2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cuma günü için hastaneden randevu aldım hayırlısıyla gidip çalışabilir raporumu alıcam acaba rapor yazmadan önce kan idrar falan istiyorlar mıydı herşeyi unutmuşum ya

Sabah tansiyonum düşmüştü maden suyu içtim şimdi o da gaz yaptı çoğu giti azı kaldı ama azı geçmiyor sanki kızlar hayırlısıyla şu temmuzu görelim
Canım ben bazen maden suyunu bardakta çalkalıyorum, gazı geçince içiyorum. Tavsiye ederim

kızlar ya şimdi ben sata göre 31+2 yim... dolayısıyla çalışabilir raporu almam için 32+0 olması gerekiyor ya o bende cumartesiye geliyor bu durumda pzt gidip rapor yazdırmam gerekiyor dimi
ben geçen hafta 32. haftamda raporumu aldım. 32+0 benimde cumartesiye geliyordu cuma günü aldım raporumu. Pazarteside olsa bir sıkıntı olmaz sanırım. Önceki kontrolümde ben çalışıyorum demiştim. hesaplamışlardı hangi gün geleceğimi bana cuma günü gel dediler hemende verdiler raporumu.

bende hastaneyle konuştum normalde 32+0 cumartesi oluyor ama cuma günü gel dediler çok şükür rahatladım bende

bende hastaneyle konuştum normalde 32+0 cumartesi oluyor ama cuma günü gel dediler çok şükür rahatladım bende
ben kan idrar tahlili isterler diye aç ve sıkışık gittim ama hiçbirşey istemedi kontrolümde bir hafta öncesiydi zaten direk raporumu imzalayıp verdi doktor. birde hatırlatma yaptı doğum iznine ayrılacağın zaman tekrar geleceksin dedi.

Dimi korka korka giderdim gozumu kapatıp o pıt pıt seslerı duymak için dua ederdim nerden nereye :) hamd olsun ♡♡♡ Rabbim hayırlı huzurlu günler yaşatsın canım amin♡

bende bunu merak ediyorum aslında...
herhangi bir test ya da ultrason falan ister mi acaba

Gunaydın kızlar sabah kalkmak eziyet oldu resmen gece zar zor uyuyorum tam guzel uyuycam alarm çalıyor son bir ay ınş sonra bol bol uyuycam dıye içimden geçiyor sonra doğum yaklaşıyor dıye kafamda çanlar önümüzdeki bikaç sene uykuyu unutucam sanırım :)

Günaydın kızlar :) bu aralar giriyorum yazışmaları okuyup ne var ne yok bakıp kaçıyorum. İyisinizdir umarım

Canım ben bazen maden suyunu bardakta çalkalıyorum, gazı geçince içiyorum. Tavsiye ederim
Birdaha öyle içeyim bende canım çok sağol sabah sabah ayran içmeyeyim maden suyu içeyim dedim onda da gaz felaket yaptı geçti allahtan ama geçene kadar dolan dolan bir hal oldum işteyim birde herkes bana bakıyor
Dimi korka korka giderdim gozumu kapatıp o pıt pıt seslerı duymak için dua ederdim nerden nereye :) hamd olsun ♡♡♡ Rabbim hayırlı huzurlu günler yaşatsın canım amin♡
Evet bende öyleydim birde küçük hareketlerini hissedemiyorsun daha o doktor randevusu gelmek bilmiyordu sanki ultrasonda kalp atışını görünce bir oh çekiyordum :) Amin canım

Şimdi "anne ben burdayım hersey yolunda diyor resmen" :))

Aynen kızlar ya gerçekten çok zorlu süreçlerden geçtik biliyor musunuz hamile kalmadan 1 ay öncesi Hani çocuğum olmayacak mı diye ağlaya ağlaya oturduğumu biliyorum yani hamile olduğumu öğrendiğinde bu seferde acaba Sağlıklı gebelik mi sağlıksız gebelik gebelik mı düşüncesi Hani kalbi oluştu sesini duyduk sonra mide bulantıları başladı kaç defa hastanede yattım ikili testi geldi Onu da atlattık Şimdi de kalbinde hem delik varmış karın içinde de hem damar yumağı varmış bakalım doğduktan sonra bu çocuklar bizim başımıza ne işler açacak

Kızlar bir şey soracağım Dün Kayınvalidem ve eşimin teyzesi otururken eşimin olan ancak teyzesinin kullandığı yüz örtüsü muhabbetini yaptı teyzesi de veririm dedi ancak ben kullanılmış bir şeyi kullanmak istemiyorum Sadece eşim kullanmış olsaydı Neyse sizde böyle iğne oyaları sarı renk bir örtü yaptırdınız mı

Ablam yapti .Kullanir miyim bilemiyorum ama adet iste .Sen de yeni kullan eski kullanma bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…