2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benm kv ogluma ozel yaptirdi igne oyasi, simdi kizima da onu kullanicam ole eski biseyi kullanmak istememen normal yani yeni alin yada yaptirin eskimistir hem o

Ya ciddi misin ben bilmiyordum

Canim kızımda kullanmıştım annem almıştı sarı örtü
Sarılıgi önledigine inanirlarms
Ben de başka bir arkadaşıma vermiştim doğumu acil olmuştu alamamisti yıkayıp ütuleyip verdim çok da kullanılmıyor zaten
Dün de annem tekrar almış yine kullanırım büyük ihtimalle

Beni pek adetler falan ırgalamaz da annem bi sarı bi mavi oyalatıyormuş bende tesadüf öğrendim annemden. Ama teyzemden ya da eşimin ailesinden kullanılan da olsa farketmezdi benim için temizleniyor makinada sonuçta. Hatırası olması güzel bence.

ZK_ASK olabilir canım ya ben hep sevdiklerime bişey olduğunu görüyorum rüyamda hep içim sıkkın ağlıyorum
Bugün de çok garip bir rüya gördüm anlamına baktım bir de çok kötüymüş daha da etkilendim

Cnm Rabbim saglicakla nasib etsin, ins bi sorun olmadan atlatirsiniz..

Dediğiniz gibi kızlar zaman çabuk geçiyor aslında..
Hamilelik testi var mı yok mu kan tahlili kese kalp atışı
İkili test ve taramalar derken zaman öyle bir geçmiş ki
Şimdi her şey hazırda doğum zamanını bekliyoruz
Biz de ikinci bebeğe karar verdiğimiz zaman adet günü hem korku hem heyecan dün gibi aklımda
Test yapmıştım çıkmamıştı adetim hiç şaşmaz 2 gün geçince tekrar evde test yaptım yok yine negatif sinir olmuştum artık e o zaman gelsin şu adet diye söylenmiştim
5 gün falan geçince dedim en iyisi kan testi yapmak kan testi yaptım 2de çıkacak sonuçlar dedi doktor şansıma makineler bozuldu 6 dan once çıkmaz dediler bekle bekle tüm gün bilgisayar başında yok yok..
5 buçuk gibi bir baktım değerim 77 şok oldum meğer prensesim benimleymis:))
Sanki 1 hafta önceymis kadar yakın ama aradan 8 ay geçmiş hey gidi..

Canım benim bebeğim kasıklarımdan yukaru hiç çıkmadı. Ne zaman doktora gitsem kafası hep aşağıda doktor doğum pozisyonunda diyor. Göbek deliğinin üstünde hissedemedim daha. Doktor normal oraya yer yapmış diyor. Herkes erken gelcek heralde dedikce stres oluyorama baştan beri öyleydi kasıklarıma vuruyor bazen genelde göbeğime. Rahim ağzım 4.3 çıktı suyumda iyiymiş doktor risk gözükmüyor diyor. Bende korkuyorum ama normal sanırım olabiliyor böyle şeyler.

İnşallah :) zaten saçma sapan bişeydi. Ayy ben rahata çok alışığım bebiş huysuz olmaz inşallah :))
Bende öyle diyorum inşallah sakin bi çocuk olurum. Eleştirmek istemiyorum ama ağlayan mızmız çocukları görünce korkuyorum allah hayırlısını versin :)

Allah hayırlara çıkarsın canım. Korkutma kendini. Kmseye de anlatma. Suya anlat derler. Bilmiyorum ben hep içime atarım. Rüya ile amel olmaz sonuçta. Her gorduğumuz çıksaydı ohoo :)

Amiiinnnnn :)

Slm kızlar yav ben çalışmıyorum ama çok yoruluyorum çok fazla ayakta duramıyorum kemiklerim batıyo resmen sırtım belim kalçam kasık kemiklerim bile çok ağrıyor resmen 80 yaşındaki nine gibi yürüyorum sürahi nine gibiyim vitaminlerimi de alıyorum ama neden böyleyim anlamadım bu çocukta yiyip bitirecek heralde beni ikincide böyle olmuştu

Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor kızlar.
Benim hamileliğimi öğrenmem tam bi olaydı çok ağlamaklıydım :)
Ben hep bebeğim geç olur diye düşünüyordum, hem kiloluyum hem annemin yıllarca olmamış tedavi görmüş benimde öyle olursa diye düşünüyordum. Biz hiç bebek düşünmüyorken adetim gecikti. 3 gün 5 gün derken espiri dönüyor hamilemiyim acaba diye ama o ara gelen giden çok oldu strestendir diyorum. En son 7 gün gecikti arkadaşım git bi test al ne bekliyorsun dedi. Yoktur ya eczaneye gitmeye bile gerek yok eminim dedim. Süreklide karnımda bi ağrı adet oldum olcam dakika başı tuvalete gidiyorum. Arkadaşım sürekli arıyor test al aldın mı niye almadın. O öyle söyleyince alayım da sussun dedim. İdrarı damlatmamla çift çizgi nasıl belirgin. Kesin yanlış bu dedim. ilk şokla çok ağladım. Ben bakamam kendimi hazır hissetmiyorum bebeğe yetemeyiz maddi olarakda yetersiziz falan diye. Eşim gelince ona söyledim. Adam sanki günlerdir bu haberi bekliyormuş gibi bi sarıldı bağırdı etti şok oldum. Ben onunda bi şoka girmesini bekliyordum o havalara uçtu
Ertesi gün doktora gittim kan ver ama ultrasonlada bakalım dedi. Bakar bakmaz aaa kese bak burda dedi ben tekrar bi şok oldum :) kan verdim bekledim sonucu çıktı derken hamileymişim. Kesede gözüktü zaten. 1-2 günüm ağlamakla geçti çünkü maddi anlamda cidden zor bi dönemden geçiyorduk hazır değildik. Bebeğe beşiği nasıl alıcaz bebek arabasını nasıl alıcaz bezi dünya para derken üzül sevin geçti günlerim. Kalp atışını dinlemeye gittiğim gün ya kalbi atmazsa diye korkuyordum. Doktor kalp atışı duyulmuyor dedi gözlerim yaşardı. Öğrendiğimde ağladığıma bin pişmandım kalp sesini duyamayınca. Sakin ol çok küçük ultrasonlar da iyi değil istersen alttan bakalım dedi, tamam dedim vuk vuk vuk kalp atışını duydum başladım ağlamaya ogün anne olmuşum gibi hissettim sonrasında hep bi korku ya bişey olursa 2li testi şeker yüklemesi derken buralara geldik çok şükür :)
Şimdi doğumu bekliyoruz gün sayıyoruz hala bazen şaka gibi geliyor :)
Görüyorsunuz başlarda sürekli ağlamışım yazarken daha iyi anladım
Konu buralara nasıl geldi niye bu kadar uzun yazdım bilmiyorum ama yine duygulandım

Şimdi "anne ben burdayım hersey yolunda diyor resmen" :))
Evet bizimkinin akşamları bir tekmeleri var maşallah sıçratıyor beni :)
Benim göbeğim hep aşağıdaydı hiç yukarı çıkmadı canım benim bebekte hep yan yatıyor çok nadirdir göbek üstünde hissettiğim hareketlerini bazen tekme atıyor sanki aşağıdan çıkcak gibi ama benimde doktorum suyumada rahim ağzı uzunluğumuda iyi dedi. 2 arkadaşım var onlarında karnı aşağıdaydı tam zamanında doğurdu ikiside bunları biliyorum normal diyorum kendime ama çevredeki çok bilmiş teyzeler söyleyince insan korkuyor strese giriyor

Kızlar uyandım lavaboya gittim çişimi yaptım gece hafıf akıntım olmuş ıc camasırımı degıstırdım bı on dk sonra birşey aktı su gıbı çamaşırım ıslandı bıldıgınız sonra bekledım bıraz ardından azcık daha geldı normal akıntıdan baya fazla ama sarıl sarıl degıl.. Gene ıc çamaşırını degıstırdım beklıyorum sanko birşey akıcak gıbı bu şekilde olmaya devam ederse suyum mu gelıyor kızlar

Bana da normal geliyor canım annem sende hep aşağıdaydın diyor.

Canım bi hastaneye gitsene son zamanlar ağrılarında çoktu senin

Azar azar geliyor olabilir bence hic ihmal etme doktorunu ara, hayırlısı olsun ama doktoruna bilgi vermelisin.

ilk uyandığımda benimde oluyor bence onlar birikmiş akıntılar aşağı iniyor yani öyle düşünüyorum. bir dahaki kontrolun ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…