- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.341
Cnm benm kv ogluma ozel yaptirdi igne oyasi, simdi kizima da onu kullanicam ole eski biseyi kullanmak istememen normal yani yeni alin yada yaptirin eskimistir hem oKızlar bir şey soracağım Dün Kayınvalidem ve eşimin teyzesi otururken eşimin olan ancak teyzesinin kullandığı yüz örtüsü muhabbetini yaptı teyzesi de veririm dedi ancak ben kullanılmış bir şeyi kullanmak istemiyorum Sadece eşim kullanmış olsaydı Neyse sizde böyle iğne oyaları sarı renk bir örtü yaptırdınız mı
Ya ciddi misin ben bilmiyordumAynen kızlar ya gerçekten çok zorlu süreçlerden geçtik biliyor musunuz hamile kalmadan 1 ay öncesi Hani çocuğum olmayacak mı diye ağlaya ağlaya oturduğumu biliyorum yani hamile olduğumu öğrendiğinde bu seferde acaba Sağlıklı gebelik mi sağlıksız gebelik gebelik mı düşüncesi Hani kalbi oluştu sesini duyduk sonra mide bulantıları başladı kaç defa hastanede yattım ikili testi geldi Onu da atlattık Şimdi de kalbinde hem delik varmış karın içinde de hem damar yumağı varmış bakalım doğduktan sonra bu çocuklar bizim başımıza ne işler açacak
Canim kızımda kullanmıştım annem almıştı sarı örtüKızlar bir şey soracağım Dün Kayınvalidem ve eşimin teyzesi otururken eşimin olan ancak teyzesinin kullandığı yüz örtüsü muhabbetini yaptı teyzesi de veririm dedi ancak ben kullanılmış bir şeyi kullanmak istemiyorum Sadece eşim kullanmış olsaydı Neyse sizde böyle iğne oyaları sarı renk bir örtü yaptırdınız mı
Beni pek adetler falan ırgalamaz da annem bi sarı bi mavi oyalatıyormuş bende tesadüf öğrendim annemden. Ama teyzemden ya da eşimin ailesinden kullanılan da olsa farketmezdi benim için temizleniyor makinada sonuçta. Hatırası olması güzel bence.Kızlar bir şey soracağım Dün Kayınvalidem ve eşimin teyzesi otururken eşimin olan ancak teyzesinin kullandığı yüz örtüsü muhabbetini yaptı teyzesi de veririm dedi ancak ben kullanılmış bir şeyi kullanmak istemiyorum Sadece eşim kullanmış olsaydı Neyse sizde böyle iğne oyaları sarı renk bir örtü yaptırdınız mı
Cnm Rabbim saglicakla nasib etsin, ins bi sorun olmadan atlatirsiniz..Aynen kızlar ya gerçekten çok zorlu süreçlerden geçtik biliyor musunuz hamile kalmadan 1 ay öncesi Hani çocuğum olmayacak mı diye ağlaya ağlaya oturduğumu biliyorum yani hamile olduğumu öğrendiğinde bu seferde acaba Sağlıklı gebelik mi sağlıksız gebelik gebelik mı düşüncesi Hani kalbi oluştu sesini duyduk sonra mide bulantıları başladı kaç defa hastanede yattım ikili testi geldi Onu da atlattık Şimdi de kalbinde hem delik varmış karın içinde de hem damar yumağı varmış bakalım doğduktan sonra bu çocuklar bizim başımıza ne işler açacak
Canım benim bebeğim kasıklarımdan yukaru hiç çıkmadı. Ne zaman doktora gitsem kafası hep aşağıda doktor doğum pozisyonunda diyor. Göbek deliğinin üstünde hissedemedim daha. Doktor normal oraya yer yapmış diyor. Herkes erken gelcek heralde dedikce stres oluyorama baştan beri öyleydi kasıklarıma vuruyor bazen genelde göbeğime. Rahim ağzım 4.3 çıktı suyumda iyiymiş doktor risk gözükmüyor diyor. Bende korkuyorum ama normal sanırım olabiliyor böyle şeyler.Tabikide öyle canım ona binlerce şükür ne zaman bu kadar haftaya geldik hiç anlamadım ben geri kalanda geçer elbet ama bu aralar beni korkuttular biraz sanırım ondan zaman geçmiyor karnım aşağıda benim başlarda hiç dikkkat etmiyordum takmıyordum kafaya ama birkaç kişi söyleyince korktum. Geçen doktor baktı gayet yolunda her şey dedi rahim ağzı uzunluğuda 3ün üstündeydi bir şey olsa doktor söylerdi dimi aşağıda diye
Bende öyle diyorum inşallah sakin bi çocuk olurum. Eleştirmek istemiyorum ama ağlayan mızmız çocukları görünce korkuyorum allah hayırlısını versin :)İnşallah :) zaten saçma sapan bişeydi. Ayy ben rahata çok alışığım bebiş huysuz olmaz inşallah :))
Allah hayırlara çıkarsın canım. Korkutma kendini. Kmseye de anlatma. Suya anlat derler. Bilmiyorum ben hep içime atarım. Rüya ile amel olmaz sonuçta. Her gorduğumuz çıksaydı ohoo :)ZK_ASK olabilir canım ya ben hep sevdiklerime bişey olduğunu görüyorum rüyamda hep içim sıkkın ağlıyorum
Bugün de çok garip bir rüya gördüm anlamına baktım bir de çok kötüymüş daha da etkilendim
Amiiinnnnn :)Canım benim bebeğim kasıklarımdan yukaru hiç çıkmadı. Ne zaman doktora gitsem kafası hep aşağıda doktor doğum pozisyonunda diyor. Göbek deliğinin üstünde hissedemedim daha. Doktor normal oraya yer yapmış diyor. Herkes erken gelcek heralde dedikce stres oluyorama baştan beri öyleydi kasıklarıma vuruyor bazen genelde göbeğime. Rahim ağzım 4.3 çıktı suyumda iyiymiş doktor risk gözükmüyor diyor. Bende korkuyorum ama normal sanırım olabiliyor böyle şeyler.
