- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.421
Kizlar ben de sabah ayagimi sakatladim.Ilk etapta cok agrimiyordu sonra şişti. Simdi hastaneden geldim bileklik kullanacagim bir sure .15 gun rapor vercekti istemedim .Rontgen de cekilmedi haliyle .Kremle filan idare etcez .Zedelenme var. Mayis bana ugur getirmiyor gecen yil mayista kirmistim ayni ayagimi.
ben park yatak kullandım ama ne cibinlik ne de sineklik aldım... sinekte girsin nolucak ki bişi olmaz
Evet oluyo malesef. Tam geçti derken yine başlıyo ağrılarım. Yatakta bile zor dönüyorum yaa
ne biliyim bizim evde öyle bişi olmadığı için gerek duymadım canım ya...Aa hiç durduk yere sıkıntı... geçmiş olsun.
Nasıl yani :) sivrisinek yemiyor mu bebişleri ufak diye kıyamıyor mu ? :)
Burada çok bitki örtüsü bahçe var canım muhakkak sivrisinek olur. O kadar dikkate rağmen eve de arada girdiği oluyor.
Ben annemden kendime ait olanı aldım canım. Sen de al kullanıp kullanamdığını nereden bilecek içine sinmiyorsa başka yaptır :)Kızlar bir şey soracağım Dün Kayınvalidem ve eşimin teyzesi otururken eşimin olan ancak teyzesinin kullandığı yüz örtüsü muhabbetini yaptı teyzesi de veririm dedi ancak ben kullanılmış bir şeyi kullanmak istemiyorum Sadece eşim kullanmış olsaydı Neyse sizde böyle iğne oyaları sarı renk bir örtü yaptırdınız mı
Sagol canim .Allah hepimizi korusun su donemde fazla mudahale de yapılamıyor .Cok sukur ki sadece zedelenme .Doktor da ayri bi sey ayni hastaneye gittim .Dr degismis .Gecen sene ki kirigima bakiyor .Hayirdir her sene der gibiydiAa hiç durduk yere sıkıntı... geçmiş olsun.
Nasıl yani :) sivrisinek yemiyor mu bebişleri ufak diye kıyamıyor mu ? :)
Burada çok bitki örtüsü bahçe var canım muhakkak sivrisinek olur. O kadar dikkate rağmen eve de arada girdiği oluyor.
ne biliyim bizim evde öyle bişi olmadığı için gerek duymadım canım ya...
Sagol canim .Allah hepimizi korusun su donemde fazla mudahale de yapılamıyor .Cok sukur ki sadece zedelenme .Doktor da ayri bi sey ayni hastaneye gittim .Dr degismis .Gecen sene ki kirigima bakiyor .Hayirdir her sene der gibiydi
Kizlar ben de sabah ayagimi sakatladim.Ilk etapta cok agrimiyordu sonra şişti. Simdi hastaneden geldim bileklik kullanacagim bir sure .15 gun rapor vercekti istemedim .Rontgen de cekilmedi haliyle .Kremle filan idare etcez .Zedelenme var. Mayis bana ugur getirmiyor gecen yil mayista kirmistim ayni ayagimi.
Geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın ama neden rapor almadın hergün işe git gel daha zor olmayacak mı?Kizlar ben de sabah ayagimi sakatladim.Ilk etapta cok agrimiyordu sonra şişti. Simdi hastaneden geldim bileklik kullanacagim bir sure .15 gun rapor vercekti istemedim .Rontgen de cekilmedi haliyle .Kremle filan idare etcez .Zedelenme var. Mayis bana ugur getirmiyor gecen yil mayista kirmistim ayni ayagimi.
