2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kakaolu islak kurabiye var .Tam ölçülü tarif nefis.. diye baslayan sitede cok begeni alan .Oraya bakabilirsin .
Sen şimdi bunu yazdın ya kalktım bende kakaolu ıslak kurabiye yaptım canım çekti ayyy ne pis boğaz oldum ben ya :))

Ayagima dr un verdigi jeli sürecektim. Prospektüsü beni tatmin etmedi .Kadin dogumcuma sordum dakikada cevap yazdi .Her dakika ulaşabileceğimi bilmek beni cok rahatlatiyor .Senaryo yaziyorum gece sancim tutsa benden once gelir doguma diye

Sen şimdi bunu yazdın ya kalktım bende kakaolu ıslak kurabiye yaptım canım çekti ayyy ne pis boğaz oldum ben ya :))
Ben de burda yemek konusma taraftari değilim .Aserme donemlerinde bile yazmadim hic .Pembegomlek sorunca yazmis bulundum .Keske dm atsaydim :)Afiyet olsun Konya'da olsan ben getirirdim sana ugrasmazdin .Sakat ayagimla okula 2 tepsi yaptim .Sabah serbetleyecegim .Ama guzel oldu demi ?

Ne güzel canm bizim doktora whatsaptan mesai saatleri içerisinde ulaşabiliyoruz.
Doğum olursa nasıl olacak bilmiyorum
Sirf özelde olup tanımadığım bir doktora kendimi emanet etmekle devlette doğum yapmak aynı ..
Şu doğum konusunu kesinlestireyim en güzeli.

Sağol canim
Teşekkür ederim

Ben de bu aralar özellikle o dediğin yerdeki tariflere menülere bakıyorum
ramazan moduna girdim.
Niyetliyken de aksama kadar yemek bakardım

Mesai saatinde sekreteri ile konuşabiliyoruz acil bir sey olursa dr dönüş yapiyor Mesai bitince gece gunduz acik telefonu sukur ki mesajla cevap veriyor .

Sağol canim
Teşekkür ederim

Ben de bu aralar özellikle o dediğin yerdeki tariflere menülere bakıyorum
ramazan moduna girdim.
Niyetliyken de aksama kadar yemek bakardım
Ama cok takilma sen yine de .Bazen yapacak guc olmuyor insanda. Yapamayınca da direk aserme moduna giriliyor .Gecen gun bir sey aserdim dışarıdan yemek .Esim gelip de beni götürene kadar göğüslerim cok kotu oldu

Merhaba kizlar. Hepinize guzel dogumlar diliyorum simdiden. Aranizda ciltte sinek isirigi gibi döküntüsü kaşıntısı olan var mı? Sanirim 25 ile 30. Hafta arasi basliyormus. Sizin aranizda var mi merak ettim

Merhaba kizlar. Hepinize guzel dogumlar diliyorum simdiden. Aranizda ciltte sinek isirigi gibi döküntüsü kaşıntısı olan var mı? Sanirim 25 ile 30. Hafta arasi basliyormus. Sizin aranizda var mi merak ettim
Bende var canım karın cevremde
Ama niye oldu bilmiyorum
Araştırdım dün ama niye olduğu çıkmadı.

omuzlarım ve sırtım pütür pütür hayatımda olmamıştı sanırım hamilelikten

kızlar doktor tiroit hormonunuza bakıyor mu? benim en son 3. ayda bakılmış bir daha bakılmamış. taşikardim de var endişelendim şimdi

kızlar doktor tiroit hormonunuza bakıyor mu? benim en son 3. ayda bakılmış bir daha bakılmamış. taşikardim de var endişelendim şimdi

Doktora gittiğinde kardiyolog test istemedi mi? Kan testi ve tiroide bakılıyor ilkin, ondan sonra holter bağlanıyor.. Kalpte bir sorun yoksa , tiroidte sorun yoksa kan düşüklüğünden de yapabiliyor. Eğer bakılmadıysa aile hekimliğinde baktırabilirsin durumu izah edersin ara kontrolde olsa yaparlar tahlilini.

kardiyolog sordu bakıldı mı hiç diye ben de evet dedim ne zaman bakıldı falan diye sormadı aile hekimime de iki seferdir söylüyorum tamam istedim o testi de diyor ama sonuclarda yok göremiyorum. gece gece evhamlandım ya

Ben bugün gittim doktora ikiside 1500 olmuş ve aynı haftadayız. Benim doktorun gayet iyiler dedi. Sonuçta genetik faktörde var herkesin kilosu boyu farklı sonuçta, eşim ve ailesi hep minyonlar o tarafa çekmiş de olabilir. Hem ultrsonda ölçtükleri kilolarda çok kesin değil tahmini hep.

Peki sorun varmıydı tiroidde o zaman bakıldığında ? Son yaptırdığın teste de bir daha bak canım orda TSH sonucu yazar. TSH değeri yoksa demek ki bakılmamıştır.

Olsun cnm bişey olmaz hemencecik yaptım hem kolay hemde gerçekten çok lezzetli olmuş ben begendim artık sürekli yaparim. :)) o ayağınla birde kurabiyemi yaptın sen yormasaydın kuzum kendini.

Peki sorun varmıydı tiroidde o zaman bakıldığında ? Son yaptırdığın teste de bir daha bak canım orda TSH sonucu yazar. TSH değeri yoksa demek ki bakılmamıştır.
10 ve 12. aylarda tsh normal aralıkta çıkmış hatta 0,420 çıkmış. sonra bi daha bakılmamış sadece hemogram istemişler. yarın gidicem doktora sorayım bi. valla araştırmayıp karışmadıkça tehlikeye giriyoruz ya araştrıp sorunca da ukala hasta oluyoruz

Haklısın valla. Sordukça bilgi alıyoruz... Bilinçli hasta istiyorlar, ama nereden bilicez her şeyi de. Sen de takip et canım kendini, tansiyonunu da ara ara ölç. 2-3 günde bir veya kötü hissettiğinde falan. Tansiyon gebelikte önemli.

Kan değerim için kardiyolog çok düşük dedi ondan nabız artışı yapabilir demişti dikkat et çok yorulma dedi dinlen bol bol dedi. Benim doktor ise anjiyo olanı bile doğurtuyorum ben sorun yok dedi. İlaç verirse kullan, seyahate bile çıkabilirsin dedi. İyi de o zaman ben en kötü senaryoya göre hareket ederim öyle değil mi ? Ailemin yanına gidicektim vazgeçtim sırf bu sebepten.

sanırım benim. göbeğimin üst kısımlarında olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…