Bende öyle diyorum inşallah sakin bi çocuk olurum. Eleştirmek istemiyorum ama ağlayan mızmız çocukları görünce korkuyorum allah hayırlısını versin :)
Evet bizimkinin akşamları bir tekmeleri var maşallah sıçratıyor beni :)Şimdi "anne ben burdayım hersey yolunda diyor resmen" :))
Benim göbeğim hep aşağıdaydı hiç yukarı çıkmadı canım benim bebekte hep yan yatıyor çok nadirdir göbek üstünde hissettiğim hareketlerini bazen tekme atıyor sanki aşağıdan çıkcak gibi ama benimde doktorum suyumada rahim ağzı uzunluğumuda iyi dedi. 2 arkadaşım var onlarında karnı aşağıdaydı tam zamanında doğurdu ikiside bunları biliyorum normal diyorum kendime ama çevredeki çok bilmiş teyzeler söyleyince insan korkuyor strese giriyorCanım benim bebeğim kasıklarımdan yukaru hiç çıkmadı. Ne zaman doktora gitsem kafası hep aşağıda doktor doğum pozisyonunda diyor. Göbek deliğinin üstünde hissedemedim daha. Doktor normal oraya yer yapmış diyor. Herkes erken gelcek heralde dedikce stres oluyorama baştan beri öyleydi kasıklarıma vuruyor bazen genelde göbeğime. Rahim ağzım 4.3 çıktı suyumda iyiymiş doktor risk gözükmüyor diyor. Bende korkuyorum ama normal sanırım olabiliyor böyle şeyler.
Bende öyle diyorum inşallah sakin bi çocuk olurum. Eleştirmek istemiyorum ama ağlayan mızmız çocukları görünce korkuyorum allah hayırlısını versin :)
Bana da normal geliyor canım annem sende hep aşağıdaydın diyor.Evet bizimkinin akşamları bir tekmeleri var maşallah sıçratıyor beni :)
Benim göbeğim hep aşağıdaydı hiç yukarı çıkmadı canım benim bebekte hep yan yatıyor çok nadirdir göbek üstünde hissettiğim hareketlerini bazen tekme atıyor sanki aşağıdan çıkcak gibi ama benimde doktorum suyumada rahim ağzı uzunluğumuda iyi dedi. 2 arkadaşım var onlarında karnı aşağıdaydı tam zamanında doğurdu ikiside bunları biliyorum normal diyorum kendime ama çevredeki çok bilmiş teyzeler söyleyince insan korkuyor strese giriyor
Canım bi hastaneye gitsene son zamanlar ağrılarında çoktu seninKızlar uyandım lavaboya gittim çişimi yaptım gece hafıf akıntım olmuş ıc camasırımı degıstırdım bı on dk sonra birşey aktı su gıbı çamaşırım ıslandı bıldıgınız sonra bekledım bıraz ardından azcık daha geldı normal akıntıdan baya fazla ama sarıl sarıl degıl.. Gene ıc çamaşırını degıstırdım beklıyorum sanko birşey akıcak gıbı bu şekilde olmaya devam ederse suyum mu gelıyor kızlar
Azar azar geliyor olabilir bence hic ihmal etme doktorunu ara, hayırlısı olsun ama doktoruna bilgi vermelisin.Kızlar uyandım lavaboya gittim çişimi yaptım gece hafıf akıntım olmuş ıc camasırımı degıstırdım bı on dk sonra birşey aktı su gıbı çamaşırım ıslandı bıldıgınız sonra bekledım bıraz ardından azcık daha geldı normal akıntıdan baya fazla ama sarıl sarıl degıl.. Gene ıc çamaşırını degıstırdım beklıyorum sanko birşey akıcak gıbı bu şekilde olmaya devam ederse suyum mu gelıyor kızlar
ilk uyandığımda benimde oluyor bence onlar birikmiş akıntılar aşağı iniyor yani öyle düşünüyorum. bir dahaki kontrolun ne zaman?Kızlar uyandım lavaboya gittim çişimi yaptım gece hafıf akıntım olmuş ıc camasırımı degıstırdım bı on dk sonra birşey aktı su gıbı çamaşırım ıslandı bıldıgınız sonra bekledım bıraz ardından azcık daha geldı normal akıntıdan baya fazla ama sarıl sarıl degıl.. Gene ıc çamaşırını degıstırdım beklıyorum sanko birşey akıcak gıbı bu şekilde olmaya devam ederse suyum mu gelıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?