2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biberon emzik falan istemiyorum acikcasi almad8m

Ama alanlar avent aldı sanirim

Kızlar ya biraz önce tokluk kan şekerimi ölçtüm 164 çktı çok mu yüksek bebeğime bi zararı olur mu diyetede hiç dikkat edemyorm nolcak blmyorm sizde durumlar nasıl
İlk lokmayı aldıktan 2 saat sonra ölçünce mi 164 çıktı? Eğer öyleyse yüksek çıkmış. Neyi kaçırıyosun diyetinde? Ben özel bir diyet uygulamıyorum sadece kahvaltı haricinde ekmek, pilav, hamurişi, tatlı falan tüketmiyorum. Meyveyide çok abartmıyorum.

Bizimki ben konusurken hareketleniyor .Ya ders anlattığım zamana denk gekiyor ya da esimin eve geldigi saatlere .Sessizligi sevmeyecek gibiyiz .Çünkü her gun gürültülü ortamlarda sese maruz kaldi bebegim .
Gürültüyü sevmesi kötü değildir heralde en azından ufacık bi sese uyanmaz :) bizimki sessizligi seviyor ne zaman şöyle bi oturup dinleneyim desem başlıyor oynamaya :)

Benim ikiz olduğu için koydum hastane çantasına, erken gelebilirler ikisine ilk başta sütün yetmeyebilir diye ama tek olsaydı almazdım. Medela calma aldım ayrıca, kullanmak zorunda kalırsam anne memesini red etme ihtimali daha az olan bir biberon.

Yaa hevesli olmaları ayrı bi güzel :)
Ben başlarda korkuyordum çünkü karnıma hiç dokunmuyordu uyurken bana sarılmıyordu bile sıkışır bebek diye bigün elini alıp zorla karnıma koydum tekmesini hissetsin diye o gün bugündür aşk yaşıyorlar :)

Canım alma istemiyorsan zaten hastanenin yanında eczane vardır ihtiyaç olursa alırsınız hemen. Benim arkadaşım hediye almış almasaydı bi süre almazdım muhtemelen.

ben de okuduklarımdan etkilenip emzik almadım almayacağım. ama biberon illaki lazım oluyor. ilk başta bebek beslenemezse sarılık derecesi artıyor mesela sütüm gelmezse falan hiç riske giremem. ya da bir ilaç kullanmak falan zorunda kalırsak önceden sağdığımız sütü nasıl vercez biberonsuz? dikkatli olmak kaydıyla biberon bir ihtiyaç bence. aventin cam biberonlarından bir büyük boy bir de küçük boy aldım.

Ay kızlar gece yarısı birileri bütün apartmanın ziline mi basıyor otomatik zil mi bozuldu yoksa gerizekalının biri iç hattan arayıp eğleniyor mu kendince sinirimiz kalktı. Herkesin ziline basılıyor durmadan apartmanca ama kimse yok. Çarpıntı oldum sinirden ya

Ya inşallahh bu konuyu konusmak bile huzur ♡ hoşgeldin meleekk şarkısını çok çok söylycem nasip olursaa inşallah :) Rabbm sağlıkla hayırla nasip etsn vaktyle gelsinler aminnn:))

hepimizin bebişine ve hareketlerine bin maşallah dıyorum :)

Sen nedwn bu kadar sinir olup kendine ediyorsun bırak boşver. Yetkililere soyleyin birde güvenlik kamerası var mı ?

C cisse0932 sınır olmakta ve korkmakta haklisin

Kasıtlı yapılıyor

Yoklamak için.
Sanırım. Baktınız mı gorebildiniz mi camdan falan birini.

Kızlar eşim acıkmış. Bende o acıktım diyince açlık hissetim.
Çiğköfte almaya giti

kökleştiyse ilk sefer acır ama tecrübeli bi kuaf yaparsa fazla canınız yanmaz.tahriş olucaktır kökleştiği için fakat 1 3 gün arasında düzeliyor ve daha sonraki seferler hem geç uzuyor hemde acımıyor

Gürültüyü sevmesi kötü değildir heralde en azından ufacık bi sese uyanmaz :) bizimki sessizligi seviyor ne zaman şöyle bi oturup dinleneyim desem başlıyor oynamaya :)
Anne karnı zaten gürültülü bir yer bebişin sese alışık doğacak anlayacağın :)) youtubeda var mesela beyaz gürültü yazıp bakabilirsin. Doğumdan sonra bir çok arkadaşım o sesle mışıl mışıl uyuttu bebişini :))

Birde şeyy bunun bilimsel açıklamasj varmı bilmiyorum ama bebeğin sallandığında uyumasının sebebi anne karnındayken anne hareket ettikçe bebek uyurmuş durunca uyanırmış :) aslını astarını bilemem :)

canım bunlar fazlasıyla var ülkemiz neden yurtdışından riske attın ki siparişini

Bende zaten hem geç çıksın hemde kolay olsun diye ağda yaptirmak istiyorum ama bi türlü gidemiyorum

canım bunlar fazlasıyla var ülkemiz neden yurtdışından riske attın ki siparişini
var tabii ama burda çok pahalı mesela burun aspiratorunu ordan 8 liraya aldım türkiyedeki aynı kalite 29 lira. ordan ahşap güzel bir tarak seti aldım burdaki plastiklerin fiyatına. türkiyedeki ateş ölçerlerin çoğu çin malı zaten etiketlere para veriyoruz. bir de diyelimki siparişte bir problem yaşadım elime ulaşmadı vs paramı geri alabiliyorum çok dandik bir site değil ama yine de o stresi yaşamak istemem tabii.
emzirme sütyenini de türkiyede kendi bedenimde istediğim model bulamadım

birde yaşadık bunun aynısını yaa şimdiden baba kız aşkı başlıyor demekki

bende yolda kaldı gitti idadeydi vs net alışverişine sıcak bakamıyorum o yüzden aşırı strese giriyorum :)

bende yolda kaldı gitti idadeydi vs net alışverişine sıcak bakamıyorum o yüzden aşırı strese giriyorum :)
işte maddi durumlar beni de yöneltiyor bu siteye yoksa en iyi kalitelisinden türkiyeden almak güzel rahat. en azından aldığım çanta geldi büyük korkum oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…