2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte t3 t4 den çok tsh hormonu takibiyle tiroide bakıyorlar. Sağlık ocağı sonuçlarında tsh var mı canım
bugün aradım aile hekimimi evet bakmış istemiş testi sonuc da iyi çıkmış ama ben internetten hormon sonucu göremiyormuşum. içim rahatladı biraz. yine de ben istemesem kimsenin dur şuna bir bakalım diyeceği yok onu anladım. ben söylemiştim hemogram yanında tsh da ister misiniz diye. en son 12. haftada ilk kadın doğumcum kontrol etmişti

kız nasıl adet olmadan hamile kaldın? lohusayken mi hamile kaldın yani? sata göre 4 temmuz ama ultrasona göre 26 haziran görünüyo 40. hafta. farklı yani. bir de sen ben şu hafta doğuruum bu hafta doğururum diye hesap etme öyle tutturamazsın ki. üç çocuklu bir arkadaşım hepsini farklı haftalarda doğurdu hatta sonuncusu erken geldi 37de geldi mesela.

Ben 43 gün falan lohusalığım sürdü sonra 10 gün sonra ilk adetim oldu, arada 45 gün sonra 2 ci adetim oldu 18 ağustosda ama ekim sonu kasım başı hamile kalmişim yanı eyer 18 ağutosdan sayılsa şimdi doğurmuş bile olurdum herhalde, ne zaman doğuracağmi bilemem elbetde yanlız allah ve karnımdakı bilir ama tahmini hesaplamak isdiyorum. En hayırlı olsun yeter sağ salım doğsunda artık gerisi aslında cokda önemli değil.

dilekce yazmasi lazim sinav yeri bildirip canim
Başvuru tarihi geçmiş olmuyormuş canım ya yanacak mecbur ya Ablam aslında ölesine şansını denemek için girecekti çalışmamıştı yani baştan söyleseydi biletleri almazdık iki kez değiştirdik bizi maddi açıdan zora soktu tabiki para önemli değil ama yine Doğum üstü bir sürü ihtiyaç var senden kıymetli değil girmem nolacak seneye girerim dedi öle anlaştık

Canim bu seneki sistemi bilmiyorum ama gecen yila kadar sinava basvururken sinava girmek istedigin sehri giriyodun ona gore osym bi okula veriyodu seni sinav icin. Yani basvururken bursa girmisse baska yerde giremez diye biliyorum.
Evet canım öyleymiş sağolasın

Geçmiş canım malesef

Kontrol e gidenler güzel haberler le gelin inşallah .
Kızlar başım çok ağrıyor sabahtan beri tansiyon mu acaba yüksek mi düşmüş mu
Dışarıda yağmur kıyamet dinerse bir gidip olcturecem

anladım canım emin olmamakla birlikte ilk ultrasonlar daha doğru sonuc verir sata daha uyumludur gibi bişey okumuştum. bazılarının geç döllenme falan olunca ilk ultrasonlara göre doktor söylüyor ve diyor ki sen şu tarihi bana sat diye söyleyeceksin. son aylarda sat ile ultrason tarihi arasındaki fark açılabiliyormuş bebeğin minyonluğu iriliği ile.

mide yangınından ölecem galiba...
dk başı su içiyorum bi o birde soda rahatlatıyor
akşam nerdeyse ağlayacaktım o derece kötüydü şimdi yine başladı

Kontrol e gidenler güzel haberler le gelin inşallah .
Kızlar başım çok ağrıyor sabahtan beri tansiyon mu acaba yüksek mi düşmüş mu
Dışarıda yağmur kıyamet dinerse bir gidip olcturecem
geçmiş olsun canım şekerin düşmüş de olabilir kahvaltını yaptın mı?

gecmıs olsun cnm beterınden saklasın Mevlam

Kızlar dra gıttım
Çeşitli testler verdı adetın 3. Gunu onları yaptırıcam
Birşey çıkmassa yumurta takıbı yapıcak
Olmassa aşılma dedı
Bıde rahım dekı buyukluk normalden kucukmüş yapısıklık olabılırmıs su enjekte edıp bakacak goremsse endeskopıe yapacak rahım fılmı cekecek adımı attık ınsaAllah hakkımızda hayırlısı ınsaAllah

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım

Güzel haberler ver bize de canım
Çıktık hastaneden cnm maşallah kızımız iyi kasılmaları da sordum doktor magnezyum ve kalsiyum verdi yediklerin demekki yeterli değil dedi takviye olarak verdi. Boyumuz 42 cm kilomuz 2.260 gr olmuş 39 40 a kadar götürür dedi doktor erken doğumu aklından çıkar düşünme dedi.

oyy maşallah kuzuya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…