- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.301
Günaydın canım :) rüyan hayır olsun inşallah kan falan gördüysen bozulmuştur zaten :) ve evet ilerde bizde böyle olucaz :)Günaydın kızlar dün kabusla ağlayarak uyandım sabaha karşı. Tekrar uyuduğumda o kabusun devamını gördüm. Ağlayarak uyandım tekrar daldığımda yine aynı kabus ve devamışuan gülüyorum ama dün pert olmuştum ne gördüğümü hatrlamıyorum ama ağla sızla bittim. Neyse Şimdi uyandım bi kabus daha. Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum :)) tam o hesap. Birde dinleneceğm demştim eşler göreve gidnce arkadas yalnız kalamıyo akşam bize geldi. Şimdi bebişi içerde miyavlayıp duruyor :)) Allahım bende mi böyle olacağım deyip gülümsüyorum yatakta. güne çok iyi başladm anlayacağınız
Kızlar ben doğum yaptım.. Biliyorsunuz ben de 34 ü bekliyordum hastanede, bugün sancım oldu ve 30+6 da, 1510 gr olarak doğdu bebeğim.yer olmadığından başka bir hastaneye sevk edildi, ben de araştırma hastanesindeki hem yoğunluk hem de aciliyetten normal odada doğurdum, çok şükür iyiyiz,haftasonu olduğu için uzman Dr değil yeni doğan ekibinden bilgi aldık, az bi oksijen desteği veriyorlarmış bebişe, gayet iyi dediler, yarın net olarak bilgilendirilicez
kizlar kizlar bugun kontrolum var dua edin su pasa kilo almis olsun . 28. haftada 1160 gr cikti doktor zayf dedibu hafta tahminen kac olmus olabilir acaba 32+2 gunluk bugun
Kızlar karnınızda ağrı oluyor mu? Ara ara sancı gibi bişey giriyor bazen de karın ağrısı oluyor. Sanki afedersiniz büyük tuvaletimiz gelir de rahatsızlık duyarız ya öyle oluyorum. Normal mi acaba?
Bi arkadaş 27.haftada filan karın ağrısı ile gitti doktora sancısı çıkmış ultrasonda. Dikkat et kendine daha çok erken demiş.
Bütün apartman kapılara döküldü. Elektrikler gitmişti elektronik şifreli kapı o bozulmuş. İç hat telefonlarını açık bıraktık yattık sonunda. Hayır uyurken gece yarısı birden zil çalınca kötü bişey oldu sandım ondan gerildim. Zor uyudum sonra. Sağolun kızlar.
Bende bilmiyorum canım tam olarkaGünaydın kızlar
Benim oğlan da içerde parende atıyor gece sürekli uyanıyoruz zaten, şimdi de uyandık babasının alarmına ama baba hala uyanamadı :))
B Bugunneselibirgun etliçiğköfte kesinlikle yasak da, baharat mideni yakmıyorsa sorun yok canım. Acı konusunu bilmiyorum tadıyorlar mı..
Gunaydin canim. Al benden de o kadar. Ama bana girdi ya yine o kramp olasica. Zar zor ayagimi haraket ettirmeden durdum. Cok da agir gecmedi doru. Ywrimden kalkmadan hafif aciyla yola verdik. Ama iki gundur karnimin alti cok agriyor ya tasiyamiyorum sanki karnimi. Offf erken dogum korkisuda var burdaki annelerin yasadiklarindan sonra. Her kucuk seye ona bagliyorum.Günaydın canlar...
bende sabah krampla uyandım ama çok şükür girmeden yakalayabildim...
uyandım tam bacağımı uzatırken bi anda kasılacak gibi oldu yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum ama buna da şükür en azından bu seferlik yırttık
Bazen bana da öyle geliyor canım ama buna da şükür yine en azından sağlıklıyız sağlıklı bebekler bekliyoruz, zaman dediğimiz geçer :)Sabah tansiyonum düşmüştü maden suyu içtim şimdi o da gaz yaptıçoğu giti azı kaldı ama azı geçmiyor sanki kızlar hayırlısıyla şu temmuzu görelim
Yanmaz heralde ya ben başlarda hep çiğköfte aşeriyordum acılı ekşili :)Bende bilmiyorum canım tam olarka
Dün sivri biber yerken esimin teyzesi yaktin kavurdun çocuğu diye takıldı.
stres yapma canım.. Rabbim bilir ne zaman geleceklerini ama sen stres yaparsan olumsuzu düşünürsen çağırırsın daha vaktimiz var çok şükür...Gunaydin canim. Al benden de o kadar. Ama bana girdi ya yine o kramp olasica. Zar zor ayagimi haraket ettirmeden durdum. Cok da agir gecmedi doru. Ywrimden kalkmadan hafif aciyla yola verdik. Ama iki gundur karnimin alti cok agriyor ya tasiyamiyorum sanki karnimi. Offf erken dogum korkisuda var burdaki annelerin yasadiklarindan sonra. Her kucuk seye ona bagliyorum.
