2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sağol canım tavsiye için sağol calışıyorum, ama bende korkuyorum ki birşey olursa diye niye sa hep ben bir şey yapdığımda kızım hastalanıyor ve sorumlısu ben oluyorum.

yarın gidicem kontrole öğrenince yazayım canım

geçmiş olsun nasıl gidiceksin bööyle okula?

Su gıbuydı canım
canım suyun geliyor olabilir benim ikinci hamileligimde 1 hafta yattım 3 günde bir kontrole gittim yarın randevun varsa doktoruna söyle ben her gitmemde ozellikle doktoruma soruyorum suyum ne durumda diye yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım senle ayniyiz inşallah su degildir

Yok canım bir daha gelmedi hıc akıntı annemi getirttirdim ne olur ne olmaz diye bir daha gelırse akıntı acıle gıdıcem gelemzse yarın rutın doktor kontrolm var orda doktorumla konusucam
Cnm aynı şey bende 3 hafta önce oldu hatta 5 dk arayla 2 defa iç çamaşırı degistirdim sonrasında kesildi zaten oluyor böyle şeyler kafana takma normal yani

Geçmiş olsun cnm dikkatli ol.

Afilim92 canım geçmiş olsun dikkat et kendine ayağına yüklenmemeye çalış zorlama kendini.

C crazydaissyy canım bebeğin nasıl durumu iyi mi?
Z Zelichka canım senin oğlun nasıl oldu durumu daha iyi mi?
metmat canım sen nasıl oldun?

Sesiniz çıkmıyor bu ara aklıma geliyorsunuz kızlar nasılsınız son durumlarınız nedir?

Değildir kuzum inşallah ama suyum olsa az az da olsa gelmeye devam eder sonuçta bır lıtreye yakın su var ıcımızde ve bana gecen hafta doktorun suyun bıraz fazla demişti hatta 17mayıs perinatolojiden randevu aldım suyuna ve bebege bakılcak.. Tarımda tabıkı sorucam doktora

Canım bebek idrar torbasına baskı yapıyor ya belki idrardır farketmemişsindir. Sen yine de sürekli kontrol et kendini.

Kızlar bugun 30+5dik kontrolum vardi bebisim 1516 gr olmus doktor haftasiyla uyumlu dedi ama bana sanki biraz kucuk gibi geldi. Sizlerin daha buyuktu sanki benmi yanls hatrliyorum

Kızlar dersten sonra eve geldim
Kurabiye yaptım ilkdefa havuçlu.
Ama tarif hoşuma gitmedi.
Sizin garanti güzel oluyor dediginiz kurabiye tarifleri var mı

Sırtim çatlıyor resmen..kaynanama geldim

Canınız çekmesin sarma sarıyor.
Bende biraz not çıkardım. Valla hiç yardım edecek halim yok. Sinirden kavonozu kırdı
Uzandım şimdi..
Karnım sürekli sertlesiyor
Ayaklarım ağrıdi cok

Kızlar bugun 30+5dik kontrolum vardi bebisim 1516 gr olmus doktor haftasiyla uyumlu dedi ama bana sanki biraz kucuk gibi geldi. Sizlerin daha buyuktu sanki benmi yanls hatrliyorum
Canım gayet normal. Herkesin bebek gelişimi farklı. Bir çok etkene bağlı genetik beslenme metabolizma hızın vb bunu kimseyle kıyaslayamazsın ki kaldı ki bebeğin normal aralıkta. Dr un iyi demiş bunu baz almak yeterli bence.

kizlar yazmistiniz qma bulamadim kendi cantaniza neler koymustunuz yazabilirmisiniz eksiklerimi bulmam lazim ama resmen beynim calismaz oldu

Sagolun kizlar.Ayagimin ust kismi oldugu icin basarken sorun yok adim atarken aciyor .O yuzden sürüyorum .

yarın gidicem kontrole öğrenince yazayım canım

geçmiş olsun nasıl gidiceksin bööyle okula?

Canim kakaolu islak kurabiye var .Tam ölçülü tarif nefis.. diye baslayan sitede cok begeni alan .Oraya bakabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…