Geçmiş olsun canım. üstüne basınca kötü olmaz inşallahKizlar ben de sabah ayagimi sakatladim.Ilk etapta cok agrimiyordu sonra şişti. Simdi hastaneden geldim bileklik kullanacagim bir sure .15 gun rapor vercekti istemedim .Rontgen de cekilmedi haliyle .Kremle filan idare etcez .Zedelenme var. Mayis bana ugur getirmiyor gecen yil mayista kirmistim ayni ayagimi.
canım bi arkadaşım bebeğin kilo alması için bol bol yeşil mercimek ye demişti sende dene istersenKızlar doktordan geldik. Ferritin 3.8 hemoglobin 10du. Demir serumu taktılar. 3hafta sonra tekrar çağırdı doktor. Yine tahlil yapılacak düşükse yine takılacak serum. Dua edin yükselsin değerlerim Kızlar
Bu arada bebiş hala minyon. 1800filan olması gerek kilosu dedi doktor bizimki 1500kafama takıyorum ister istemez ya...
32.haftada olanlar sizin bebeğinizin kilosu nasıl acaba??
geçmiş olsun canım evet ayağımi kırdım korkuyorum diyordun dikkat et keşke rapor alsaydin dinlenirdinKizlar ben de sabah ayagimi sakatladim.Ilk etapta cok agrimiyordu sonra şişti. Simdi hastaneden geldim bileklik kullanacagim bir sure .15 gun rapor vercekti istemedim .Rontgen de cekilmedi haliyle .Kremle filan idare etcez .Zedelenme var. Mayis bana ugur getirmiyor gecen yil mayista kirmistim ayni ayagimi.
Ne yaptın canım gittin mi doktora ?Kızlar uyandım lavaboya gittim çişimi yaptım gece hafıf akıntım olmuş ıc camasırımı degıstırdım bı on dk sonra birşey aktı su gıbı çamaşırım ıslandı bıldıgınız sonra bekledım bıraz ardından azcık daha geldı normal akıntıdan baya fazla ama sarıl sarıl degıl.. Gene ıc çamaşırını degıstırdım beklıyorum sanko birşey akıcak gıbı bu şekilde olmaya devam ederse suyum mu gelıyor kızlar
Bazen benimde oluyor canım yürümekte zorlanıyorumKızlar kasık ağrısından zor yürüyorum sizinde oluyor mu?
geçmiş olsun canım belki demir normale dönünce kilo alır bebişKızlar doktordan geldik. Ferritin 3.8 hemoglobin 10du. Demir serumu taktılar. 3hafta sonra tekrar çağırdı doktor. Yine tahlil yapılacak düşükse yine takılacak serum. Dua edin yükselsin değerlerim Kızlar
Bu arada bebiş hala minyon. 1800filan olması gerek kilosu dedi doktor bizimki 1500kafama takıyorum ister istemez ya...
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunKizlar ben de sabah ayagimi sakatladim.Ilk etapta cok agrimiyordu sonra şişti. Simdi hastaneden geldim bileklik kullanacagim bir sure .15 gun rapor vercekti istemedim .Rontgen de cekilmedi haliyle .Kremle filan idare etcez .Zedelenme var. Mayis bana ugur getirmiyor gecen yil mayista kirmistim ayni ayagimi.
Kızlar doktordan geldik. Ferritin 3.8 hemoglobin 10du. Demir serumu taktılar. 3hafta sonra tekrar çağırdı doktor. Yine tahlil yapılacak düşükse yine takılacak serum. Dua edin yükselsin değerlerim Kızlar
geçmiş olsun rapor alıp dinlenseydin evde keşke
Geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın ama neden rapor almadın hergün işe git gel daha zor olmayacak mı?
Geçmiş olsun canım. üstüne basınca kötü olmaz inşallah
geçmiş olsun canım evet ayağımi kırdım korkuyorum diyordun dikkat et keşke rapor alsaydin dinlenirdin
Bazen benimde oluyor canım yürümekte zorlanıyorum
geviş olsun canım belki demir normale dönünce kilo alır bebiş
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Son haftalar veya nst de sanci,kasilma vs oldugunda alttan muayene olabiliyor, ben 38 ve 39 da muayene oldum acilma varmi yokmu diye bakildi..Kızlar doğumdan önce alttan muayene edilio mu ağda konusu konuşulmuş önceki mesajlarda. Yoksa bi sorun olursa mi alttan muayene yapılır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?