2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kaşınan arkadaşlar doktorunuza söyleyin mutlaka karacigerle ilgili olabilir. Hafif kaşıntı ablamda da varmış ama doğumdan sonra gecmiş

Bizim durumumuz stabil canım daha fazla açılma olmadı. Sancılarım ara ara oluyo kasılma şeklinde.

Kızlar çok çok su içilmeliymiş kasılmaların olmaması için.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize. Yine saçma sapan bi rüyayla uyandım. Sizlere bir sorum olacak. Ben hamileliğimin başlarında belirti olarak gerinme isteğini çok yaşadım. Yani kedi gibi böyle elleri kolları uzatıp karnı sıkarak :) bundan onceki gebeliğimde de olmuştu. Uyku esnasında geriniyodum ve ona uyanıyodum hemen durduruyodum kendimi. Velhasıl yine başladı bende bu arada tek tük oluyodu ama bu gece sürekli gerindiğimi, karnımı kendimi sıktığımı farkettim, hemen durmama rağmen sonuçta sıkmış bulunuyorum yani. Karnım ağrıdı artk zaten taşıması zor oluyor yatakta dönerken bile.. ben bunu nasıl yeneceğim birşey olurmu ki acaba ya

Bnimkiler de kaşınıyor
Ama nasıl rahatlarz başka şekilde bir fikrim yok

Herkese gunaydin .Kizlar benim de karnımdan cok göğsüm kaşınıyor. O kadar yağ sürüyorum kuruluktan degil .Ama catlamasindan cok korkuyorum .
Canm ben dün sağlık ocağına gitmiştim ve bana birkaç broşür vermişlerdi demiştim ya orda bir broşür emzirme ile ilgiliydi.
Gebelik sırasında ekstra özel birşey sürmeye gerek olmadığı yazıyordu
Hatta vücudunun kendi ürettigi yağı aldığı için daha çabuk müsait oluyormuş çatlamaya falan

Gunaydın kızlar
Ya bişey dıycem sizde de bilmem ne saç ekim merkezi dıye reklam varmı kk da ayy adama gıcık oluyorum ya nasıl bir tıp her açmamda karsıma cıkıyor :) :) :)

Ama yag kullanmayinca dahacok kasinip tahris oluyor .
Gunaydın kızlar
Ya bişey dıycem sizde de bilmem ne saç ekim merkezi dıye reklam varmı kk da ayy adama gıcık oluyorum ya nasıl bir tıp her açmamda karsıma cıkıyor :) :) :)
Evet de niye bu kadar taktin

Ama yag kullanmayinca dahacok kasinip tahris oluyor .

Evet de niye bu kadar taktin

Herkesinbbunyesi farklı demekki ama sağlık çalışanları sadece gebelikte büyük beden sutyen kullanmanın yeterlli olduğunu yazmış

Benimde aşırı kasiniyor ama kasimamaya çalışıyorum kasidikca kaşıntı hisssi artar

Disardayken cok feci o his geliyor ama kasiyamiyorsun .

Hamilelikte t3 t4 den çok tsh hormonu takibiyle tiroide bakıyorlar. Sağlık ocağı sonuçlarında tsh var mı canım

Günaydın herkese. Kısmet olursa yarın alışverişi tamamlayıp çanta hazırlığına geçicem. Çanta hazırlığı yapan anneler bebeğe hastane çıkışı dışında kactane yedek takım veya body koydunuz? Ilk günler citcitli kullanilirmi göbek bağından dolayı? Ve kendim için evde bile asla gecelik giyemem (rahat edemiyorum) şartmı hastaneye koymak pijama yetmez mi

NasilYarDiyeyim bu arada bende TSH 2,19 çıkmış... ve normal aralık olarak 0,38 - 5,33 görünüyor. Seninki alt sınıra yakın gibi geldi muhakkak baktır yine canım
Sanırım NasilYarDiyeyim ilk aylarda baktırmış bebek ilk trimesterdeyken tsh aralığı farklı sonradan farklı oluyor. Onun da normal ilk 3 ay için bence. Tabiki doktora sormak en iyisi.

Ben hastane cıkışı ıkı tane koydum alt üst takım iç zıbın da koydum ne olur ne olmaz diye zaten ılk kıyafetini hastane kendi veriyo ben sezeryan olacağım için ıkı takım pijama ve sabahlık koydum gecelik koymadım ama normal doğum olanlar ne koyuyor fikrim yok

Gunaydın kızlar
O kadar çok reklam çıkıyor ki hepsine ayrı gıcık oluyorum be o adam bende de çıkıyor.

Kizlar ya şimdi benim aklıma bir şey takıldı, ben adet olmadan hamile kaldığım için adet tarıhım baz alınmiyor tahmini doğum tarıhımı hesaplamak için, ve bende ilk untrasonma göre 28 temmuzcıkmişdi (12+5), 2 ci untrasonumda 18+3 diye hesaplanıyor yine ve bu seferki untrasonda 30 temmuz cıkdı, bende kızımdakı gibi 41 de doğururum diye 4-5 ağustosda saydım, şimdi sorum şu ki adet tarıhnizle hesaplanan doğum tarı ve untrasonda cıkan doğum tarıhı sizin aynımı? cok uzun oldu biliyorum umarım bu bozuk türkceyle anlata bilmeyi başarmişimdir.

Günaydın canimcim
Bu konu hakkında bilgim yok ama kendini kasmamaya çalış
Çok da bir zararı olacağını sanmıyorum bazen ben de yapıyorum vucudum çok rahatlıyor sanki:)
Ben de korkuyorum ama sonra diyorum ki spora giden hamileler var bunları yapıyorlar zaten bir zararı olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…