2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa hiç durduk yere sıkıntı... geçmiş olsun.

ben park yatak kullandım ama ne cibinlik ne de sineklik aldım... sinekte girsin nolucak ki bişi olmaz

Nasıl yani :) sivrisinek yemiyor mu bebişleri ufak diye kıyamıyor mu ? :)
Burada çok bitki örtüsü bahçe var canım muhakkak sivrisinek olur. O kadar dikkate rağmen eve de arada girdiği oluyor.

ne biliyim bizim evde öyle bişi olmadığı için gerek duymadım canım ya...

Ben annemden kendime ait olanı aldım canım. Sen de al kullanıp kullanamdığını nereden bilecek içine sinmiyorsa başka yaptır :)

Sagol canim .Allah hepimizi korusun su donemde fazla mudahale de yapılamıyor .Cok sukur ki sadece zedelenme .Doktor da ayri bi sey ayni hastaneye gittim .Dr degismis .Gecen sene ki kirigima bakiyor .Hayirdir her sene der gibiydi

ne biliyim bizim evde öyle bişi olmadığı için gerek duymadım canım ya...

Valla yaz günü sinek olur sıcak olacak çok. Kara sinek de olsa her yer konuyor onlar o yüzden ben de ihtiyaç olacağını düşündüm canım.. ama hangisi kullanışlı onu bilmiyorum.

Sagol canim .Allah hepimizi korusun su donemde fazla mudahale de yapılamıyor .Cok sukur ki sadece zedelenme .Doktor da ayri bi sey ayni hastaneye gittim .Dr degismis .Gecen sene ki kirigima bakiyor .Hayirdir her sene der gibiydi

Amin canım. Senin tesadüfün de bu kadarı yani :) Çok geçmiş olsun tekrar.. geçer inşallah hemen.

geçmiş olsun rapor alıp dinlenseydin evde keşke

bedef canım Ösym sitesinde şöyle soru-cvplar var:

KPSS sınav tarihinde askerde olacağım, sınav merkezi değişikliği yapabilir miyim?
Başvuru süresi bittikten sonra sınav merkezi yeri değişikliği yapamazsınız.

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı için başvurudan sonra sınava girmeden önce sınav merkezimi değiştirebilir miyim?
Başvuru süresi bittikten sonra sınav merkezi değişikliği yapılamamaktadır.

Bunlar KPSS için ama diğer sınavlarda da geçerli olabilir. ÖSYM çağrı merkezini arayın bence. 444 67 96

Geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın ama neden rapor almadın hergün işe git gel daha zor olmayacak mı?

Geçmiş olsun canım. üstüne basınca kötü olmaz inşallah

canım bi arkadaşım bebeğin kilo alması için bol bol yeşil mercimek ye demişti sende dene istersen

geçmiş olsun canım evet ayağımi kırdım korkuyorum diyordun dikkat et keşke rapor alsaydin dinlenirdin

Ne yaptın canım gittin mi doktora ?

Kızlar kasık ağrısından zor yürüyorum sizinde oluyor mu?​
Bazen benimde oluyor canım yürümekte zorlanıyorum
geçmiş olsun canım belki demir normale dönünce kilo alır bebiş

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

canım o kadar düşük demirle nasıl hareket ediyorsun benimde bir ara 6 lara düştü de nefesim kesiliyordu enerjim yoktu 5 tane serum yedim toparladım ,benim bebişin kilosu da ucu ucuna gidiyor bugün biraz araştırdım nasıl kilo aldırırım diye şunları buldum , ceviz, kırmızı et,fındık ,kuru üzüm,süt ve ürünleri, yumurta ve muz bunları yememiz lazımmış özellikle muz ve ceviz çok faydalıymış bi dopinkleme yap kendine istersen hemen toparlar kendini...

Kızlar doğumdan önce alttan muayene edilio mu ağda konusu konuşulmuş önceki mesajlarda. Yoksa bi sorun olursa mi alttan muayene yapılır ?

Sagolun kizlar .Dr bileklikle basabilirsin dedi.Evde kalsam da bakacak kimsem yok.Yalnizken cok bunaliyorum . Arabayla gidiyorum okula cok yakin zaten .Kotulesirse alirim direk rapor .Aman dikkat edin kendinize .Bu ara denge problemleri cok fazla oluyor .

geçmiş olsun rapor alıp dinlenseydin evde keşke

Geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın ama neden rapor almadın hergün işe git gel daha zor olmayacak mı?

Geçmiş olsun canım. üstüne basınca kötü olmaz inşallah

geçmiş olsun canım evet ayağımi kırdım korkuyorum diyordun dikkat et keşke rapor alsaydin dinlenirdin

Bazen benimde oluyor canım yürümekte zorlanıyorum
geviş olsun canım belki demir normale dönünce kilo alır bebiş

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Kızlar doğumdan önce alttan muayene edilio mu ağda konusu konuşulmuş önceki mesajlarda. Yoksa bi sorun olursa mi alttan muayene yapılır ?
Son haftalar veya nst de sanci,kasilma vs oldugunda alttan muayene olabiliyor, ben 38 ve 39 da muayene oldum acilma varmi yokmu diye bakildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…