2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine şurada okulun bitmesine az bir zaman kaldı bizimde yılsonu gösterisi falan var haftaya yok resim çekimi yok albüm bu haftayı bıde önümüzdeki haftayı atlatırsak İnş saglıkla tamamlarız bu süreci de :) :)

Nasıl yani yardım etmedin diye sinirlenip mi kavanozu kırdı
Ben kremşantili kurabiyeyi seviyorum canım bide pratik geliyor bana ondan sanırım

Kızlar ya sabahtan beri afedersiniz vajinama iğne batar gibi şeyler oluyor anlayamadım neden olabilir umarım bişey yoktur
Aynısı bende de var eli falan orda dıye düşündüm :) :) :) cok sık olmasada arada oldu bugun bısey olmaz inş cnm

Sagol canim kazasiz belasiz su izne bi ciksam aşırı yiprandim .Ya çocuklar bisey yapiyor ya ben kendi kendime .Hayirlisi...
Kızlar ya sabahtan beri afedersiniz vajinama iğne batar gibi şeyler oluyor anlayamadım neden olabilir umarım bişey yoktur
Bende de oluyordu dr bol bol yatip su iceceksin magnezyumunu duzenli alcaksin dedi canim .

Aynısı bende de var eli falan orda dıye düşündüm :) :) :) cok sık olmasada arada oldu bugun bısey olmaz inş cnm

Sagol canim kazasiz belasiz su izne bi ciksam aşırı yiprandim .Ya çocuklar bisey yapiyor ya ben kendi kendime .Hayirlisi...

Bende de oluyordu dr bol bol yatip su iceceksin magnezyumunu duzenli alcaksin dedi canim .
sağolun kızlar 3 4 kere oldu bugün bide burada suyum geldi falan yazınca bende diyorum geliyor galiba etkilenmeye başladım farkında olmadan habire akıntı kontrol ediyorum ağrılarımı daha fazla dinliyorum ondan oldu heralde :)

Zaten 2 haftadır falan acayip ağırlaştım penguen gibiyim oturunca kalkamıyorum yatakta yuvarlanarak dönüyorum. Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah

1 paket toz kremşanti 1 su bardaği sıvo yağ aldığı kadar un. Tatlı seviyorsan 1-2 kaşık pudra şekeri ekleyebilirsin canım hepsini karıştırıp yuvarlıyorum 15 dkda falan pişiyor
Bunu bende yapıyorum cok güzel oluyor 24 tane ceviz boyda kurabiyem oluyor. Cokda kolay.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Yok canım bir daha gelmedi hıc akıntı annemi getirttirdim ne olur ne olmaz diye bir daha gelırse akıntı acıle gıdıcem gelemzse yarın rutın doktor kontrolm var orda doktorumla konusucam
İyi o zaman canım bir yerde bu haftalarda sulu akıntı oluyor diye okumuştum normal falan yazmışlardı ama yine de temkinli olmakta fayda var sor doktoruna bakalım inşallah iyi haberler alırsın canım çok geçmiş olsun
Anneni getirterek iyi yaptın dinlen bol bol sen
Afilim92 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine keşke rapor alsaydın dinlenirdin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…