2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzelmiş canım duygulandım okurken ya bize bunları yaşatan rabbime binlerce şükür resmen bir mucize taşıyoruz artık bir değil iki kalbimiz var. Bizim isteyerek olmuştu 2 ay denemiştik olmadı dedik olmcak heralde biraz zorlancaz benimde adetim hep günü gününe gelir ekim oldu günü geldi bekliyorum işten çıkana kadar bekledim hiç gelen giden olmadı evde de test var gittiğim gibi yaptım ama yapana kadar neler çektim eşimle beraber gidiyorz eve eve girdik eşime çaktırmadan yapmak için kırk takla attım sonra damlattım kopkoyu 2.ci çizgiyi gördüm ağlamaya başladım heyecandan titriyorum çok güzeldi ya rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu olmayanlarada tez zamanda versin inşallah

Doktorumu arayamam devlet hastanesine gidiyorum ama biraz daha gelirse acıle gidicem
Olsun acile git o zaman bence ihmal etme. Ben bu ara çok evhamlı oldum en ufak şey beni tedirgin ediyor ama Allahtan haftalarımız iyi artık bebislerde iyidir Allah'ın izniyle.

Bana da normal geliyor canım annem sende hep aşağıdaydın diyor.
İşte çok bilmiş teyzeler hep korkutuyor bizi canım herkesin vücut tipi bir olcak değil ya
Doktorumu arayamam devlet hastanesine gidiyorum ama biraz daha gelirse acıle gidicem
Canım bazen suda öyle kesik kesik gelebiliyormuş bebek kapıyormuş orasını bir daha gelirse hiç vakit kaybetmeden git göZük doktora en azından için rahatlar

Allahım kimseyi aratmasın çok zordur eminin. Annem hala o yıllarını anlatırken gözleri doluyor. Sizinde çok bekletmemiş yine 3.ayda gelmiş minik :)
Darısı sağlıklı doğumlara artık :)

Canm benm birden gelmisti ama herkeste ayni olucak diye bisey yok bir dr una danis istersen kafan rahatlar

Su olduğunu bılsem zaten bır dk durmıcam ama ınsan bılemıyor inşallah suyu degıldır vaktınde gelır bebegım

Ablam yapti .Kullanir miyim bilemiyorum ama adet iste .Sen de yeni kullan eski kullanma bence .
Aynen benimde içime sinmiyor. Birde dün kaynanam onların orda bir ev boşalıyormuş. 3 arti 1 . Dogalgazsiz buraya geçin tarzı konuştu zor olur bebekle falan dedi. Bende dogalgazsizsa bakmaya hiç gerek yok dedim iki adım yürümek zor gelecekse ben kendi ailemden yardım isterim ... eşime de dedim. Çocuğumu eşyalarımı ordan oraya mafedemem .
Cnm benm kv ogluma ozel yaptirdi igne oyasi, simdi kizima da onu kullanicam ole eski biseyi kullanmak istememen normal yani yeni alin yada yaptirin eskimistir hem o
Bizimki de hala başkalarınin kullandığı şeye göz dikiyor. Aynen hiç gereği yok

Ya ciddi misin ben bilmiyordum
evet canm.

Canım sıcak ya gece mece üzerine de sinek vs gelmesin diye atılır. Gidilen yerlerde kullanılır sanırım.
Insan nasıl geçti bilmiyor zamanın.
Bakalım dogacaklarda büyüyeceklerde

Allahım kimseyi aratmasın çok zordur eminin. Annem hala o yıllarını anlatırken gözleri doluyor. Sizinde çok bekletmemiş yine 3.ayda gelmiş minik :)
Darısı sağlıklı doğumlara artık :)

