2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım benim. göbeğimin üst kısımlarında olmaya başladı
Benim ust bacak ve kollarla basladi. Simdi ufak ufak gobege atiyor. Ama kasintisi cok fena. Bu boyle doguma kadar surecek mi kasintiyi rahatlatmak icin ne yapilir. Tedavisi dogum diye biliyorum. Doktorun verdikleri ise yarayacak mo merak ediyorum

Bende var canım karın cevremde
Ama niye oldu bilmiyorum
Araştırdım dün ama niye olduğu çıkmadı.
Ust bacak kollara da yayilir ve kasinirsa prurigo diye bir gebelik alerjisi oluyor iste. Benim ust bacak ve kollarda basladi. Suan bacakta lezyonlasmis halde. Ufaktan göbeğe atmaya basladi. Doguma kadar daha ne olacak nasil rahatlatirim kasintilari onu merak ediyorum

Benim ust bacak ve kollarla basladi. Simdi ufak ufak gobege atiyor. Ama kasintisi cok fena. Bu boyle doguma kadar surecek mi kasintiyi rahatlatmak icin ne yapilir. Tedavisi dogum diye biliyorum. Doktorun verdikleri ise yarayacak mo merak ediyorum
benim ilk bi tane karnımın yan tarafında oldu sandimki çatlıyorum böyle acır batar gibi bi his bi baktım sivilce gibi çekirdek çitledim parka gidince ondan oluo sandım ama baya bi vakit geçtikten sonra oluştuğunuda düşündüm anlam veremedim hormonlardan heraldr dedim şimdi minik minik 8 9 10 çoğaldı

Aslinda benim de ilk karnimin ustune 2 tane atti. Kullandigim yaglara alerji oldum sandim. Sonra ust bacaga atti giydigim tahris etti sandim. Kollara atinca acaba vitaminlerden mi diye dusundum. Derken 1 ay oldu ve giderek cogaldi. Simdi kara kara dusunuyorum doguma kadar zor gececek bu gidisle

beni gögsümün üstlerinde de varr.ama hiö takmıyorum ya sadece saplıklı olsun diyorum.artık tüm değişimlere alıştım sanırım önemsemiyorum doğumdan sonra biticek hepsi

Merhaba kizlar. Hepinize guzel dogumlar diliyorum simdiden. Aranizda ciltte sinek isirigi gibi döküntüsü kaşıntısı olan var mı? Sanirim 25 ile 30. Hafta arasi basliyormus. Sizin aranizda var mi merak ettim

3- 4 tane göbeğimin üstünde var benimde.. Ne anlama geliyormuş acaba? Hiç okumadım bununla ilgili bir şey..

beni gögsümün üstlerinde de varr.ama hiö takmıyorum ya sadece saplıklı olsun diyorum.artık tüm değişimlere alıştım sanırım önemsemiyorum doğumdan sonra biticek hepsi
Canim kasinmiyorsa sanslisin. Goruntu hic mesele degil keske benim de sadece goruntu olsaydi. Kanatana kadar kasiyorum ve uyutmuyor. Neyin nesi anlamadim.
Ama dedigin dogru gecici sonucta 3 ay kadar disimizi sikacaz artik

3- 4 tane göbeğimin üstünde var benimde.. Ne anlama geliyormuş acaba? Hiç okumadım bununla ilgili bir şey..
Kasinmiyorsa ya da artmadiysa dert etmeyin. Ben aranizda varsa acaba rahatlatici bir cozumu var mi diye merak ettim o yuzden yazdim

Merhaba kizlar. Hepinize guzel dogumlar diliyorum simdiden. Aranizda ciltte sinek isirigi gibi döküntüsü kaşıntısı olan var mı? Sanirim 25 ile 30. Hafta arasi basliyormus. Sizin aranizda var mi merak ettim
Yaaa inanmıyorum şimdi ben yazıcaktım banim başladı kabartılar oldu hatta dedim pire mi ısırdı ama her gecen gün bir bir çoğalıyor ne olabilir acaba??????

Benim her ay testler tekrarlanıyor hatta başlarda hicbir sorun yokken düşük dozlu bir tiroid ilacı başlatmıştı sadece önlem amaçlı demişti. Bu haftalarda neden oldugunu anladım demek hic kullanmasaydım değerler iyice düşecekti. Ben sağlık ocağına gidince doktora bile girmiyorum danışmadan gebelikte yapılan testleri yaptıracağım diyorum onlar yazıyor.

Doğru diyorsun canım

Ayağın nasıl oldu bu arada
Sisi indi biraz aksam sizmisim da
kessektw dikişin içinde kalıyor ve o da kaşındırıyor beni bile.tumden kessek giysinin dikişine zarar veriypr nasıl yaptınız
Bir cogunun ki dışında yandaydı o yuzden isim kolaylasti .Ama icte olanlar dedigin gibi biraz kaliyor ve az daha icten alsan direk dikis söküluyor .El kadar kiyafetlerde kendinden büyük dikis var .Onun yerine baskı yapsalar keske .

Benim göbekte 2 tane var ama hiç rahatsız etmiyor neden olduğunu merak etmiştim ben de..
Ama cok kaşıntı varsa bir doktoruna danış istersen karaciğer enzimlerinden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…