duygularımı özetlemişsiniz tamamen aynı fikirdeyim. uzaktan yorum yapması kolay ama sanırım arkadaşımız biraz genç ve kv de bunu kullanıyor mudur nedir ama okudukça ben de içten içe kızıyorum. nevzat tarhan kayınvalide gelin ilişkilerinde gelin sürekli içine atar aman saygısızlık olmasın diye susarsa bir süre sonra depresyona girebilir demişti böyle bir hastası da olmuş nitekim hastanede psikolojik tedasvi almak zorunda kalmış. ilk başta derdi ne anlamamış doktor ama sonra deştikçe kv ile içten içe sıkıntılı olduğunu çözmüşler. çözüm olarak terbiyenizi bozmayın ama bildiğinizi okumaktan geri kalmayın diyor.Çok çok afedersiniz ama senin durumunu uzunca bir süredir sessiz takip ediyorum.Kayinvaliden olacak kişi inanılmaz sinirimi bozuyor bu ne ya seni üzmek yada yermek değil amacım ama böylede olmaz cocuk düşer,bir yere carpar v.s ona bile nasıl müdahale edileceginin iznine k.v mi karar veriyor.Anne ve Baba olarak çocuklarımız bizim bile değilken Rabbimizin emaneti iken k.v nasıl bunun hükmünü vermeye kalkar.Burada kesinlikle seni değil fakat eşini kabahatli goruyorum kimse kimsenin malı esyasi falan değil çok çok özür dileyerek söylüyorum amacım kesinlikle seni üzmek degil.Umarim içinde bulunduğun bu zor yaşam kosullarindan Mevlam bir an önce seni kurtarir.
bilmiyorimki cnm cinsiyet farkedebilir belkide dun 1950 gr cikti artik hizli kilonalir dedi bakalm 3 u goruruz belkide insallahhh :) doguma kadarbenim m iniğimde kız canım , bende 28+3 de gitmiştim aynı gramlardaydı bana herşey yolunda demişti dr sana erkek olduğu içinmi öyle dedi acaba ben anlamadım ?
Dogru diyorsun canim. Bu aralar biraz sanirim sinirlerimi oynattilar hepsi ondan. Zaten her seye icik oluyorum. Bide bilerekten ustume gelmeler oldu. Onun cezasini cekiyorum sanirim.stres yapma canım.. Rabbim bilir ne zaman geleceklerini ama sen stres yaparsan olumsuzu düşünürsen çağırırsın daha vaktimiz var çok şükür...
Inşallah caniimmYanmaz heralde ya ben başlarda hep çiğköfte aşeriyordum acılı ekşili :)
Tabikide öyle canım ona binlerce şükür ne zaman bu kadar haftaya geldik hiç anlamadım ben geri kalanda geçer elbet ama bu aralar beni korkuttular biraz sanırım ondan zaman geçmiyor karnım aşağıda benim başlarda hiç dikkkat etmiyordum takmıyordum kafaya ama birkaç kişi söyleyince korktum. Geçen doktor baktı gayet yolunda her şey dedi rahim ağzı uzunluğuda 3ün üstündeydi bir şey olsa doktor söylerdi dimi aşağıda diyeBazen bana da öyle geliyor canım ama buna da şükür yine en azından sağlıklıyız sağlıklı bebekler bekliyoruz, zaman dediğimiz geçer :)
Bende biliyorum canım hiç üzmedin emin ol üzür dilenene gerek yok haklısın, eşimde 5 cocuk büyüten biri olarak annesini tecrubesine güveniyor sadıce, beni tecrubesiz olduğum için yanlış yapdığım düşüncesinde hep o yüzden bi mudahele ederek iyilik yapdığnı düşünüyor.Çok çok afedersiniz ama senin durumunu uzunca bir süredir sessiz takip ediyorum.Kayinvaliden olacak kişi inanılmaz sinirimi bozuyor bu ne ya seni üzmek yada yermek değil amacım ama böylede olmaz cocuk düşer,bir yere carpar v.s ona bile nasıl müdahale edileceginin iznine k.v mi karar veriyor.Anne ve Baba olarak çocuklarımız bizim bile değilken Rabbimizin emaneti iken k.v nasıl bunun hükmünü vermeye kalkar.Burada kesinlikle seni değil fakat eşini kabahatli goruyorum kimse kimsenin malı esyasi falan değil çok çok özür dileyerek söylüyorum amacım kesinlikle seni üzmek degil.Umarim içinde bulunduğun bu zor yaşam kosullarindan Mevlam bir an önce seni kurtarir.
Bende öyle yapıyorum ama telofon mu karar veriyor diyor hep hayatımızı bi telofonlami idare edicek, falan işde cok şükür bir şey olmadı.Canım başı soğuklarmış diye bişey yok. Doktora bile gittiğinde soğuk kompres uyguluyor. Yanlış olsa onlar yapmazdı. Sen bakma kayınvalidene karıştırma, gerekirse internetten bak araştır doğrusu bu de. Benim bildiğim buz hem şişliği hem acısını alır.
bilmiyorimki cnm cinsiyet farkedebilir belkide dun 1950 gr cikti artik hizli kilonalir dedi bakalm 3 u goruruz belkide insallahhh :) doguma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?