2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel haberler almışşınız cnm gözün aydın maşallah kuzuya

maşallah canım hep böyle sağlıklı devam etsin inşallah. 2 hafta sonraya mı çağırdı? nstye aldı mı?

Canim kasinmiyorsa sanslisin. Goruntu hic mesele degil keske benim de sadece goruntu olsaydi. Kanatana kadar kasiyorum ve uyutmuyor. Neyin nesi anlamadim.
Ama dedigin dogru gecici sonucta 3 ay kadar disimizi sikacaz artik
böyle iğne batar gibi ama hiç kaşıma huyum yoktur ondan ellemiyorum kaşıdıkçada kaşınması artarmış

aynen ya

Oyy maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza

Hayırlısı olsun canım inşallah an önce sonuç alırsınız

mide yangınından ölecem galiba...
dk başı su içiyorum bi o birde soda rahatlatıyor
akşam nerdeyse ağlayacaktım o derece kötüydü şimdi yine başladı
Rennie duo içebilirsin canım tabi yine doktoruna danış bana geçen randevumda 5 tane yazdı ne kadar içebilirim günde ben bir defa iki ölçek içiyorum dedim istersen kafana dik iç bir şey olmaz dedi bana

Rennie çiğneme tableti bana iyi geliyor. Benimde gece çok yanıyor midem. Alabiliyorsan kullan canım iyi gelir, aile hekimin verdi bana da
Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla...

Maşallah kuzuna çok sevindim.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizi inşallah.

Rennie duo içebilirsin canım tabi yine doktoruna danış bana geçen randevumda 5 tane yazdı ne kadar içebilirim günde ben bir defa iki ölçek içiyorum dedim istersen kafana dik iç bir şey olmaz dedi bana
:))) ben de aynı soruyu sordum; ben günde 20 tane çiğniyordum dedi doktor :) iki tane yetiyor bana :)

Olabilir haklısın.. Vucudum esnemeyi, atlamayı zıplamayı okadar özledi ki, koşmayı hele :) inşallah sağlıkla atlatırız bu dönemlerimizi canım♡

:))) ben de aynı soruyu sordum; ben günde 20 tane çiğniyordum dedi doktor :) iki tane yetiyor bana :)
Ay ne güzel iki tane yetiyorsa.hamileliğin başından beri yanma çekiyorum felaket uykumdan uyandırıyor beni. Bana şurubunu verdi 2 ölçek içiyorum geçiriyor sonra yine başlıyor iştahla yediğim bir yemek kalmadı yanma yüzünden

oh maşallah darısı bizlere olsun canım İnşallah

Allah Ateş bebeğe güç kuvvet versin inşallah bir an önce toparlar, sağlığına kavuşur ve kucağınıza alıp evinize gidersiniz. Ayaz bebek de nurlar içinde yatsın canım. Sizde sabırlı ve güçlü olun dualarımız sizinle Rabbim yardımcınız olsun

Bol su ile yanmayı geciktiriyorum, daha yeni başladım canım içmeye.. artık dediğin gibi dayanılmaz olunca mecbur içtim ama iyi geliyor

Benimde mide yanmam çok oluyor ben renie duo şurup içiyorum bazen talcid tablet yani su ile falan geçecek gibi olmuyor. Sen hiçbirşey kullanmıyor musun?

Olabilir haklısın.. Vucudum esnemeyi, atlamayı zıplamayı okadar özledi ki, koşmayı hele :) inşallah sağlıkla atlatırız bu dönemlerimizi canım♡
Amin canım benim inşallah
Neyse ki az kaldı doğumdan sonra kiloları vermek için yapacaz spor o zaman da dinlenmeyi özleriz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…