2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnsanın moralini nasıl bozuyorlar. Hele ki yaşınız çok gençmiş. Gidip o doktoru bulmak lazım şimdi. Allah çok büyük. Ben 39 yaşındayım :) bana söyleselerdi tamam da..
Ben dedim esime gidelim diye de o bosver uğraşma ticaret kafali onlar dedi .Ama esimin dr una surpriz yaptık .Hocam yeni ilac istiyoruz test verelim vs .O da tamam su an sunu yapalim bunu yapalim anlatiyor .Bi saniye dedim duraksadi .Evet dinliyorum dedi .Ee ben hamileyim size surpriz yapmaya geldik dedim .Adam sevincten uctu ya can doktor .Yine hediyemizi alip gidecegiz bebisimiz dogunca insallah.

işin sırrı biraz da sanırım kafaya takmamakta..etraftan gördüğüm kadarıyla takıntı haline getirince doğal yollardan olması zorlaşıyor. benim de kafamda bebek fikri bundan tam bir yıl önce hiç ama hiç yoktu kendimi ne anne olmaya hazır hissediyordum ne bebeğin sorumluluğunu almaya..bazı şikayetlerim vardı jinekolog bana ya hemen hamile kalırsın ki o bile şüpheli ya da bebek sahibi olma ihtimalin her ay azaldıkça azalır dedi. ona inanmadım 4-5 doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi. kendi kuzenim jinekolog o yüzüme hamile kalırsan kurban kes falan dedi. neyse allah nasip etti oldu ama düşününce gerçekten mucize. allah isteyen herkese versin bizimkilere de sağlık versin. hamile olunca dertler bitmiyort tam tersi yepyeni sorumluluklar sorunlar geliyor sürüyle. çok çok zor bir süreç hamilelik doğum çocuk büyütme. evlat sahibi olamamak da apayrı bir imtihan.

Kizlar karnim cok agriyor ya. Yuruye.iyorum. adim at bilmiyorum bile. Ayaga kalktim oldum resmen((((

Doktorum dikmatli ol dedi. İlac falan onerdi. Cuma randevum var. Biraz kendimi iyi hissetsem hemen alis verus yapmam lazim qaliba

Su olduğunu bılsem zaten bır dk durmıcam ama ınsan bılemıyor inşallah suyu degıldır vaktınde gelır bebegım
Ya bi git bakdır bence, tm akıntıda ola bilir bebek idrar kesesne baskı yaptığında da kacıra bilirsin ama suyunda gelmiş ola bilir, böyle bi ihtimal varken boyle bekleme isdersen.

Kızlar ya aklıma takıldı...
bebişin bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ama etiketleri kesmedim...
siz kestiniz mi ?

Kizlar karnim cok agriyor ya. Yuruye.iyorum. adim at bilmiyorum bile. Ayaga kalktim oldum resmen((((

Doktorum dikmatli ol dedi. İlac falan onerdi. Cuma randevum var. Biraz kendimi iyi hissetsem hemen alis verus yapmam lazim qaliba

Geçmiş olsun dinlenince geçecek gibi mi? Benim de nabız yüksek ya az önce bakayım dedim 121 çıktı yine tık tık tık çok rahatsız ediyor bir şey yapamıyorum hemen oturuyorum.. ama yine de aynı şu an.. 2 bardak çay içeyim dedim o mu yaptı acaba

Kızlar turnusol kağıdıyla gelen akıntı bebegın suyumu yoksa normal akıntımı anlasılıyormuş bebegın amnıyotık sıvısının ph yuksek olduğundan kağıdı mora cevırırse anlıyormussun sımdı bulursam denıcem ben sizede haber veririm bu arada sabahtan bu yana çok şükür gelmedi birşey gelirse acıle gıtcem

evet canım ben iki hamileligimde turnusol kağıdı ile suyun geldiğini anlamıştim bana onu doktorum vermişti şimdi nerden bulabilirim bilmiyorum sen nerden alacaksin

evet canım ben iki hamileligimde turnusol kağıdı ile suyun geldiğini anlamıştim bana onu doktorum vermişti şimdi nerden bulabilirim bilmiyorum sen nerden alacaksin
Okullarda da kullanıldığını düşündüğüm ıcın kırtansıye ye sordurcam canım

gelen şey su gibimiydi kivamlimiydi

Su olduğunu bılsem zaten bır dk durmıcam ama ınsan bılemıyor inşallah suyu degıldır vaktınde gelır bebegım
İnşallah canım ya nasıl oldun okuyamadım msjları henüz umarım bir daha gelmemiştir

Okurken tüylerim diken diken oldu resmen Rabbim yüzünüze gülmüş ne güzel o günler neler çektiğinizi bir siz birde Allah bilir zaten.

Sınav kayıtları daha başlamadıysa kayıt yerini sizin olduğunuz yer seçebilir kayıtlar olduysa değişiklik nasıl oluyor bilmiyorum malesef

Canim bu seneki sistemi bilmiyorum ama gecen yila kadar sinava basvururken sinava girmek istedigin sehri giriyodun ona gore osym bi okula veriyodu seni sinav icin. Yani basvururken bursa girmisse baska yerde giremez diye biliyorum.

Sanada gecmis olsun canim.yok ya birz once kizimi yatirdim bende bir saat dinleyeyim dedim. Durdum ayni sey. Zaten tum gunu yatakta gecirdim neredeyse. Ama olmiyor gecmiyor ya gezince cok rahatsiz oluyorum. Birde kizim da mizmizlaniyor arti sinirlerim xaten bozuk o da birazda bozuyor. Offf. Cok mutluydum bu hamileliyim sorunsuz gecti diye ama sanirim problemler basladi. Ayagimi zor kaldiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…