2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasın.
Evet aslında iyi geçiyor diyebiliriz, ağrılar normal... hamileyiz yükümüz var :) Ama bende de benzer şikayetler zaman zaman oluyor. Dışarı çıkıp yürümeye enerjim olmuyor. Biraz da yalnız kalınca oluyor bunlar iyice çöküyorum. Hele şu çiş baskısı var ya günde kaç sefer tuvalete gidiyorum bilmiyorum , dışarıya çıkmama da engel oluyor.
Bazen çiş kaçıyor amniyon sıvısı mı geliyor diye evham yapıyorum, bazen de bebek bir baskı yapıyor ki aşağıya tuvalete zor yetişiyorum , belim bükük yürüyorum.. Allah yardımcımız olsun vallahi bir atlatsak sağlıkla.. uykusuzluk da başladı ama dün bir yastık denedim yemin ediyorum çocuk gibi sevindim. İkeadan koltuk sırt yastığı vardı ince, sabah ona gözüm takıldı onu göbeğimin altına sabaha karşı yerleştirdim öyle uyuyabildim.

dilekce yazmasi lazim sinav yeri bildirip canim

Canım ne kadar iyi niyetli oldugun zaten belli.Ama gerçekten k.v kesinlikle 10 cocuk ta buyutse bu onun tecrübeli olduğu anlamına gelmez.Paylasimlarini hep takip ediyorum senin k.v ile ilgili az cok dikif sahibi oldum diyebilirim kendini saygısızlıktır diyip geri plana atmadan kendi doğrularıni uygulamaya çalıs kimse için yaşama nacizane tavsiyem

Kızlar hastane için lohusa seti yaptırıyordum (terlik taç tulum takimi)
Kadın hamileymiş çok kötüymüş yapamayacakmis bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir sayfa var mı

Canım ben instagramdan yaptırdım. Lohusabebektasarım sayfanın adı. Hoşuma gitti açıkçası. Hem dış çekim İçin taç,hem hastane için taç terlik takımı yaptırdım.

Ya kızlar bende bu aralar rüyamda sürekli doğuma gittiğimi suni sancı verdiklerini görüyorumm, nası doğurcaz yaaaa kabusum oldu vajinal muayenede bile canı yanan biriyim

Ya kızlar bende bu aralar rüyamda sürekli doğuma gittiğimi suni sancı verdiklerini görüyorumm, nası doğurcaz yaaaa kabusum oldu vajinal muayenede bile canı yanan biriyim
hiç anlamazsın bile bi anda doğuverir inşallah... bu kadar stres yapmayın canım benim... bi şekilde çıkacak orda kalacak değil ya

Kızlar doktordan geldik. Ferritin 3.8 hemoglobin 10du. Demir serumu taktılar. 3hafta sonra tekrar çağırdı doktor. Yine tahlil yapılacak düşükse yine takılacak serum. Dua edin yükselsin değerlerim Kızlar
Bu arada bebiş hala minyon. 1800filan olması gerek kilosu dedi doktor bizimki 1500 kafama takıyorum ister istemez ya...

32.haftada olanlar sizin bebeğinizin kilosu nasıl acaba??

Endişe etme canım bir şekilde doğacak bebeğini onu gorecegini onu kucaklayacagini düşün

Kızlar bu arada al al bitmiyor ama bi'şey daha aklıma takıldı.

Park yatak alanlar veya daha önceden kullanmış olanlar ; cibinlik mi alayım sineklik mi alayım? Evde bütün camlarda sineklik var ama , balkon kapısı açıldıkça içeriye sinek girer korkusu var -ki giriyor bazen.. sizce hangisi kullanışlı?

Kizlar ben de sabah ayagimi sakatladim.Ilk etapta cok agrimiyordu sonra şişti. Simdi hastaneden geldim bileklik kullanacagim bir sure .15 gun rapor vercekti istemedim .Rontgen de cekilmedi haliyle .Kremle filan idare etcez .Zedelenme var. Mayis bana ugur getirmiyor gecen yil mayista kirmistim ayni ayagimi.

ben park yatak kullandım ama ne cibinlik ne de sineklik aldım... sinekte girsin nolucak ki bişi olmaz

geçmiş olsun canım.. nasıl becerdin acaba... dikkat et yine de keşke raporu kabul etseydin

geçmiş olsun canım.. nasıl becerdin acaba... dikkat et yine de keşke raporu kabul etseydin
Sağol canim .Sabah ev toparken sert çarptım .O kadar dikkat ediyorum ama olacak olanin önüne geçilmiyor. Hatta herkes mayis geliyor bak dikkat et hamilesin ayagini yine sakatlama diyordu .Resmen kendini gerçekleştiren kehanet oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…