2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben devlette sezeryan olacağım canim sanmıyorum ilk kıyafet falan vereceklerini. Bende bir tane 10lu birtane 5li hastane çıkışı koyayım diye dusundum bir-kac tanede iç body eldiven çorap vs. Dahada olmadi evden istetirim bir gün için fazla eşya da yüklenmek istemiyorum

Ben 1 tane tulum takımı yaptırıyorum hastane için onu koyacam
2 tane de 5 li hastane çıkışı koydum
3 tane çıt citli atlet
2 çorap
2 yedek eldiven
2 önlük
2 tane penye battaniye
3 4 tane kundak bezi
Ben de gecelik ile asla rahat edemem iki tane pijama takımı koydum bir tane de sabahlık bence şart değil gecelik yani nasıl rahat edeceksen önemli olan o

Benimki adetten bir kaç gün önde gidiyor bazende aynı haftaya uyumlu çıkıyor. Sonlara doğru çıkan tarihi baz alır doktorun merak etme canim

Evet devlette vermezler ıkı takım hastane cıkışı iç body falan idare eder zaten bırgun kalınıyor çoğu sey kullanılmadan gerı geliyo saglıklı hayırlı doğumlar nasıp etsin inşallah Rabbim

Tamam canim sagol bende duruma göre ekleme yaparım çantama. Alış-veriş bitsin de rahat ederim 30 haftaya geldim ortada bisi yok

Benimki adetten bir kaç gün önde gidiyor bazende aynı haftaya uyumlu çıkıyor. Sonlara doğru çıkan tarihi baz alır doktorun merak etme canim
Doğumu kendisi yaptırmayacağı için cok rahat kendisi hiç iygilenmiyor, asıstanınada sonrdum untrasonda neyse o dedi, sinirim bozuldu resme hastane değil pazar sankı gelen içeri doluyor kım hizliysa işi hal olup gidiyor.

Iyi şükür minik minik kilo alıyoruz.bir ileri bir geri.Allah yardımıcısı olsun yavrumun.doktor hala iyi ya da kötü olur demiyor.Bugun Ayazımı kaybedeli tam 1 hafta oldu.bugun ikisini de görmeye gidicez.Dualarınızi eksik etmeyin bizden.
Günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum
Z Zelichka nasılsın canım bebeğin iyidir inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

1 haftadır kötü haber almıyoruz doktordan.iyiyiz şükür.hala solunum cihazına bağlı.anca 900 gr olabildik.bir alip bir veriyoruz.Insallah yavrum toparlar kendini.Anne sütünü arttıŕmişlar.

1 haftadır kötü haber almıyoruz doktordan.iyiyiz şükür.hala solunum cihazına bağlı.anca 900 gr olabildik.bir alip bir veriyoruz.Insallah yavrum toparlar kendini.Anne sütünü arttıŕmişlar.
Çok güçlü bir bebek maşallah şimdiden belli inşallah Rabbim en saglıklı şekilde evine dönmeyi nasip etsin

Evet sınır bozucu bir durum. Bende özele gidiyordum doktorun ve hastanenin bazı tuhaflıkları yüzünden devlete geçiş yaptım. O parayı haketmiyorlar cunki. Ayın büyümeden başka doktora geçme imkanın varsa geç canim yoksa sıkma canını mecbur son haftalarda belli olur. Normal doğummu senin?

Allah bebeğinizi size bağışlasın. Diğer evladiniz içinde başınız sağolsun. Yazmasamda hep dua ettim, takip ettim sizi. Yakın zamanda bebeginize kavuşma haberinizi aliriz Inşallah.

Başka bi dr gitdim devlete ve bi kere kime yazıldı değişdiremez dedi zaten o dr şimdi ablam gidiyor benim dr bin şükür iyikide değişmedim, diyorum, iyi dr burdan ta 2 saat yol uzaklıkda oda gidemem o kadar uxağa doğumum ama orda olucak inşallah.

Bizim durumumuz stabil canım daha fazla açılma olmadı. Sancılarım ara ara oluyo kasılma şeklinde.

Kızlar çok çok su içilmeliymiş kasılmaların olmaması için.
Çok sevindim canim inşallah bebek sağlıkla doğana kadar içerde tutabilirler. Sende bol bol su iç sancılarını geciktirir belki
Çok sevindim canim kilosuna çok takılma kötü haber almamak bile iyi şu durumda. Inşallah toparlıycak bak anne sütüde yarar şimdi ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…