- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.381
Ben dedim esime gidelim diye de o bosver uğraşma ticaret kafali onlar dedi .Ama esimin dr una surpriz yaptık .Hocam yeni ilac istiyoruz test verelim vs .O da tamam su an sunu yapalim bunu yapalim anlatiyor .Bi saniye dedim duraksadi .Evet dinliyorum dedi .Ee ben hamileyim size surpriz yapmaya geldik dedim .Adam sevincten uctu ya can doktor .Yine hediyemizi alip gidecegiz bebisimiz dogunca insallah.İnsanın moralini nasıl bozuyorlar. Hele ki yaşınız çok gençmiş. Gidip o doktoru bulmak lazım şimdi. Allah çok büyük. Ben 39 yaşındayım :) bana söyleselerdi tamam da..
işin sırrı biraz da sanırım kafaya takmamakta..etraftan gördüğüm kadarıyla takıntı haline getirince doğal yollardan olması zorlaşıyor. benim de kafamda bebek fikri bundan tam bir yıl önce hiç ama hiç yoktu kendimi ne anne olmaya hazır hissediyordum ne bebeğin sorumluluğunu almaya..bazı şikayetlerim vardı jinekolog bana ya hemen hamile kalırsın ki o bile şüpheli ya da bebek sahibi olma ihtimalin her ay azaldıkça azalır dedi. ona inanmadım 4-5 doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi. kendi kuzenim jinekolog o yüzüme hamile kalırsan kurban kes falan dedi. neyse allah nasip etti oldu ama düşününce gerçekten mucize. allah isteyen herkese versin bizimkilere de sağlık versin. hamile olunca dertler bitmiyort tam tersi yepyeni sorumluluklar sorunlar geliyor sürüyle. çok çok zor bir süreç hamilelik doğum çocuk büyütme. evlat sahibi olamamak da apayrı bir imtihan.Okuyunca yazdıklarınızı.. Kendi hikayem gözlerimde canlandı tekrardan. 9 yıllık evlilik.. Tek tüp tıkalı, polisiktik over sendromu, haşimato hastalığı... Eşimin sprem DNA hasarı vs vs.. 4 tüp bebek denemesi.. Sonuç olumsuz. Artık etraftakiler evlat edin diye söylenmeye başlamışken.. Eşime boşanma bile teklif ettim. Benim çocuğum olmayacak git başkasıyla evlen bile dedim. Ben seninle seni sevdiğim için evlendim çocuk yapmak için değil cevabını almıştım. 5. tüp bebek yapma kararı.. Ve Allah'ma bin şükür hamile kaldım. O kadar inanasım yoktu ki hamile kaldığıma.. ilk 4 ay, her ultrasona girdiğimde, eşimin doktorla anlaşıp, ultrasonda başka hamile bir kadının bebeğini bana gösterdiklerini bile düşünür olmuştum:) Şİmdi anlatması kolay ama yaşaması çok zor günler yaşadım. Şükürler olsun ki 2015'te oğlum Yaman doğdu. İkinci çocuğumuz olsun istedik. Bir tüp bebek denemesi daha yaptık. Tuttu ama kalbi atmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası, eşimle artık tüp bebek denemesi yapmama kararı aldık. Çok şükür 1 tane çocuğumuz olmuştu. Ben bu karar sonrası sigaraya başladım. (hamile kaldığım gün bırakmıştım) 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hem de doğal yoldan. Hala inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ya bi git bakdır bence, tm akıntıda ola bilir bebek idrar kesesne baskı yaptığında da kacıra bilirsin ama suyunda gelmiş ola bilir, böyle bi ihtimal varken boyle bekleme isdersen.Su olduğunu bılsem zaten bır dk durmıcam ama ınsan bılemıyor inşallah suyu degıldır vaktınde gelır bebegım
Kızlar ya aklıma takıldı...
bebişin bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ama etiketleri kesmedim...
siz kestiniz mi ?
Kizlar karnim cok agriyor ya. Yuruye.iyorum. adim at bilmiyorum bile. Ayaga kalktim oldum resmen((((
Doktorum dikmatli ol dedi. İlac falan onerdi. Cuma randevum var. Biraz kendimi iyi hissetsem hemen alis verus yapmam lazim qaliba
Kestim canım ben kasındırır diye :)Kızlar ya aklıma takıldı...
siz kestiniz mi ?
