- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.601
Benim su hiç etki etmiyor canım soğuk su içiyorum zaten ılık bile yakıyor dayanamıyorum soğuk su ferahlatıyor. başlarda maden suyu iyi geliyordu şimdi o bile bana mısın demiyor. Şuana kadar 4 5 şişe şurubu bitirdim işte bakalım 9 ayda toplam kaç şişe olcakBol su ile yanmayı geciktiriyorum, daha yeni başladım canım içmeye.. artık dediğin gibi dayanılmaz olunca mecbur içtim ama iyi geliyor
Allah hayırlısını nasip etsin canım.çok yazamıyorum ama sana da dua ediyorum hep.Rabbim tez zamanda sağlıklı,zamanında gelen bir bebek nasip etsin sana da.kendi derdimizden sayfaya da cok giremiyorum ama aklimdasiniz.Kızlar dra gıttım
Çeşitli testler verdı adetın 3. Gunu onları yaptırıcam
Birşey çıkmassa yumurta takıbı yapıcak
Olmassa aşılma dedı
Bıde rahım dekı buyukluk normalden kucukmüş yapısıklık olabılırmıs su enjekte edıp bakacak goremsse endeskopıe yapacak rahım fılmı cekecek adımı attık ınsaAllah hakkımızda hayırlısı ınsaAllah
Hadi hayırlısı olsun, rahim filmi sonrasında da kendiliğinden hamile kalan bir arkadaşım var. Darısı başına inşallah.Kızlar dra gıttım
Olmassa aşılma dedı
Bıde rahım dekı buyukluk normalden kucukmüş yapısıklık olabılırmıs su enjekte edıp bakacak goremsse endeskopıe yapacak rahım fılmı cekecek adımı attık ınsaAllah hakkımızda hayırlısı ınsaAllah
Arkadas bana bebekle ilgilenmekten spor yapabilirsen yaparsın diyo onun peşinde koşmaktan zayıfladm bende diyo harbiden öyle birde emzirmekte 500 600 kalori yakıyo hergün yarım kilo versek mis gibi oluruz :)) sezaryen mi düşünüyorsun normal mi ?Amin canım benim inşallah
Neyse ki az kaldı doğumdan sonra kiloları vermek için yapacaz sporo zaman da dinlenmeyi özleriz herhalde
cuma günü gidicem isticem zaten başladı artık mide yanmalarım çünküRennie duo içebilirsin canım tabi yine doktoruna danış bana geçen randevumda 5 tane yazdı ne kadar içebilirim günde ben bir defa iki ölçek içiyorum dedim istersen kafana dik iç bir şey olmaz dedi bana
şu ana kadar birşey kullanmadım hep sodayla geçiştiriyorum ama artık tadı kaçtı soda da fayda etmiyor hele ki tatlı türü birşey yersem mahvediyor beniBenimde mide yanmam çok oluyor ben renie duo şurup içiyorum bazen talcid tablet yani su ile falan geçecek gibi olmuyor. Sen hiçbirşey kullanmıyor musun?
İnsallah sag salim gelsinlerde bebisler. Artik katlanicaz anne olmak kolay degilki))) tuvalet off buyuk derdim ya))))) uykuyla problemim yok tum gunumu uyuyarak gecire bilirim yani)))Sağolasın.
Evet aslında iyi geçiyor diyebiliriz, ağrılar normal... hamileyiz yükümüz var :) Ama bende de benzer şikayetler zaman zaman oluyor. Dışarı çıkıp yürümeye enerjim olmuyor. Biraz da yalnız kalınca oluyor bunlar iyice çöküyorum. Hele şu çiş baskısı var ya günde kaç sefer tuvalete gidiyorum bilmiyorum , dışarıya çıkmama da engel oluyor.
Bazen çiş kaçıyor amniyon sıvısı mı geliyor diye evham yapıyorum, bazen de bebek bir baskı yapıyor ki aşağıya tuvalete zor yetişiyorum , belim bükük yürüyorum.. Allah yardımcımız olsun vallahi bir atlatsak sağlıkla.. uykusuzluk da başladı ama dün bir yastık denedim yemin ediyorum çocuk gibi sevindim. İkeadan koltuk sırt yastığı vardı ince, sabah ona gözüm takıldı onu göbeğimin altına sabaha karşı yerleştirdim öyle uyuyabildim.
