- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.541
Ben devlette sezeryan olacağım canim sanmıyorum ilk kıyafet falan vereceklerini. Bende bir tane 10lu birtane 5li hastane çıkışı koyayım diye dusundum bir-kac tanede iç body eldiven çorap vs. Dahada olmadi evden istetirim bir gün için fazla eşya da yüklenmek istemiyorumBen hastane cıkışı ıkı tane koydum alt üst takım iç zıbın da koydum ne olur ne olmaz diye zaten ılk kıyafetini hastane kendi veriyo ben sezeryan olacağım için ıkı takım pijama ve sabahlık koydum gecelik koymadım ama normal doğum olanlar ne koyuyor fikrim yok
Ben 1 tane tulum takımı yaptırıyorum hastane için onu koyacamGünaydın herkese. Kısmet olursa yarın alışverişi tamamlayıp çanta hazırlığına geçicem. Çanta hazırlığı yapan anneler bebeğe hastane çıkışı dışında kactane yedek takım veya body koydunuz? Ilk günler citcitli kullanilirmi göbek bağından dolayı? Ve kendim için evde bile asla gecelik giyemem (rahat edemiyorum) şartmı hastaneye koymak pijama yetmez mi
Benimki adetten bir kaç gün önde gidiyor bazende aynı haftaya uyumlu çıkıyor. Sonlara doğru çıkan tarihi baz alır doktorun merak etme canimKizlar ya şimdi benim aklıma bir şey takıldı, ben adet olmadan hamile kaldığım için adet tarıhım baz alınmiyor tahmini doğum tarıhımı hesaplamak için, ve bende ilk untrasonma göre 28 temmuzcıkmişdi (12+5), 2 ci untrasonumda 18+3 diye hesaplanıyor yine ve bu seferki untrasonda 30 temmuz cıkdı, bende kızımdakı gibi 41 de doğururum diye 4-5 ağustosda saydım, şimdi sorum şu ki adet tarıhnizle hesaplanan doğum tarı ve untrasonda cıkan doğum tarıhı sizin aynımı? cok uzun oldu biliyorum umarım bu bozuk türkceyle anlata bilmeyi başarmişimdir.
Evet devlette vermezler ıkı takım hastane cıkışı iç body falan idare eder zaten bırgun kalınıyor çoğu sey kullanılmadan gerı geliyo saglıklı hayırlı doğumlar nasıp etsin inşallah RabbimBen devlette sezeryan olacağım canim sanmıyorum ilk kıyafet falan vereceklerini. Bende bir tane 10lu birtane 5li hastane çıkışı koyayım diye dusundum bir-kac tanede iç body eldiven çorap vs. Dahada olmadi evden istetirim bir gün için fazla eşya da yüklenmek istemiyorum
Tamam canim sagol bende duruma göre ekleme yaparım çantama. Alış-veriş bitsin de rahat ederim 30 haftaya geldim ortada bisi yokBen 1 tane tulum takımı yaptırıyorum hastane için onu koyacam
2 tane de 5 li hastane çıkışı koydum
3 tane çıt citli atlet
2 çorap
2 yedek eldiven
2 önlük
2 tane penye battaniye
3 4 tane kundak bezi
Ben de gecelik ile asla rahat edemem iki tane pijama takımı koydum bir tane de sabahlık bence şart değil gecelik yani nasıl rahat edeceksen önemli olan o
Amin canim cümlemize inşallah.Evet devlette vermezler ıkı takım hastane cıkışı iç body falan idare eder zaten bırgun kalınıyor çoğu sey kullanılmadan gerı geliyo saglıklı hayırlı doğumlar nasıp etsin inşallah Rabbim
Doğumu kendisi yaptırmayacağı için cok rahat kendisi hiç iygilenmiyor, asıstanınada sonrdum untrasonda neyse o dedi, sinirim bozuldu resme hastane değil pazar sankı gelen içeri doluyor kım hizliysa işi hal olup gidiyor.Benimki adetten bir kaç gün önde gidiyor bazende aynı haftaya uyumlu çıkıyor. Sonlara doğru çıkan tarihi baz alır doktorun merak etme canim
1 haftadır kötü haber almıyoruz doktordan.iyiyiz şükür.hala solunum cihazına bağlı.anca 900 gr olabildik.bir alip bir veriyoruz.Insallah yavrum toparlar kendini.Anne sütünü arttıŕmişlar.@Afilim92 canım geçmiş olsun dikkat et kendine ayağına yüklenmemeye çalış zorlama kendini.
