2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende zaten hem geç çıksın hemde kolay olsun diye ağda yaptirmak istiyorum ama bi türlü gidemiyorum
tavsiye ederim çünkü hamileyim die gitmeyi bırakmıştım jilet hem 2 gğne çıkyor ve artık eğilememekten yapamıyordum.3 hafta olcak daha yeni çıkmaya başlıyor.ama tavsiye ile bi kuaför bulsan daha ii olur..

işte maddi durumlar beni de yöneltiyor bu siteye yoksa en iyi kalitelisinden türkiyeden almak güzel rahat. en azından aldığım çanta geldi büyük korkum oydu
bizim durumda aynı canım ama hiç uğraşamam o stresle saçıma aklar düştü ırsi ama stres çoğaltıo :))

Az önce de aynısını biz yaşadık. Eşim karnım acıktı deyince ben de açlığımı hissettim, ufaktan kahvaltı ettik : D
Ama çiğ köfte etsiz de olsa yeme canım ya.. baharatlı değil mi o mideni yakmaz mı gece gece?

Evimin karşısında bi kuaför var ona pek guvenemiyorum. Yakınım da iyi bi kuaför olsa bukadar düşunmeyecem. Uzagada gitmeye ben üşeniyorum. Of yaa kadın olmak çok zor keşke zamanında lazer yaptirsaymişim

Evimin karşısında bi kuaför var ona pek guvenemiyorum. Yakınım da iyi bi kuaför olsa bukadar düşunmeyecem. Uzagada gitmeye ben üşeniyorum. Of yaa kadın olmak çok zor keşke zamanında lazer yaptirsaymişim
aynen biraz araştırman lazım

mama vermeniz gerekirse enjektör ile mamayi verebilirsiniz Teyzem araştırma hastanesinde doğum yapmıştı orda bebek sarılık olup yogunbakima girmesin diye enjektör ile mamayi bize verdiler biz bebeğe verdik benim cocuklarimda hep sarılık olur çünkü 2 gün sütum gelmez bende doğuma yakın alıp evde dezenfekte edip çantama koyacağım doğunca vermek için

Son düzenleme:

Baharatlı canımda hazır şey işte ne kadar baharatlı olcak
Ben zaten acıyı çok severim bebeğe bir zarari var mı ki acı yemenin bilmiyorum

bende aynıyım kızlar eşimin bi alarmı var beni benden alıo.Allah dan kızımız gelince o alarmı koyamaz insanı sıçratıo çünkü.daha normal bişi koyar artık çünkü ilk zaman yanımızda olcak beşiği, karyolasına bi süre sonra geçicem Allah izin verirse.birazdan geri uyurum ama :))

Günaydın kızlar

Benim oğlan da içerde parende atıyor gece sürekli uyanıyoruz zaten, şimdi de uyandık babasının alarmına ama baba hala uyanamadı :))

B Bugunneselibirgun etliçiğköfte kesinlikle yasak da, baharat mideni yakmıyorsa sorun yok canım. Acı konusunu bilmiyorum tadıyorlar mı..

H
Hyr 1 saat snraki sonuç nu dikkat edemyrm ekmek hariç cnm ne isterse yiyorm

İki gün sonra kontrolde 32+0 oluyorum. Hiç belli olmuyor ki ne bileyim sancı flaan çıkar bakmak ister... Bir keresinde suyum geldi sandım öyle baktı. En güzeli haZir beklemek
Özele zaman temkinli gidebilirsin
Mesela ben 3 haftada bir gidiyorum ağdaya anca çıkıyor
Haftaya doktor kontrolüm var ondan önce giderim 32 haftalık olacam yine
Sonra 35 te giderim tekrar agdaya
Sezeryan olacağı için doğum tarihim belli olur artık son ağda mi da ona göre yaparım
ay cok yoruldum nst filan bagladi kontrol icin uzun surdi isimiz cnm 1950 gram iyi dedi. cok sukur yuvarla 2 der geceriz dedi. 2 hafta sonraya kontrol verdi arrik 2 haftada 1 gtcekmisim
32.haftada başlıyorlar artık nst ye canım:)
Maşallah çok çok iyi işte canım çok sevindim kilosunun iyi olmasına
Ki önceki haftalardaki kilosu da çok iyiydi

Günaydın kızlar dün kabusla ağlayarak uyandım sabaha karşı. Tekrar uyuduğumda o kabusun devamını gördüm. Ağlayarak uyandım tekrar daldığımda yine aynı kabus ve devamı şuan gülüyorum ama dün pert olmuştum ne gördüğümü hatrlamıyorum ama ağla sızla bittim. Neyse Şimdi uyandım bi kabus daha. Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum :)) tam o hesap. Birde dinleneceğm demştim eşler göreve gidnce arkadas yalnız kalamıyo akşam bize geldi. Şimdi bebişi içerde miyavlayıp duruyor :)) Allahım bende mi böyle olacağım deyip gülümsüyorum yatakta. güne çok iyi başladm anlayacağınız

Günaydın canım
Ben de her gün kabus görüyorum yatmadan önce de çok dua ediyorum ama kabuslar devam ediyor uyanınca da etkisi altında kalıyorum kafama takılıyor

Önceleri kalp atışını duyabilecek miyim acaba diye konuşurken şimdi hareketlerini konuşmak çok büyük mutluluk bu günleri gösteren Rabbime binlerce şükür Hayırlısıyla kucağımıza alalım da kim bilir daha neler konuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…