Al benden de o kadar sadece elma ve cekirdek citlatsam geciyor ya. Cekirdeyi dene bence bana faydasi cok oluyor. Birde geceleri artik bir sy yiyemiyorum. Olsemde acliktan canim yemek cekmiyor sonrki mide agrisini bildiyim icindir herhalde.şu ana kadar birşey kullanmadım hep sodayla geçiştiriyorum ama artık tadı kaçtı soda da fayda etmiyor hele ki tatlı türü birşey yersem mahvediyor beni
Allah hayirlisini nasip eylesin insallah .Kızlar dra gıttım
Olmassa aşılma dedı
Eyni veziyytdeyik . Men de vaxtimi duz emelli bilmirem. Ana sudu verdiyim ucun ilk 6 ay hec adet olmadi. Sorada 50 gun fasileyle 3 defe oldu vessalam birde baxdim ki bebis vr)))) uziye gore texmini bilirem vxtimi.Ben 43 gün falan lohusalığım sürdü sonra 10 gün sonra ilk adetim oldu, arada 45 gün sonra 2 ci adetim oldu 18 ağustosda ama ekim sonu kasım başı hamile kalmişim yanı eyer 18 ağutosdan sayılsa şimdi doğurmuş bile olurdum herhalde, ne zaman doğuracağmi bilemem elbetde yanlız allah ve karnımdakı bilir ama tahmini hesaplamak isdiyorum. En hayırlı olsun yeter sağ salım doğsunda artık gerisi aslında cokda önemli değil.
kendini bu şekilde boğma.birde bebek sahibi olamadığını düşün kendini o şekilde motive et.. bu değişimlerin hepsi doğumdan sonra biticek ve sende her anne gibi tabiki bebeğine yeteceksin.hatta sadece sen yeteceksin :) sadece ii düşün ii olsun..Kızlar ben hamileleğin sonlarına yaklaşırken iyice strese girdim .doğum korkusu ,lohusalık sendromu korkusu ilk bebeğim olacağı için bebeğime yetebilicek miyim bakabilecek miyim korkusu .of valla depresyona şimdiden girdim.birde kendimi çirkin hissetmeye başladım göbek büyüdü iyice yüzüm çillendi bi tuhaf oldum ya .eski düz karınlı hallerimi özledim .iş yapamıyorum nefes nefese kalıyorum hemen napsam bilemiyorum sizde böyle ruh halleri yaşıyor musunuz ben gibi .nedn böyle oluyor bende anlamadım
Ben her ay baktiriyorum cnm, ilk oglumda hamileligimin basinda normaldi sonra aile hekimim de ben isteyince tekrar bakalim dedi ve 13 lere cikmisti tsh im 9.haftadaydim o zaman, anladik ki meger gebelige bagli olarak hasimoto olmusum dogumdan sonra kimisinin gecermis ama bende kalici oldu, hala ilac kullaniorum, sizde ara sira mutlaka baktirin cunku cok onemli bir hormon bebek acisindan ve bendede carpinti oluyor bu arada..kızlar doktor tiroit hormonunuza bakıyor mu? benim en son 3. ayda bakılmış bir daha bakılmamış. taşikardim de var endişelendim şimdi
ben 28 im bendede var gibi ağrı sona yaklaştık çok şükür İnşallah hayırlıaıyla kavuşuruz miniklerimize.Allah şifa versin teyzeye kötü düşünüp kötüyü çağırma Allah büyük herşey ondankızlar allaha şükür bugün 3o haftalık olduk ama evde bile kasık ağrısından zor yürüyorumsalı günü de kaynanam kadın hastalığından ameliyt olacak kalbi falan olduğu için riksliymiş bişey olursa diye onu da kafaya takıyorum
bende göbeğimdeki ve bacaklarımda ki çatlaklarımı,yüzümdeki lekeleri, burnumun kocaman olmasını gördükçe hareket ederken ıhlayıp tısladıkça doğum yaklaştıkça iyice streslenmeye başladım kötü hissediyorum bazen eşim sağolsun destekleyince düzeltiyorum biraz. Ama şükür az kaldı eminimki bebişlerimiz geldiğinde hepsi geçecek sadece sabır :)Kızlar ben hamileleğin sonlarına yaklaşırken iyice strese girdim .doğum korkusu ,lohusalık sendromu korkusu ilk bebeğim olacağı için bebeğime yetebilicek miyim bakabilecek miyim korkusu .of valla depresyona şimdiden girdim.birde kendimi çirkin hissetmeye başladım göbek büyüdü iyice yüzüm çillendi bi tuhaf oldum ya .eski düz karınlı hallerimi özledim .iş yapamıyorum nefes nefese kalıyorum hemen napsam bilemiyorum sizde böyle ruh halleri yaşıyor musunuz ben gibi .nedn böyle oluyor bende anlamadım
Kızlar ben hamileleğin sonlarına yaklaşırken iyice strese girdim .doğum korkusu ,lohusalık sendromu korkusu ilk bebeğim olacağı için bebeğime yetebilicek miyim bakabilecek miyim korkusu .of valla depresyona şimdiden girdim.birde kendimi çirkin hissetmeye başladım göbek büyüdü iyice yüzüm çillendi bi tuhaf oldum ya .eski düz karınlı hallerimi özledim .iş yapamıyorum nefes nefese kalıyorum hemen napsam bilemiyorum sizde böyle ruh halleri yaşıyor musunuz ben gibi .nedn böyle oluyor bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?