiç tepki vermiyordu hatta ben dalga geçiyordum senin sesinden korkuyor diye ilk kez tepki verdi, ben önce denk gelmiştir falan dedim biraz bekledik 3 kere vurdu babası konuşup öptükce çok hoştu :)Benim eşimde sürekli karnımı sever öper cnm kizim napıyorsun der başlar konuşmaya kızımızda tekmeyle karşılık verir çok güzel duygular bunlar.
Bizimde öyleydi canım hatta ben eşime babasından korkuyor annesini daha çok sevecek falan diye dalga geçiyordum ilk kez böyle oldu :) belki tesadüfdü bilmiyorum ama çok hoştu :)Ay ne güzel kızlar ya. Benim kız babasına naz yapıyor eşim ne zaman sevse hiç tepki yok çok çektircek galiba babaya
Sagol canım, Kv buz koymaya izin vermedi arkol koymak isdedik oda canı acıdı kızım izin vermedi, ama şişmesi dişinda bir şey yok cok şükürÇocuğuna karşı ilgili olacak sanırım kıskanabilirim onları :)
Geçmiş olsun canım hemen buz koysydın şişmeseydi. 1 gece geçtiyse bişey olmamıştır muhtemelen genelde 24 saat takip ediyorlar öyle durumlarda.
Benimde konuşuyordu ama hiç tepki vermiyordu hatta ben dalga geçiyordum senin sesinden korkuyor diye ilk kez tepki verdi, ben önce denk gelmiştir falan dedim biraz bekledik 3 kere vurdu babası konuşup öptükce çok hoştu :)
Bizimde öyleydi canım hatta ben eşime babasından korkuyor annesini daha çok sevecek falan diye dalga geçiyordum ilk kez böyle oldu :) belki tesadüfdü bilmiyorum ama çok hoştu :)
gynoferonHangi ilacı içiyorsun canım?
Buza niye izin vermedi ki bi zararı mı varmış? Biz küçükken düşünce annem hemen buz koyardı bize.Sagol canım, Kv buz koymaya izin vermedi arkol koymak isdedik oda canı acıdı kızım izin vermedi, ama şişmesi dişinda bir şey yok cok şükür
Bende öyle dedim başı soğuklarmiş dedi bir şey demedim, bir şey olur mazallah sonra mahf olurdum benim yüzümden diye.Buza niye izin vermedi ki bi zararı mı varmış? Biz küçükken düşünce annem hemen buz koyardı bize.
Bende öyle dedim başı soğuklarmiş dedi bir şey demedim, bir şey olur mazallah sonra mahf olurdum benim yüzümden diye.
Benm eşimde seviyo laf verıyo bazen vuruyo oğluş ama dikkatimizi çeken birşey oldu, tekmelediğinde ne zaman eşim elini koysa duruyo :)) elini çektiğinde vurmaya devam edıyo eşim tekrar elini koyduğunda yine duruyoAy ne güzel kızlar ya. Benim kız babasına naz yapıyor eşim ne zaman sevse hiç tepki yok çok çektircek galiba babaya
Canım başı soğuklarmış diye bişey yok. Doktora bile gittiğinde soğuk kompres uyguluyor. Yanlış olsa onlar yapmazdı. Sen bakma kayınvalidene karıştırma, gerekirse internetten bak araştır doğrusu bu de. Benim bildiğim buz hem şişliği hem acısını alır.Bende öyle dedim başı soğuklarmiş dedi bir şey demedim, bir şey olur mazallah sonra mahf olurdum benim yüzümden diye.
Çocuklar babalarının yanında şımarmaz uslu puslu durur tüm nazı şımarıklığı annelerine olur ya öyle bişey sanırım babalar varsa sakin bu minikler :)Benm eşimde seviyo laf verıyo bazen vuruyo oğluş ama dikkatimizi çeken birşey oldu, tekmelediğinde ne zaman eşim elini koysa duruyo :)) elini çektiğinde vurmaya devam edıyo eşim tekrar elini koyduğunda yine duruyobabası varken ağırız biz :))
Tesadüfte olsa çok güzel denk gelmiş canım gerçekten ne güzel anı olmuş size :)Çocuğuna karşı ilgili olacak sanırım kıskanabilirim onları :)
Geçmiş olsun canım hemen buz koysydın şişmeseydi. 1 gece geçtiyse bişey olmamıştır muhtemelen genelde 24 saat takip ediyorlar öyle durumlarda.
Benimde konuşuyordu ama hiç tepki vermiyordu hatta ben dalga geçiyordum senin sesinden korkuyor diye ilk kez tepki verdi, ben önce denk gelmiştir falan dedim biraz bekledik 3 kere vurdu babası konuşup öptükce çok hoştu :)
Bizimde öyleydi canım hatta ben eşime babasından korkuyor annesini daha çok sevecek falan diye dalga geçiyordum ilk kez böyle oldu :) belki tesadüfdü bilmiyorum ama çok hoştu :)
Senin oğlunda ben burdayım sana noluyor diyor heralde canım babasına :) hayırlısıyla doğduklarında ne güzel ne komik anlar yaşatcaklar kimbilir bizlere :)Benm eşimde seviyo laf verıyo bazen vuruyo oğluş ama dikkatimizi çeken birşey oldu, tekmelediğinde ne zaman eşim elini koysa duruyo :)) elini çektiğinde vurmaya devam edıyo eşim tekrar elini koyduğunda yine duruyobabası varken ağırız biz :))
Bizimki ben konusurken hareketleniyor .Ya ders anlattığım zamana denk gekiyor ya da esimin eve geldigi saatlere .Sessizligi sevmeyecek gibiyiz .Çünkü her gun gürültülü ortamlarda sese maruz kaldi bebegim .Çocuklar babalarının yanında şımarmaz uslu puslu durur tüm nazı şımarıklığı annelerine olur ya öyle bişey sanırım babalar varsa sakin bu minikler :)
Çok beğendim çok güzel canım gule güle kullanın masallahhKızlar dün kızımıza bu beşiği aldik normalde oda yapmayacaktık şimdilik ama yatak odam güneş almıyor o yüzden küçük odayı kızımıza oda yapmayı dusunuyoruz önümüzdeki hafta gelicek beşik bizde o esnada odayı toparlayacağız birde odaya bir açılabilen koltuk koyucam bende kızımın yanında yaticam.
Zorla gel dokun de hissedince heveslenir belki canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?