@crazydaissyy canım bebeğin nasıl durumu iyi mi?
Z Zelichka canım senin oğlun nasıl oldu durumu daha iyi mi?
@metmat canım sen nasıl oldun?
Sesiniz çıkmıyor bu ara aklıma geliyorsunuz kızlar nasılsınız son durumlarınız nedir?
Çok sağol canım.Amin inşallah Allah razı olsun.Rabbim yüzümüze gülsün inşallah Ateş'imi bize bağışlasınbasin sagolsun Rabbim yasayan yavruna ömür versin canim
Çok güçlü bir bebek maşallah şimdiden belli inşallah Rabbim en saglıklı şekilde evine dönmeyi nasip etsin1 haftadır kötü haber almıyoruz doktordan.iyiyiz şükür.hala solunum cihazına bağlı.anca 900 gr olabildik.bir alip bir veriyoruz.Insallah yavrum toparlar kendini.Anne sütünü arttıŕmişlar.
Rabbim yavrunu size bagislasin cnm.1 haftadır kötü haber almıyoruz doktordan.iyiyiz şükür.hala solunum cihazına bağlı.anca 900 gr olabildik.bir alip bir veriyoruz.Insallah yavrum toparlar kendini.Anne sütünü arttıŕmişlar.
Güzel haberler ver bize de canımKızlar bizde bugün hastaneye geldik kontrolümüz var bakalim kizim nasıl olmuş kasılmaları da sorucam doktoruma.
Evet sınır bozucu bir durum. Bende özele gidiyordum doktorun ve hastanenin bazı tuhaflıkları yüzünden devlete geçiş yaptım. O parayı haketmiyorlar cunki. Ayın büyümeden başka doktora geçme imkanın varsa geç canim yoksa sıkma canını mecbur son haftalarda belli olur. Normal doğummu senin?Doğumu kendisi yaptırmayacağı için cok rahat kendisi hiç iygilenmiyor, asıstanınada sonrdum untrasonda neyse o dedi, sinirim bozuldu resme hastane değil pazar sankı gelen içeri doluyor kım hizliysa işi hal olup gidiyor.
Allah bebeğinizi size bağışlasın. Diğer evladiniz içinde başınız sağolsun. Yazmasamda hep dua ettim, takip ettim sizi. Yakın zamanda bebeginize kavuşma haberinizi aliriz Inşallah.1 haftadır kötü haber almıyoruz doktordan.iyiyiz şükür.hala solunum cihazına bağlı.anca 900 gr olabildik.bir alip bir veriyoruz.Insallah yavrum toparlar kendini.Anne sütünü arttıŕmişlar.
Başka bi dr gitdim devlete ve bi kere kime yazıldı değişdiremez dedi zaten o dr şimdi ablam gidiyor benim dr bin şükür iyikide değişmedim, diyorum, iyi dr burdan ta 2 saat yol uzaklıkda oda gidemem o kadar uxağa doğumum ama orda olucak inşallah.Evet sınır bozucu bir durum. Bende özele gidiyordum doktorun ve hastanenin bazı tuhaflıkları yüzünden devlete geçiş yaptım. O parayı haketmiyorlar cunki. Ayın büyümeden başka doktora geçme imkanın varsa geç canim yoksa sıkma canını mecbur son haftalarda belli olur. Normal doğummu senin?
Çok sevindim canim inşallah bebek sağlıkla doğana kadar içerde tutabilirler. Sende bol bol su iç sancılarını geciktirir belkiBizim durumumuz stabil canım daha fazla açılma olmadı. Sancılarım ara ara oluyo kasılma şeklinde.
Kızlar çok çok su içilmeliymiş kasılmaların olmaması için.
Çok sevindim canim kilosuna çok takılma kötü haber almamak bile iyi şu durumda. Inşallah toparlıycak bak anne sütüde yarar şimdi ona.1 haftadır kötü haber almıyoruz doktordan.iyiyiz şükür.hala solunum cihazına bağlı.anca 900 gr olabildik.bir alip bir veriyoruz.Insallah yavrum toparlar kendini.Anne sütünü arttıŕmişlar.
Sanırım @Kizilcik123 ilk aylarda baktırmış bebek ilk trimesterdeyken tsh aralığı farklı sonradan farklı oluyor. Onun da normal ilk 3 ay için bence. Tabiki doktora sormak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?