evet canım ben iki hamileligimde turnusol kağıdı ile suyun geldiğini anlamıştim bana onu doktorum vermişti şimdi nerden bulabilirim bilmiyorum sen nerden alacaksinKızlar turnusol kağıdıyla gelen akıntı bebegın suyumu yoksa normal akıntımı anlasılıyormuş bebegın amnıyotık sıvısının ph yuksek olduğundan kağıdı mora cevırırse anlıyormussun sımdı bulursam denıcem ben sizede haber veririm bu arada sabahtan bu yana çok şükür gelmedi birşey gelirse acıle gıtcem
Okullarda da kullanıldığını düşündüğüm ıcın kırtansıye ye sordurcam canımevet canım ben iki hamileligimde turnusol kağıdı ile suyun geldiğini anlamıştim bana onu doktorum vermişti şimdi nerden bulabilirim bilmiyorum sen nerden alacaksin
Amin canım Allah bir avazda kurtarsın hepimiziAllahım kimseyi aratmasın çok zordur eminin. Annem hala o yıllarını anlatırken gözleri doluyor. Sizinde çok bekletmemiş yine 3.ayda gelmiş minik :)
Darısı sağlıklı doğumlara artık :)
gelen şey su gibimiydi kivamlimiydiKızlar uyandım lavaboya gittim çişimi yaptım gece hafıf akıntım olmuş ıc camasırımı degıstırdım bı on dk sonra birşey aktı su gıbı çamaşırım ıslandı bıldıgınız sonra bekledım bıraz ardından azcık daha geldı normal akıntıdan baya fazla ama sarıl sarıl degıl.. Gene ıc çamaşırını degıstırdım beklıyorum sanko birşey akıcak gıbı bu şekilde olmaya devam ederse suyum mu gelıyor kızlar
Buyuk kırtasıyede ve egzanede bula bilirsin okul gerekleri satılan mağazalardada vardir.Okullarda da kullanıldığını düşündüğüm ıcın kırtansıye ye sordurcam canım
İnşallah canım ya nasıl oldun okuyamadım msjları henüz umarım bir daha gelmemiştirSu olduğunu bılsem zaten bır dk durmıcam ama ınsan bılemıyor inşallah suyu degıldır vaktınde gelır bebegım
Okurken tüylerim diken diken oldu resmen Rabbim yüzünüze gülmüş ne güzel o günler neler çektiğinizi bir siz birde Allah bilir zaten.Okuyunca yazdıklarınızı.. Kendi hikayem gözlerimde canlandı tekrardan. 9 yıllık evlilik.. Tek tüp tıkalı, polisiktik over sendromu, haşimato hastalığı... Eşimin sprem DNA hasarı vs vs.. 4 tüp bebek denemesi.. Sonuç olumsuz. Artık etraftakiler evlat edin diye söylenmeye başlamışken.. Eşime boşanma bile teklif ettim. Benim çocuğum olmayacak git başkasıyla evlen bile dedim. Ben seninle seni sevdiğim için evlendim çocuk yapmak için değil cevabını almıştım. 5. tüp bebek yapma kararı.. Ve Allah'ma bin şükür hamile kaldım. O kadar inanasım yoktu ki hamile kaldığıma.. ilk 4 ay, her ultrasona girdiğimde, eşimin doktorla anlaşıp, ultrasonda başka hamile bir kadının bebeğini bana gösterdiklerini bile düşünür olmuştum:) Şİmdi anlatması kolay ama yaşaması çok zor günler yaşadım. Şükürler olsun ki 2015'te oğlum Yaman doğdu. İkinci çocuğumuz olsun istedik. Bir tüp bebek denemesi daha yaptık. Tuttu ama kalbi atmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası, eşimle artık tüp bebek denemesi yapmama kararı aldık. Çok şükür 1 tane çocuğumuz olmuştu. Ben bu karar sonrası sigaraya başladım. (hamile kaldığım gün bırakmıştım) 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hem de doğal yoldan. Hala inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sınav kayıtları daha başlamadıysa kayıt yerini sizin olduğunuz yer seçebilir kayıtlar olduysa değişiklik nasıl oluyor bilmiyorum malesefKızlar Ablam üniversite sınavına girecekmiş kendisi bursada yaşıyor ama sınav zamanı benim yanımda olucak yani kiliste ne yapması gerekiyor yani sınava burda girebilir mi adres değişikliği yapıp bilgisi olanlar lütfen anlatabilir mi rica etsem yoksa sınavı yanacak
Okullarda da kullanıldığını düşündüğüm ıcın kırtansıye ye sordurcam canım
Yikamadan kestim hepsini.Kızlar ya aklıma takıldı...
siz kestiniz mi ?
Canim bu seneki sistemi bilmiyorum ama gecen yila kadar sinava basvururken sinava girmek istedigin sehri giriyodun ona gore osym bi okula veriyodu seni sinav icin. Yani basvururken bursa girmisse baska yerde giremez diye biliyorum.Kızlar Ablam üniversite sınavına girecekmiş kendisi bursada yaşıyor ama sınav zamanı benim yanımda olucak yani kiliste ne yapması gerekiyor yani sınava burda girebilir mi adres değişikliği yapıp bilgisi olanlar lütfen anlatabilir mi rica etsem yoksa sınavı yanacak
Etiketlerde bedenler yazdigi icin kesmedim daha. Ama mobilyalarimiz gelsin oraya ay ay yerlestirirken kescem ins.Kızlar ya aklıma takıldı...
siz kestiniz mi ?
Sanada gecmis olsun canim.Geçmiş olsun dinlenince geçecek gibi mi? Benim de nabız yüksek ya az önce bakayım dedim 121 çıktı yinetık tık tık çok rahatsız ediyor bir şey yapamıyorum hemen oturuyorum.. ama yine de aynı şu an.. 2 bardak çay içeyim dedim o mu yaptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?