2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım :) rüyan hayır olsun inşallah kan falan gördüysen bozulmuştur zaten :) ve evet ilerde bizde böyle olucaz :)

Gözünüz aydın canım,sağlıklı sihatli olmasına çok sevindim,çabucak toparlasın miniğin inşallah eve birlikte dönün

kizlar kizlar bugun kontrolum var dua edin su pasa kilo almis olsun . 28. haftada 1160 gr cikti doktor zayf dedi bu hafta tahminen kac olmus olabilir acaba 32+2 gunluk bugun

benim m iniğimde kız canım , bende 28+3 de gitmiştim aynı gramlardaydı bana herşey yolunda demişti dr sana erkek olduğu içinmi öyle dedi acaba ben anlamadım ?

zaman zaman bende de oluyor canım , bazende sağ kasığımdan anlık elektrik çarpması gibi bir yanma oluyor ama çok şükür onun dışında bir şey yok bunlarda yeni başladı zaten ,acaba yalancı kasılmalarmı ki ?

Bütün apartman kapılara döküldü. Elektrikler gitmişti elektronik şifreli kapı o bozulmuş. İç hat telefonlarını açık bıraktık yattık sonunda. Hayır uyurken gece yarısı birden zil çalınca kötü bişey oldu sandım ondan gerildim. Zor uyudum sonra. Sağolun kızlar.

Bende bilmiyorum canım tam olarka
Dün sivri biber yerken esimin teyzesi yaktin kavurdun çocuğu diye takıldı.

Sabah tansiyonum düşmüştü maden suyu içtim şimdi o da gaz yaptı çoğu giti azı kaldı ama azı geçmiyor sanki kızlar hayırlısıyla şu temmuzu görelim

Günaydın canlar...
bende sabah krampla uyandım ama çok şükür girmeden yakalayabildim...
uyandım tam bacağımı uzatırken bi anda kasılacak gibi oldu yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum ama buna da şükür en azından bu seferlik yırttık

Gunaydin canim. Al benden de o kadar. Ama bana girdi ya yine o kramp olasica. Zar zor ayagimi haraket ettirmeden durdum. Cok da agir gecmedi doru. Ywrimden kalkmadan hafif aciyla yola verdik. Ama iki gundur karnimin alti cok agriyor ya tasiyamiyorum sanki karnimi. Offf erken dogum korkisuda var burdaki annelerin yasadiklarindan sonra. Her kucuk seye ona bagliyorum.

Sabah tansiyonum düşmüştü maden suyu içtim şimdi o da gaz yaptı çoğu giti azı kaldı ama azı geçmiyor sanki kızlar hayırlısıyla şu temmuzu görelim
Bazen bana da öyle geliyor canım ama buna da şükür yine en azından sağlıklıyız sağlıklı bebekler bekliyoruz, zaman dediğimiz geçer :)

stres yapma canım.. Rabbim bilir ne zaman geleceklerini ama sen stres yaparsan olumsuzu düşünürsen çağırırsın daha vaktimiz var çok şükür...

duygularımı özetlemişsiniz tamamen aynı fikirdeyim. uzaktan yorum yapması kolay ama sanırım arkadaşımız biraz genç ve kv de bunu kullanıyor mudur nedir ama okudukça ben de içten içe kızıyorum. nevzat tarhan kayınvalide gelin ilişkilerinde gelin sürekli içine atar aman saygısızlık olmasın diye susarsa bir süre sonra depresyona girebilir demişti böyle bir hastası da olmuş nitekim hastanede psikolojik tedasvi almak zorunda kalmış. ilk başta derdi ne anlamamış doktor ama sonra deştikçe kv ile içten içe sıkıntılı olduğunu çözmüşler. çözüm olarak terbiyenizi bozmayın ama bildiğinizi okumaktan geri kalmayın diyor.

benim m iniğimde kız canım , bende 28+3 de gitmiştim aynı gramlardaydı bana herşey yolunda demişti dr sana erkek olduğu içinmi öyle dedi acaba ben anlamadım ?
bilmiyorimki cnm cinsiyet farkedebilir belkide dun 1950 gr cikti artik hizli kilonalir dedi bakalm 3 u goruruz belkide insallahhh :) doguma kadar

stres yapma canım.. Rabbim bilir ne zaman geleceklerini ama sen stres yaparsan olumsuzu düşünürsen çağırırsın daha vaktimiz var çok şükür...
Dogru diyorsun canim. Bu aralar biraz sanirim sinirlerimi oynattilar hepsi ondan. Zaten her seye icik oluyorum. Bide bilerekten ustume gelmeler oldu. Onun cezasini cekiyorum sanirim.

Yanmaz heralde ya ben başlarda hep çiğköfte aşeriyordum acılı ekşili :)
Inşallah caniimm

Sağlık ocağına gittim kan verdim

Gebelik ile ilgili eğitim vermiyorlarmış
B8lmem ne elime bir sürü broşür verdi okumam için
Hepsini de okudum bildiğim seylerdi.
Sadece emzirme ile ilgili olanı okuyamadm onu eve gidince okucmm .
Sabah aç karnına gittim bulantim oldu. Hemen dondurma limonata aldım. Yoldayım daha

Bazen bana da öyle geliyor canım ama buna da şükür yine en azından sağlıklıyız sağlıklı bebekler bekliyoruz, zaman dediğimiz geçer :)
Tabikide öyle canım ona binlerce şükür ne zaman bu kadar haftaya geldik hiç anlamadım ben geri kalanda geçer elbet ama bu aralar beni korkuttular biraz sanırım ondan zaman geçmiyor karnım aşağıda benim başlarda hiç dikkkat etmiyordum takmıyordum kafaya ama birkaç kişi söyleyince korktum. Geçen doktor baktı gayet yolunda her şey dedi rahim ağzı uzunluğuda 3ün üstündeydi bir şey olsa doktor söylerdi dimi aşağıda diye

Bende biliyorum canım hiç üzmedin emin ol üzür dilenene gerek yok haklısın, eşimde 5 cocuk büyüten biri olarak annesini tecrubesine güveniyor sadıce, beni tecrubesiz olduğum için yanlış yapdığım düşüncesinde hep o yüzden bi mudahele ederek iyilik yapdığnı düşünüyor.

Bende öyle yapıyorum ama telofon mu karar veriyor diyor hep hayatımızı bi telofonlami idare edicek, falan işde cok şükür bir şey olmadı.

bilmiyorimki cnm cinsiyet farkedebilir belkide dun 1950 gr cikti artik hizli kilonalir dedi bakalm 3 u goruruz belkide insallahhh :) doguma kadar

hadi inşallah bende 32.haftaya girdiğimde bu kiloları görürüm minnoşum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…