Okuyunca yazdıklarınızı.. Kendi hikayem gözlerimde canlandı tekrardan. 9 yıllık evlilik.. Tek tüp tıkalı, polisiktik over sendromu, haşimato hastalığı... Eşimin sprem DNA hasarı vs vs.. 4 tüp bebek denemesi.. Sonuç olumsuz. Artık etraftakiler evlat edin diye söylenmeye başlamışken.. Eşime boşanma bile teklif ettim. Benim çocuğum olmayacak git başkasıyla evlen bile dedim. Ben seninle seni sevdiğim için evlendim çocuk yapmak için değil cevabını almıştım. 5. tüp bebek yapma kararı.. Ve Allah'ma bin şükür hamile kaldım. O kadar inanasım yoktu ki hamile kaldığıma.. ilk 4 ay, her ultrasona girdiğimde, eşimin doktorla anlaşıp, ultrasonda başka hamile bir kadının bebeğini bana gösterdiklerini bile düşünür olmuştum:) Şİmdi anlatması kolay ama yaşaması çok zor günler yaşadım. Şükürler olsun ki 2015'te oğlum Yaman doğdu. İkinci çocuğumuz olsun istedik. Bir tüp bebek denemesi daha yaptık. Tuttu ama kalbi atmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası, eşimle artık tüp bebek denemesi yapmama kararı aldık. Çok şükür 1 tane çocuğumuz olmuştu. Ben bu karar sonrası sigaraya başladım. (hamile kaldığım gün bırakmıştım) 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hem de doğal yoldan. Hala inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Böyle hikayeler çok derinden etkiliyor beni.
Belki yıllarca benimde olmayabilir diye kendimi hazırladığım içindir bilemiyorum.
Hayat mucizelerle dolu işte. Olmaz dedikleri doğal yollardan olabiliyor. Bizimde içimizde o mucize atıyor şu anda :)
Allah çocuğunuza da doğacak olan bebeğinize de uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. İsteyen herkesin kucağı bebekle dolsun, olmaması apayrı bi zorluk.

Kızlar Ablam üniversite sınavına girecekmiş kendisi bursada yaşıyor ama sınav zamanı benim yanımda olucak yani kiliste ne yapması gerekiyor yani sınava burda girebilir mi adres değişikliği yapıp bilgisi olanlar lütfen anlatabilir mi rica etsem yoksa sınavı yanacak

Benim her idrar testi yaptığımda +1 ya da +2 çıkıyor ama kültürde üreme olmadığı için vermiyor ilacın bana faydasından çok zararı var demek ki ya da enfeksiyon çok yüksek gelmedi doktora.
+1 +2 çok sıkıntı yaratmaz idrar testinde ondan vermemiştir. bol su içmek işe yarar genelde bir de benim doktorum idrar yolu enfeksiyonu olduğum zaman bol bol limonata ve portakal suyu içmemi önermişti. asidik ortamda bakteri ve enfeksiyon üremesi olmuyormuş canım

midemin yangınından şimdi yangın var diye bağıracam ya... yemekte yağlı bişi de yemedim neden oldu ki
büfe de 20 kat aşağıda inmek işkence gibi geliyor şu an oturduğum yerden napacam bilmiyorum of

Rabbim ol deyince kimse onune gecemiyor .Ben de cok agladim anne olamayacağım hissine kapilip .Hele kimyasaldan sonra cok yiprandim .Tup bebek merkezinde dr ama bitanem sizin dogal yoldan bebeginiz olmaz cok umutlanma dedi .Ben 25 yasinda genc bir insanim daha yolun başındayım dedim ve esimi ben teselli ettim .Adam bunu söyledikten 2 ay sonra ogrendim bal oglusuma hamile oldugumu .Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

Amin.. Allah'ım hepimizin çocuğuna uzun sağlıklı ömürler versin.

bu arada e bebek i takip ediyo musunuz kızlar bübchen bebek ürünlerinde kampanya var bir de joie bebk arabalarında haber vereyim dedim

İnsanın moralini nasıl bozuyorlar. Hele ki yaşınız çok gençmiş. Gidip o doktoru bulmak lazım şimdi. Allah çok büyük. Ben 39 yaşındayım :) bana söyleselerdi tamam da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…